|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  560 561 [562] 563 564   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
22.4.2007 21:48:47   
Anonimen

tole sem jaz
user posted image

pa še enkrat
user posted image

tole je pa škrat
user posted image

Lp

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 14026
22.4.2007 21:50:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

@lina, čisto razumem tvoja občutja, bolnica je vseeno bolnica. Držim pesti za vas, da Jure čim prej okreva in da bo tole hitro za vami. Držte se, mi smo v mislih z vami. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz upam na čimprejšnje okrevanje. user posted image

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 14027
22.4.2007 21:52:14   
Anonimen
Babnce zdaj se pa poslavljam od vas, ker grem spat...škrat se bo najbrž kmalu zbudil, pa bi rada ujela še kakšno urico spanja. Jutri pa nadaljujemo po ustaljenem ponedeljkovem urniku...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14028
22.4.2007 21:53:22   
Anonimen
Itak vidim, da kar sama klepetam, poleg tega pa ciljam na 800. objavo. user posted image  uspelo mi je...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14029
22.4.2007 21:54:51   
mamuška

I

Imam pa zdaj eno ponudbo, ki me miiiiiikaaaaaaaaa, pa ne vem, če se bom odločila. Namreč, pri cerkvenem zboru je pa spet kriza in sem bila naprošena, da bi jaz prevezla. Ker v zboru poje tudi moj mož, mi ni vseeno, da vse propade, pa tudi za druge ne, ker ko bodo dobili človeka, ki bo pripravljen vodit, pa pevcev ne bo več. Je pa res, da to kar pogrešam, čeprav sama se bolj znajdem v otroških zborih, ampak za premostitev krize, bi se tudi tega lotila. Je pa kar nekaj ovir, od tega, da si morava potem dobiti stalno varstvo, pa da sobote ne bomo frej (no, to tudi zdaj nismo bili kot družina, jaz sama sem pa bila), pa še cel kup stvari. Najprej se morava z možem pošteno pogovoriti in vse pretehtati, potem bomo pa videli. Drugače pa res uživam v vodenju zbora in me miiiiiiiikkkkkkkaaaaaaaa.

Pikabu, daj ti to prevzemi proooooooosiiiiiim!! To je tolk potrebno, saj sama vidiš, da tko manjka življenja, da je kar hudo. Samo ne vem, kdo bo potem otroke vodil, vidiš kakšno mrtvilo je med tvojo "porodniško". Če se bo z našim prirastkom vse srečno pošlo, še kakšno leto ne bom v stanju za vaje, se ti koj javim za malčka počuvat, pa še daleč ne bosta imela. Mislim čisto resno.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14030
22.4.2007 21:57:00   
Maxica
Sam brzinski pozdravček, odhajam v posteljo počasi.
@lina, fajn porihtajte jutri, mislim na vas.user posted image
Altati mi je poročala, ja, da je srečala psašo. Uživajo sto na uro in je zelo zadovoljna s svojim telesom.user posted image  Več o tem bo pa sama napisala, ko se vrne.user posted image
Nič, gremo spat počasi, tortico smo kupili, jutri pihamo na pol. Lahko noč.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14031
22.4.2007 21:57:52   
nanica
@lina, mislim jutri na vas, saj bo vse v redu, verjemiuser posted image user posted image

najini domači so bili eni zelo veseli za naju, drugi pa so želeli žurko zase. a ko sva se čez nekaj let še enkrat poročila, so lahko samo oči pasli, saj nisva želela, da oni oblikujejo najin dan, saj smo si kar različni. midva sva se imela tudi drugič krasno, to pa je najvažnejše. po poroki in kosilu na najin način sva odbrzela na poročno noč v slovenske gorice, na poročno potovanje pa čez dva meseca (spet v zda). najbrž bi jih ustrezala velika ohcet, mnogo povabljenih, a midva nisva bila zato. sva pa na drugo poroko zamudila, saj naju je v lj ustavil policaj, ker sva imela narobe parkiran avto, in marsikdo se je ustrašil, da naju sploh ne bo. seveda je bilo to še v časih brez mobitelov. joj, sem že stara

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14032
22.4.2007 21:58:11   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

