|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  523 524 [525] 526 527   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
16.4.2007 8:39:34   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

joj, ta vročina, a ima katera frotir prevleko za maxi cosi? kako se obnese?

Mi smo jo imeli pri Maji. Se mi zdi da je bolje, ampak je vseeno švicala.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13101
16.4.2007 8:43:00   
Lu
Jutro!

Se vse prav lepo sončkate. Vreme je res prekrasno. Mi smo tudi več ali manj zunaj. Sem pa včeraj malega posedala pa so mu noge še tako aktualne, da no way da bi sedel. Se kar k nogicam prekucne user posted image Aja pa skor mi je travo pojedu tako ga je zanimala. Vidim da eni user posted image že kar čokolado, drugi kruhuser posted image , moj travouser posted image jejo. user posted image user posted image user posted image

Na zdej me pa že kliče.

Se beremo še kaj popoldne. Bova šla kar že ven.

lp

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 13102
16.4.2007 8:43:24   
Anonimen
Čestitam Gaelu in Tashi za pol svečke!!!
Pa seveda našemu škratu tudi!!!

Mi smo spali do 8ih. JUHU! Ponoči smo se dvakrat na hitro podojili. Sedaj pa afne gunca po postli. Pa sedi....

Psaša, čestitke za krst. Res ste imeli super vreme. Upam, da ga bomo mi tudi imeli čez 14 dni, ko imamo krst.

Piskot, vse skupaj s poštnino me je prišlo 120 €. Trajalo je pa 10 dni, da je prispel.

LP

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13103
16.4.2007 9:10:27   
Arabela
Dobro jutro!

Naša mala pa je včeraj pol noči prespala v svoji posteljici user posted image .... prvič ko se je zbudila sem ji dala čaj piti, pa je nazaja zaspala, drugič pa je moja joška skoraj eksplodirala pa sem malo dala k sebi, kjer  se je spet vrtela... ob 6ih pa auf... sem jo komaj uspalvala, pasva spali do 8.3, mala pa čujem da se sedaj oglaša..ž

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13104
16.4.2007 9:11:53   
Maxica
Dobro jutro, sončkarice.user posted image
Najprej Psaša, čestitke za krst, res ste bili luštni.user posted image  Kje ste pa potem imeli krst?
Pa Ema, seveda, čestitke za pet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , res pridna punčka.user posted image
Čestitke Gaelu in Tashi za šest zvezdic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Gaya, ne vem, jaz bom s tem hranjenjem tudi en dan diplomirala, tako da ti težko kaj svetujem. Jaz imam skoz v glavi rek, da še noben zdrav otrok pri polni mizi ali v našem primeru polni joški, ni od lakote umrl. Tako da, morda Gaja res ni lačna. Se ponoči nista nič dojili? So pa zdaj ti malčki palčki tudi že toliko stari, da morda sami res najbolj vejo, kdaj je treba jesti in si za crkljanje kaj drugega najdejo. Nekak naj bi pri gosti hrani imeli pet obrokov. Kako imata pa vidve že to urejeno? Ne vem, res ti težko karkoli pomagam, ker je pri nas tudi bitka za vsak podoj, tako da se več ali manj dojimo v spanju.user posted image user posted image
Naš Lan je pa včeraj čez dan res malo malo malo spal, niti v vozičku ni omagal, se je skoz nekaj pogovarjal. Tako da smo potem šli podnoč k moževi stari mami, in ko smo se vračali, je celo pot v avtu tulil od same zaspanosti. Ampak zaspat pa ne.user posted image  Pol sem ga pa sam prijela in pristavila, pa je bila koma. Ampak noč pa res slabo prespana, se je zbujal na dve uri ali celo pogosteje, pa jedel, pa spal, pa tulil. Kr neki. Zgleda da bo mlaj kriv.user posted image
Da vam še povem, kako je bilo na včerajšnjem obisku pri moževi stari mami. Ne vem, zakaj ima ona navado, da je treba otroke pitati z vsem mogočim. In smo imeli že pri Maxu, ko je bil še dojenček, prave borbe, saj je prav izzivala. Niti začela še nisva z gosto hrano, pa bi mu ona kar sladek rogljiček z marmelado dala. Enkrat sem potem popenila, in rekla, da če bo to nadaljevala, bomo vstali in šli. Pa še moževa teta je ponavadi zraven. Kr neki. Pa včeraj ponovno. Držita Lana in ga nekaj zabavata, nakar zagledata napol objedeno hruško (!), ki jo je ona popoldne glodala in jo primeta, naj jo Lan malo obliže.user posted image  Lan pa seveda da v usta vse, kar ni treba, tako da sem moža butnila z vso silo in jima je on zatežil, naj nehata, sploh pa ob osmih zvečer, s kakšnim "uvajanjem" hrane. Pišuka no, pol imam pa jaz pestro noč. Ne vem, zakaj je treba siliti otrokom vse sorte v usta. Saj je pol rekel mož, da Lanu tudi če bi flašo vina dal zraven ust, bi jo dal v usta. Zato pa mora imeti odrasel človek lih malo pameti.user posted image
Muki, a imaš mačka, kje si kaj?
Grem zdaj dohodnino zračunat za celo družino, čeprav bolj slabo kaže, da bomo kaj "obogateli".user posted image  

