|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
29.11.2006 21:54:16   
Pikabu
Se bom poskusila bolj na hitro javiti.

Za seboj imamo še en uspešen pregled. Maksovi kolki so 1a, tako zdaj hodimo okoli brez povijalnih plenic. Me je bilo kar malo strah, da bo jokal, ko pogleda gibljivost (ko mu da nogice čisto narazen in nazaj skupaj, to so namreč pri odpustu iz porodnišnice rekli, da ima malo zavrto, ni šlo lepo), pa je bilo vse v redu. Maks je čisto lepo pustil, da je dr. telovadil z njegovimi nogicami. Se mu je fino zdelo, ker je bil nagec, to pa on itak zdaj uživa sto na uro. Se joka in dere, pa ga grem odvit, se mi pa smeji in debatira z mano. Ko sem ga pa oblačila nazaj, se mi je pa polul, še dobro, da ni dr.-ja, ker je bil prijazen in bi mi bilo kar hudo.

Zdaj pa oba lubčka pridno spita. Emo sem sicer spet ene petkrat nesla lulat, Maksu sem šla ravno tolikokrat dudo popravit, pa danes ni panike. Sem kar na hodniku pred spalnico in Emino sobo (ker imamo tukaj računalnik) in sem se sprehajala od enega do drugega. Drugače moram pa še nekaj pohvaliti našega Maksa. Zvečer že zaspi sam od sebe. Se preoblečeva, malo se igrava na previjalni, se pogovarjava, potem pa dojit. Ko neha jesti, počakam toliko, da se umiri (večrkat se mu kaj zaleti, pa potem še kaj malega pojoka ali krili z rokami) in ga prestavim v košek, čeprav še gleda. Lepo ga zadelam in pustim, da sam zaspi. Če mu duda pade ven, mu jo popravim, pa je spet lepo umirjen naprej. To pa tako paše, da sam zaspi, se sama takoj bolje počutim. Ponoči se pa tudi samo enkrat zbudi. Aja, ponoči imamo tudi to foro z dudo. Včasih se zbudi prej, kot je zdaj trenutno običajno zanj. Pa sem ga vzela ven, da bi ga podojila in je trikrat potegnil in spal naprej. Potem sem pa poskusila, da mu dala dudo in je tudi spal naprej. Tako mu zdaj, če se prezgodaj zbudi, dam kar dudo in Maks zaspi nazaj in se zbudi ob običajni uri za jest (od dveh do treh enkrat). Naslednje dojenje je pa že ob sedmih zjutraj. Po tem dojenju pa tudi zaspi še nazaj vsaj do devetih. Upam, da ostane tako, me je že kar malo razvadil.

Frrrr, naša tamala tudi že vse te fore probava. Je treba biti kar karakter, da te ne zapelje. user posted image user posted image user posted image

Clody,
podobne stvari so tudi mene morile, s tem, da na srečo ni dolgo trajalo, da se je prijelo. Sem pa razmišljala podobno. Zato pa sva verjetno midva bolj tako narejena, da načeloma sicer paziva, če nama pa uspe, sva pa tudi vesela. Smo se s sodelavkami ravno to pogovarjale. Načrtuješ, tuhtaš, kaj bi bilo najbolj primerno, pa da jih v službi ne zafrkneš, na koncu pa sam nastradaš, ker ne uspe. Mene je tudi to najbolj morilo: vse stvari sem lahko splanirala, točno določila, kdaj se morajo zgoditi, tega pa nisem mogla, oz. tega pa ne moremo. Ko se zgodi, se zgodi.

Pogosto dojenje: jaz opažam, da se Maks hoče bolj pogosto dojiti, kadar je dlje časa buden. Kot da bi mu postalo dolgčas, pa se potem še s tem zamoti. Dopoldne, ko smo zunaj, ni noben problem, da zdrži tudi po štiri ure, če gremo popoldne ven, zdrži po tri ure, če smo pa doma, bi se pa tudi na eno uro.

Arabela,
user posted image user posted image user posted image za čvekanje vaše Katarince. A niso lutšni? user posted image Vse bolj zanimivo bo postajalo. Meni je tako lepo opazovati, kako je vsak dan kaj novega, kako se vsak dan kaj novega nauči in preseneti s kakšno stvarjo. Res preživljamo mamice najlepše trenutke, ker smo lahko ves čas ob otročku. Frrr, ta mama je pa tudi nekaj posebnega, Maks ga še ne zna, se pa spomnim od Eme.

