|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
30.11.2006 14:42:46   
mtina
Evik hvala! A za CD? No, še enkrat hvala. Super pesmice - ma sam se jih bo mogla še mami naučit.

Lp, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
30.11.2006 15:30:50   
frrrr
Evik, tisočkrat hvala za cd... sporoči kako se ti lahko oddolžim... cd, denar?

Clody, držim pesti, da bo bratranec/sestrična zdrav/a in še novembra rojen/a

altati, za darila se men še sanja ne kaj...  pri naši hiši smo skor sami strelci in sm mogla še za RD nabavljat... bratu sem kupila pladenj z blazino za jest v postelji ki ga namerava uporabljat za udobno delo z računalnikom user posted image očetu sem pa kr nogavice in pribor za čiščenje čevljev nabavla
idejo o plavanju bom js tut verjetno ukradla... vava, šeee idej user posted image
altati, vaš Jaša je pravi dec...  user posted image
gaya, tut dvomesečna gaja pridno raste - čestitke! user posted image

naš Jaša je včeraj tehtal 4770g in imam že orng mišice na rokah... kaj šele bo user posted image
na pediatrični ugotovili, da ni nič hudega... le podaljšano zlatenico ima zaradi dojenja, ki bi morala vsaj do 15. tedna povsem izginit

tut z mano vse ok... G mi ni delal brisa user posted image kontracepcija = kondom

Arabela, čestitke! user posted image

js nism najmlajša, ker bom čez 11 dni že 26 user posted image matr bom stara user posted image sm tut sama komi čakala na vozniški izpit pri 18ih...

koliko otrok? 2 sta v načrtu... sem pa lani večkrat čuvala 3 fantke (1, 4 in 7 let) in mi je dalo mal mislit... mogoče bomo bolj pridni pri koeficientu naravnega prirastka user posted image

drugače pa pri nas bolj tko... orng krče je fasal po teh kapljicah in se čez dan kr bolj kot ne crkljava... mau jokava, mau jeva, poskušava pančkat... še sreča, da po kopeli pridno zaspi in ga ponoči ne matrajo... se pa ne pritožujem kja preveč, ker imam zaenkrat čas samo za Jašo in ga tut cel dan lahk prenašam okol in tolažim... januarja bo drugače, ko nameravam opravit junijske oz. septemberske dolgove... in nekje v marcu resno z diplomo (sem bla ta teden pridna in sm že mau razmišljala česa se bom lotila user posted image ) -> sicer bo pa takrat že najhujše s krči mimo...

zdej grem pa pesmice Evik poslušat user posted image user posted image   hvala še enkrat!

lep dan!

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
30.11.2006 15:55:50   
muki1
MENI ŠE ZMERAJ NOBENA NI ODGOVORILA, KAJ TO EVIK POŠILJA ZA CD - JEV user posted image  user posted image  user posted image .
Se moram na privat javiti ?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
30.11.2006 16:14:08   
moci
muki, evik pošilja svoje cd-je s pesmicami za oroke, tud jaz sem zamudila prijavouser posted image  ker se m premalo na rr-ju.
punce, a smo že zmenjene kdaj se dobimo v žusterni, da jaz rezerviram apartmauser posted image
koooomi čakam. samo ne vem, če bo mala že za v bazen.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
30.11.2006 16:27:04   
gaya

muki najbolj da se ji javiš na privat ti bo sigurno kakšen cd poslala k je tak srček zlat user posted image . Pa ful je fajn cd.

Meni je pa danes ljubljana splavala po vodi , možek je moral nujno delat naprej in tko sva z malo doma. Gaja pa se je odločila da je že velika punca in popoldne ne bo spala ampak bo 10 min v ležalničku pol ure pri mamici v naročju pol ure na joški in potem se krog sklene. Najrajš bi jo kr požokala v avto in se šla vozit, ker tko lepo spi v avtu. No saj zdaj ati prihaja domov, pa bo mal prevzel princesko.

