|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  519 520 [521] 522 523   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
14.4.2007 15:03:06   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Drugače pa...pričakujemo obiske ob 16.00. Sem bila zelo produktivna že danes, je vse nared. Zdaj počasi še zakurim ( ja, tudi to moram sama user posted image ) potem pa se bo začel piknik.
Včeraj smo Neži že dali darila, spekla sem torto, pa eno babica, danes verjetno še tašča z eno prilomasti user posted image . Ode moje hujšanje k vragu.
Vreme imamo tako lepo, da je že kar kičasto. Zdaj smo vstale, smo šle vse tri spat, da bosta otroka na žuru znosna user posted image . Mah, Neža ne hodi spat popoldan že pol leta ...zdaj je tak pridno spančkala...res je vse popolno, da se mi kar sladkor dviguje.

Zvečer poročam o žuru in popam slikce, če bom le uspela.

Pripravi si insulinske injekcijeuser posted image , za vsak slučaj1
In uživajte!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13001
14.4.2007 15:26:16   
altati
Da vam povem, kaj se je zgodilo, ko sem vam pisala o svojim kopalkah:

Možek je v kuhinji pospravljal po kosilu, Jaša sem pa sredi dnevne dala na tla, na bazino in ga slekla, naj se pač malo zlufta (plenico sem mu dal dol).
In jaz vam pišem, se še malo z mojim zgovarjam,,,bila sem na svoji postelji  z notebook-om v naročju, v dnevni pa popolna tišina...in grem čez cca 10 minut pogledat...in kaj imam videti:

sinko je bil pod kavčem, že zdavnaj dol iz svoje blazine (ki je velika več kot 2 kvadratna metra) in je nag ležal sredi dvojega drekecauser posted image ...pokakal se je pa katastrofalno velikouser posted image ! In videti je bil več kot zadovoljen...presrečenuser posted image ..
čistilna akcija je bila dolga skoraj pol ure...ker je bilo pokakano ve-kavč, Jaša, blazina, tla, vsa Jaševa oblačila, v končni fazi pa še jaz in možuser posted image user posted image ...jah, saj vem kaj boste rekle...kaj pa visiš na RR, čist prav ti je, a neuser posted image ...pa še prav imate!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13002
14.4.2007 15:26:18   
Maxica
O kako lep dan je res danes. Mi smo šele zdaj prišli domov, lačna sem bila kot še nikoli v življenju, tako da sem pol pizze pohrustala v petih minutah.user posted image  Zdaj pa Lana podojim, pa gremo nazaj na sonček. Smo Maxu kupili zmaja in ga gremo spuščat.
Muki, lepo praznujte.user posted image  

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13003
14.4.2007 16:52:32   
nanica
altati, komaj čakam, da te spoznam, da vidim ta špeh user posted image user posted image  mislim, da ti je nivo hormonov narasel in imaš dan z nizko samopodobo. najkasneje čez nekaj dni bo že bolje, verjemi. poznam te občutke, tudi jaz se vsake toliko časa zmrdujem nad sabo, potem pa hvala bogu nekaj časa spet ne, saj se sicer sploh ne bi spravila v kopalke (oz. slekla, saj sem raje nudistka kot v kopalkah)

baje ima morje že 15-16 stopnj, mogoče bomo za prvomajske počitnice že zlezli v vodo???

moci, nasli smo mlinčke. smo kar nekaj časa brodili po gozdu, nekajkrat obrnili in poskusili znova, na koncu pa le našli. ni veliko vode in vsi mlinčki se ne vrtijo. blaž je kar vriskal od veselja, res je lepo, pa ne predolg sprehod (od nas z vozičkom ni več kot ura v eno smer, od tega polovica po gozdu in polovica ne). če hočeš, greva lahko kdaj skupaj z malima, a je kar nekaj korenin na potki, bolje je z malima v nahrbtniku ali traku

