Pikabu
|
Za nami je tudi zanimiv in pester dan. Ema in Maks sta uživala v družbi svojega strica in njegove bodoče žene. Imeli smo prijetno kosilo, pa po njem smo prav fletno čvekali. Popoldne so pa prišli na obisk še obojni straši, moji in moževi, tako da je bilo res prijetno, jaz sem pa sedaj malo utrujena. Ko so vsi šli, sem šla skopat oba otroka in potem oba v posteljo. Ema sicer še ne spi, gleda knjige, ker je popoldne spala, ampak je pa pridna in jaz sem frej. Zdaj pa čakam moža, da pride domov. Sicer bo pozen, pa ga bom že dočakala. So se res zelo dobro odrezali. Glede na število točk so 3., sicer so pa prejeli zlato plaketo. To je tako, da vse zbore ocenjujejo po določenih kriterijih in jim glede na to dajo točke. Vsi zbori, ki imajo več kot 90 točk, dobijo zlato plaketo. Potem so pa pobrali še menda 5 ali 6, si nisem zapomnila koliko, drugih nagrad. To so pa v smislu za najboljšo izvedbo določene pesmi, za najboljšega dirigenta in ne vem, kaj še vse. Skratka, res so dobri. Piskot, hvala za lepe besede. Priznam, res je potrebno kar nekaj potrpljenja, na srečo sem tudi sama malo v teh vodah doma, tako da razumem in lažje prenašam. Računam, da pride čas, ko se tudi sama bolj aktivno vrnem nazaj v petje in bova skupaj v tem, pa bo lažje in še večje veselje. Imam pa zdaj eno ponudbo, ki me miiiiiikaaaaaaaaa, pa ne vem, če se bom odločila. Namreč, pri cerkvenem zboru je pa spet kriza in sem bila naprošena, da bi jaz prevezla. Ker v zboru poje tudi moj mož, mi ni vseeno, da vse propade, pa tudi za druge ne, ker ko bodo dobili človeka, ki bo pripravljen vodit, pa pevcev ne bo več. Je pa res, da to kar pogrešam, čeprav sama se bolj znajdem v otroških zborih, ampak za premostitev krize, bi se tudi tega lotila. Je pa kar nekaj ovir, od tega, da si morava potem dobiti stalno varstvo, pa da sobote ne bomo frej (no, to tudi zdaj nismo bili kot družina, jaz sama sem pa bila), pa še cel kup stvari. Najprej se morava z možem pošteno pogovoriti in vse pretehtati, potem bomo pa videli. Drugače pa res uživam v vodenju zbora in me miiiiiiiikkkkkkkaaaaaaaa. Arabela, upam, da ti uspe čim prej urediti z avtom. Amapk tole ja pa res svinjarija, kaj se gredo. U, nanica, vidva sta pa imela super poroko. To mora biti pa tudi zelo zanimivo. A sta si kaj zamer domačih nakopala? psaša, a ste potem imele kar še eno srečanje? Danes je moralo biti res spet lepo dol, mi smo tam uživali prejšnjo nedeljo.