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13105
16.4.2007 9:50:45   
piskot
jutro.

GAEL CESTITAMO ZA POL LETA!

ha, kaj sem jaz danes ponoci ugotovila. nas otrok sploh ni vec lacen vsaki 2 uri. se pa zbuja, ker je tako navajen zgleda. kaj bomo pa zdaj? prej sem ga lahko vsaj na joski uspavala, zdaj se pa prec obrne pa naprej jamra. no sej je bila sele prva taka noc.

danes naju ati zapusca za nekaj dni. pa se avto nama bo vzel. pa je obljubil, da ga bova imela doma user posted image . tko da za srecanje altati ja rabim prevoz.

arabela bravo vi!

maxica mi imamo podobne probleme z mojo mami. zadnjic sem sla za 5 minut na vrt, pridem nazaj je imel pa martin drobtinice okol ust. jedli smo pa tisti dan za kosilo sirove struklje. sem potem cisto znorela. no ona trdi da jih ni jedel. sicer je bilo pa potem vse okej. pa se vedno ne vem kaj je res in kaj ne.

gremo pocasi na teren.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13106
16.4.2007 10:05:38   
Anonimen
Moj škrat je pa užaljen! user posted image

Na njegovga sorojenca Gaela ste se spomnal, na mojga Vala pa ne! user posted image

