|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  521 522 [523] 524 525   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
15.4.2007 9:59:47   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Arabela, jaz sem prejšnji dan Lanu skuhala sladke kamilice, pa so ga odprle. Probaj.
Vidim pa, da imava kar podobne "problemčke". Sem že zadnjič razmišljala, ko si pisala, da ti čez dan ful malo je, a misliš, da se ti ponoči toliko naje? Sicer pri meni Lan ne je ravno celo noč, ampak proti jutru pa kar pogosteje, pol je pa celo dopoldne lahko brez.user posted image

Moja je zdaj popapala suhe marelice in suhe slive kuhane, pa bomo videli... doslej jo je še vedno odprlo... zdaj sem ji dala za grickat suho marelico, pa cuza ko nora...
Ja moja je skoraj ves čas priklopljena od 20ih zvečer pa do 7ih zjutraj... no ne ves čas, ampak dosti je... in zjutraj prvo kašico ful malo poje... najbolj je ješča tam okrog 17ih, 18ih zvečer ko dobi kašico za lahko noč... čez dan pa ful malo je... včeraj na sprehodu se je malo podojila in malo kašice pojedla in to je to... je bolj nočna ptička..
Se mi zdi da imata LAn in KAtarina kar podobne prehranjevalne navade.... user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13051
15.4.2007 10:22:42   
piskot
Jutro.

CESTITKE EVI!

Dobrodosli novi stajerci!

noc standardna. dojenje vsake 2 uri. no vsaj nosu ni bilo treba vec cistiti. super. cakamo stroj, da obesimo perilo in damo susit, potem pa picimo na izlet na jezersko. mal se ohladit user posted image . pol pa peljemo babi in dedija na kosilo za martinovo polovicko.

arabela tudi midve bova enkrat docakali prespano noc!

altati bivsa frendica sprasuje ce greste vi ze ta teden?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13052
15.4.2007 10:44:26   
Anonimen
Naš škrat pa nenormalno dolgo spi. Že 1 uro in pol spi, pa sem zdajle šla pogledat če še diha ali pa če se pogovarja. Ampak spi kot polh. Res ne vem kaj mu je. Saj ga bo kmalu lakota zbudila.

LP

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 13053
15.4.2007 11:21:48   
moci
dan,

zoja in ati sta šla po torto k tašči, ker je včeraj nismo dočakali, mene sta pa pospravljat pustilauser posted image
včeraj smo preživeli. zoja je presenetila s pridnostjo. vsi so si jo podajali, mene je pa srce bolelouser posted image
potem je pa pojedla riž (smo nesli s seboj termovko z vročo vodo in rižek) in se še malo ukvarjala z gostiuser posted image , potem sem jo pa eni kar iz rok izpulila (a nisem grozna) in jo dala v voziček. malo sem jo zunaj vozila in je že zaspala user posted image user posted image user posted image
ob 10h smo šli domov in jo prestavili v posteljo. zbudila se je ob 11h, sva jo previla in oblekla pižamico in je spala do 2h, potem pa še do 5.30 in 7huser posted image
pri nas imamo zdaj nove budnice - obrne se na trebuh, potem pa pljuva, vpije, praska, se igra z dudo. cel žuruser posted image

no včeraj sem si tudi jaz privoščila frizerja. samo se nisem strigla, samo pramena in barvo imam. pa sem kar zadovoljna. bi dala sliko, pa imam ogromen obliž na čeluuser posted image včeraj so me vsi spraševali, kaj sem si naredilauser posted image

uf, ne vem če ni tale moj post rekord (moj seveda)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13054
15.4.2007 11:34:15   
moci
altati, je imel pa jaša blatno kopel. mi tud drekec pogrešamo, samo vašega pa nočemouser posted image

kopalke - jaz se o tem ne bom pogovarjala. me nekam prime, če samo pomislim na morje in razgaljanjeuser posted image bom mojemu predlagala, da gremo na dopust na antarktikouser posted image

gašper, dobrodošla. saj si mamica ane? malo sem zmedenauser posted image imaš moški znakecuser posted image
načrtov za prvi maj mi nimamo. po mojem bomo kar na kratkih izletih, vsaj upam, da ne bo ati v delavniciuser posted image

naja, jaz bi tud včasih še kaj povedala, pa se mi ne da tipkatuser posted image

barby, user posted image user posted image user posted image za sedenje. nam še veliiiiiko manjka.

