|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  550 551 [552] 553 554   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
20.4.2007 7:08:39   
Arabela
             ČEstitke za pol svečke:

user posted image user posted image user posted image MUKI in IVAuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image CAPYKA in SARAuser posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13776
20.4.2007 7:51:33   
beki24
ČeStItKe Za 6 MeSeCeV

user posted image    MUKI in IVAuser posted image user posted image user posted image  

user posted image CAPYKA in SARA user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13777
20.4.2007 7:57:05   
muki1
No, skratka punce. Jaz sem včeraj preživela čudovit dan. Kot bi rekla ena tu na našem forumu user posted image  - in ni mi žal.

Saj tudi ni tako daleč do Ljubljane, da se pri v 2,5 uri normalne vožnje, ampak mi smo si kar vzeli čas, saj nikoli ne veš, kaj bo na cesti, znajo biti med Lenartom in MB včasih zastoji, pa še Iva je nepredvidljiva.
In izkazalo se je, da res bolje, da smo šli malo prej zdoma, ker je Iva skoraj vso pot bila budna in tečna...da za nazaj grede sploh ne govorim. Smo se kar trikrat ustavljali, tako je navijala, da ni bilo več za poslušat. Pa ni bila ne lačna, ne pokakana...le tečno ji je bilo. Od animacije sem se čisto utrudila, da sem zaspala zvečer z Nežo ob 21.00 user posted image
Danes pa bo še en piknik, zato me ne bo veliko na spregled.

Punce, res mi je bilo lepo z vami. Sem prav presenečena, v kakšnem številu smo se odzvale. Najbolj sem vesela, da sem KONČNO lahko spoznala tudi v živo mojo Maxico in ostale, ki jih do zdaj še nisem, pa so mi prav pri srcu.
Vsaka zase je nekaj posebnega in čisto vse ste mi bile zelo simpatične.
Naši otroci pa...kaj bi izgubljali besede? Ni čudno, da nas je sonce opeklo, ko pa kar žari iz njih. Res so carji user posted image .
Jaz sem imela kar malo treme.....priznam user posted image . In ko imam tremo blebetam tja v tri dni. Upam, da nisem preveč brezveze bebljala user posted image .

Ja, mojega moža ste pohvalile...no, saj je kar okej....a mi ga lahko prosim zdaj Altati vrne? Ker ga namreč od včeraj še ni domov user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13778
20.4.2007 8:09:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

ČeStItKe Za 6 MeSeCeV

user posted image    MUKI in IVAuser posted image user posted image user posted image  

user posted image CAPYKA in SARA user posted image user posted image user posted image  

Tudi z moje strani.

Kaj več pa kasneje, ker škrat kliče!

LP

(odgovor članu beki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 13779
20.4.2007 8:10:55   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ja, mojega moža ste pohvalile...no, saj je kar okej....a mi ga lahko prosim zdaj Altati vrne? Ker ga namreč od včeraj še ni domov user posted image .

hm...vse zavisi od tega, koliko si pripravljena plačatuser posted image
za dobro ceno, ga vračamuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13780
20.4.2007 8:15:40   
moci
čestitke iva in mukiuser posted image user posted image user posted image user posted image

joj, punce, a bi danes ponovile user posted image včasih bi kakšen dan kar še enkrat doživela user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13781
20.4.2007 8:17:33   
nanica
jaz sem pa spet vas sanjala. da je novinarka od one nona morano pisala o muki1 in o beki24, ta članek pa so potem stkali v svileno blago, ki sem ga imela namen dat šivat za krilo. pa pride en prastar znanec in hoče to blago, pa ga nisem dala, sem rekla, da v to blago je pa vtkano moje življenje. no, potem sva prišla skupaj, da ga prodam skupaj z vsemi knjigami, ki jih imam, za 21 milijonov tolarjev

a vidite, koliko mi pomenite, vtkala sem vas v svoj lifeuser posted image user posted image user posted image

in moci, drži se danes na izpitu

pa vsem polletnikom in polletnicam čestitke (a boste spekle pol torte?)