LP

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 13107
16.4.2007 10:21:16   
psaša
maxica: krst smo imeli na Vrhniki, v moji fari. V Logatcu ni bilo varjante, da bi malega krstil. No, sem pa mislila, da bo ravno obratno.
Skratka samo, da nam je ratalo.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13108
16.4.2007 10:27:40   
vava
DOBER DAN!
Opravljam svojo "državljansko" dolžnost in se vam pokorno javljam. Od kar sem zadnjič pisala, vam je uspelo napolniti 160 strani!!!
Prejšnji teden smo bili v toplicah, kjer je bilo krasno, predvsem zato, ker sta bili zraven obe babici in sva si z mojim user posted image  lahko privoščili nekaj časa samo zase. En dan sva si privoščila 3 ure savne in jazzuzijev in prišla nazaj kot prerojena. Potem pa smo en za drugim počasi vsi zboleli. Najprej moja 2.5 letna nečakinja, potem moj user posted image , nato Luka in ko smo prišli domov, še jaz, tako da imam zdaj vročino in veselo smrkam, z ostalimi pa je že boljše. Kar se zdravja našega Luke sicer tiče je tako, da zdravniki ne morejo verjeti, da se je tako popravilo (od kar je dobil homeopatsko zdravilo, se mu je pritisk v glavi normaliziral in ventrikli ne rastejo več) in zato imamo zdaj kontrole vsakih 14 dni. Na kontrolah mu vsakič vzamejo kri in naredijo uz glave ter zmerijo pritisk v možganih (doppler). Vmes so nas poslali k okulistu?!?, kjer so ga mučili skoraj 5 ur in ugotovili, da super vidi in da je tudi z vsemi ostalimi stvarmi (očesno ozadje in ne vem kaj še vse) vse ok.
Zadnjič sem tudi uradno - prvič dobila potrditev (iz ust priznane nevro pediatrinje), da bi mi morali narediti carski rez. Rekla mi je: "no za naslednjič boste pa že vedeli, a ne?" Kot, da bi šlo za en malce spodletel projekt user posted image
Močno razmišljam, da bi šla v tožbo proti UKC. Ne vem edino, kaj naj bi zahtevala, ker za denar mi v temle primeru res ne gre, oz. mi ne more prav nič povrniti. Mogoče edino v premislek pri naslednjih "primerih"
Sicer pa je Luka še vedno večinoma na mojem mleku. Kašice in zmiksano sadje ga ne zanimajo preveč. Sicer mu damo vsak dan kaj za poizkusiti, pa redko poje več kot nekaj žličk pa še takrat večinoma dela čudne face. Ponoči se večinoma zbuja 2x - okoli 1h in okoli 4ih, potem pa spi do 6:30 - 7ih. Sedi še ne user posted image , veliko čeblja in večinoma je precej dobre volje. Se pa včasih zbudi s takim jokom, da me kar prereže. Kot, da bi se česa ustrašil, ali kaj takega sanjal. To se dogaja samo pri dnevnem spanju, ponoči na srečo nikoli. In potem se tudi zelo hitro smeje. Ne vem, kaj mu je.
Ob petkih hodimo na plavanje. Zadnjič sem tam srečala Evik in njenega Matjažka. Res luškan fant.
Včeraj je moj sodelavec dobil hčerkico. Pravo manekenko - 54 cm in 3710 g. Mamici je voda začela odtekati že v petek zvečer in od takrat je čakala v Postojni. Rodila je z EA, brez težav in brez šivov.
Vem, da bo zdaj že veliko branja. Samo še napišem, da mala Lukova sestrična (ki bratranca zdaj kliče Ukile) komaj čaka sestrico, ki se bo rodila čez 1 mesec, mi pa komaj čakamo, da bo Luka tudi uradno povsem zdrav in da zadihamo s polnimi pljuči.
Za konec še hvala Altati in Frrr za vse spodbudne sms-je in zato, da sta ostali moja vez med mano in vsemi Oktobrkami.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13109
16.4.2007 10:45:42   
vava
Aja še to. Ali ste se in kdaj zmenile za ZOO?

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 13110
16.4.2007 10:45:59   
tasha23
Joj ne vem kdaj sem bila na zadnje z vami. Tako, da čestitam še za nazaj:
  • Jaša in altati
  • Luka in vava
  • Matjaž in @lina
  • Ajda Iza in amazona(štorkljica)
  • Jaša in Frrrr
  • Martin in piškot
  • Žan in mtina
  • Eva in mamica 81
  • Val in barby84

user posted image

še Gael malo starejšiuser posted image : user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 13111
16.4.2007 10:59:46   
Maxica
Joj, seveda, iskrene čestitke tudi Valu in njegovi pridni mamici Barby.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 13112
16.4.2007 11:03:59   
Maxica
O Vava, kako lepo te je spet brati, res sem te pogrešala, še najbolj pa sem vesela tako vzpodbudnih novic glede Lukovega zdravja. Le tako naprej.user posted image user posted image user posted image  Dobrodošla v klub dobrih jošk, tu se zbiramo mamice, katerih otroci ne marajo goste hrane, ampak pri pol leta še vedno več ali manj visijo na maminih dojkah, ker vejo, kaj je zares dobro.user posted image
Za srečanje zaenkrat še vedno velja ta četrtek 19.4. ob 11h v zoo. Bomo videli, kako bo z vremenom, sicer ne vem, a bomo šli v Kolosej al kako? Te bomo že obvestile, ali pa še kaj pokukaj med nas.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13113
16.4.2007 11:17:25   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Frrrr - lepo te je brati!

