moci
|
lepim včerajšnji post, ko je rr dol padel: čestitke aidan in lucika pikabu, čestitke tvojemu pevcu. ej, a ti kdaj podoknico zapoje maxica, jaz sem ful gledala, če je kje kakšen kit nasedel, pa nisem altati videla joj, da ne bo zamerila: altati, menda veš, da se hecam. mogoče se je skrila za telegraf štango zojino bruhanje se je umirilo, je bruhala samo zvečer, danes pa ni nič. alergija je bolje, mažemo pa non stop in tudi fenistil dobiva. (imamo pa istega dermatologa kot mtina, princip enak. pri nas deluje) muki žurerka, malo časa boš pa ja našla za naš virtualni žur boga arabela, upam, da imate kasko. in da čimprej in čimbolje urediš mis, bravo za frutek, mi smo tud danes prvič celega pojedli. nanica, bilo je toplo, ja. ampak jaz sem danes spet dobila in me je ful bolel trebuh (pa so rekli, da me po porodu ne bo) in sem po obali letala ful oblečena pa še z jopo okrog pasu. pa huuuda poroka zbiram ideje ok, povej kdaj pridem po oreške, pa račun s poštnino. @lina ja kje si pa bla, no. pa kaj ni nobena na rr povedala. al pa mene poklicala, ki sem povedala za ušesa pa močno stiskam pesti za jureta čestitke aidan in lucika pikabu, čestitke tvojemu pevcu. ej, a ti kdaj podoknico zapoje maxica, jaz sem ful gledala, če je kje kakšen kit nasedel, pa nisem altati videla joj, da ne bo zamerila: altati, menda veš, da se hecam. mogoče se je skrila za telegraf štango zojino bruhanje se je umirilo, je bruhala samo zvečer, danes pa ni nič. alergija je bolje, mažemo pa non stop in tudi fenistil dobiva. (imamo pa istega dermatologa kot mtina, princip enak. pri nas deluje) muki žurerka, malo časa boš pa ja našla za naš virtualni žur boga arabela, upam, da imate kasko. in da čimprej in čimbolje urediš mis, bravo za frutek, mi smo tud danes prvič celega pojedli. nanica, bilo je toplo, ja. ampak jaz sem danes spet dobila in me je ful bolel trebuh (pa so rekli, da me po porodu ne bo) in sem po obali letala ful oblečena pa še z jopo okrog pasu. pa huuuda poroka zbiram ideje ok, povej kdaj pridem po oreške, pa račun s poštnino. @lina ja kje si pa bla, no. pa kaj ni nobena na rr povedala. al pa mene poklicala, ki sem povedala za ušesa pa močno stiskam pesti za jureta
|