|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  559 560 [561] 562 563   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
22.4.2007 16:23:33   
Arabela
Pri nas pa nedelja glih ni najboljša.. smo se odpravljaji dopoldne ven z avtom... pa so nam na karavanu zadnjo šipo zlomili user posted image user posted image user posted image user posted image ... ker ga nisem imela v garaži ampak pred hišo so v steklo vrgli kamen!!! Puser posted image frocovje.. vandali.. le da mi je videt te divjake pa petepla bi jih... lastnoročno...user posted image user posted image user posted image
Pa še ati bo odsoten naslednji teden tako da ne bom imela avta, pa še vse bom morala sama rihtat!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14001
22.4.2007 18:26:07   
beki24
Arabela- sočustvujem s tabo, vem kako je to ko moraš sam vse rihtat- upam, da bo avto čimprej kot nov!!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14002
22.4.2007 18:29:23   
Anonimen
barby84 noro, spanje do 11h ... kaj je ze to?

To sem doživela prvič po nevem kolkem času...itak sem pa ga vmes oblačila in previjala in mu dajala jest, tako, da so bile prekinitve vmes. Je pa pasala vsaka minuta...ko bi se le še kdaj ponovilo.

Smo bili pa pri tašči na vikendu, pa smo se imeli fino. Mali je bil ful priden, pa malo je spal v vozičku, zdaj se pa igrata z atijem. Potem pa v pižamo, jest pa spat. Jaz se pa še kaj oglasim.

user posted image AIDAN čestitke za pol svečke (pa mamici seveda tudi)!!!

LP

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 14003
22.4.2007 18:30:27   
Anonimen
Arabela, držim pesti, da zrihtaš avto in da najdeš tiste, ki so se spravli na tvoj avto in da jim pokažeš user posted image !!

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14004
22.4.2007 20:03:45   
Anonimen
Ja babnice, kje pa ste? Najbrž spravljate otročke spat...upam, da pridete še na kakšen čvek.

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 14005
22.4.2007 20:41:57   
mis
Evo. Preživeli vikenduser posted image . V petek fantovščina in dekliščina, v soboto civilna poroka... Po živalskem vrtu sem ostala v Lj do včeraj zvečer. Danes pa malo lenarjenja, potepanja, športa... Zadnjih 10 strani, ki ste jih naklamfale sem samo preletela, sicer bi vsaj 1 uro brala. Bom pa upam zdej bilj pridna, čeprav ta teden še ne. Ma m precej dela, ker je v soboto pa prava poroka. Cerkvena in potem ohcet.user posted image

Mam pa eno vprašanje: frrrr, mislim da si ti pisala o eni knjigi otroško spanje-brez joka v sanje. Naša Tina se čez dan vedno joka predno zaspi. Ne joka, tuuuuuuuuuuuuuuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Je to kaj za nas uporabnega ta knjiga? Dej malo opiši. Proooosim!

Čestitke vsem mesečnikom!

Ati previja Tino, jaz jo dam pa pol spat.

Ja, danes je pojedla cel sadni frutek! Dosežek! Ni ravno sadjarka. Raje ma zelenjavo, pa kašico, ampak danes je presenetila.user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14006
22.4.2007 20:44:11   
nanica
dober večer

kako ste preživeli dan? je bilo na morju toplo, moci? mi gremo ta vikend, a nas čaka eno samo pospravljanje, šele nato kakšni užitki. najbrž bomo prvič prespali na morju

gledam oddajo o porokah na Hawajih, za 2000 € dobiš vso ceremonijo. ni tako malo, midva sva se poročila v las vegasu za 75$, nimava pa tako pocukranih fotografij s poroke s takimi kičastimi sončnimi zahodi, to pa je res. ampak je bilo nepozabno, poročil naju je črnec, v šiškabab kapelici, jaz v rdeči svileni mini oblekici (pred toliko in toliko leti sem imela še toliko in toliko kilogramov manjuser posted image ), z umetnim sposojenim poročnim šopkom, poročni priči dva američana, ki sva ju spoznala nekaj dni prej, za poročno slavje mehiška večerja, potem pa celo noč v igralnici ... še dobro, da tistih lepih časov ne pogrešam preveč, zdaj sem povsem zadovoljna z življenjem in vesela, kaj vse sem doživela na potovanjih po svetu. pa seveda imam načrte, kam bi še vse rada šla. prva je na vrsti madeira (seveda če odštejem mojo ljubo NL)