A vi to o starosti. Jst bom še cel mesec 26 stara user posted image , v začetku januarja pa zakorakam v 27. Jah ni kaj, trojka se bliža.

No evo 10 min je mimo, na vrsti je moje naročje.

kmal se spet javim, k odvisnost je hudič, abstinence pa ne znam prenesti user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
30.11.2006 16:28:46   
Pikabu
Evik, še tukaj iskrena hvala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem mislila, da bom kaj več napisala, pa se mi je Maks zbudil, ga imam v kengurujčku. Se greva previt, pa pojest, potem bo pa verjetno mož doma, tako da se zvečer oglasim.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
30.11.2006 17:21:44   
vava
Jaz bom v januarju tudi trojko pridelala - ampak že ta drugo user posted image
Evik hvala. Komaj čakam da pride user posted image  domov, ker ima on ključ od nabiralnika in cd gor prinese. Vem, da je notri, ker sem že pokukala...
Altati, Frrr lepo, da smo na isti valovni ...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
30.11.2006 18:05:09   
Clody
Oj mamice!

Vam moram povedat, da je moja sestrica povila punčko Gajo ( Gaja ne bit jezna, ker ponavljajo - user posted image ). Sm res fuul vesela, da je za nami, ker je blo ogromno komplikacij in jih je pri porodu sodelovalo kar 5. Fanta so čist izrinli in ni imel šanse niti popkovine prerezat, revček. Se je mudil, ker so mogli takoj ukrepat z vakumom. Zgodba je precej dolga, važno da je vse ok. mala vaga 3420 in je velika 51 cm. J
Jest že nazdravljam in sem si privoščla kozarček pivička.

Za ostale novičke pa se javim jutri!!

Pa pa

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
30.11.2006 18:28:35   
gaya

Clody čestitke za nečakinjo Gajo. mali Gaji pa čim več cartanja pri mamici in očku user posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
30.11.2006 19:11:42   
Maxica
Tetka Clody, iskrene čestitke.user posted image user posted image user posted image
Evik, jaz pa nisem dobila CDja, jaz pa nisem dobila CDja.user posted image user posted image user posted image
Uspelo mi je narediti album, če katero zanima geslo, naj mi piše privat.user posted image
Sedaj se grem pa tuširat, pol mi bo pa mož naredil eno računalniško goljufijo - me bo pobarval na rjavo in črno, da vidim, kako bi mi pasalo, ker se mi ne ljubi biti več blond.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
30.11.2006 22:05:50   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Pikabu, ti si najboljša "Samo da se na hitro javim!" Potem pa napišeš cel roman, hahahahha.... user posted image

Arabela:
se trudim, se trudim, pa ne uspe. user posted image Si rečem, samo to napišem, pa grem, potem se pa spomnim še cel kup stvari, ki vam bi jih rada povedala, pa nastane tako. Moram nadoknaditi, če spet pride kakšen tak čas, da bom odklopljena. user posted image user posted image user posted image

altati, user posted image user posted image user posted image user posted image za lepo napredovanje. Kakšen bajsek, en lep otročiček. Še dobro, da je tako. Kar se darila za 9 letnika tiče, mi je prišla ena ideja na plan, če še nima. Ne vem točno, kako se reče, je pa tak komplet magnetkov, sestavljen iz bunkic in palčk in se to potem sestavlja skupaj razne skolpture. Se mi zdi, da bi za toliko starega fanta to znalo biti zanimivo.

