muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Muki, kdaj pa imata spet posvetovalnico, zdaj enkrat bi morala biti, kajne? Boš videla, kako bo takrat, pol pa kr mal zateži pediatrinji, če se ji ne zdi nič prelahka, oz. povej ji, kaj te skrbi. Kako pa vama je šlo z Nežo v pol leta? Hja, Neža se je rodila 3420 g in je imela pri pol leta že 7450 g. Podvojila je brez problema in še več pridobila...s tem, da je v prvem mesecu pridobila pičlih 500 g in je pa takrat pediatrinja kar malo spaničarila. Drugače pa je naša p. zelo dobra, oziroma mislim, da kar najboljša tu pri nas, razen enega pediatra v bolnišnici, ki je nadvse cenjen tu pri nas. Ji res popolnima zaupam, pa se do zdaj, karkoli je bilo narobe z zdravjem, nikoli nisem imela nad čim pritoževati čez njo, res ne. Sem zdaj zadevo res pretuhtala in prišla do naslednjih sklepov: - jem veliko - še preveč, torej hranilna vrednost mora biti
- če sem enkrat že dojila dve leti, mi ni zmanjkalo mleka, torej tudi z mojimi joški vse okej
- Iva ima tudi obseg glavice bolj majhen, je res cela drobna, saj boste vidle v četrtek - očitno je po možu
- eni so pač suhci, ker drugače se pa počuti dobro
- kaka ultra, očitno ima dobro presnovo,
- tudi količinsko veliko lula in kaka, torej dobi vase tudi dovolj vsega
- velika tudi ni, če bi na 70 cm imela to težo , bi bila panika, on nima niti 65 cm