|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  518 519 [520] 521 522   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
14.4.2007 8:57:43   
Arabela
user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE ZA TE,
VSE NAJBOLJŠE ZA TE,
VSE NAJBOLJŠE DRAGA NEŽIKA,..
VSE NAJBOLJŠE ZA TE....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12976
14.4.2007 8:58:42   
Arabela
Lep vikend in uživajte na sončku....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12977
14.4.2007 9:09:39   
piskot
vsenajboljse zan!

vsenajboljse neza!

jutro.

danes bo pa treba cim prej ven. napovedano je do 27 stopinj. noro.

vse kolegice brez otrok se spijo, ni druzbe za kavo user posted image . mozek danes pripravlja ribe. zdaj jih je sel kupit. vmes pa verjetno se na kaksno kavo s kolegi. eh ja ... takle mamo.

borovnicka ravno vceraj mi je prijateljica rekla da so se sli na sobec igrat z otroci. torej sklepam da je odprto.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12978
14.4.2007 9:11:26   
Pikabu
Česttike za pol svečke:

user posted image mtina in Žan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12979
14.4.2007 9:11:56   
Pikabu
Draža Neža:
še enkrat ti kličemo
VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!
Bodi tak sonček še naprej,
mamici in atiju
v vselje in ponos.

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12980
14.4.2007 9:21:19   
Pikabu
En hiter pozdravček.

Čakamo Maksa, da se zbudi, se bova podojila, potem gremo pa vsak po svoje. Midve z Emo greva na zapravljanje, med drugim bova kupili tudi njeno nagrado, saj je danes pobarvala peto ribico. user posted image user posted image user posted image Mislim, da zdaj že lahko rečem, da imamo pri hiši samo še enega pleničkarja. Problem pa je, ker si je zdaj zaželela še plišastega Frančka. Ati pravi, da za njega nadaljujeva z ribicami in da ga dobi za 10 ribic. Mogoče pa res tako nadaljujeva. Drugače sem pa danes že naročila nov avtosedež za Emo preko interneta. Ta mesec me je že kar groza s tem denarjem, že kar vem, da bom šla v minus. Danes grem v DM, da malo obnovim zaloge, preko Quella sem si naročila en cel kup cunj, ki jih imam sicer namen vrniti. Ne morem se namreč odločiti, kaj bi izbrala, še vedno izbiram obleko za poroko, pa sva z moževo mamo najdli par luštnih stvari in je ona rekla, naj kar vse naročim, da lahko probam, se odločim za eno in ostalo vrnem. Potem je pa še darilo za brata. No, to itak spada v ta mesec. Pa zagotovo se bo še kaj našlo. Prav slab občutek imam, da takoj, ko dobim nakazano, skoraj vse zapravim, ampak sem pa potem naprej pridna. Maks bo šel pa z atijem v službo. Gre samo nekaj pogledat in bo nejga s seboj vzel, da ima izgovor, da bo rpej lahko šel domov. Se znajde, kajne? user posted image

Zdaj grem pa še cunje obesit. A tiste, ki imate sušilca, čez poletje kaj ven obešate, ali tudi vs ev sušilcu sušite? Jaz sem zdaj ven začela, ker je tako lepo. Drugače če pa povem po pravici, mi ni najbolj tale sušilc. Tudi oblačila, ki so označena, da gredo lahko v sušlic, postanejo čsito tanka. Res je, da so mehka, ampak se pa stanšajo. Kar se hitrosti sušenja tiče, je pa super. Zato pa gremo zdaj spet malo na zrak sušiti, ko bo slabo vreme, bo pa spet aktualen.

Lep dan vsem, uživajte v sončku, muki vam pa lepo praznovanje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12981
14.4.2007 9:24:46   
Pikabu
Aja, še tole mi povejte. Sem od Eme že čisto pozabila. Do kdaj se prekuhava voda, ki jo dajemo piti našim sončkom? A ve še vedno prekuhavate?

Drgauče sem pa jaz včeraj ugotovila, da našemu Maksu tudi bolj ustreza pitje iz kozarca, je bil ves navdušen. Danes samo, da je zagledal kozarec, je že kazal proti njemu, je kar skakal od veselja. Prav posrečen je.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12982
14.4.2007 9:36:42   
Anonimen
Dan...mi smo pa spali!!!! Brez nočne žurke noč prestali!!! Sva se dvakrat za par minutk zbudila in to je vse. Juhu. Mami ni več sitna kot user posted image  (no saj nisem bila), pa zombi tudi ni več....

Frrrr hvala za seznam...ful je dober!!! Bravo Tasha!

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Tolk se mi že rola, da namesto računalniške miške z mobitelom po mizi drgnem :)))

Eden boljših citatov zadnje čase.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ta je ful dober, ampak meni se to res velikrat zgodi. user posted image

Pikabu jaz mu vodo za čaj prekuham kar v grelniku vode in je v roku 5 minut ali pa še manj prekuhana. Meni je sušilec zakon, ampak kaj ko nekatere stvari skrči. Čez poletje obesim cunje ven, čeprav mi zavzame kar nekaj časa.