Evik,
glede user posted image : vse se da uskladiti. Če je volja, ni problema... user posted image

Glede živali ne morem nič reči, ker nič nimamo. Mucek nam ni bil usojen. user posted image

Sem rekla, da se na hitro javim, kajne? Oh ja....

Grem spat.

Lepe sanje vsem skupaj, pa jutri prijeten dan.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
29.11.2006 22:07:39   
muki1
Hej punce.
Jaz kar ne morem priti na tekoče z vami, ko komaj kaj za nazaj preberem, že me spet čakata dve novi strani. Hude ste, hude. Po številu postov smo jih že kar nekaj prehitele, ki so rodile davno pred nami user posted image .
Maxica, hvala za link, pa tudi Lu se zahvaljujem za ponudbo, da mi naredi dvojni avatar. Bom probala sama, pa si vseeno pustim ponudbo odprto, če mi slučajno ne rata, ker nisem glih tehnični tip user posted image .

Kakšne CD- je si vi to pošiljate ? Evik nekaj dila, se mi zdi......

Arabela, vse naj naj user posted image  user posted image  user posted image  . Kako se kaj počutiš? Jaz bom julija tudi 30, napiši izkušnje user posted image .
Pikabu, zate sem mislila, da si starejša, pa si v resnici dve leti mlajša od mene. Si tako umirjena, resna, odločna...izkušena, da sem res zmeraj mislila, da jih imaš najmanj 35. Svaka čast, res. Sicer pa je 77 dober letnik, a ne Maxica user posted image . Tasha 23 user posted image  ? ? ?

Sterilizirala sem jaz pri starejši kot nora, po istem principu kot je napisala Maxica, dala v mrzlo vodo in 5- 10 minut vrela.
Nonstop mi je nekaj brbotalo na štedilniku. Pa še igrače tiste prve sem tudi prekuhavala, da se mi je kar enih par ropotuljic čisto sfižilo, ker niso prenesle tako visokih temperatur. Zdaj pa tudi dudike in flaške, pumpice več ne uporabljam veliko, ampak jo tudi prekuham pred uporabo, vendar več res ne toliko, kot sem prvič.

Lucika, kako si ti zrihtala s svojim dojenjem in bradavicami? Še nisem utegnila vsega prebrati, pa me zanima, če si se že pocajtala?

Grem zdaj spet malo brat, pa se še kaj javim....afkors user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
30.11.2006 8:21:09   
mtina
hej!

Včeraj sploh nisem imala časa priti gor - se je mali cel dan jokal ... sem mu dala kapljice in ga je skoraj raztrgalo ... NIKOLI VEČ, vsaj do tretjega meseca ne. Pa ta vitamin ...

Jaz sem pa šele 25 stara. Gremo se igrico: kdo je najmlajši ...

Midva sva se po branju vaših nasvetov odločila, da vseekakor počakava, da bo Žan star  eno leto -  potem pa  akcija. Za drugega otročka.

Kakšen dan bo pa danes? A bo sonček? Tukaj je še megla.

Se še tipkamo ..

Lp, Tina 

Sonce!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
30.11.2006 8:36:18   
gaya

Jutro

jst sem pa danes čist fertik. Gaja je veselo spala ponoči jst pa sem po drugem hranjenju ob 5 pokonci. Nisem mogla več nazaj zaspat. Pa ob 1 k sva jedle tud nisem mogla eno uro zaspat nazaj. user posted image

Zdaj pa gospodična v ležalničku kraljuje in čaka da se do konca prebudi in odgode svoje jutranje brundanje, da se greva pol preoblečt in zajtkovat user posted image .

Pol pa greva k eni prijateljici na obisk se tehtat, ker sva danes stari točno 2 meseca in imava posvetovalnico šele pri 3 mesecih pa cepljenje potem tud. Madona kako čas beži.