quote]IZVIRNO SPOROČILO: barby84

A pri vas otroci vedo kdaj je nedelja, da vam pustijo tako dolgo spat? Pri nas je ravno obratno...ob vikendih mali še prej vstane. Ajde babe auf.... user posted image

LP

ta je pa dobra. dlje spati. kaj je že to?

teža - mi smo šele nekje okrog 7 kguser posted image

nanica, kopiraj, kopiraj user posted image saj jaz tudi ne, zadnjič me je rešil predlog od lu - alt+puščica nazaj
kam se greste potepat? mi se še odločamo. najprej gremo pa jest, danes ne kuhamuser posted image

kakšna fletna katarina, rožica med rožicami

beki, bogi revček, čim prej uredi vsaj računalnik user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

anč, še tukaj čestitke Tristanu, pa welcome!!! kaj boste danes delali? pridete kaj na deželo k nam?
user posted image user posted image user posted image user posted image
a imaš ti namišljenega prijatelja user posted image user posted image user posted image user posted image
sej se hecamuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13055
15.4.2007 14:25:24   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati bivsa frendica sprasuje ce greste vi ze ta teden?

ja, v soboto je odhod....a greš z nami????
da me bo fovšija dajala, ko te bom vso fit in vitko gledala v bazenuuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 13056
15.4.2007 17:11:03   
piskot
evo. back.

izlet uspel. na jezerskem je ful lepo, mir, svez zrak, pa kar nekaj izletnikov, kar me je presenetilo, glede na to, da nimas kaj pocet gor.
zdaj se je pa ati mami usmilil in sta sla s tamalim za pol ure na sprehod. potem pa obiske dobimo.

vprasanje: danes sem martina morala 2× preoblect, ker je bil cisto poten v lupinici, po hrbtu je imel moker bodi. glede na to, da prihajajo se toplejsi dnevi, me zanima ce imate s tem kaj izkusenj? a bi mu dala kar kaksno brisaco spodaj? bil je pa samo v bodiju s kratkimi rokavi, klima je bila na 19 stopinj, samo sonce je svetilo v avto celo pot.

altati pustmo te kile, vazno da smo zdravi. sploh pa, sej mas moza ki je zadovoljen s tabo. kaj sploh se hoces? novega moza? vitka se jaz tudi sama sebi ne zdim, sploh pa nisem fit, ker nisem nobenga od sportov vidla ze .... erm 7 mesecev ane. sem imela vcasih tud 10 kg vec, pa se zato nisem nic v tla metala, pa so kar same sle nekam. itak je pa tko, bolj ko sportam, vec je kil. sploh si pa pri mojem apetitu ne znam predstavljat kako je to hujsat. mora biti grozno mucenje.

a je kera vidla pri big brotherju, zadnjic sem glih prisla v dnevno ko sta bili tista mati in hci v kopalnici. neverjetno. mati je res postavna, pa cist brez celulita, hci pa ... no ja, sodoben otrok. sicer je pa nasa mati tudi brez. men se pa cips nalaga v plasteh po riti, celulita pa nimam.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13057
15.4.2007 17:12:16   
piskot
pa se pohvalit se moram. nase dete je skuzilo magic cup user posted image .

pa vprasanja pri prehrani ... grah, fizol, leca. kako je s temi?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 13058
15.4.2007 17:55:09   
Anonimen
Mi smo ravno prispeli...smo prišli iz vikenda pred dvemi urami, potem sva pa naložila malega v kenguruja, ker ima vozička že dovolj, in smo šli še na en dolgi sprehod po mestu. Pa je bil škrat skoz ful priden.

