|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  527 528 [529] 530 531   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
16.4.2007 23:01:00   
@lina
dobro jutro!

jaz sem namreč zadrnjohala s starejšim, moj mož pa z mlajšim med uspavanjem... In namesto da bi se samo prestavila v posteljo, sem morala priti še sem pokukat in vas pozdravit... To pa je ljubezen, a ne? user posted image

Prej bi rekla, da sem nepopravljiva odvisnica od RR user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13201
16.4.2007 23:05:33   
@lina
Ampak ne bom dolgo...oči me že izdajajo...

Maxica, bravo za odstavljeno plenico...Bo Max v četrtek Juretu razložil, kako se streže tej zadevi?

Muki, ne sekiraj se za svojo manekenko... Če je mala dobre volje in zdrava, potem je pač suhica... vmes je bila še bolezen, ko dojenčki običajno zgubijo kakšno deko ali dve... tudi naš jo je...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 13202
16.4.2007 23:07:06   
@lina
No, pa lahko noč! Zdaj ste itak vse zginile, ko sem se jaz zbudila...user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 13203
16.4.2007 23:16:00   
frrrr
lahko noč!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 13204
17.4.2007 7:38:43   
moci
prvaaaaaaaaaa user posted image
a štrajkate?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13205
17.4.2007 7:43:37   
nanica
ne, crkljamo se v postelji. blaž je danes tako zamišljen, kar leži v postelji z nama, je tiho in razmišlja

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13206
17.4.2007 7:46:33   
beki24
jutro!

grem po avto- držite pesti, da bo vse okuser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13207
17.4.2007 7:49:51   
Anonimen
Da se na hitro javim preden zbezljam v Celje...spali smo bolj tako (4x smo se zbudili za par minutk-je zgleda nekaj podoživljal od dneva), sedaj pa veselo vriska na postelji in se obrača okrog in okrog...

Beki24 držim pesti za avto...

Lepo se imejte na sončku in ne se preveč razčvekat, da ne bom preveč zamudila...user posted image

LP

(odgovor članu beki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 13208
17.4.2007 7:52:16   
tasha23
Jutro,

danes sem vas sanjala (''to vseslovensko srečanje'')user posted image  Joj kako smo bile glasne user posted image , vsi so se ozirali za nami...
Včeraj sva se z Gaelom šetala celo popoldne, ko sva se ustavila za hranjenje, pa me je moj miškolin (za darilo za pol svečke) polulal user posted image user posted image user posted image . Za spremembo nisem imela nič s sabo za ga preoblečt; na srečo pa je kolegica imela in nama posodila hlsče... take frajarske - zeleno roza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (ona ima punčko!)

Jutri imamo cepljenje in sistematski, sem prav radovedna koliko smo kaj napredovali...

Drugače še kar v redu, le zaradi lepega vremena imam bolj malo časa za PC in RR - Sorry.

Lep dan še naprej

Tasha in Gael

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13209
17.4.2007 8:02:16   
muki1
Jutro. Za nami noč, nič kaj mirna, kar nekaj se je budila in tako naprej.....

Tasha, z zamudo čestitke Gaelu za pol svečke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Beki, držim pesti, če bodo pa še kaj modruvali za avto, pa jim podkuri malo, zategni ročno, pa ful gas..... boš videla, kak se bodo razbežali user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 13210
17.4.2007 8:17:50   
Lu
Tasha23 in user posted image     ter Barby84 inuser posted image čestitke za 1/2 svečke.
Mis in TINA  tudi vama čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro!

Drugače pa je bila pri nas nora noč. Tian se je zbujal na 1 uro. Začelo se je ob 00.30 in se ni nehalo do jutra. Ko sem ga prvič dvignila je gorel. Sem mu takoj izmerila vročino in je kazalo v ušesu 38,8. Se pravi je imel 38,6, A imam prav? Mene tudi nekaj grlo boli, kašljam. Ampak do četrtka se bomo že vkup spravili.  S katerim avtom bom še ne vem, ker mi ga je preljubi možek včeraj prodal. Altati pa je šla moja Zafirca. Bomo zdaj na Antaro počakaliuser posted image Sem tako vesela, da je kaj.

vava WB. Zdaj nas pa le sledi.user posted image user posted image

moci kakšne vaje so za sedenje? Se ti da napisat?
Se mi zdi, da naju vsi tako prehitevate, da je kaj. Da ni kaj z našim narobeuser posted image

Ima katera mogoče kontakt z Clody???? Kaj je z njo, da se nič ne oglasi.