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13782
20.4.2007 8:26:27   
tasha23
Jutro user posted image ,
pa kaj zdaj, včeraj ste se duplicirale, ali kaj? Saj skoraj ne morem verjet, da ste bile na srečanju in uspele toliko strani napolniti user posted image
Mi v glavnem imamo za sabo že 2. neprespano noč. Po cepljenju sicer ni bilo nobene reakcije, le zobeki nagajajo in nam ne dajo spati in vam povem, da še dobro, da se nisem spravila sama na pot v Lj, ker bi imela celo štalo, saj Gael je včeraj na krajši relaciji imel take operne speve, da me je kar glava bolela (vožnja trajala malo več kot 5 min).
Drugače pa je malo prava klepetulja in nima minute mira user posted image

Čestitke
mis in Tina
Clody in Nejc
monika 99 in Lucija
atinav in Liam
arabeli in Katarini
muki in Iva
Capyka in Sara

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13783
20.4.2007 8:35:04   
Anonimen
No, pa sva se zrihtala. Spali smo zelo slabouser posted image  Ga nisem dala v spalno vrečo, pa se je razbrcal 100x. Potem sem ga pa pokrivala, ko sem pa nazaj zaspala, se je pa škrat zbudil. Tako, da gre danes definitivno nazaj v vrečo.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13784
20.4.2007 9:07:13   
Maxica
Ravnokar se je odpravljala v porodnišnico, sedaj pa kar ne morem verjeti, da je že pol leta od tega:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=796202&mpage=105&key=oktoberke

Čestitke mali princeski Ivi in njeni Mamici z veliko začetnico Muki.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke seveda tudi Capyki in Sari za šestko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13785
20.4.2007 9:08:08   
Maxica
Pa dobro jutro, seveda. Res je bil lep dan včeraj in tudi jaz sem še vedno polna vtisov. To vsekakor moramo ponoviti, v kratkem.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13786
20.4.2007 9:27:31   
Lu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Muki in Iva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
capyka in Sara

Dobro jutro!

Noč minila spet ok. Mali mi ni hotel ponoči nič jesti. Jaz pa joške do Koroške user posted image user posted image user posted image Maja je že ok. Zjutraj smo zaspali za v vrtec in je šla tako šele ob 8.30 v rtec. Jaz še Tiana nafutrala in potem moja mami prišla za 10 min pomirkat Tiana. Hvala mami.user posted image

Zdaj se pa mali še igra. Ga čakam da bo lačen, se nahraniva in pičiva v mojo službo, pa na banko, pa Kina ven peljat. Potem bo pa itak že toliko ura da bomo spet jedli in počasi šli po Majo v vrtec in potem mi dan mine za tren oka user posted image

Moci včeraj sem kar kidnila ajatutaja.user posted image

Frrr in Altati jaz bi fotke še na mail. Prosim, prosim.

Imam pa levo oko zatečeno. Kot da bi me nekaj pičilo. Nič fajn. In zdaj na taka po Gros. hodimuser posted image Pa saj sem navajena. Imam neko alergijo na nekaj. Ne ugotovimo vzroka in kar otekam. Bo že bolje. Dokler ne pride na grlo, je ok.

Ponovno srečanje. A naj najprej datume ponudimo oz. sobota ali nedelja?Zdaj vas bom skoz ˝morila˝ s tem.

Pa lep sončen dan.

@lina Maja je skoz neki Jureta omenjala. Je rekla Lule. Kdaj sta se pa kaj menilauser posted image A nama je ušlo al kaj.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13787
20.4.2007 9:32:30   
Anonimen
Škrat je že šel spat. Tak čuden je danes, in včeraj je bil. Upam, da ne bo zbolel. Danes nas čakajo priprave za krst, pa se bo pri babici pazil. Škoda, ker nisem že prej vedela za RR, ko sem bila še user posted image . Bi lahko delila z vami, vse kar se je dogajalo. Bom pa naslednjič (če bo).

LP

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 13788
20.4.2007 10:49:55   
vava
Dan
Luka je včeraj zaspal ob 21ih in se ni zbudil do 5ih zjutraj. Celo dudo je imel zjutraj še v ustih!!! Jaz sem se sicer fino spočila in tudi user posted image  za take noči. Ampak zdaj me pa skrbi, ker je prvič spustil obrok okoli 1ih. Me je malce strah ker tako malo je in veliko pančka. Sem že klicala P in ob 14ih se greva pokazat. Je tudi že cel teden okoli od kar smrka in kašlja, tako da ne bi tvegala kakšnega poslabšanja čez vikend. Zdajle na hitro pospravim, potem pa na sončka in k zdravniku. Proti večeru se pa javim. Držite pesti, da je samo prehlad!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13789
20.4.2007 10:57:53   
moci
vava, držim pesti user posted image saj tako dolgo spanje pri tej starosti je ok, a ni? jaz sem vesela, če spusti obrok. ko bo dovolj debela ji ga bom poskusila ukinit sama.

punce, če imate take sramežljive možičke user posted image , kaj pa če bi prej po enega spoznali, da se vsaj po 2 med seboj že malo prej povohatauser posted image ?