Kar se daril tiče, sem se letos odločila, da bomo vse odrasle obdarovali enako. Pri nas je vse bolj na otrocih, za ostale pa toliko, da je pozornost. Sem v Hoferju kupila škatle za piškote in sem imela idejo, da bi sama napekla piškote za noter, pa mislim, da mi to ravno ne bo zneslo, tako da jo bomo napolnili z raznimi drugimi stvarmi: mandarine, sladkarija, miklavž in parkelj, pa vsi dobijo slamnati okrasek za na drevešček. Z možem sva se pa tudi nehala obdarovati med seboj, od kar imava otročka. Sva ramzišljala, da bi kupila novo TV in bi to bilo za Miklavža, pa sva si premislila, bo to še počakalo. Jaz mu bom pa za božič vseeno podarila tak svečnik, kjer se da kadilo gor, spodaj pa prižgeš svečke. Ima zelo rad, da kaj diši po hiši in to kadilo večkrat zažge kar na štedilniku, pa sem se potem odločila, da mu to kupim. Ampak to zato, ker sem ravno videla, sicer pa ne bi nič. Ima potem v januarju roj. dan, pa za takrat prišparam kakšno dobro idejo. Bo pa to vse za Miklavža, kasneje pa res samo kakšno malenkost, navadno steklenico, pa kaj od sladkarije zraven za odrasle, za otroke pa samo sladkarije. Ema bo pa dobila tomyjvo železnico in magnetni pikado (ga ima zelo rada, saj predvsem magnete prestavlja sem in tja), Maks pa igralni center in pametnega kužka.

Gaya, sem prej pozabila: user posted image user posted image user posted image user posted image za kilograme. Faca si. Jaz bi tuuuuuuuuuud.... Aja, saj hlače vse spravim gor, ki sem jih nosila ob zanositvi z Maksom, ampak tiste od Eme ne. user posted image

Muki
, ni mi v glavo stopilo, le zrasla sem za par centimetrov. user posted image user posted image user posted image Drugače pa tisto plahto spodaj imamo, pa ni panike, ker spi v žaklju in ta večino pobere, tako da postelja sploh ni mokra. Danes je bilo popoldansko spanje uspešno. Bomo videli, kaj bo spet ponoči. Sem rekla, da jo bom šla kar dvignit. Ko bo Maks pojedel, grem tako ponavadi še na WC in bom še njo dvignila, pa jo nesla lulat in nazaj spat. Bomo videli, kako bo. Kar se pa kakanja tiče, je pa do sedaj tudi vedno kakala v plenico. Ona je pa kar čakala, da je dobila plenico gor. Je pa res, da je tudi prej, ko je imela ves čas plenico gor, vedno kakala tik po tistem, ko se je zbudila, zjturaj in popoldne. Za spanje je pa imela še plenico in je kakanje ostalo kar tam. Zdaj, ko sem jo pa dala brez spat, pa pove, da jo kakat in gre lepo na stranišče. Sicer greva prej ene trikrat, jo očitno prime, pa ne zadosti in ne more takoj, ene tretjič, četrtič pa se lepo pokaka. To pa nikoli ni bilo treba do sedaj čistiti ven iz hlačk.

Tetka Clody, čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image Sestrici čim prejšnje okrevanje, pa vsej družinci veliko lepih trenutkov.

Lu
, čestitke tudi tvoji prijateljici. user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz tudi čakam, da rodi ena prijatlejica, bo pa prvega user posted image .

Maxica,
temu s popkom se pa kar ne morem nehati smejati. user posted image user posted image user posted image Pa za geslo bi lepo prosila.

frrr
, jaz pa ne vem ali mi je G vzel bris ali ne. Moja je rekla, da mi ga bo, ta pa ni nič rekel. Nekaj mi je šaril noter, ampak v kartoteko ni dal nobenega lista. user posted image Za kontracepcijo sem ga pa tako pozabila vprašat. Sem rekla možku, da je sedaj on odgovoren za vse. user posted image

Glede števila otrok: ena moja bivša sodelavka je rekla, da naj bi imeli vsaj tri. Če gre eden na WC, sta še vedno dva, da se lahko igrata skupaj. user posted image user posted image user posted image

muki, Evik je poslala svoje CD-je, jaz sem se pa tudi ponudila, da z veseljem kakšnega pošljem, samo moj je s cerkvenimi pesmimi, so ritmične otroško - mladinske pesmi, ki smo jih posneli z mojimi zbori, ko sem jih še vodila.

mojceca, za Žusterno sva se z altati nekaj pogovarjali, da okoli 8. februarja, en večer prej bi prišli in ostali do vikenda. Vsaj mi imamo namen tako narediti.