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14007
22.4.2007 20:47:07   
nanica
čestitke mis user posted image user posted image user posted image , zdaj pa vem, zakaj sem se razpisala o porokah,
sem vedela, da se nekje nekaj dogaja

želim ti mnogo z ljubeznijo napolnjenih dni in čimveč v objemu prepletenih noči

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14008
22.4.2007 20:47:47   
psaša
Mi smo bili pa na izletu v Portorožu. Ravno smo dobro iztopili iz avta in jaz že srečam Altati. Vas vse lepo pozdravlja in pravi, da je našla računalnik, vendar ne more na RR.
Pa potem sem srečala še moci. Kako majhen je svet.

Mali je užival sto na uro, morje ga ni nič uspavalo, zaspal je šele, ko smo se vračali domov. Sem bila kar malo zakrbljena, ker ni nič spal. No, je pa zdaj vse nadoknadil.

Skratka dan je bil čudovit, upam, da ga kmalu ponovimo.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14009
22.4.2007 20:56:06   
psaša
mis čestitke user posted image user posted image user posted image .

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 14010
22.4.2007 20:57:41   
Anonimen
Joj kok vam zavidam k se po mojru potepate...mi pa še ne gremo...komaj junija ali julija...mogoče pa za kakšen dan (na izlet) kaj prej...samo še ne vem, če bo naš avto zdržal...samo čakam, da crkne (potem končno kupimo novega). Saj sem ful navezana na tega in mi bo žal ko ga ne bo več, ker je dobro služil, ampak komaj čakam na novega, ker bo najbrž moj naj avto (zaenkrat) C4 picasso.

LP

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 14011
22.4.2007 20:58:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Se pridružujem!!!

LP

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 14012
22.4.2007 21:25:37   
Pikabu
Za nami je tudi zanimiv in pester dan. Ema in Maks sta uživala v družbi svojega strica in njegove bodoče žene. Imeli smo prijetno kosilo, pa po njem smo prav fletno čvekali. Popoldne so pa prišli na obisk še obojni straši, moji in moževi, tako da je bilo res prijetno, jaz sem pa sedaj malo utrujena. Ko so vsi šli, sem šla skopat oba otroka in potem oba v posteljo. Ema sicer še ne spi, gleda knjige, ker je popoldne spala, ampak je pa pridna in jaz sem frej.

Zdaj pa čakam moža, da pride domov. Sicer bo pozen, pa ga bom že dočakala. So se res zelo dobro odrezali. Glede na število točk so 3., sicer so pa prejeli zlato plaketo. To je tako, da vse zbore ocenjujejo po določenih kriterijih in jim glede na to dajo točke. Vsi zbori, ki imajo več kot 90 točk, dobijo zlato plaketo. Potem so pa pobrali še menda 5 ali 6, si nisem zapomnila koliko, drugih nagrad. To so pa v smislu za najboljšo izvedbo določene pesmi, za najboljšega dirigenta in ne vem, kaj še vse. Skratka, res so dobri. user posted image user posted image user posted image Piskot, hvala za lepe besede. Priznam, res je potrebno kar nekaj potrpljenja, na srečo sem tudi sama malo v teh vodah doma, tako da razumem in lažje prenašam. Računam, da pride čas, ko se tudi sama bolj aktivno vrnem nazaj v petje in bova skupaj v tem, pa bo lažje in še večje veselje.