I

Imam pa zdaj eno ponudbo, ki me miiiiiikaaaaaaaaa, pa ne vem, če se bom odločila. Namreč, pri cerkvenem zboru je pa spet kriza in sem bila naprošena, da bi jaz prevezla. Ker v zboru poje tudi moj mož, mi ni vseeno, da vse propade, pa tudi za druge ne, ker ko bodo dobili človeka, ki bo pripravljen vodit, pa pevcev ne bo več. Je pa res, da to kar pogrešam, čeprav sama se bolj znajdem v otroških zborih, ampak za premostitev krize, bi se tudi tega lotila. Je pa kar nekaj ovir, od tega, da si morava potem dobiti stalno varstvo, pa da sobote ne bomo frej (no, to tudi zdaj nismo bili kot družina, jaz sama sem pa bila), pa še cel kup stvari. Najprej se morava z možem pošteno pogovoriti in vse pretehtati, potem bomo pa videli. Drugače pa res uživam v vodenju zbora in me miiiiiiiikkkkkkkaaaaaaaa.

Pikabu, daj ti to prevzemi proooooooosiiiiiim!! To je tolk potrebno, saj sama vidiš, da tko manjka življenja, da je kar hudo. Samo ne vem, kdo bo potem otroke vodil, vidiš kakšno mrtvilo je med tvojo "porodniško". Če se bo z našim prirastkom vse srečno pošlo, še kakšno leto ne bom v stanju za vaje, se ti koj javim za malčka počuvat, pa še daleč ne bosta imela. Mislim čisto resno.

Kdo zasleduje našo Pikabu?user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 14033
22.4.2007 22:00:44   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Uf..... user posted image Hvala za zaupanje. Trenutno je preveč misli v glavi, da bi karkoli obljubljala, pa res je na prvem mestu pogovor z možem. Od tega, kako bo on sprejel, pa kako si bova oragnizirala stvari, je vse odvisno. Je pa res kup drugih pomislekov, ki tudi niso zanemarljivi. Z otroci mi je lažje, z odraslimi še nisem, malo časa mora preteči. Pa hvala za ponudbo. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 14034
22.4.2007 22:01:36   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Kdo zasleduje našo Pikabu?user posted image user posted image

Sem že ugotovila. user posted image user posted image user posted image Soseda. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14035
22.4.2007 22:03:33   
muki1
@lina, naj vam čimprej minejo ti dnevi...... držim pesti za vse, da bo Jure pogumen, da boš ti močna....

Nanica, ti si pa ena odštekana ženska user posted image  user posted image  user posted image . Jaz se česa takega verjetno ne bi domislila, tudi če bi mi po kakšnem čudnem spletu okoliščin ravno uspelo priti do Las Vegasa user posted image

No, zgleda da imamo same prave slovenke med nami...polovica vas je bila danes v Portorožu. Kdaj torej gremo na Triglav?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14036
22.4.2007 22:03:46   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: barby84
Itak vidim, da kar sama klepetam, poleg tega pa ciljam na 800. objavo. user posted image uspelo mi je...
LP

Barby, fletna mamica, s fletnim škratom. user posted image user posted image user posted image Pa čestitke za 800. Še malo, pa bo nova user posted image .

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14037
22.4.2007 22:06:41   
@lina
Sem vedla, da sem še nekaj pozabila: danes je pokukal Matjažu prvi zobekuser posted image  - frrrr, si vzela na znanje?user posted image

Pa čestitke, seveda, Blažu in Aidanu ter obema mamicamauser posted image user posted image user posted image

Še to sem mogla napisat, zdaj pa "kidam na lijevo" (verjetno vas je večina premladih, da bi se spomnile te risankeuser posted image ) - predvsem pa dol z RR!user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14038
22.4.2007 22:32:46   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

čestitke mis user posted image user posted image user posted image , zdaj pa vem, zakaj sem se razpisala o porokah,
sem vedela, da se nekje nekaj dogaja

želim ti mnogo z ljubeznijo napolnjenih dni in čimveč v objemu prepletenih noči

Ha ha, ne jaz, moj brat! Ampak hvala za čestitke!user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14039
22.4.2007 22:33:31   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: @lina
Sem vedla, da sem še nekaj pozabila: danes je pokukal Matjažu prvi zobekuser posted image - frrrr, si vzela na znanje?user posted image

user posted image user posted image user posted image za zobek. Mami, zdaj se pa pazi. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 14040
22.4.2007 22:34:14   
Pikabu
Punce, a vam tudi zdaj RR ni delal? Jaz sem se že kar tresla... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14041
22.4.2007 22:39:33   
mis
Ja, Pikabu, kriza če crkne RRuser posted image