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 13790
20.4.2007 11:59:28   
Anonimen
Midva sva že nazaj s krajšega sprehoda...se je mamici začelo vrteti in sva šla hitro domov. Sploh ne vem, kaj mi je. Grem malo ležat...upam, da bo škrat priden.

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 13791
20.4.2007 12:10:09   
Anonimen
punce, če imate take sramežljive možičke , kaj pa če bi prej po enega spoznali, da se vsaj po 2 med seboj že malo prej povohata ?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 13792
20.4.2007 12:46:44   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Ravnokar se je odpravljala v porodnišnico, sedaj pa kar ne morem verjeti, da je že pol leta od tega:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=796202&mpage=105&key=oktoberke

Čestitke mali princeski Ivi in njeni Mamici z veliko začetnico Muki.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke seveda tudi Capyki in Sari za šestko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maxica... jaz se pa zdaj tak jokam, ko sem tole brala.... user posted image   user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...kar v usta mi tečejo solze...SLANE SO user posted image .
Jaz sem morje in sem mamica najboljšima in najslajšima puncama na svetu - vsaj meni sta, no user posted image .

Drugače pa: prišli iz pregleda: 6600 g-še vedno user posted image  in 54 cm. FRRRR!!!!!!
NOBENE PANIKE NI, SO REKLI. user posted image  Je pač bolj majhna in drobna. Pa dobila je drugo pikico in še drugo dozo Rotarixa...pred tem pa je imela še inhalacijo, ker je nekaj čudno hropla, samo po inhalaciji se je izčistila in je baje zdrava.

Priprave na piknik potekajo v miru. Kruh narezan,meso v marinadi, zelenjava in kruh narezana in Iva se joka.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13793
   RE: OKTOBER 2006
20.4.2007 12:49:26   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

ok. No kje potem delaš? A si kdaj v Sevnici? Se lahko na kak kofetek dobimo?! A imaš user posted image  ali user posted image ? Pa kakšno ime ima? Sem babji firbec, veš.

LP

v tušu, v sevnici tudi kdaj..kofetek bi šel..imam user posted image  žana ,pa nekje vmes sem zasledila da si bila v sredo pri dohtarci, al si mela ob dveh uro??

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13794
20.4.2007 13:00:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

ok. No kje potem delaš? A si kdaj v Sevnici? Se lahko na kak kofetek dobimo?! A imaš user posted image  ali user posted image ? Pa kakšno ime ima? Sem babji firbec, veš.

LP

v tušu, v sevnici tudi kdaj..kofetek bi šel..imam user posted image  žana ,pa nekje vmes sem zasledila da si bila v sredo pri dohtarci, al si mela ob dveh uro??

Ja. Prevčerajšnjim sva bila pri zdravnici. Okrog 2eh. Si bila ti tudi tam?

LP

(odgovor članu _andreja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13795
20.4.2007 13:03:11   
_andreja_
no sej potem smo se pa verjetno vidle....če si bla prva na vrsti, sem bila jaz druga user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13796
20.4.2007 13:03:29   
Anonimen
Sem se v čakalnici z eno mal pogovarjala...da nisi bila ti?

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13797
20.4.2007 13:05:17   
Anonimen
Potem sva se pa pogovarjale. Vprašala sem te koliko je star. Pa moj sine je tista tečkica k se je na koncu joka (prej se nikoli ni). Kakšno naklučje, a?

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13798
20.4.2007 13:19:47   
_andreja_
no pol sva ble pa to midve user posted image  se bi lahk kdaj za kakšno kavico zmenle, v malce drugačnih okoliščinah user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13799
20.4.2007 13:21:45   
Anonimen
Sem tako user posted image  da vsaj eno poznam, sicer se ne spomnem ravno, kakšna si v obraz (mislim, da imaš dolge, svetle las), Žana se pa ful spomnem. Luškan ful.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  550 551 [552] 553 554   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  550 551 [552] 553 554   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.