Imam pa zdaj eno ponudbo, ki me miiiiiikaaaaaaaaa, pa ne vem, če se bom odločila. Namreč, pri cerkvenem zboru je pa spet kriza in sem bila naprošena, da bi jaz prevezla. Ker v zboru poje tudi moj mož, mi ni vseeno, da vse propade, pa tudi za druge ne, ker ko bodo dobili človeka, ki bo pripravljen vodit, pa pevcev ne bo več. Je pa res, da to kar pogrešam, čeprav sama se bolj znajdem v otroških zborih, ampak za premostitev krize, bi se tudi tega lotila. Je pa kar nekaj ovir, od tega, da si morava potem dobiti stalno varstvo, pa da sobote ne bomo frej (no, to tudi zdaj nismo bili kot družina, jaz sama sem pa bila), pa še cel kup stvari. Najprej se morava z možem pošteno pogovoriti in vse pretehtati, potem bomo pa videli. Drugače pa res uživam v vodenju zbora in me miiiiiiiikkkkkkkaaaaaaaa.

Arabela, upam, da ti uspe čim prej urediti z avtom. Amapk tole ja pa res svinjarija, kaj se gredo. user posted image user posted image

U, nanica, vidva sta pa imela super poroko. user posted image user posted image user posted image To mora biti pa tudi zelo zanimivo. A sta si kaj zamer domačih nakopala?

psaša, a ste potem imele kar še eno srečanje? user posted image user posted image user posted image Danes je moralo biti res spet lepo dol, mi smo tam uživali prejšnjo nedeljo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 14013
22.4.2007 21:25:54   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Ja, Arabela, to isto sem jaz zadnjič razmišljala, kako zdaj čisto iz druge perspektive gledamo na tisto naše pisanje v nosečnosti. Ko imamo pred sabo že te štručke. Takrat se nam je pa vsak krček zdel že katastrofa.user posted image Res, ko bi človek vnaprej vedel, da bo tako, se sploh ne bi nič sekiral, ampak samo užival užival.user posted image Saj vem, da ko bodo pa ti naši oktoberčki stari ene dve leti, se bomo pa smejale tem našim prigodam, ko so bili dojenčki.user posted image

Saj pravijo, majhni otroci, majhni problemi, veliki otroci, veliki problemi. Me je kar malo strah..... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14014
22.4.2007 21:26:29   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: muki1
Ej, ne noooo, ne ignoriram vas namenoma, to sploh ne, ampak enostavno mi ne znese. Če imam slučajno časa pol urce, da grem malo na RR je to absolutno premalo, da vas preberem in odgovorim, ker mimogrede nastane pet novih strani. Jaz si za vas vedno vzamem čas.

Ej, muki. Ni panike, saj vem, kako je to. Glede odvisnosti pa tudi jaz večkrat kaj dobim pod nos, pa se obrišem in grem naprej. user posted image user posted image user posted image Saj sem ti samo hotela povedati, da te pogrešam. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14015
22.4.2007 21:26:44   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Se pridružujem!!!
LP

Ni se mis poročila, njen brat se je. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14016
22.4.2007 21:27:27   
Pikabu
Kam pa ste zdaj vse izginile? Jaz imam še dolgo, če hočem moža pričakati...

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14017
22.4.2007 21:27:37   
muki1
Babe, ne poroči se MIS !!!!!!!!!!! Ona je svoj valček že odplesala user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14018
22.4.2007 21:35:59   
moci
čer,
mi smo iz portoroža, ful smo uživali in se šli cigančke user posted image
ja... srečali psašo, samo jaz baba blesava se nisem mogla spomnit kdo jeuser posted image in sem mihu rekla, da je ful pridnauser posted image .
me je ful mikalo, da bi rekla, pejmo na kavo, samo kaj, ko se nisem mogla spomnit kera rr-jevka točno je. groza. psaša: soooooori, zdaj bom pa vedla kdo siuser posted image user posted image naslednič kava in predstavljanje moških, aneuser posted image user posted image user posted image user posted image
altati pa nismo srečali. se je verjetno skrila user posted image user posted image user posted image

no zdaj vas grem pa prebrat

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14019
22.4.2007 21:41:34   
nanica
mis, sori, sem sprožila val čestitk, a za tvojega brata, kaj češ, čas porok je in nisem bila dovolj pozorna. pa vseeno veljajo moje želje vama

pikabu, nisva se zamerila, saj sva se tu še enkrat poročila, da je bil volk sit in koza cela. v tretje gre rado? ne, mislim, da imam dovolj porok zaenkrat. upam, da se nisem ravnokar pogoltnila zarečenega koščka kruha

moci, oreški so prispeli, samo še tehtnico si priskrbim, pa jih lahko dobiš

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14020
22.4.2007 21:41:46   
@lina
Se samo nahitro oglasim...