Punce, včeraj me je nekaj prijelo in sem šla brat našo temo na nosčnost, čisto na začetku. Joj, kako mi je bilo zanimivo, pa če pomislim, kako se nam je takrat oktober zdel daleč, zdaj imamo pa že skoraj dva mesece stare otročke (no, naš je že). Pa takrat se še nismo toliko "poznale" med seboj, mi je bilo res zanimivo branje.

Zdaj grem pa spat. Danes mi bo mogoče celo uspelo malo prej iti. Lepe sanje vsem skupaj in jutri prijeten dan.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
30.11.2006 22:54:30   
frrrr
sm vas na hitr preletela...

Clody, čestitke ob nečakinji!

danes je bil en hud dan... sva popoldne z Jašo prejokala... sm se odločila, da mu bom le 2-3x tedensko dajala kapljice... je blo preveč zdej 4 dni zapored po 1 kapljico... je imel take krče (že od jutra), da sva se samo cartlala in čakala, da mine... kapljice proti krčem pa primejo po cca. pol urce in držijo cca. urco in pol user posted image
ubožček mali... se tolk luštno smejčkal, pa ga zabaše in zajoka... ko ga spusti, se mi pa dalje smejčka...

zdaj končko spančka od 21ih... me zanima kolk časa bo spal, ker se je kr orng utrudil... sva jedla in jokala... pa jedla, previjala in jokala... kopel ga je malce pomirila - smo jo naredili prav v ta namen... in potem sva se še najedla, mau jokala in zaspala...

no, lepe sanje... pa čimmanj takšnih krčev želim vašim malčkom...

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
30.11.2006 22:59:04   
frrrr
vava, druga 3ka user posted image obe cifri 3, al drugo leto na prvem mestu 3??
men deluješ manj...

sicer je pa res, da zgledamo stare tolk kolkr se počutimo...
Pikabu tolk fino pedena Emo in sedaj še Maksa, da smo ji dale kakšno leto zaradi resnosti zraven... Pikabu, vsaj js bi te porabila za nasvete (tko, če mama nima časa, bi pa kr tebe povprašala user posted image )

no, nočko mamice... bodite v cvetju!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
30.11.2006 23:02:35   
frrrr
še to... ideje za darila... karte za gledališče, opero, koncert, kino, bazen, savno, masažo...

zihr imate kak božični al pa miklavžev koncert kje v okolici in karte za to prireditev se mi zdijo zlo lepo darilo za starše...

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
1.12.2006 4:16:02   
frrrr
PRVAAAAA user posted image

sm perilo obešala in se spomnila, da morem malega pohvalit user posted image je od 21ih pa do mau čez 3 spal... sva se najedla, previla (je bil orng servis, skor do vratu pokakan), spet jedla in zaspal nazaj... zdej pa nej do jutra spi, pa bo zmaga...

čeprav je verjetno to posledica včerajšnjih krčev... če je temu tako, pa raje čez noč enkrat več vstanem in ga ne gledam kolk trpi...

sem pa med obešanjem perila nekaj razmišljala... zadnje 3 dni imam orng nabite joške... dojenje ni 100% zaščita... me je kr mau zaskrbelo... ne vem, če ne bom jutr šla testa kupit user posted image tolk pametujem tu kakšno razliko hočem met, kaj pa če že kaj je user posted image user posted image user posted image ne smem na to mislit... treba spat... vse je ok... sam test bom pa vseeno kupla...

zdej morm pa res nehat na glas mislit in it spat... moža ne morem sred noči zarad tega budit, pol pa na RR skočim in vse potožim user posted image

no, se kaj beremo, ko se zbudite... user posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
1.12.2006 8:49:30   
Clody
drugaaaa!!!!user posted image user posted image user posted image

Joooj, Frrr ne mi ga srat!!A  misliš da nimaš nabitih jošk od mleka al pa kej tazga???To si morš spravt iz glave, drgač te bo psihiral!!

