|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  525 526 [527] 528 529   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
16.4.2007 17:01:10   
Arabela
Mi smo pa danes že TRI KRAT (3x!!!!) KAKALI... VELIKEGA DEBELEGA SMRDEČEGA KAKECA!!!!

Kaj je pomagalo?! Mami ni včeraj cel dan čokolade papala, ali pa so bile usodne suhe slive in marelice... ali pa je paradižnik naredil svoje... uglavnem, driskica ni, trdo ni ful... glih taprav smo sračkali..

Mami je spet srečna..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13151
16.4.2007 17:02:33   
Arabela
PA še nekaj me osreččuje... Mala zadnja dva dni ful brbra.. babababa buububu,vavava vuvuvu... celo mamamam ji je uspelo reči... Ampak zdaj je ni za ustavit.. se tako pogovarja tudi ob 6ih zjutraj...

Pičim na zrak...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13152
16.4.2007 17:14:21   
muki1
No, vidim da je tukaj pravi jok in stok za mano user posted image .
Jah, nič...smo se streznili vsaj za silo..... user posted image . He he.
Preživeli smo res lep rojstni dan, gostje so prišli vsi, otroci so se imeli super, perutničk smo zažgali samo eno rundo user posted image . Zvečer sem bila overdose zmatrana, da bi se kaj priklopila, včeraj smo šli tudi na en piknik - k fantku, ki se je rodil na isti dan kot Neža in sva se z mamico spoznali v porodnišnici, pa smo kar lepo obdržali stike user posted image . Ko smo se peljali domov, je Neže v avtu zmanjkalo, mene pa tudi...in sva se samo prestavili doma na kavč. Spali sva skoraj dve uri. Ker gospodična popoldan več ne spijo, je bila posledica katastrofalna. Večer do 11.00 ni spala. Spet nisem mogla do računalnika.
Ve pa pišete, pišete, pišete, sploh ne vem, ali bom utegnila za nazaj prebrat.

Ema, to sem zasledila, da si dosegla 5 ribic user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Bravo mucika mala, le tako naprej. Zdaj bo Ana še bolj fensi user posted image .
Maks od Maksice, ti pa tudi obvladaj sceno čimprej, da bo mami imela samo enega pleničkarja pri hiši. Pa bravo za Lančka in pol Frutka. Saj to pa sploh ni tako malo. In naša Maxica user posted image  user posted image user posted image  - tudi ti si moj sonček. Hvala za prijetno presenečenje user posted image  user posted image  . Te je bilo ful prijetno slišati po telefonu user posted image .

Beki, mislim nate, pa veš, da je dobro, da si imela tehničnega, če zavore niso bile poštimane kot je treba. To samo za dobro vzemi.

Altmati, a smo se kaj pomirili od sobote?

Vava, vidim da si se uspela vmes javit in da je Lukec boljše user posted image  user posted image  user posted image . Da je le vse dobro.

Danes zvečer pa res pokomentiram še kaj za nazaj.....

Gaya, ne govori da te ne pogrešamo, ker jaz, pa makar samo na brzino čekiram stvari, vedno ugotovim, da naša Gretica manjka na strani. Torej TE POGREŠAM.
Kaj pa ŠTORKLJICA dela? Se mi zdi da štrkove slike že tudi nekaj časa ni na spregled

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13153
16.4.2007 17:42:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Mi smo pa danes že TRI KRAT (3x!!!!) KAKALI... VELIKEGA DEBELEGA SMRDEČEGA KAKECA!!!!

Kaj je pomagalo?! Mami ni včeraj cel dan čokolade papala, ali pa so bile usodne suhe slive in marelice... ali pa je paradižnik naredil svoje... uglavnem, driskica ni, trdo ni ful... glih taprav smo sračkali..

Mami je spet srečna..

user posted image  user posted image  user posted image

A si lahko mislite, da smo sedaj vesele otroškega kakeca, včasih smo se pa nekateri (vsaj jaz), zgražali nad tem. Mi je tako user posted image .

Lepo Arabela, zdaj vidiš, boš lahko samo še slive in paradižnik jedla, čokolada pa odpade...no v majhnih količinah jo lahko.

