Evik
|
OJLA PUNCE, hvala za čestitke! Arabela vse najboljše! mislim, a ste same tako mlade tuki na forumu!!!??? pa tko pridne pa že tolk otrok Mamica - jest sem kar poskočila na stolu ko sem to prebrala - bravo da se je vse dobro rešilo! glede - no to me pa res zanima kako usklajujete? razvojna ambulanta - sem že slišala - saj tja ne greš če kaj ni v redu, ne? tja se greš učit pravilnega ravnanja? mene to tudi zanima- napišite kaj več. no pri nas je pa tako - jutra so kar aktivna (se bom morala tudi jaz navadit, da bom zjutraj bolj pri sebi, ker takrat je Matjaž najbolj pri sebi) - in grejo malo zmešano - samo zdaj ko je to že nekaj dni, vidim ritem - torej joška, mal spanja, mal čebljanja, mal nošenja, malo pritoževanja, če mami ni takoj zabavna... in to traja do 11.30 ko imam dovolj in greva ven -danes sva bila spet dve uri in pol. sem pa nekaj opazila - ko ga oblečem za ven se umiri in zaspi - prej sem mislila da pač ve da greva ven, ampak to ni mogoče - prej bi rekla, da ga zebe, potem ga pa neha zebst- mogoče zato, ker so ti bodiji tako nekako ohlapni in potem noter lahko piha in kljub temu da je dovolj zadekan vseeno ne more obdržati temperature pri telesu - ma saj me razumete - tako da bom zdaj poiskala drug način oblačenja. nekaj kar se mu bo bolj prilegalo ali pa kar bo vsaj onemogočalo zraku, da mu kroži ob telesu. no ko prideva - se podojiva, potem pa bolj ali manj spi in se doji in nekje vmes se še skopava inpotem preide na nočno spanje - tako da je super. kapljice mu moram začet dajat - bom danes. hmmm - jah glede muce - no ona je z mano že kar nekaj let in nič ne teži, hoče sicer v spalnico ampak je dovolj da jo pogledam, pokličem ali stopim za njo pa se ustavi dobesedno sredi koraka in gre v delovno sobo, kjer tudi spi... drugače je veliko zunaj cel dan ali pa celo noč, doma pa je pa spi. cartam jo bolj malo - se pa potrudim da si vseeno vzamem vsaj enkrat na dan nekaj časa za njo - malo že pogreša cartanje. ampak potem se seveda full umivam in tudi če se dotakne obleke jo slečem in dam drugo gor ko grem k matjažu. saj sem ves čas spraševala zdravnike, ker lahko bi jo dala tudi k sosedi eno nadstropje višje na počitnice. kadar me ni je pri njej... samo do zdaj mislim da je bila največ štirinajst dni brez mene... ne vem - seveda imam zdaj drugačen odnos do nje, ker se bojim da bi kaj prinesla... je seveda redno cepljena... ko bi vsaj zdravniki kaj povedali. kaj se pa pravzaprav lahko zgodi??? no jaz sem na toksoplasmozo imuna - so me redno pregledovali in tudi g. je rekla, da naj jo kar imam... aja kako pa sterilizirate in kaj? maxica? toliko od mene - danes smo spet dolgo hodili - prav uživam - pa nov patent sem izumila imenuje se voziček busines mamy - in sicer je to voziček z vso pisarniško opremo - tako da lahko voziš in hkrati delaš posle. moj namreč spi ko se vozi in takrat se načvekam po volji (danes sem imela tudi že kapo na glavi in ker je dovolj ozka si mobi kar vanjo zataknem in lahko vozim z obema rokama - ta patent imam pa že nekaj časa star) - ali pa tudi kaj uredim, zdaj si moram pa samo še rokovnik položiti spredaj na voziček, da si še kaj zapišem, ane, pa ponavadi imam še malico s sabo, tako da nekje na pol poti še pomalicava - v glavnem pisan čas zame... dajte se še javit tiste, ki imate živali doma, prosim pa kaj povejte... lepo se imejte,