Pikabu
|
Evo mene tukaj. Zmatrano, ampak z noro lepimi občutki. Danes je za nami res je prelep dan. Začelo se je tako, da smo skoraj zaspali. Sva z možem šla k eni maši prej, da smo se potem v miru rihtali, pa smo se zbudli dvajset minut pred mašo. Panika!!!! Sem Maksa na hitro previla in podojila, moj brat nas je skoraj iz postelje vrgel, sta prišla s punco, da sta pazila ta čas na Emo in Maksa. Malo sva zamudila, pa ni bilo panike. Potem pa domov otroke uredit. Najprej je bilo še veliko časa, sva v miru pojedla, malo smo še klepetai z bratom in njegovo punco, potem sta pa onadva šla k maši, mi smo se pa začeli pripravljati. Najprej sem uredila Emo in gledala na uro, da je še dosti časa in da se lahko še ta čas kaj umaže ali pokvari fizuro. Pa ni bilo nič prezgodaj, na koncu se nam je že kar mudilo, čeprav zamuditi ne bi mogli nič, ker brez nas itak niso imeli kaj tam delat, pa ker je krstil moj stric, ki je šel z nami do cerkve. Ko smo prišli do tja, je bila še gužva in smo komaj parkirali. Sama sem se šla še menit s pevci, ki so peli med obredom. Potem smo se pa končno lahko umirili in se je začelo. Meni je bilo tako ganljivo, pevci so zapeli prekrasne tri pesmice, meni je šlo vmes od sreče kar na jok. Res, ni besed, ki bi opisale moje doživljanje, počutje. Maks je bil zelo priden. Malo pred samim dogodkom se je zbudil in radovedno gledal, kaj se dogaja. Ko ga je polil z vodo po glavici, se je začel smejati. Ema je bila vsa navdušena in je vse opazovala, kaj se dogaja, mene so pa res preplavili taki lepi, nepopisni trenutki. Po krstu smo se malo poslikali, potem pa na kosilo. Maks je dolgo spal, tako da sem v miru pojedla, nato je še on jedel, pa veliko se je crkljal in je minilo. Doma smo imeli še kar nekaj dela, da smo pregledali vsa darila, ponekod je že nosil Miklavž in smo morali še to pogledati in se igrati. Zdaj sta oba že v posteljah, jaz sem pa spravljam urejat slike. Upam, da mi bo zneslo, da še danes naredim album, da vam lahko pokažem, kako smo bili. Za pokušino pa tukaj nekaj: Ema je naredila Maksu križek: Naša lepotička: Torta: Naša družinica: Mami in Maks: Če se ne motim, so pa tudi pri mis imeli danes krst. Kako ste pa kaj vi? Maxica, Muki, a bomo potem v januarju skupaj praznovali? Kdaj pa imata vajina moža? Moj ima 17. Muki, to se je pa meni tudi nekaj časa dogajalo, da sem se zmotila in šla na nosečnost. Zdaj grem pa malo nostalgijo zganjat, pa grem brat ali našo temo ali pa tekoči mesec, da vidim, kako se imajo kaj punce tik pred koncem. Sem se pa tudi jaz spraševala, kaj je bilo s skip pa še nekaterimi. Upam, da se nam kaj javijo. Ej muki, a mi hočeš moralo zbiti glede sobnega kolesa? Midva imava resen namen. Vam povem čez kakšne pol leta. Arabela, za vašo pridno punco. Le tako naprej. Maxica, sem na začetku brala tisto temo od Lare, potem pa nisem šla več, sem pozabila. Ah, saj ni panike. Naša ponoči itak ni bila suha, sem samo poskusila, če bi nam že uspelo, ker jo res vidim, da je ena lenoba. Dobi plenico gor, pa se kar umri in jo prav vidim, da lula in se potem še pohvali, da je lula, ker se ji prej ne da, bi še na stranišče šla, s tem da, če je ne dobi, gre pa lepo lulat. Imamo pa zdaj za sistem, da čez dan gre brez plenice spat, ko bo šel pa ta paket pelnic h koncu, bomo pa spet poskusili, pa bomo videli. Tina&Dean: dobrodošla med nami. Tasha, super slikice, mali je pravi Frrr, upam, da si sedaj pomirjena po testu. Vidva kar veselo uživajta, , pa zraven pazita. KAr se pa plavanja tiče, tečaj je od 4 mesecev naprej. Jaz sem tudi računala, kako bo z Žusterno. Za v obroč je pomembno, da glavo drži sam. Pa za orhidejo. Mi jih imamo tudi kar precej in so res lepe. Sicer zanje skrbi mož, je pa veselje veliko, kadar kakšna zacveti. A sem danes dovolj dolga? Tvoj lepotec je pa na slikah pravi speči princ. Ideja: Daj naprej: je meni tudi super. Smo zbirali nalepke od Nodija, pa so bile punce zelo presenečene, ko sem napisala, da jih podarim, meni je bilo pa čisto logično, pa sem ptoem videla, da so ene napisale, da jih prodajajo. Pa vse so bile tako vesele, jaz pa še bolj, ker sem videla, da sem jih razveselila. A jih še katera rabi? Muki? Nekaj jih imam še. Maxica vem, da jih zbira, ampak mislim, da sem že vse poslala, kar sem imela primernega, ker jih zdaj ne kupujemo več. Naja drži se, upam, da vam hitro mine to obdobje, pa hvala najina pikica, da si nas obvestila. Pa sem spet nazaj v formi, kaj? S pisanjem mislim. Grem še album uredit, bo pod geslom, tako da kar na ZS pišite, pa z veseljem povem.