muki1
|
No, vidim da je tukaj pravi jok in stok za mano . Jah, nič...smo se streznili vsaj za silo..... . He he. Preživeli smo res lep rojstni dan, gostje so prišli vsi, otroci so se imeli super, perutničk smo zažgali samo eno rundo . Zvečer sem bila overdose zmatrana, da bi se kaj priklopila, včeraj smo šli tudi na en piknik - k fantku, ki se je rodil na isti dan kot Neža in sva se z mamico spoznali v porodnišnici, pa smo kar lepo obdržali stike . Ko smo se peljali domov, je Neže v avtu zmanjkalo, mene pa tudi...in sva se samo prestavili doma na kavč. Spali sva skoraj dve uri. Ker gospodična popoldan več ne spijo, je bila posledica katastrofalna. Večer do 11.00 ni spala. Spet nisem mogla do računalnika. Ve pa pišete, pišete, pišete, sploh ne vem, ali bom utegnila za nazaj prebrat. Ema, to sem zasledila, da si dosegla 5 ribic . Bravo mucika mala, le tako naprej. Zdaj bo Ana še bolj fensi . Maks od Maksice, ti pa tudi obvladaj sceno čimprej, da bo mami imela samo enega pleničkarja pri hiši. Pa bravo za Lančka in pol Frutka. Saj to pa sploh ni tako malo. In naša Maxica - tudi ti si moj sonček. Hvala za prijetno presenečenje . Te je bilo ful prijetno slišati po telefonu . Beki, mislim nate, pa veš, da je dobro, da si imela tehničnega, če zavore niso bile poštimane kot je treba. To samo za dobro vzemi. Altmati, a smo se kaj pomirili od sobote? Vava, vidim da si se uspela vmes javit in da je Lukec boljše . Da je le vse dobro. Danes zvečer pa res pokomentiram še kaj za nazaj..... Gaya, ne govori da te ne pogrešamo, ker jaz, pa makar samo na brzino čekiram stvari, vedno ugotovim, da naša Gretica manjka na strani. Torej TE POGREŠAM. Kaj pa ŠTORKLJICA dela? Se mi zdi da štrkove slike že tudi nekaj časa ni na spregled