Drgač smo pa spet lepo prestal noč. Še vedno vstanem dvakrat. Mali mi spi, sicer vedno preden zajoka da je lačen kako uro gruli. Mogoče od tega ker ne mmorva podirat kupčkov ponoči ker je komaaa, totalna!! Ko mi on zaspi, mi pa moja ljubav začne dihat ko prašič na ušes pol pa tako žaganje, da nevem al bi se smejala al jokala!user posted image user posted image user posted image

Sem bila pa celo noč na vezi s sestrico. Revca ni mogla spat kot kot skoraj nobena in je mela en kup vprašanj, tko da sm jo dvakrat poklicala po dojenju.  Rodila je v porodnišnici Trbovlje in zdej vidim, da so na Jesenicah res krasni in tud oskrba se mi zdi velik boljša kokr pa ona prav, četud ni slabo!!

Joooj morm prekinit en je lačn, pa sm misla da bo še mal potegnu!!

šibam!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
1.12.2006 8:52:55   
mtina
Frrr ti si tud ena prava! Ob štirih zjutraj ... ej .... naš ma tud krče, pa mu ne bom dajala vitamina do tretjega meseca NIKOLI VEČ! Ker ga preveč razmetava...

Danes je čuden dan. - oblačno. A še vse spite?

Lp, Tina

Zdej ko je Clody napisala v zvezi s porodnišnico. Rodit ne bi šla še enkrat samo zaradi bivanja v porodnišnici. Tam pa jaz tudi nisem nič spala - so se otroci NON STOP drli. Je kar fino. če ti jih odpeljejo za ene par ur ponoči ... pa bi bila poronišnica še mamicam prijazna ...

Sonce!!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
1.12.2006 9:23:51   
moci
frrr,  ne se hecat. midva tud ne uporabljava zaščite. sam zdele je pa res prekmal za naslednjegauser posted image
no, moji šivi so se tok fino zacelili, da itak ne vem če bi sploh še kdaj.... je vse ful debelo in se ne razteguje tako da noro boli. aja, sem skrenila s temeuser posted image  v glavnem kupi test, sporoči rezutat. sam po mojem je mleko tisto kar tvoje joške napihuje.
clody ti si pa prijazna tetka pa sestrica. jaz bi tud koga tko imela.user posted image user posted image
jaz ji dajem še zmer samo po 2 kapljici... ne upam več. je pa rekla patronažna naj rajš čist počasi, boljš kot da nič ne dajem. pa sej zdej lahko tud mal d vitamina od sončka dobi. jaz jo kar iz voička vzamem al pa streho spustim če ne piha.
ker res nebi rada da je rahitičnauser posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
1.12.2006 10:12:02   
@lina
Tiste dneve, ko mam več časa, se tu gor bolj malo dogaja, ko pa nimam časa brat, pa tolk napišete user posted image

Bom šla kar po vrsti:
Pikabu, lepo da se odvajate plenic. Pri nas pa še ni prišlo do te prelomnice. Včasih hoče zatajiti celo da je kakal, čeprav ga zavohamo. Ga vprašamo: "si kakal", pa odgovori "nisi". user posted image  zadnjič sem mu kupila take lepe spodnjice in je bil navdušen, jih oblečemo, obljubi da bo povedal, če bo šel lulat, ampak je prišel samo povedat da "so mokje hjace" (mokre hlače). Bova spet poskusila decembra, ko bo okoli praznikov več doma in se bomo res lahko temu posvetili tudi cel teden, pa stroj bo laufal sto na uro.