Mtina in Žan čestitke za pol svečke!user posted image

Čestitke tudi Neži od Muki!user posted image

LP

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 12983
14.4.2007 10:14:20   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

LUCIKA!!! Jaz imam karavana... valda gresta 2vozeka notri.. bom jaz vzela pegperegota ki je manjši pa je problem rešen... kaj praviš?

Severnovzhodnoslovenski konvoj lahko naredimo user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12984
14.4.2007 10:41:41   
Anonimen
Ženskice dejte mi nekaj povedat. A že daje katera svojim user posted image  skutke ali pa jogurtke? Pa katere se lahko da? Sicer mu še ne mislim dajat, ampak me pa zanima.

LP

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12985
14.4.2007 11:24:31   
moci
čestitke

žan in mtinauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12986
14.4.2007 11:25:19   
moci
barby, po 8. mesecu. in ne fruchtzwerge

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12987
14.4.2007 12:27:27   
Lu
Dan!

Najprej čestitke za pol svečke mtini in Žanu in Neži za 3 letauser posted image user posted image user posted image

Mi smo že s krajšega sprehoda. Mali spi že drugo rundo, Maja bi pa morala pa noče user posted image Ampak dokler imam mir jo bom kar pustila. Ob 13 pa itak šibamo k tašči na južno. Bo tast ribe speku user posted image user posted image user posted image Jaz bi samo to jedla. Tok so mi dobre.

Pikabu.Prekuhavanje vode. Jaz sem jo pri Maji zelo dolgo. Čez 1 leto. Pa še glede zapravljanja. Sem jaz ista. Pa kaj čmo. Itak pa vse za moja čmrla zapravim. No skoraj vse. In user posted image user posted image za Emo, ki ne lula več v pleničke. Jaz sem naši danes za hec dala sp.hlačke gor in jo zraven full hvalila in skoz opozarjala, da če jo lulat mi mora povedat da gre na kahlico. Saj je bil samo test ene 30 min. No hlačke so ostale suhe. Bom se še pop. malo pohecala.

Muki lepo praznujte. Mi smo pri Maji trikrat, pa sem rekla nikol več. Si na koncu preveč fuč.

Barby84 jaz še ne. DAnes sva komaj banano sprobala in mali jo je z užitkom pojedel. Tisto žličko malo pač. Zdaj mu pa kuham riž in jabolko. Z jogurti pa bomo začeli kasneje. Saj je še veliko drugih stvari. Nič prehitevat.

Knjige. A se da kakšni spet mal napista katere so dobre? Prosim, prosim. Bo mogoče zdaj zvečer malo brala, da ne bom non stop pred TV. Tam v bistvu itaq takoj zaspim, ker sem ležečki.

Lep dan vam želim. Pa ne pozabite na sončne kreme, očala in klobukuser posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12988
14.4.2007 12:34:50   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Zdaj grem pa še cunje obesit. A tiste, ki imate sušilca, čez poletje kaj ven obešate, ali tudi vs ev sušilcu sušite? Jaz sem zdaj ven začela, ker je tako lepo. Drugače če pa povem po pravici, mi ni najbolj tale sušilc. Tudi oblačila, ki so označena, da gredo lahko v sušlic, postanejo čsito tanka. Res je, da so mehka, ampak se pa stanšajo. Kar se hitrosti sušenja tiče, je pa super. Zato pa gremo zdaj spet malo na zrak sušiti, ko bo slabo vreme, bo pa spet aktualen.

Jaz tudi poleti uporabljam sušilec...ker se mi ne da likat...
kar se tiče tanšanja cunj, jaz še nisem opazila, res ne....
Je pa tako, da so pri nas cunje maksimalno dve sezoni, dalj ne in v tem času se mi res ne stanšajo. Najbrž je pa tudi odvisno do materiala.
Moje pa tudi načeloma nosim 2, največ 3 sezoni...sem rahlo mahnjena na šopingiranje, priznamuser posted image  

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12989
14.4.2007 12:35:42   
altati

Aja, še tole mi povejte. Sem od Eme že čisto pozabila. Do kdaj se prekuhava voda, ki jo dajemo piti našim sončkom? A ve še vedno prekuhavate?

tako z veseljem bi ti odgovorila, a moj sine še niti piti ni začel...še vedno ostaja zaprisežen Joško Visnikuser posted image .

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12990
14.4.2007 12:36:44   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Ženskice dejte mi nekaj povedat. A že daje katera svojim user posted image  skutke ali pa jogurtke? Pa katere se lahko da? Sicer mu še ne mislim dajat, ampak me pa zanima.

