Pikabu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela Pikabu, ti si najboljša "Samo da se na hitro javim!" Potem pa napišeš cel roman, hahahahha.... Arabela: se trudim, se trudim, pa ne uspe. Si rečem, samo to napišem, pa grem, potem se pa spomnim še cel kup stvari, ki vam bi jih rada povedala, pa nastane tako. Moram nadoknaditi, če spet pride kakšen tak čas, da bom odklopljena. altati, za lepo napredovanje. Kakšen bajsek, en lep otročiček. Še dobro, da je tako. Kar se darila za 9 letnika tiče, mi je prišla ena ideja na plan, če še nima. Ne vem točno, kako se reče, je pa tak komplet magnetkov, sestavljen iz bunkic in palčk in se to potem sestavlja skupaj razne skolpture. Se mi zdi, da bi za toliko starega fanta to znalo biti zanimivo. Kar se daril tiče, sem se letos odločila, da bomo vse odrasle obdarovali enako. Pri nas je vse bolj na otrocih, za ostale pa toliko, da je pozornost. Sem v Hoferju kupila škatle za piškote in sem imela idejo, da bi sama napekla piškote za noter, pa mislim, da mi to ravno ne bo zneslo, tako da jo bomo napolnili z raznimi drugimi stvarmi: mandarine, sladkarija, miklavž in parkelj, pa vsi dobijo slamnati okrasek za na drevešček. Z možem sva se pa tudi nehala obdarovati med seboj, od kar imava otročka. Sva ramzišljala, da bi kupila novo TV in bi to bilo za Miklavža, pa sva si premislila, bo to še počakalo. Jaz mu bom pa za božič vseeno podarila tak svečnik, kjer se da kadilo gor, spodaj pa prižgeš svečke. Ima zelo rad, da kaj diši po hiši in to kadilo večkrat zažge kar na štedilniku, pa sem se potem odločila, da mu to kupim. Ampak to zato, ker sem ravno videla, sicer pa ne bi nič. Ima potem v januarju roj. dan, pa za takrat prišparam kakšno dobro idejo. Bo pa to vse za Miklavža, kasneje pa res samo kakšno malenkost, navadno steklenico, pa kaj od sladkarije zraven za odrasle, za otroke pa samo sladkarije. Ema bo pa dobila tomyjvo železnico in magnetni pikado (ga ima zelo rada, saj predvsem magnete prestavlja sem in tja), Maks pa igralni center in pametnega kužka. Gaya, sem prej pozabila: za kilograme. Faca si. Jaz bi tuuuuuuuuuud.... Aja, saj hlače vse spravim gor, ki sem jih nosila ob zanositvi z Maksom, ampak tiste od Eme ne. Muki, ni mi v glavo stopilo, le zrasla sem za par centimetrov. Drugače pa tisto plahto spodaj imamo, pa ni panike, ker spi v žaklju in ta večino pobere, tako da postelja sploh ni mokra. Danes je bilo popoldansko spanje uspešno. Bomo videli, kaj bo spet ponoči. Sem rekla, da jo bom šla kar dvignit. Ko bo Maks pojedel, grem tako ponavadi še na WC in bom še njo dvignila, pa jo nesla lulat in nazaj spat. Bomo videli, kako bo. Kar se pa kakanja tiče, je pa do sedaj tudi vedno kakala v plenico. Ona je pa kar čakala, da je dobila plenico gor. Je pa res, da je tudi prej, ko je imela ves čas plenico gor, vedno kakala tik po tistem, ko se je zbudila, zjturaj in popoldne. Za spanje je pa imela še plenico in je kakanje ostalo kar tam. Zdaj, ko sem jo pa dala brez spat, pa pove, da jo kakat in gre lepo na stranišče. Sicer greva prej ene trikrat, jo očitno prime, pa ne zadosti in ne more takoj, ene tretjič, četrtič pa se lepo pokaka. To pa nikoli ni bilo treba do sedaj čistiti ven iz hlačk. Tetka Clody, čestitke. Sestrici čim prejšnje okrevanje, pa vsej družinci veliko lepih trenutkov. Lu, čestitke tudi tvoji prijateljici. Jaz tudi čakam, da rodi ena prijatlejica, bo pa prvega . Maxica, temu s popkom se pa kar ne morem nehati smejati. Pa za geslo bi lepo prosila. frrr, jaz pa ne vem ali mi je G vzel bris ali ne. Moja je rekla, da mi ga bo, ta pa ni nič rekel. Nekaj mi je šaril noter, ampak v kartoteko ni dal nobenega lista. Za kontracepcijo sem ga pa tako pozabila vprašat. Sem rekla možku, da je sedaj on odgovoren za vse. Glede števila otrok: ena moja bivša sodelavka je rekla, da naj bi imeli vsaj tri. Če gre eden na WC, sta še vedno dva, da se lahko igrata skupaj. muki, Evik je poslala svoje CD-je, jaz sem se pa tudi ponudila, da z veseljem kakšnega pošljem, samo moj je s cerkvenimi pesmimi, so ritmične otroško - mladinske pesmi, ki smo jih posneli z mojimi zbori, ko sem jih še vodila. mojceca, za Žusterno sva se z altati nekaj pogovarjali, da okoli 8. februarja, en večer prej bi prišli in ostali do vikenda. Vsaj mi imamo namen tako narediti. Punce, včeraj me je nekaj prijelo in sem šla brat našo temo na nosčnost, čisto na začetku. Joj, kako mi je bilo zanimivo, pa če pomislim, kako se nam je takrat oktober zdel daleč, zdaj imamo pa že skoraj dva mesece stare otročke (no, naš je že). Pa takrat se še nismo toliko "poznale" med seboj, mi je bilo res zanimivo branje. Zdaj grem pa spat. Danes mi bo mogoče celo uspelo malo prej iti. Lepe sanje vsem skupaj in jutri prijeten dan.