@lina, bodi močna. Misli na naju s Tino k sva ble 9 dni noter. Pa pogumno. Bo notri ostal al gre takoj domov? V sredo peljem jaz. OK? Pa čestitke za zobek. Mende bo tud pri nas kaj kmal. Jaz že od 2. meseca govorim da so zobki ko je tečkauser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14042
22.4.2007 22:41:26   
mis
Aja, jaz sem prej šla iz ZOO-ja, pa ne vem gesla. A mi lahko ena prosim pove?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 14043
22.4.2007 22:42:14   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Punce, a vam tudi zdaj RR ni delal? Jaz sem se že kar tresla... user posted image user posted image user posted image

ja tudi meni ni delal...

saj nisem še šla spat...zdaj sem čist zbujena, ker sem fotke gledala od danes...user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14044
22.4.2007 22:44:25   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: mis

@lina, bodi močna. Misli na naju s Tino k sva ble 9 dni noter. Pa pogumno. Bo notri ostal al gre takoj domov? V sredo peljem jaz. OK? Pa čestitke za zobek. Mende bo tud pri nas kaj kmal. Jaz že od 2. meseca govorim da so zobki ko je tečkauser posted image

saj se spomnem na vaju, samo meni je hudo, ker ne bom mogla bit skoz z njim, ker imam Matjaža doma... saj bo oči z njim,...bo pa dva ali tri dni noter...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 14045
22.4.2007 22:45:56   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

saj se spomnem na vaju, samo meni je hudo, ker ne bom mogla bit skoz z njim, ker imam Matjaža doma... saj bo oči z njim,...bo pa dva ali tri dni noter...

Držte se, pa sporoči kaj kako ste...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 14046
22.4.2007 22:47:41   
Pikabu

Ja, pa ravno danes, ko se trudim čakat, da mož pride domov. Samo slabo kaže, da bo kaj kmalu, še ni nič sms-ja poslal, da bi šli od tam. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 14047
22.4.2007 22:50:47   
@lina
moram hitro še nekaj napisat, da ne bom ostala na hudičevih številkah (666) user posted image

a sem vam povedala, da se moj otrok skoraj noče več dojit čez dan? Jaz sem kar malo user posted image  in tudi zaskrbljena, ker ne vem ali dobi dovolj s tema 2 dojenjema čez dan (če uspeta) in GH ki jo dobi?user posted image

lepo se doji zjutraj, pa popoldne 1x in zvečer pred spanjem...pa seveda ponoči, samo to je bolj za zaspat....

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 14048
22.4.2007 22:57:38   
mamuška
Nič bat, nič nočem Piki, se poznava  tako v živo, pa priliko sem imela izkusit, kako Pikabu zna  z mulčki in mulci, da žgolijo vsi v en glas, tudi tisti, ki še brat ne znajo in se jim ne sanja, kaj je to "nota".

Logično, debata z možem mora bit in skupaj morata odločit. To niso heci in odgovornost je res velika, pa angažma tudi.  Jaz se zdajle matram z likanjem, tega res res res ne maram, vmesa pa skačem malo sem gor.  Je pa popoldan naš lump zvozil s kolesom brez pomožnih kolesc in zdaj dirka ko Fiti Paldi. No, zdajle že globoko drnjoha debele tri ure, je bil čist fertig, ko smo prišli domov.

Pikabu, če si zato, zmenimo se za kak dopoldanski potep zdaj v tem lepem vremenu, bo Emi in našemu kratek čas, nama pa tudi. Pri nas vstajamo okoli 7,30, tako smo kmalu po 9.h že pripravljeni na nove pustolovščine.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14049
22.4.2007 23:12:15   
Pikabu
Pozabila prej še kaj več napisat. Prav res se z mamuško poznava in večkrat prijetno klepetava. Mimogrede, a veš, ko naju je danes župnik prekinil, pa je rekel, da le nekaj minut? Raje ne povem, kako dolgo smo bili.... user posted image .

Ps čestitke za vašega fantiča, da se vozi brez koleščk. Naša se še sploh ne zna. Zdaj boste pa imeli veselo. user posted image user posted image user posted image

Za sprehod bi mi bilo pa super, pa bova lahko še v živo kakšno rekli o tem. Se ti oglasim na ZS.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 14050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  560 561 [562] 563 564   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  560 561 [562] 563 564   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.