zdaj gremo pa k mojim na ananas in puding

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13004
14.4.2007 16:57:35   
Lu
Kopalk je tudi mene groza.user posted image user posted image user posted image Trebuh sam špeh, joškov je bilo že prej bolj švoh zdaj bo še bolj porazno, rit pa tudi sekauser posted image Ne vem kam to pelje.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13005
14.4.2007 18:10:45   
Anonimen
Mi smo bili tudi aktivni danes. Smo bili pri tašči na vikendu na kosilu, mali je celo dve uri spal v vozičku...Potem sva prišla domov (spet brez atija) in sva oprala avto. Prvič sama (ponavadi ga peljemo v pralnico). Je bil škrat ful priden in je skoz pel zraven (ni bilo potrebno prižgati radia). Potem sva bila pa še na balkonu skoraj eno uro in se je igral v ležalniku. Sedaj je pa zadremal, jaz pa hitro na RR. Potem pa kopanje in spanje. Jaz bom prišla pa še malo v vašo družbo. Če se bo kateri čvekalo.

LP

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13006
14.4.2007 18:12:17   
Anonimen
Mene pa ni kopalk strah zaradi špeha, ker tega je bilo že prej precej, ampak zato, ker se mi po trebuhu poznajo strije (se mi je trebuh ful na hitro skrčil po porodu). Joške so pa itak bolj pri kolenih... user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13007
14.4.2007 18:44:33   
Arabela
Strije, špeh gor al dol... altati pa saj imaš tri prečudovite otroke.. pa ziher ni tako hudo kot praviš..

Pa ostale tudi.... glavno da so fročeki lepi... mene tako noben več ne pogleda in posluša, vsi majo oči samo za KAtarino...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13008
14.4.2007 18:47:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Strije, špeh gor al dol... altati pa saj imaš tri prečudovite otroke.. pa ziher ni tako hudo kot praviš..

Pa ostale tudi.... glavno da so fročeki lepi... mene tako noben več ne pogleda in posluša, vsi majo oči samo za KAtarino...

Se kar strinjam, no. Res gledajo samo škrata in itak imam jaz svojega dragega, ki pa sem mu na srečo še vedno všeč. user posted image

LP

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 13009
14.4.2007 18:47:27   
Arabela
Tudi mi smo preživeli čudovit dan... odšli spet malo pohajkovat po hribih in gozdu... šli ob 11.30, se vrnili ob 18ih, mala je vmes spala cca. 20min v kenguruju in to je to... popapala malo kašice se malo podojila in popila skoraj 3dcl tekočine... je pa ful ful uživala...
Sem jo lepo namazala po obrazu, pa jevseeno rjava.. pa rokice ima rjave!!! to sonce ga res žge... ampak ni nič rdeča le rjava... mogoče pa bo imela polt po mami... sem prava ciganka poleti, ne pa ati ki ga opeče ko kuhanega raka...

Pa sem mislila da bo fejst urturjena, pa se sedaj mirno igra v stajici...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13010
14.4.2007 18:48:18   
Arabela
Altati, glavno da je mali sračkal... moje zdaj že dva dni ni... kako pogrešam KAKECA!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13011
14.4.2007 19:05:49   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

altati, komaj čakam, da te spoznam, da vidim ta špeh user posted image user posted image  mislim, da ti je nivo hormonov narasel in imaš dan z nizko samopodobo. najkasneje čez nekaj dni bo že bolje, verjemi. poznam te občutke, tudi jaz se vsake toliko časa zmrdujem nad sabo, potem pa hvala bogu nekaj časa spet ne, saj se sicer sploh ne bi spravila v kopalke (oz. slekla, saj sem raje nudistka kot v kopalkah)

ha, ha, hauser posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da se boš vsaj zabavala ob tresenju mojih šlaufkovuser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13012
14.4.2007 19:07:33   
altati

saj vem, saj vem....samo pred ogledalom je strašno...
otroci se bodo sramovali svoje mame, tega me je strahuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13013
14.4.2007 19:08:25   
altati

Altati, glavno da je mali sračkal... moje zdaj že dva dni ni... kako pogrešam KAKECA!!!

Arabela, moj še vedno kaka po 3-4x na dan.... ti lahko pošljem malo kakeca, če ga hudo pogrešašuser posted image user posted image user posted image user posted image .Šenkam, pa še poštnino sama plačam....

