Pikabu
|
En hiter pozdravček. Čakamo Maksa, da se zbudi, se bova podojila, potem gremo pa vsak po svoje. Midve z Emo greva na zapravljanje, med drugim bova kupili tudi njeno nagrado, saj je danes pobarvala peto ribico. Mislim, da zdaj že lahko rečem, da imamo pri hiši samo še enega pleničkarja. Problem pa je, ker si je zdaj zaželela še plišastega Frančka. Ati pravi, da za njega nadaljujeva z ribicami in da ga dobi za 10 ribic. Mogoče pa res tako nadaljujeva. Drugače sem pa danes že naročila nov avtosedež za Emo preko interneta. Ta mesec me je že kar groza s tem denarjem, že kar vem, da bom šla v minus. Danes grem v DM, da malo obnovim zaloge, preko Quella sem si naročila en cel kup cunj, ki jih imam sicer namen vrniti. Ne morem se namreč odločiti, kaj bi izbrala, še vedno izbiram obleko za poroko, pa sva z moževo mamo najdli par luštnih stvari in je ona rekla, naj kar vse naročim, da lahko probam, se odločim za eno in ostalo vrnem. Potem je pa še darilo za brata. No, to itak spada v ta mesec. Pa zagotovo se bo še kaj našlo. Prav slab občutek imam, da takoj, ko dobim nakazano, skoraj vse zapravim, ampak sem pa potem naprej pridna. Maks bo šel pa z atijem v službo. Gre samo nekaj pogledat in bo nejga s seboj vzel, da ima izgovor, da bo rpej lahko šel domov. Se znajde, kajne? Zdaj grem pa še cunje obesit. A tiste, ki imate sušilca, čez poletje kaj ven obešate, ali tudi vs ev sušilcu sušite? Jaz sem zdaj ven začela, ker je tako lepo. Drugače če pa povem po pravici, mi ni najbolj tale sušilc. Tudi oblačila, ki so označena, da gredo lahko v sušlic, postanejo čsito tanka. Res je, da so mehka, ampak se pa stanšajo. Kar se hitrosti sušenja tiče, je pa super. Zato pa gremo zdaj spet malo na zrak sušiti, ko bo slabo vreme, bo pa spet aktualen. Lep dan vsem, uživajte v sončku, muki vam pa lepo praznovanje.