Maxica
|
Eh, pri nas pa tako močno piha, da me sploh ne mika iti ven. Burja, prav zoprna burja. Upam, da se popoldne kaj umiri, zdaj moram spravit Maxa spat, pol pa upam, da se odpravimo kaj tudi ven. Sem pa tudi jaz od današnje noči prav utrujena, ne vem, če ne bom šla zraven zaleči. Z Lanom sva zdaj pojedla malo (no, skoraj pol ta velikega) frutka, jabolko in višnja, pa malo banane. Nad banano je pa res tako zelo navdušen (edino nad banano pa res!), da mu jo kar vsak dan dam. Upam, da se je ne bo prenajedel. Z Maxom imamo danes odvajalni dan od plenic. Rezultat - dvoje polulane spodnjice, vendar nisem nič huda. Enkrat nisem bila zraven, pa je prišel povedat, da mu je ušlo, kar je že velik korak zanj, da ve, da je nekaj naredil v hlače, drugič sem bila pa na RR in mi je govoril "tči, tči, tči", sploh nisem dojela, kaj drgne, je pa hotel povedat, da bo lulal. Tako da sva tudi zamudila. Ma se mi zdi, da nama kr gre, že to res, da mi pove, da bo lulal, je veliko. Zdaj sem pa govorila z eno od naših dragih oktoberk, mi je pa prav polepšalo dan, res, kako lepo jo je bilo slišati. Rada bi jo pa še kaj brala...