Sva si dala na travo dekico in je ful skoz sedel!!! Sem tako ponosna nanj.user posted image user posted image  Pa še včeraj sem se spraševala, kdaj mu bo uspelo.

LP

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 13059
15.4.2007 18:02:33   
altati

Bravo Martin!

pa vprasanja pri prehrani ... grah, fizol, leca. kako je s temi

te zadeve napenjajo, jaz bi poskusila tam po 10. mesecu, pa zelo na počasi...d

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 13060
15.4.2007 18:05:07   
nanica
joj, ta vročina, a ima katera frotir prevleko za maxi cosi? kako se obnese?

koliko ste jih danes slekle?

mi smo kar bolj noter, ker ima očka tako močan seneni nahod, da je že kar nevzdržno, je pa prišla nona in se z malim sprehajata, mami se pa spravlja k učenju, pa imam narobe obrnjen magnet in me odvračauser posted image  upam, da bom zvečer imela še dovolj energije, da bom sedela za mizo in kravžljala možgane

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 13061
15.4.2007 18:06:25   
altati

vprasanje: danes sem martina morala 2× preoblect, ker je bil cisto poten v lupinici, po hrbtu je imel moker bodi. glede na to, da prihajajo se toplejsi dnevi, me zanima ce imate s tem kaj izkusenj? a bi mu dala kar kaksno brisaco spodaj? bil je pa samo v bodiju s kratkimi rokavi, klima je bila na 19 stopinj, samo sonce je svetilo v avto celo pot.

Mi smo Jašu namontirali ta velike senčnike na zadnja okna.
Danes sva šla dopoldne do Radomelj in nazaj (ob 10h in ob 13.30) pa ni bil nič moker. Klimo imam pa jaz na 21 stopinj naštimano.
Jaz sem poleti bombažno plenico spodaj dajala.

altati pustmo te kile, vazno da smo zdravi. sploh pa, sej mas moza ki je zadovoljen s tabo. kaj sploh se hoces? novega moza? vitka se jaz tudi sama sebi ne zdim, sploh pa nisem fit, ker nisem nobenga od sportov vidla ze .... erm 7 mesecev ane. sem imela vcasih tud 10 kg vec, pa se zato nisem nic v tla metala, pa so kar same sle nekam. itak je pa tko, bolj ko sportam, vec je kil. sploh si pa pri mojem apetitu ne znam predstavljat kako je to hujsat. mora biti grozno mucenje.

Ti si hudo vitka, draga moja! Me kar fovšija razjedauser posted image ! Nočem novga moža, apetiti imam gromozanski...ah, saj bo bolje. Samo sprijazniti se moram z 'novim look-om'.  Pač sem bila po Tari in Tii drugačna, zdaj je pa šok. Pa še športat ne smem in trebušnjakom delat....Biče bolje...Bom rekla jeseni, ko me bodo rezali, naj še vsaj kaj odvečne kože odrežejouser posted image
a je kera vidla pri big brotherju, zadnjic sem glih prisla v dnevno ko sta bili tista mati in hci v kopalnici. neverjetno. mati je res postavna, pa cist brez celulita, hci pa ... no ja, sodoben otrok. sicer je pa nasa mati tudi brez. men se pa cips nalaga v plasteh po riti, celulita pa nimam.user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 13062
15.4.2007 18:07:39   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

koliko ste jih danes slekle?

Bodi s kratkimi rokavi in capri hlačke. To je to! Že nekaj dni!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13063
15.4.2007 18:24:44   
beki24
že nazaj

računalnik je bil v bistvu ok- očitno je problem v fotoaparatu, ker slik ne morem dat na računalnikuser posted image

avto, upam, da bo v torek najkasneje- preklete bremze, no enauser posted image

sej bo, počasi, ane

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13064
15.4.2007 19:39:46   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Bravo Martin!