Beki upam, da si dobila avto.

Muki tudi naš je bil pri 6 mesecih bolj pri talahkih. Bo zdaj začela dobivat, ko bosta začele malo bolj jesti GH. Don´t worry, be happy user posted image user posted image user posted image

Pikabu a ti pa kar rolarje in še malega zraven. Dobra si. Jaz se še sama lovim z rolerji, kaj šele da bi malega imela spredaj. Svaka čast user posted image user posted image

@lina jaz sem tudi včeraj zaspala kar zgodaj. Mislim, da me ob 21.30 že ni bilo več in sem se zbudila ob 00.30. Sem pa pomislila na RR ob ene 3 ko sem bila že naspana.Samo me je moj mali rabil.

Maxica bravo za odstavljanje. Jaz tuid kar čakam, da bo topleje. Čeprav zadnjič sem ji tak za hec dala pleničko stran in hlčake gor pa je bila 30 min suha pol smo šli pa itak ven in je dobila pleničko nazaj. Zdaj je bolj težko odvajati, ker je v vrtcu. Čeprav tam kar dosti hodi na kahlo. Doma pa kakor je. Čakam na poletje
user posted image

Zdaj pa grem preverit stanje v spalnico. Moj mali me kliče.user posted image Močno upam, da ga nisem včeraj prehladila, ko je tako svinjsko pihalo. Mogoče bo pa kakšne zobek? Grem čekirat.

lp

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13211
17.4.2007 8:18:35   
moci
nanica, blaž bo intelektualec, zoja je pa razbojnik user posted image trenutno leži na podlagi, z ustih drži balon (kot kuža) in tolče po igračahuser posted image ne vem, kakšen par bi bila onadvauser posted image

beki, držim pesti, da so prsti modriuser posted image povej, kdaj neham, da mi ne odmrejo user posted image user posted image user posted image

barby - ne vsega v celju pokupit, jutri pridem jaz tja zapravljat

tasha, ti oprostimo, če se pripelješ v živalski vrt user posted image

zoja pa plezaaaaaaaaaaa. kok je dobra. samo šiba ko strelauser posted image ni ovir user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13212
17.4.2007 8:23:13   
moci
lu, težko je pisno razložit user posted image
že prej so me učili, da jo dvigam tako, da jo obrnem na bok in potem z boka v sedenje (tako, kot so nas učili v nosečnosti vstajanja iz postelje) - tako naj bi se ona usedla (zoja namreč poskuša tako, da dviguje glavo in se opira na komolce),
zdaj pa delamo še vaje in sicer tako, da si jo posedem na kolena - čisto na kolena z rito, da ji noge visijo dol, potem jo pa držim za boke in izmenično spuščam eno in drugo koleno, da ona utrjuje mišice in lovi ravnotežje.

a kaj razumeš user posted image mah, bi morala videt, nouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13213
17.4.2007 8:35:49   
Maxica
Dobro jutro, nekam povprečne smo/ste ratale.user posted image
Muki, kdaj pa imata spet posvetovalnico, zdaj enkrat bi morala biti, kajne? Boš videla, kako bo takrat, pol pa kr mal zateži pediatrinji, če se ji ne zdi nič prelahka, oz. povej ji, kaj te skrbi. Kako pa vama je šlo z Nežo v pol leta?
Beki, držim pesti.user posted image
Lu, upam, da so samo zobki in da ne boste kaj zboleli in da se res vidimo v četrtek. Pride potem tudi Maja?user posted image
Tudi jaz sem včeraj tuhtala na Clody. Le kje se nam skriva? Upam, da so v redu.
Princeska Tina in njena mamica, ki je včeraj praznovala drugo obletnico poroke - čestitke, čestitke, čestitke za pol leta.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pikabujček naš dragi, kaj te teži? Z rolerji pa super, ja, jaz sem tudi pri Maxu tako rolala, je fino, ker se lahko nekak nasloniš na voziček, meni se je fino zdelo no, bolj varno.user posted image
Altati pa samo omenjam, da ne bo užaljena, da nje nisem pa nič.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13214
17.4.2007 8:36:22   
nanica
moci, obstajata dve možnosti: ali bosta razbojniška intelekualca ali pa intelektualna razbojnika

kaj je bolje v življenju, še razmišljam
kaj misliš pa ti?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13215
17.4.2007 8:54:30   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Muki, kdaj pa imata spet posvetovalnico, zdaj enkrat bi morala biti, kajne? Boš videla, kako bo takrat, pol pa kr mal zateži pediatrinji, če se ji ne zdi nič prelahka, oz. povej ji, kaj te skrbi. Kako pa vama je šlo z Nežo v pol leta?