Naš škrat spet spi...le kaj mu je danes...najbrž ga starost daje user posted image

Arabela, naš tudi ful čeblja...kar skoz, včasih tudi ponoči oziroma zgodaj zjutraj. Pa atata pa mamama pa buuuuuu pa gagaga....vse je že pogruntal...je pa tak srček ko se tako spravi čebljat, ga je pravo veselje gledat.

Muki1 vidim, da naju nič ne pogrešaš...user posted image  ...glavno, da smo mi tebe...

LP

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 13154
16.4.2007 18:22:16   
mis
se samo javim, zvečer pa kaj več. sem mislila do @line skočit, pa je mali uspelo zaspat. grem pa palačinke pečt, mava z možem danes 2. obletnico poroke. pa zdajle prihaja domovuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13155
16.4.2007 18:37:29   
Evik
KAKO NAJ GA PRIPRAVIM DA BO JEDEL??????????????

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 13156
16.4.2007 18:44:00   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Muki1 vidim, da naju nič ne pogrešaš...user posted image  ...glavno, da smo mi tebe...

LP

Pogrešam vas kompletno user posted image , okej? Če pa ti ne jamraš, veš da moram malo Greto Garbo pobarati, če se nam pa izmika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13157
16.4.2007 18:45:38   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ojla Evik.
GH daj na prst, ne na žličko. Da bo dol pocuzal. Bo prej skapiral, kaj mu želiš povedat user posted image .
Zoo noter, ker bomo prišle tudi mamice z dvema otrokoma, tisti se bodo zabavali na svoj način, medtem ko bomo me klepetale.
Zasebna sporočila pa so v zgornjem desnem kotu, skrita pod MOJA RINGARAJA.
Če te še kaj zanima, ti kar vprašaj user posted image .

Evik, to sem ti že zadnjič napisala....si probala? Ne pali?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13158
16.4.2007 18:48:40   
muki1
No, ko že zgoraj omenjam ZOO - srečanje v četrtek ob 11.00 torej drži? V primeru dežja pa gremo v Kolosej?

Mi pridemo vsi 4-je. Starejša opica in moj mož orangutan bosta po svoje, midve z oktobrčko pa sva vaši user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13159
16.4.2007 18:49:32   
muki1
No, če ste me že pogrešale, da vam malo pomukam stran user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13160
16.4.2007 18:49:51   
muki1
MUUUUUUUUU

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13161
16.4.2007 18:50:52   
muki1
Saj veste, da ne zdržim dalj časa brez vas user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13162
16.4.2007 18:57:27   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

KAKO NAJ GA PRIPRAVIM DA BO JEDEL??????????????

Evik, kaj bi rada, da je? Gosto hrano? Ali se noče dojiti?
Ubogaj Muki in probaj dati na prst. Pri nas je to palilo nekaj časa, no, zdaj tudi to ne več.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 13163
16.4.2007 19:40:05   
Evik
GH...PRST SMO POSKUSILI. ON ZDAJ ZAPRE USTA PO PRVI ŽLIČKI - ZA KATERO JIH ŠE ODPRE, POTEM JIH TRDNO ZAPRE IN CVILI

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13164
16.4.2007 19:41:29   
beki24
ojla!

kako ste kaj- mi polno prezaposleniuser posted image

Zjutraj sva se šle slikat za potni list, ko sem pa do tobačne prišla( no do tja kjer jih delajo), me je pa vse minilo, bi morala najmanj 2 uri čakati- torej smo odšli domovuser posted image
Popoldne sem šla še 1x v mesto ( z avtobusom- se nisem že od septembra z njim vozila, ko sem šla enkrat z njim v starševsko šolo, pa sta bila 2 sršena na avtobusu, in sem se potem celo pot prestavljala po busuuser posted image - mislim, da so me imeli ljudje za malo čudnouser posted image user posted image ), no šla sem na banko, ker so mi pozabili novo kartico poslatiuser posted image - obvestilo, da sem presegla limit mi pa niso pozabili dostaviti- samo ne vem, kako naj denar gor polagam, če nimam kartice, banka je v centru, dolivov na kartico pa odkar nisem delala ni bilo, ker imam še 1 katricouser posted image - v glavnem so ugotovili, da jo res imajo oni, pa je ne najdejo in zdaj mi bodo naredili novouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13165
16.4.2007 19:42:16   
beki24