Moja je vse to že probala, po grahecu prdela, stročji fižol preživela brez, je pa oboje mazala.... V Paparici je med osnovnimi recepti...
(To je moje mnenje in izkušnje, upam da se ne bodo kake debate izcimile iz tega..user posted image )

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13065
15.4.2007 19:41:04   
Arabela
Bekica, dobrodošla spet med računalnik-frikice....user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13066
15.4.2007 19:42:19   
Arabela
Moja mamii je bila tudi v mlajših letih bolj fit in drobcena kot jaz... tudi celuluta še zdaj nima.... hčerkica ena je podedeovala brezcelulitno rit, ena pa skasirala celulit (moja malenkost user posted image )

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13067
15.4.2007 19:44:33   
Arabela
Pa skoraj bi pozabila novico dneva

KAKALI SMO, KAKALI SMO, VESELI, DEBELI, SMRDEČI KAKEC...
KAKEC KAKEC KAKEC KAKEC KAKEC... JEA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image I'm in ninth heaven!!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13068
15.4.2007 19:45:21   
Arabela
Mi smo imeli kratke rokave, jeanske in občasno rutico in jopico...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13069
15.4.2007 19:46:35   
Arabela
Zdaj se pa moja malenkost poslavlja za danes, ati ima namreč novo igrico in bo računalnik polno zaseden...user posted image

Lahko noč in eno bolho za pomoč... (Upam da bo ta bolhica šepetala moji Katiki na uhico da naj lepo pančka)...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13070
15.4.2007 19:47:15   
Arabela
Lucika a greva v četrtek skupaj... Javi mi....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13071
15.4.2007 19:56:41   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Bravo Martin!

Moja je vse to že probala, po grahecu prdela, stročji fižol preživela brez, je pa oboje mazala.... V Paparici je med osnovnimi recepti...
(To je moje mnenje in izkušnje, upam da se ne bodo kake debate izcimile iz tega..user posted image )

ej, saj če jih dobro prenaša, ni panike...saj to so stročnice. Poskusiš, pa vidiš rezultatuser posted image .

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13072
15.4.2007 20:09:48   
*anč*
čao, oktobrke!
septembrka tuki! Moj tristan je zlati fant, ki je danes star 7 mesecev in prav na rojstni dan je dobil svoj prvi zobek, zdej me pa že kliče!
nanica hvala za čestitke!! bli smo u iškem vintgarju na pikniku, lahk se pa kak drug vikend vidmo. pa u tork tut verjetno, tok je zoprna snov da se sploh ne spravmuser posted image .
fajn se mejte punce pa vam kasnej še kej napisem, ste prave čveke, svaka čast!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13073
15.4.2007 20:31:22   
piskot
uf, dete je omagalo. danes se zelo zgodaj za njegove pojme. verjetno zato, ker popoldan na sprehodu ni nic spal.

vsak vecer upam da bomo dalj casa spali. bomo videli kaj bo danasnja noc prinesla.

zadnjic sem v dm kupila rizevo - koruzno kasico. in ugotovim, da je polnjena na poljskem. pogledam doma tisto, ki sem jo kupila v milerju - polnjena v nemciji. me prav zanima, ce bo tudi taksna razlika kot pri pamperskah.

anybody here?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 13074
15.4.2007 20:33:10   
nanica
altati, a si mislila do Predoselj ali do Radomelj, ker Radomlje so nekam daleč za pešuser posted image user posted image

joj, jaz sem pa danes kar mal jezna na tasta in taščo, sta prišla na obisk šele ob sedmih zvečer, pol pa ni čudno, da se še zdajle mučimo za zaspat (oči poskuša), pol pa še telefon, najprej na očijevo številko, pol pa še na najino, kot da ljudje ne vejo, da gredo otroci zvečer spatuser posted image user posted image user posted image

anč, čestitke za zobek, tudi nam se že nekaj zatika v ustih, zgoraj in spodaj, se slini kot pravi lazar

moci, a gremo jutri kaj skupaj ven dopoldan? saj sploh ne vem, kam bi pli, ker je tako peklensko vroče, a gremo k mlinčkom, ker je potka po gozdu in ne pripeka tako hudo?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 13075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  521 522 [523] 524 525   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  521 522 [523] 524 525   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?