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13014
14.4.2007 19:59:26   
Arabela
moja mala je končno padla v komo.... bomo videli za kako dolgo...

Sem pa malo možgančke razgibavala... a ne da je možno da  moja mala ne kaka tako pogosto zaradi moje diete čokorabele, pa dobi toliko čokolade preko mojega mleka da jo zapre?!
Se bom poskušala vzdržati sladkega pa bomo videli rezultate...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13015
14.4.2007 20:00:58   
altati

moja mala je končno padla v komo.... bomo videli za kako dolgo...

Sem pa malo možgančke razgibavala... a ne da je možno da  moja mala ne kaka tako pogosto zaradi moje diete čokorabele, pa dobi toliko čokolade preko mojega mleka da jo zapre?!
Se bom poskušala vzdržati sladkega pa bomo videli rezultate...

vse je možno....poskusi, pa nam sporoči....se bomo zopet nekaj novega naučileuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13016
14.4.2007 20:49:06   
Anonimen
Mi smo se lepo skopali in pomili kopalnico, ki jo je škrat čist zmočil. Potem se je malo podojil in zaspal. Pa upam, da bomo danes tudi dobro spali. Jaz pa imam večer po svoje in gledam BB ter klepetam na RR. Upam, da bom dohajala oboje. Naš je tudi prejle ful kakal, lahko pošljem. Sem mu danes dala slive (Hippove) za jest...

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 13017
14.4.2007 21:08:36   
nanica
kam ste pa vse poniknile?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13018
14.4.2007 21:19:01   
piskot
cer.

lep dan, mati izmucena, sine omagal. kosilo uspelo, starsi odsli siti in odpeljali se martina k kolegom v sencko spat. noro.

torej altati prosim ce me spomnis, da te naslednjic ko se srecava ene dvakrat okol uses, ker ne more biti sploh tako grozno kot pravis. se bos pac morala sprijazniti s tem, da si en sod user posted image

barby84 super za prespano noc, sem vam fous.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13019
14.4.2007 22:02:37   
Anonimen
barby84 super za prespano noc, sem vam fous.

Ne bit fouš, lahk, da bo danes čist drugače.

Altati, čestitam Jaši za njegov dosežek in vama z atijem, da sta lahko sodelovala. Tudi mi smo doživeli kakec po celi spalnici, vendar je bil takrat star 1 mesec (vse tekoče), meni se je pa mudilo h G na pregled po porodu...

LP

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 13020
14.4.2007 22:54:23   
moci
evo nas iz žurke, malo me skrbi današnja nočuser posted image

nanica, to pa moram videt, ja. bova šli preverit. če se ne izgubivauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13021
15.4.2007 6:58:34   
Anonimen
PRVAAAA!!! A danes pa še vsi spite? Mi smo spet lepo spali, z dvemi dojenji, brez žurke. Ampak smo bili pa že ob 6ih pokonci. Sedaj se pa naš po postli kotali, jaz pa hitro na RR.

Lp

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 13022
15.4.2007 7:01:40   
Anonimen
Čestitke Evi in mamici81 za pol svečke!!!! user posted image

LP

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 13023
15.4.2007 7:19:13   
gapšer
Dobro jutro iz Maribora. Midva sva tudi oktober 2006. No ja, ta glavni sedaj spi, tako da je mamica lahko na RR. Kakšne načrte imate kaj za 1.maj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13024
15.4.2007 7:26:01   
naja78
jutro.
mi smo pa danes za spremembo zgodnji.
kaj naj...za nazaj se mi ne da brat. mali je že omagal in upam da ga je zmanjkoalo za 1,5 ure.user posted image mami je kr spočita.oči,sploh.....user posted image ...pa to njegovo prdenje,je malega zbudlo......user posted image user posted image
ve ste ful pridne,pričate 100/uro.kaj naj napišem,,,,,user posted image preveč bi vam mela za povedat.....grem malo brat.......

pozdravček.......

(odgovor članu gapšer)
Neposredna povezava do sporočila: 13025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  519 520 [521] 522 523   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  519 520 [521] 522 523   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?