Muki, dobrodošla... Res si bila dolgo odklopljena, ampak bo že prišla v špil...user posted image  A koliko otrok nameravamo imeti: mož si želi tri, jaz tudi, ampak vsako nosečnost me je bolj strah, kaj gre lahko narobe... In prav ta strah mi ne pusti, da bi z veseljm razmišljala o tretji nosečnosti. V prvi nosečnosti me ni bilo čisto nič strah, zdaj drugo sem že malo drugače doživljala... Vam povem, ko sem ležala en teden prej v porodnišnici gor na oddelku, sem videla in slišala kar nekaj žalostnih zgodb in mi je prav hudo, kaj vse ženske morajo (in lahko) prenesejo!user posted image   Ta teden je moja prijateljica izgubila otročka v petem mesecu...Rada bi jo obiskala (seveda sama, brez tamalga), pa mislim, da bi bilo kar malo preveč boleče zanjo, saj sem verjetno zanjo takoj asociacija na malo štručko, ki jo jaz imam doma, ona pa ne. Kaj mislite?

A je potem mtina zaenkrat najmlajša?

Gaya, bravo za kile... JSt bi tudi..., pa nisem še tako daleč, da bi stare kavbojke spravila gor... žametke že, kavbojke pa ne...user posted image

Altati, pridno se fotrate, ni kaj... Le tako naprej!

Darila: pri nas nosi božiček, miklavž prinese samo sadje in sladkarije. starejši bo verjetno dobil tisto delavnico ki jo reklamirajo pri Mercatorju (delovno orodje, miza, čelada), pa občinski dedek mraz mu bo prinesel otroški računalnik... za tamalga se še nisem odločila...
Ko sem bila na prvi porodniški, sem bila zelo pridna z darili: izdelala sem ročne voščilnice, tiste ki ste gledale moj album, se mogoče spomnite slikice tamalga z božično kapico, tako in še eno sem uporabila, sem jo izrezala, da je bila znotraj vezene zvezde repatice na voščilnici... Naredila sem koledar s sinovimi slikami (za zimske mesece na snegu, za jesenske na kupu odpadlega listja, za poletne slika z morja....) ki so ga dobili stari starši... Za ostale sem pa takrat skuhala borovničev liker in napekla piškote v darilnih škatlah za piškote... Za letos me pa še ni nobena ideja tako presunila... ne vem če bom letos tako pridnauser posted image

Evik, od srca hvala za cd. Upam, da se bom kdaj lahko kako oddolžila?

Teta Clody, čestitke za Gajo!

Maxica, jaz bi geslo, prosim!

Frrrr, mtina, res grozno, da jih kapljice tako vržejo. Bo res najbolje počakati še kak mesec!

Punce, k meni je očitno prišla teta s Krvavca.user posted image  V ponedeljek sem imela pregled pri G, me je pregledal, sicer vse ok, tisti dan ni bilo še nič, naslednji dan pa rjavo-rdeč izcedek, samo enkrat... Pa naslednji dan tudi samo kapljica na hlačkah... včeraj pa sveža kri...pa spet čisto malo... za en mini vložek čez cel dan... Bom videla kaj bo danes, ampak sem tako nesrečna - prvič je počakala vsaj pol leta, zdaj pa že kar? Pa očitno pri meni pali na december (prvič sem jo tudi decembra dobila) user posted image  a mislite da je to ta user posted image  ali je lahko posledica pregleda?