Pol pa počakava do 12 atija da pride iz službe in gremo v ljubljano v šoping user posted image . Moram kupit Gaji mal novih oblekic, ker ji je št 56 že gladko premajhnauser posted image . Pa za mene moram tud kaj novega kupit, ker sem že nauaj taka kot sem bla pred nosečnostjo in se moram mal nagradituser posted image , sem ravn včeraj mela session in sem vse stare kavbojke na rit dobila user posted image . Hura za dojenje, ker jem še vedno toliko kot v nosečnosti user posted image .

U madona zdaj je pa očitno dolgčas ratal v ležalničku, šibam hitro preden ta hudo sireno vklopi.

Lepo se mejte in uživajte današnji dan, zvečer se pa spet mal priklopim in vas preberem čvekice moje

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
30.11.2006 9:00:00   
Pikabu
Dobro jutro še od mene. Sem že vsa naspidirana. Vas moram pozdravit, potem grem pa otroke "spedenat". Maks še spi, Ema je pa v v fazi prebujanja. Pri nas je neko čudno vreme. Malo je sonca, pa veliko oblakov, bomo videli, kaj bo še prinesel dan. Vsekakor gremo malo ven.

Muki, zdaj pa zares WB. user posted image user posted image user posted image Upam, da ti je uspelo vse prebrati. Se je pa tudi meni zgodilo, da sem ravno takrat, ko sem bila odklopljena, imela največ za vprašat. user posted image user posted image Pa hvala za kompliment. user posted image Pomojem mož tako dobro vpliva name. user posted image user posted image

Mtina
, vidva predvsem uživajta. Saj vem, jaz to govorim, pa me tudi kar preganja, kdaj bi se odločila za še enega, tako da bom raje kar tiho.

Gaya in Gaja: user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za dva meseca. Se moramo kaj dobiti, da vidim, kako se je spremenila mala Gaja.

Uživajte v današnjem dnevu.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
30.11.2006 9:08:25   
altati
Ojla, mi smo že iz posvetovalnice.
Naš Jaša tehta 5.700 g (porodna teža 3.100, odpustna 3.070), velik pa je 58 cm (rodil se je s 50). Stari smo 7 tednov...Punce, fant je bajsek! Mene bi kmalu kap! Obseg glavice je pa 40 cm. Vse je ok, tako da smo veseliuser posted image user posted image user posted image !

Sprašujem se, kako ga bom nosila, če bo šlo tako naprej...Fant je že skoraj podvojil porodno težo, pa še niti dva meseca ni star! Jaz pa nisem najbolj močna mama.....

Danes grem s kolegico na giro do cvetličarne, nabavit material za izdelavo adventnega venčka...nimam še nič v glavi kakšen naj bi bil letos...

Včeraj popoldne sem nabavila še nekaj darilc za tamale, za nečakinjo in nečaka moram pa še kupit. Kaj naj kupit 9 let staremu fantu? Z idejami na plan!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
30.11.2006 9:12:26   
mtina
Ma jaz sem se ravno vrnila nazaj z vprašanjem: Kaj bomo letos podarile? otrokom, partnerjem, babicam, dedkom ... ?

Tiste, ki ste že kupovale - Čakamo ideje!!!  user posted image

... da jih ukrademo!user posted image

Lp, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
30.11.2006 9:15:03   
altati
Gaya - čestitke za 2 mesecauser posted image user posted image user posted image

Pikabu - ti se kar odloči za tretjega otročička, boš videla kako je fletni! Pa ostale z dvema tudi (Muki, Maxica,....)..Priporočamuser posted image user posted image user posted image !!!!
Tiste, ki imate pa samo enega - akcijauser posted image user posted image user posted image ...

Evik, zdaj si se pa že popolnoma našla v vlogi mamice, a ne? Vidim po tvojem pisanju, da si že popolnoma umirjena in da začenjaš uživati...Bravouser posted image user posted image ! Hitro naredite še enega ali eno.