LP

To pride po 8. mesecu. Najbolj navadni jogurti, standard od Ljubljanskih mlekaren. In tudi navadne skutke. So najmanj 'zastrupljeni'.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12991
14.4.2007 12:49:42   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Jaz tudi poleti uporabljam sušilec...ker se mi ne da likat...
kar se tiče tanšanja cunj, jaz še nisem opazila, res ne....
Je pa tako, da so pri nas cunje maksimalno dve sezoni, dalj ne in v tem času se mi res ne stanšajo. Najbrž je pa tudi odvisno do materiala.
Moje pa tudi načeloma nosim 2, največ 3 sezoni...sem rahlo mahnjena na šopingiranje, priznamuser posted image  

enako...

ne da se mi likat...če je pa na štriku, moram obvezno likat...torej...

tanjšanje cunj - nisem opazilauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12992
14.4.2007 12:50:33   
@lina
čestitke mtina in Žan za pol svečkeuser posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12993
14.4.2007 12:54:31   
@lina
Draga Neža!
user posted image user posted image Vse najboljše za tvoj 3. rojstni dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12994
14.4.2007 13:47:43   
moci
pikabu, mi nimamo sušilcauser posted image , ampak saj na zraku jih pa sonce (če niso ves čas v senci in pri nas niso) in obledijo.

likam pa tudi jaz skoraj ne.

vodo jaz prekuhavam, nihče mi ni povedal koliko časa. samo ne 5 min, samo zavrem. sem ji pa tudi neprevreto dala, v gostilni, ko ni bilo drugega. pa je bilo vse ok.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12995
14.4.2007 14:40:39   
altati
da se potožim.....
kupila sem si kopalke. Zanje sem odštela 68 EUR  (Nancy). Grozno! Glede na to, da bodo samo za eno sezonouser posted image . Rezultat je pa: porazen!!!!!
Sem danes že mojemu zatežila, da bom šla na plastično operacijo, da mi na trebuhu odrežejo odvečno kožouser posted image ...
Jaz se ne morem niti pogledat v ogledalo......kako sem grozna!
za bruhat!
sem kupila vsak del posebej, zato so tako drage.
Moderc so D košarice (kot dva balonauser posted image ), hlače so pa 38.
Pa tako so lepe same po sebi, na meni so pa strašne, grozne, zastrašujoče, absurdne, nagravžne......user posted image

Zraven si bom kupila enako oblekico, kot so kopalke, da bom vsaj malo popravila vtis....najbrž itak ne bom iz obleke zlezlauser posted image ....pa še en spodnji del-hlačke bom vzela (če mi bodo šli tako na roke). Ker vse stare kopalke so mi v zgornji konec premale (ponavadi imam C košarico-kadar ne dojim).
Ah, groza...najbolj da zlezel pod mizo in se zjočemuser posted image .....
pa sem se vam potožila...
ina kako ste vse ostale??????

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12996
14.4.2007 14:56:23   
muki1
Altati user posted image , zdaj sem malo boljše , ko vidim, da ne visi samo z mene. Ampak tebi so vsaj 38 hlačke prav...meni še to ne. user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12997
14.4.2007 14:59:01   
Pikabu
Altati, sočustvujem s tabo. user posted image user posted image user posted image Me čaka to zdaj en dan, ko pridejo moje kopalke. Bom na istem. Ej, ampak SE NE BOM SEKIRALA!!!!!!! Mož me ima rad tako kot sem, na hrano zdaj pazim, se dobro počutim in sem ponosna nase, gibanja je tudi vse več. Tudi ti poskušaj tako razmišljati. Se bomo enkrat dobile v kopalkah, da boš videla, da se proti meni nimaš za kaj sekirati. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12998
14.4.2007 14:59:55   
muki1
Drugače pa...pričakujemo obiske ob 16.00. Sem bila zelo produktivna že danes, je vse nared. Zdaj počasi še zakurim ( ja, tudi to moram sama user posted image ) potem pa se bo začel piknik.
Včeraj smo Neži že dali darila, spekla sem torto, pa eno babica, danes verjetno še tašča z eno prilomasti user posted image . Ode moje hujšanje k vragu.
Vreme imamo tako lepo, da je že kar kičasto. Zdaj smo vstale, smo šle vse tri spat, da bosta otroka na žuru znosna user posted image . Mah, Neža ne hodi spat popoldan že pol leta ...zdaj je tak pridno spančkala...res je vse popolno, da se mi kar sladkor dviguje.

Zvečer poročam o žuru in popam slikce, če bom le uspela.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12999
14.4.2007 15:02:41   
altati

Altati, sočustvujem s tabo. user posted image user posted image user posted image Me čaka to zdaj en dan, ko pridejo moje kopalke. Bom na istem. Ej, ampak SE NE BOM SEKIRALA!!!!!!! Mož me ima rad tako kot sem, na hrano zdaj pazim, se dobro počutim in sem ponosna nase, gibanja je tudi vse več. Tudi ti poskušaj tako razmišljati. Se bomo enkrat dobile v kopalkah, da boš videla, da se proti meni nimaš za kaj sekirati. user posted image

Pikabu, hvala za tolažbo...ampak jaz se res počutim groznouser posted image
Saj jaz tudi vem, da me ima mož kljub temu rad...on se itak zgražanad mojim zgražanjem, ampak jaz se ne počutim dobro!
Nikoli še nisem bila tako nagravžna!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  518 519 [520] 521 522   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  518 519 [520] 521 522   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?