Pa še nekaj: častim vas z eno virtualno pijačo! Imam nov nov avto - kupili smo cliota (za drugi avto), da bo mami lahko svoja dva princa lepo peljala. Do sedaj sem imela petko, s tremi vrati, pa se kar nismo mogli sedaj spokat notri, pa pas na sprednjem zicu je bil prekratek da bi lupinico privezala... Sedaj pa uživamo!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
1.12.2006 10:15:35   
Maxica
Dobro jutro, sem zdaj oba otroka poštimala, tako da imam čas tudi za vas. Danes smo pa spali skoraj do pol šestih, sva pojedla, samo pol sem jaz tolk sitna, da sem šla do 6h še Bar gledat (na Pop TV po končanem programu ponoči v živo prenašajo barovce), pol sem komaj zaspala, no, ob pol devetih smo bili pa že spet pokonci. Mož je šel spet nekam službeno, tako da smo sami. Upam, da se bo počasi kaj sončka pokazalo, da bomo šli lahko malo na sprehod.
Evik, hvala, hvala, danes sem pa tudi jaz dobila CD. Joj, kako zelo si se potrudila za nas.user posted image user posted image user posted image
Joj, berem, da imate vsi hude težave s temi kapljcami. Se psihično že kar pripravljam na drug teden, ko jih začnemo jesti. Mah, nič, bomo videli, če bo prehudo, jih bomo pač za par mesecev prekinili. Ampak naj mi pediatrinja pol ne trdi, da vitamini ne napenjajo teh naših uboščkov. Kaj pa drugega?!user posted image
Eh, pol pa še ta cepljenja. Mene je že pri Maxu vsakič tolk skrbelo po vsakem cepljenju, ker imajo eni tako hude reakcije na to. K sreči pri nas nikoli ni bilo kakšnih reakcij, niti vročine ne, upam, da bo tudi pri Lanu tako.
Frrr, a ti pa kr ob štirih obešaš perilo?user posted image
Pikabu, a tvoj mož je tudi januarček kot moj? No, jaz imam že malo v glavi okvirno, ker bo lih okroglo. Nekje bi rada našla tisti šampanjec, ki ima zlato noter, pa verjetno se nas bo več zbralo in mu bomo nabavili masažni usnjeni stol, pa kakšna masaža po padla. Sem ga že včeraj malo spraševala, če bi šel na čokoladno masažo, pa pravi, da to bi se mu pa gravžalo.user posted image
Nič, se še beremo, moram zdaj izkoristiti priliko pa še malo posurfat.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
1.12.2006 10:34:51   
Lu
Dober dan!

clody čestitke sestrici za Gajo user posted image user posted image

Tudi v naši žlahti imamo podobne starosti. Prvi imamo obe user posted image in sta z Majo 5 mesecev razlike. Zdaj je, tudi v oktobru, od bratranca žena rodila, 14 dni za mano, fantka. Punce še hec je bil, ker sta onadva prej povedala da pričakujejo pri nas pa še sploh vedeli nismo. In ko sem šla na pregled, ker mi je test pokazal user posted image mi je povedal da sem v 9 tednu. Si morte mislit. Jaz pa nič vedela. M nisem imela že ene 2,5 leti. Tako da, ko pride M bom pomojem kar fajn trpela.

Drugače sem pa danes čisto druga. Grlo NE PEČE VEČ user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak antibiotike moram jemat še do nedelje. Mi je predpisala Hiconcil. Zdaj se bom samo nalivala in nalivala z čajem, da, pride mlekec nazaj. No saj zdaj je bil, samo se mi je zazdelo da nekaj manj.

Danes zjutraj je pa moja mami prišla Tiana skopat pa še stehtali sva ga. Tian se je odločil, da bo maneken user posted image Pridobiva lih toliko da je prav. Zdaj ima 4.980 g. Seveda mami pravi, da bo lahko več jedel. Ampak ni panike. Samo da pridobiva.

Noč je minila zelo mirno. Tian je zaspal šele ob 22.30 in spal do 5 zjutraj. Maja se je pa zbujala samo da bi pila. Moj je šel pa zapit fantka od kolega. In je domov prišel ob 3.30. Ob 7 pa že auf za v službo. Se mi je potožil, da je kar zmatran. Kaj ne bo.

Tako. Se javim še kasneje. Grem hitro še kaj postoriti po stanovanju.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
1.12.2006 11:16:49   
Arabela
Hojla!

NAša mala spala od 21.30 do 7.30 zjutraj user posted image user posted image user posted image
Ampak zdaj pa je že ves dopoldne mala tečka... ker je naspana je že ves čas budna in se malce igra, pa dosti je pa cel čas bi se nosila...

Evo je opet...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
1.12.2006 11:41:22   
Ženkica
Dober dan.

Evik, še enkrat hvala za CD; danes se vrti že tretjič user posted image  - znam že nekaj pesmic na pamet user posted image user posted image . Da ne govorim kako Kaja uživa, kadar pleševa zraven. No ja, trenutno je to bolj uspavanka zanjo, ker je zaspala ob poslušanju pesmic.