Kaj boste pa user posted image  podarile za božička ali novo leto? Iščem ideje!!!! Help!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
30.11.2006 9:21:41   
vava
Dobro jutro!
Meni je tale jutranje - dopoldanski čas tako fajn. Luka se navadno okoli pol osmih nahrani, potem ga še previjem in malce poklepetava, potem pa čisto zadovoljno in mirno zaspi in imam mir in čas zase do okoli pol enajstih. Čisto mirno grem lahko pod tuš, potem pa kavica in zajtrk ob računalniku, potem pa še kaj naredim po stanovanju in kakšen telefon obrnem... v glavnem super. Noč je bila kar mirna. Zvečer je bilo malce ropotanja in malce kasneje je zaspal - šele ob 23ih, pa nekaj je jokal do takrat, ampak potem je bil pa mir do pol 4ih.
Včeraj sem odkrila nov pregovor, ki velja predvsem za nas - mamice. Ne hvali dneva pred jutrom! user posted image
gaja in gaya čestitke za 2 mesecauser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
30.11.2006 9:26:19   
Clody
Jutrooooo!!

Dons ste pa že pridne. Nejc tud še smrči pa sem rekla,d a se javim! Na hitro - tko kot Pikabu!user posted image user posted image

Arabela  HAPPY BIRTHDAY in dobrodošla med nami, ki smo dobile letos 3!! Joooj, hitro beži čas, se še spomnim kako sem nestrpno čakala, da bom 18. hehe

Mtina, ja ti si pa že kr 25??? Stara, stara!user posted image user posted image

Vse neki šopingirate, matr ste pridne. Jest pa samo tuuhtam kaj kupt, namesto da bi šla v trgovine, sej pol pa že vidš kar ti v oči pade.

Altati, Jaša je pa že ornk dec! Kaj kupt 9 letniku. Jest tud kupujem 8 letniku. Sem mal gledala te znanstvene kocke, ki jih prodajajo, ampak ma tamau še najraj kake vojačke pa tanke, vojaške stvari. zato mu bom najbrž kupla kar tisto kaj ima najraj. Aja kak dobra računalniška igrica tud ni slabo, če zna z rač.
Za ostale pa niti nevem. Sestri pa njenmu bom najbrž kupla kšne smešne kape za bordat, al pa štumpe za smučat, pa kšno lepo svečko, našim dvema sm misla kupt boksarke pa kakšne seksi tangice za mojo mami. Joooj, zadnji cajt da se odpravim, preden bo totalna gužva.

Aja punce a vam še kaj uide ko kihnete al pa kaj podobnega. Morm mal več delat keglove vaje, sem prelena!!

Pa še nekaj lepega!!! Dons naš Nejc dobi sestrično al pa bratranca. KOmi čakamo. sestrico bodo vzeli v porodnišnico ob 12, pol bom pa samo še na telefon gledala. Za New Year bomo pa lepo skupaj cartali tamaučke! Fino ne!!
Držte pesti da bo šlo vse OK!!!!!

Zdej pa grem na fruštk, dokler mam še cajt!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
30.11.2006 9:36:19   
Arabela
Altati, čestitke za bajsija user posted image user posted image user posted image ...
Tudi naša ima že krepkih 6kg, pa jo komaj nosim.. če se bo tako nadaljevalouser posted image
Ampak jaz sem srečna da mala je.. kaj pa če bi bilo obratno, pa se ne bi dovolj redila pa bi bil spet problem..

Naša mala danes spala od polnoči do 7.30, zdaj se igra na blazinici.. pridna ko šus, le zvečer je tečna ko.... user posted image  samo joka pa samo mamo in dojko bi mela...
Ampak gruli pa resnično vsak dan bolj..

Kako je ko si 30?! Jaz se sicer malce zdrznem ko pomislim da imam trojkico, se še nisem navadila, drugače pa vse po starem... Ampak čas pa res leti...

Pikabu, ti si najboljša "Samo da se na hitro javim!" Potem pa napišeš cel roman, hahahahha.... user posted image  Sem pa tudi jaz mislila da si starejša, pa ne vem zakaj...
Zgleda da smo po letih vse nekako blizu.. No katera je najmlajša?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
30.11.2006 9:36:50   
vava
ma ste napisale enih stvari, medtem ko sem jaz svoj prispevek ustvarjala.
Altati Jaša bo pa kmalu Luko dohitel, bravo za dobre rezultate!
Glede daril moram pa jaz do praznikov še dva sodelavca, mamo, babico in danes dedka za rojstni dan obdarit. Nekaj sem že kupovala v Rutarju spodaj - stojalo za steklenice, svečnik in odganjalec duhov. Imajo vse znižano za 30%, se da kaj kar ugodnega najt. Samo to so bila še rojstnodnevna darila (oče, brat in svakinja so imeli rd v novembru).
Za dedka mraza (ta je pri nas ta glavni - se vidi, da sem še otrok socializma user posted image ) in kompanijo moram pa še ideje dobit.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
30.11.2006 10:23:29   
muki1
Dobro jutro.