Naja-kje si ti ujela dež?
samo za sredo so možne popoldanske plohe in nevihtem, nato pa malo hladneje (18 stopinj) in ponovno sonček!Na linku klikni Ljubljano!

http://prognoza.hr/prognoze.html

o, si me pogrešila user posted image lepooooo user posted image

pa tale link sm prav rabla zdej, ker se čez vikend po vsej verjetnosti na morje odpravimo - thx!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13114
16.4.2007 11:31:41   
frrrr
čestitke Valu in Gaelu za pol svečke , pa čestitke tut njunima mamicama user posted image  user posted image

midva že bla na 2urnem sprehodu... blo fajn... prišla domov, se mali napapcal in zaspal... zdej pa že buden in greva na 4. današnje previjanje - no, mi ga pa tolk serjemo user posted image

vava, lepo te je brat! za srečanje e pa rufnemo, če se nam ne javiš kaj na RR

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13115
16.4.2007 11:46:31   
frrrr
punce, ste vidle to - ena februarčica je že noseča user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 13116
16.4.2007 11:49:08   
moci
pri nas pa takoooo piha, da se bojim, da nam bo streho odneslo. vsake toliko časa prav žvižga okrog hišeuser posted image
pa imam. nič ven. UČITuser posted image
nanica, UČIT, itak ne moreš ven. te bo odpihnilouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13117
16.4.2007 11:53:35   
lucika
pumpice za nos!!!!!!! rija na cvekanje v tri dni sprasuje, če bi katera imela. poglejte!!!!

al ste ze delale biznise z tasho, pa sem jaz skoz padla?:)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13118
16.4.2007 11:53:50   
nanica
ja, mociuser posted image user posted image user posted image , blaz, ti se pa sam čuvaj, mama se mora učit

ampak res hudo piha, naju nič ven ne vleče

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13119
16.4.2007 11:59:38   
nanica
sem šla takoj gledat, ali je res možno, da je ena februarka že noseča in da vam prihranim poti do info: samo enkrat in edinkrat po porodu in je ratalo. upam, da bo vse ok, saj je imela carski rez

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13120
16.4.2007 12:13:50   
moci
nanica, kaj pa ti študiraš? podiplomca?

vava, heloooooou. doooolgo te ni blo.

psaša, luštkane fotkeuser posted image

maxica, matr jaz bi ziher ponorela. samo mi ni treba, jih že moj prej nap... zato pa ne grem sama k njimuser posted image

čestitke gaelu in tashi

val in barby

noseča???
ok, to je pa zelooo pogumno. držim pesti zanjo.
jaz pa še ne upam, no. bi še malo dojila, potem pa nekaj mesecev odmora. bomo pa videli, kako bo z zarečenim kruhom.user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13121
16.4.2007 12:32:39   
moci
pa še utrinki z včerajšnjega izleta, ki ga priporočam.dolina radovne in dolina krme, jezero kreda. kok smo oblezli user posted image

snegec in kratke hlačeuser posted image user posted image

če ni klopic so za dojenje tudi skale dobre user posted image
user posted image

travnik, posut z žafranom
user posted image

jezero kreda
user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13122
16.4.2007 12:32:40   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

pumpice za nos!!!!!!! rija na cvekanje v tri dni sprasuje, če bi katera imela. poglejte!!!!

al ste ze delale biznise z tasho, pa sem jaz skoz padla?:)
nismo, hvala za info!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 13123
16.4.2007 12:35:34   
frrrr
moci, tu bi js vikendico mela... kolk ljudi bi kej mogla podkupit, da bi mi zazidljivo zemljo prodali user posted image ... luštkan izlet user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13124
16.4.2007 12:36:37   
frrrr
punce, so nas iz zd klicali, da imamo v sredo cepljenje... zdej pa vprašanje: ob 13ih cepljenje, ali lahko popoldne (npr. ob 16ih) greva na sprehod ???

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  523 524 [525] 526 527   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  523 524 [525] 526 527   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?