Moram rečt, da smo bili tudi mi danes v Portorožu, ampak jaz nisem nobene rr-jevke srečala ali videla user posted image  - al me nobena ni hotla pocukat za rokav?user posted image   - aja, saj rokavov nisem imela user posted image
Z možem sva imela namen narediti lep, družinski nedeljski izlet, ki bi pomagal k sprostitvi nas vseh, da ne bi preveč razmišljali o jutrišnjem dnevu, ko gre moj starejši sonček v bolnico na operacijo user posted image  Naj gre za nevemkako rutinski poseg, žalostna sem, ker gre moj otrok v bolnico...user posted image

No, to nam je uspelo... Jure je bil ful razigran, skakal je po trampolinu, vozila sva se z vodnimi avtomobilčki, užival je v mivki in s skirojem... Matjaž je kraljeval v vozičku, malo se je nosil v kengurujčku, nahitro smo pojedli kosilo v restavraciji (btw. tudi Matjaž je začel uživati v sadnih frutkih user posted image ) ob plaži in tako so minile prijetne tri ure. Matjaž je spal celo pot tja (avtocesta je res zakon, saj smo iz NM prišli v uri in tričetrt) in potem ko smo šli nazaj, spet celo pot nazaj user posted image

Arabela - pa kar tako iz ljubega mira pri vas razbijajo?user posted image

Mis - lepo ste uživali... Jutri plavanja ni, verjetno si dobila sms. Meni tako paše, da je v sredo...

nanica - avanturistična poroka, uau... mene tudi zanima, kakšne ste imeli komentarje domačih? user posted image

Jaz pa zdaj šibam, še pripravim stvari za jutri in grem počivat... lahko noč!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14021
22.4.2007 21:42:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Se pridružujem!!!
LP

Ni se mis poročila, njen brat se je. user posted image

Upppssssss!!!

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 14022
22.4.2007 21:43:06   
Pikabu
Aja Maxica, zadnjič pozabila odgovoriti. Sama sem bila kar zadovoljna z našo Emo v ZOO. Sicer ima malo te fore, da mora kar naprej po pesku šarit, pa vmes smo jo zaradi tega malo čakali, ko smo si ogledovali, ko smo pa prišli nazaj, je bila pa v redu. Mislim, da ima to s peskom, če se dolgočasi, vsaj tako jo sedaj opazujem, glede na to, kdaj začne s tem. Sicer se pa strinjam s tabo, da četudi je bila pridna, jo moram imeti ves čas na očeh. Ko je šla sama na WC, sem se res ustrašila, da ni šla kam drugam, ona je pa tudi mislila, da grem že za njo in je zato kar odšla.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14023
22.4.2007 21:46:48   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: nanica
pikabu, nisva se zamerila, saj sva se tu še enkrat poročila, da je bil volk sit in koza cela. v tretje gre rado? ne, mislim, da imam dovolj porok zaenkrat. upam, da se nisem ravnokar pogoltnila zarečenega koščka kruha

O, to bi pa jaz tudi naredila. Midva sva imela tradicionalno, z vsemi ceremonijami, kar mi je bilo čisto všeč in sem uživala, ampak sem potem takoj rekla, da bi imela še eno, samo za naju, da bi bila sama. Mogoče pa narediva kaj takega za kakšno obletnico, če naju bo odneslo kam dlje v svet. A imaš kakšne slike na računalniku? Firbec.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14024
22.4.2007 21:48:17   
Pikabu
@lina, čisto razumem tvoja občutja, bolnica je vseeno bolnica. Držim pesti za vas, da Jure čim prej okreva in da bo tole hitro za vami. Držte se, mi smo v mislih z vami. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  559 560 [561] 562 563   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  559 560 [561] 562 563   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.