Mi že spimo II. rundo. Sva se že previli, brcali, preoblekli, dvakrat dojili, malo pogovarjali in slikali user posted image , zdaj pa že brunda v spanju na kavču. Mami pa hopa cupa na RR.

Gaya in Gaja, čestitke za dopolnjena dva meseca. Pa ne morem verjeti, da je že dva meseca, ko mi je nekje zjutraj zbrnel SMSM da je naša Gaya končno dočakala svojo princesko. Mater, sem ti bila kar favš..... user posted image
Pa user posted image  tudi za kilograme. Dobra si, ni kaj. Jaz imam še tri do štiri viška. Ena kila mi niha, ampak stara oblačila še no way, da si oblečem. Saj dobim jih gor, pa kakšne si celo zapnem, ampak sploh niso komot za nosit. Pa še december je pred vrati, ko bom kaj spet pridelala, saj vsako leto decembra žrem kot neumna vso tisto drobno pecivo in francoske solate in Božiček nam zmeraj kakšne sladkarije nosi, pa silvestrovanje, pa...... kaj bi govorila, saj me razumete, a ne?

Mtina, do enega leta počakat je definitivno pravilna odločitev. Predvsem do tebe prijazna user posted image . Vsaj mislim tako. Pa še eno vprašanje: KOLIKO OTROK NAMERAVATE IMETI IN ZAKAJ ?

Jaz sem po porodu Neže kar nekaj časa mislila, da bo edinka. Potem me je lansko leto, nekje poleti začelo loviti, da bi imela še enega, potem so bile še v službi neke čudne situacije, pa sva nekje septembra kar začela delat na drugem otroku. Zdaj pa si nikakor ne morem predstavljati, da bi Iva bila zadnja. Še eden bo verjetno, vendar res ne tako kmalu. Sva rekla z možem, da bova počakala enih 5 let, da punci malo odrasteta in bova videla, kakšna bo takrat situacija. Če si bova lahko privoščila, bo vsekakor še en otročiček, res si ga oba želiva. Jaz bom takrat okrog 35, mož pa 42, upam, da ga ne bo minilo veselje, saj bo že skoraj Abrahamovec, ko bi naj malček šel v šolo user posted image . Joj, sem zdaj zabluzila, ampak, saj je treba tako razmišljat, a ne? Če bi dala prednost samo srcu in čustvom in bi pozabila na razum, bi ziher bila naslednje leto spet noseča user posted image . Joj, naj bo dovolj o tem, ker ne vem, kam bi še vodilo to moje napredanje.

Pikabu, kar je res je res. Komplimenti so bili resno mišljeni in še enkrat izjavljam, da te občudujem, kako uspešno krmariš svoj čoln. Zdaj pa bom nehala, da ti ne bo v glavo stopilo in se boš prevzela user posted image  user posted image .
Glede lulanja na kahlico pa kar vztrajaj, saj vama uspeva. Dobijo se neke plahte, ali rjuhice ali nekaj takega, da lahko daš na posteljo, na spodnji strani je nepropustno, da Ema ne namoči postelje, če bi ji slučajno ponoči ušlo. Ne vem kje se kupi, vem, da mi je sodelavec rekel, da imajo to oni doma na kavču. Verjetno bo šlo kar hitro, ker je Ema res bistra punčka. Je pa res, da lahko pričakuješ še večkrat ponoči mokro posteljico. Pri nas je Neža bila suha ponoči že dolgo preden smo se odvadili pleničk. Ponoči ni lulala. Zvečer se je med kopanjem polulala, potem ni več pila, pa je po kopanju šla spat in se ponavadi zbudila s suho pleničko. Morda je bila plenica zjutraj mokra na dva tedna enkrat. Pa se je tudi znala ponoči med spanjem polulat, ko smo ukinili pleničko, še zdaj se ji zgodi, redko, pa vendar.
Kako pa kakanje? Neža je kakala v plenico še pol leta po tistem, ko je začela lulati v kahlico. Šeče zdaj, ko je imela črevesni virus je začela kakat na kahlo. Drugače je čutila potrebo, pa je vedno prosila, naj ji damo pleničko, ker bo kakala. Nikakor je nismo mogli prepričati, da bi kakala na kahlico. Saj je poskusila večkrat, ampak ni mogla.