Jaz sem pa že vse nosečniške cunje danes spakirala po paketkih, ki jih moram vrnit prvotnim lastnicam oz. oddati naprej. Joj, kok je tega, nosila sem pa non stop ene in iste cote (no ja, tko kt ponavadi user posted image ).
Prejle sm še pod tuš skočila, sedaj pa nameravam likat, ker mi včeraj nekako ni uspelo. Sovražim likanje. user posted image  

No, pa da še pohvalim svojo princesko; je spala od 8.00 do 12.30 zjutraj (to je njen rekord by the way), potem pa še od 1.00 do 4.30 user posted image  in potem smo bili v postelji še skoraj do 9.00. Skratka, ful sem vesela, da sem se naspala. Mater sem egoistična, sj vem. user posted image
Tudi vagali smo se že danes; očitno bomo jutri prestopili magično mejo 3 kg-je; danes je tehtala 2.980 gramov. Se pa kar pozna da raste hitro, predvsem v dolžino; končno ji je že nekaj oblačil celo prav, tako da nimam samih prevelikih. user posted image

A sem vam že povedala, da sem včeraj začela trebušnjake delat user posted image ; bom probala vsak dan, drug teden pa še sobno kolo dobim na posojo, tko da bo akcija - mater bom šlank user posted image  (ja, ja, sanje, sanje).

Pa še neki; ko sem pisala dva dni nazaj, da sem dobila M sem se očitno zmotila; se mi zdi, da je še ipak malo čišče ven priculjalo user posted image  takoj ko sva z možem šla v akcijo user posted image  - ko je malo kanale prepucal. user posted image  He, he, za M je res malo premal vsega skupaj.

Skratka, mejte se fajn, šibam likat.

pa pa

Ženkica

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
1.12.2006 12:35:20   
vava
Dan!
Evik še 1x res iz srca hvala. So mi tvoje pesmice prav spremenile razpoloženje. Do zdaj sem popevala in s pesmicami povezovala samo uspavanje in umirjanje pred spanjem. Zdaj pa z Luko kar malo pleševa medtem, ko kupčka podirava. Veš prav popeljala si me v tisti otroški svet, kjer je tako lepo. Avto iz čokolade user posted image , pa duhec mi je nekam poznan, najlepša mi je pa tista o svetu za zaprtimi očmi... Pa še ideja za darilo za nečakinjo in ostale male pikce okoli mene ... saj se da cd kje tudi kupiti, a ne?
Frrr ja kar na obeh mestih bosta trojki, se ne da nič obračat. Pa hvala za kompliment. Z naslednjo nosečnostjo pa rajši še malo počakaj. Jaz sem rekla, da najprej neham dojit, potem grem na en huuuud žur, potem pa lahko delamo na naslednjem.
Clody čestitke, moja prijateljica ima pa v nedeljo rok.
Lu - 2.5 leti brez? pa je nisi pogrešala kaj?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
1.12.2006 13:16:44   
frrrr
hehe, vava... js tut na en orng žur prej, jaaaa user posted image
sem kupila danes test... bom moža počakala, da ne bo malček sam doma, če me fršlok zadane user posted image sam mislim, da ni take panike... morm se pa vseeno prepričat, ker drgač ne bom mirno spala...

Arabela, čestitke za pridno spanje... očitno nas tudi to še čaka user posted image

mali prespal celo noč... enkrat sva se hranila in previjala, to je bilo pa vse...
ob 8ih pa spet dojenje + previjanje...
in sledil je sprehod do Interspara Vič, ki ga je prespal - sva šla album za tamaučka kupit, da ne bo imel prvega leta le v digitalni obliki, pa loto sva vplačala, šla na banko... na poti domov pa še v lekarno po test nosečnosti user posted image
zdaj pa poslušava CD od Evik in se sončkava... kolkr sploh pokuka sonce izza oblakov user posted image

grem nekaj pojest... potem pa lenarit, ker se mi ne da kaj konkretnega počet...

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......