GH...PRST SMO POSKUSILI. ON ZDAJ ZAPRE USTA PO PRVI ŽLIČKI - ZA KATERO JIH ŠE ODPRE, POTEM JIH TRDNO ZAPRE IN CVILI

to Tinkara naredi pri zelenjavi, pri sadju jih pa veselo odpira

probaj s čim drugim

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 13166
16.4.2007 19:48:09   
altati

welcome to the club!
jaz sem mu dala 14 dni premora, prihodnji teden poskusiva znova.
evik, najina očitno še nista zrela za gosto hrano....daj mu čas!

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 13167
16.4.2007 19:49:28   
piskot
cer.

ooo, barby84 iskreno se opravicujem, jest samo plonkam od drugih, komu cestitajo, pa pol se jaz. tko da GO VAL! VSENAJBOLJSE!

in kako se obnese tista vrvica za naslon? a dobis zraven tud prevleko za dez?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13168
16.4.2007 19:51:32   
muki1
Ja, sem hotela zdaj kot drugo možnost tudi sama predlagati premor, pa me je že Altmati prehitela. Ni kaj...saj še ni 6 mesecev, malo ,,fore,, še imata.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13169
16.4.2007 19:53:17   
altati
Muki - nisem si še opomogla od sobote...danes sem pri Nancy pustila še 80 Eur-ov za še en spodnji del kopalk in oblekico iz istega blaga kot sem kupila kopalke, da skrije vso grozouser posted image ....in mislim da iz oblekice ne bom zlezlauser posted image . Čestitke za lepo preživet Nežin rojstni dan!

gaya - na poti iz Bleda, pri Radovljici sem ugotovila, da z Jašem voziva s seboj v avto sršenauser posted image . Kmalu bi me kap! Ustavljala sem se kot nora in ga jagala ven...še dobro da nisem povzročila prometne nesreče....user posted image  Pa da ne pozabim...lepo je bilo čvekati s tebojuser posted image

Vava - jaz te non stop pogrešam!!! Ful lepo te je brati! Luka bo pa itak dedec, da mu ne bo para! Kar se pa tiče tožbe-jaz bi se je podstopila...če se nihče ne bo, si bodo še vedno dovolili takpne malomarnosti! Jaz itak vedno orjem ledinouser posted image user posted image !

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13170
16.4.2007 19:54:27   
muki1
A lahko malo pojamram?

Toliko smo se pogovarjale o tej teži, pa gor dol, pa še je ćas....zdaj ga pa zmanjkuje.
Iva bo v petek stara 6 mesecev in do takrat bi naj svojo porodno težo podvojila. Če znam seštevati je 3850 g krat dva 7700 gramov user posted image
Prejšnji teden je bila na pregledu, ker smo nehali z antibiotikom in sem jo stehtala...... 6600g s plenico. KAJ JE MOJ OTROK PODHRANJEN??????

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13171
16.4.2007 19:54:49   
altati
Maxica- upam, da zlezete iz pleničk. Jaz sem pri mojih dveh tavelikih pri starosti dve leti jih enostavno vzela. Sta pa obe poletni. In v 14-ih dneh sta bili suhi.  fantje so baje v tem počasnejši....to me še čakauser posted image .

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13172
16.4.2007 19:55:49   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Mami je spet srečna..

Arabela, vi ste carjiuser posted image user posted image ! Čokolada sigurno ni pripomogla, ti jo kar jejuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13173
16.4.2007 19:58:42   
altati
piskot- jutri gremo na kavo! a prav?

Muki1- ja, tvoje dete se mi zdi pa res lahko....a pediater nič ne reče????...sicer so vedno odstopanja, ampak meni se res zdi malo premalouser posted image  (sploh glede na porodno težo). dohtar pa nisem....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 13174
16.4.2007 19:59:34   
Maxica

Dobrodošla tudi ti v Klub dobrih jošk.user posted image user posted image user posted image user posted image
Čeprav se tudi sama kar jokam že od obupa...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 13175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  525 526 [527] 528 529   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  525 526 [527] 528 529   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?