Hja, Neža se je rodila 3420 g in je imela pri pol leta že 7450 g. Podvojila je brez problema in še več pridobila...s tem, da je v prvem mesecu pridobila pičlih 500 g in je pa takrat pediatrinja kar malo spaničarila.
Drugače pa je naša p. zelo dobra, oziroma mislim, da kar najboljša tu pri nas, razen enega pediatra v bolnišnici, ki je nadvse cenjen tu pri nas.
Ji res popolnima zaupam, pa se do zdaj, karkoli je bilo narobe z zdravjem, nikoli nisem imela nad čim pritoževati čez njo, res ne.
Sem zdaj zadevo res pretuhtala in prišla do naslednjih sklepov:

• jem veliko - še preveč, torej hranilna vrednost mora biti
  • če sem enkrat že dojila dve leti, mi ni zmanjkalo mleka, torej tudi z mojimi joški vse okej
  • Iva ima tudi obseg glavice bolj majhen, je res cela drobna, saj boste vidle v četrtek - očitno je po možu
  • eni so pač suhci, ker drugače se pa počuti dobro
  • kaka ultra, očitno ima dobro presnovo,
  • tudi količinsko veliko lula in kaka, torej dobi vase tudi dovolj vsega
  • velika tudi ni, če bi na 70 cm imela to težo , bi bila panika, on nima niti 65 cm

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13216
17.4.2007 8:55:59   
muki1
Zapoznele čestitke tudi Mis in Tini ter Barby in Valu user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13217
17.4.2007 8:58:12   
Maxica
To mi je všeč, kar si zdaj napisala, Muki.user posted image user posted image user posted image
Je pa tako, poglej, v Afriki, mamice, kolk pojedo, pa jim otroci non stop visijo na joškah. Misliš, da se katera kaj ukvarja s tem, ali ima dovolj mleka ali ne, ali se dovolj redijo ali ne. Pa otroci ravno tako zrastejo. Tudi naši menda bodo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13218
17.4.2007 8:59:59   
moci
čestitke tini in mis user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13219
17.4.2007 9:00:14   
muki1
OMENJAM altati user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13220
17.4.2007 9:01:45   
Arabela
Dobro jutro!

Vstala ob 6.3, si oprala glavo, pa se je mala zbudila ob 7ih, sva se igrali na postelji pa je nazaj zaspala, jaz porihtala mojo glavo, porihtala perilo, pripravila zajtrk za malecko, zdaj pa čakam da se zbudi...
Brezveze da noč sploh komentiram...

Ko mala zaspi spi mirno ko da je mrtva, sem jo dala ob 21ih v njeno posteljo, ni niti mrdnila... ob 23ih pa je začela s svojim vrtenjem in cmevkanjem... je dobila čaj, je bil malo mir, nato spet... sem jo dala k sebi in podojila, nato pa je spala pri meni in se ves čas premetavala...user posted image .. pravi mali vragec!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13221
17.4.2007 9:02:48   
moci
nanica, samo, da ne bosta povprečneža user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13222
17.4.2007 9:03:48   
Arabela
Muki si se kar sama potolažila...user posted image user posted image user posted image
Glavno da je malecka zdrava, saj bo nadoknadila, boš videla... pa če pridno je in kaka, ni problema...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13223
17.4.2007 9:04:25   
moci
arabela, kaj bo imela katarina za zajtrk? zoja je imela banano z jabolkom, pa noče jest.user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13224
17.4.2007 9:04:43   
Arabela
          Čestitke za pol svečke..

user posted image user posted image user posted image TINA in MISuser posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  527 528 [529] 530 531   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  527 528 [529] 530 531   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?