Darila.
Miklavž bo obema prinesel kakšno malenkost. Božiček je pri nas tisti, ki se mu ne splača zamerit user posted image .
Neža bo verjetno dobila Lego kocke duplo. Ima že Živalski vrt, ker ga je dobila od babice in dedija za rojstni dan, zdaj pa ji misliva dokupiti še en komplet, ker je zelo fajn, pa dosti se igra z njimi.
Iva pa bo dobila kakšno igračo in pižamico. Mislim, da ji bova kupila Telebajska, saj je tudi Neža za svoj prvi Božič dobila Telebajska in je še zdaj popularen.
Mož pa kakšen pulover ali majco, bom še videla, kak bo priden user posted image . Njemu ni težko kupit darila, ker je tak šminker, da je najbolj srečen oblačil.

Ostali družinski člani pa še ne vem. Za sestro se bom potrudila in ji kaj lepega kupila, ker mi res ogromno pomaga in stoji ob strani. Sicer je v Ljubljani, ampak se zmeraj potrudi in si vzame v službi prosto, ko jo rabim. Ko smo bili bolani, je vse pustila in pridirkala domov, prejšnjo soboto sva bila na poroki in je prišla domov, da je čuvala Nežo. Res mi pomaga in bi ji rada vsaj malo poplačala z nekim lepim darilom. Kaj bi naj bilo to, pa še nimam pojma. Morda parfum, ampak ne vem, kaj ji bo všeč. Kakšen darilni bon, pa se mi zdi ob Božiču malo neosebno darilo. Podarim ga za rojstni dan, ampak Božič...ne vem.

Mama in očka, bosta verjetno dobila sladkarije in kartice za mobitel, ali pa sladkarije in copate, nogavice......
Tudi tašča in tast kaj podobnega.
Moževa nečaka ( 8 in 5 let ) pa tudi nimam pojma, kakšna igrica in sladkarije verjetno.

Clody, pri vas pa bo danes še veselo. Držim pesti za sestro.

Kaj pa je z Tasho, Najo in Amazono ?

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
30.11.2006 10:26:38   
muki1
Altati, bravo za bajsija user posted image . To je fitnes, boš vidla kako boš mišičasta.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
30.11.2006 10:28:12   
Maxica
Jutro. Mi smo imeli pa danes kar pestro noč, se je zbujal na dve uri, celo noč. Ob 2h, 4h, 6h in 8huser posted image user posted image user posted image . Pa ful je jedel vsakokrat.user posted image  Se mi je že včeraj čez dan zdelo, da imam nekam malo mleka, tako da sem ga imela non stop priklopljenega, spat ni mogel, ne vem, tulil pa tudi ni. Mah, upam, da mi popoldne uspe malo nadoknaditi spanca.
Pikabu, ko opisuješ Maksove fore, kot da bi Lanove opisovala. Mi smo zvečer v postelji v prav zanimivem položaju - jaz ležim na postelji, z levo roko skozi tiste ozke palčke pri Lanovi posteljici tiščim dudo v usta, ker jo meče na 30 sekund ven in začne jokat, tako da mu jo cca.80x poberem in dam nazaj v usta, pod desno roko mi pa leži Max, ki ne more zaspati, če ne šlata mojega popka.user posted image  Altati, praviš, da še tretjega - jah, kam naj ga dam?!user posted image user posted image
Isto je z dojenjem, Pikabu, dopoldne, ko ima budno obdobje, bi bil non stop na joški, kot da ne bi vedel kaj drugega početi. A če gremo kam z avtom ali z vozičkom, ni panike, spi kot top tudi štiri ure skupaj. Ja, kdo bi jih razumel.user posted image
Altati, čestitke, super za tak porast. Sem mislila, da sva se midva fino poredila, pa sva se samo dobro kilo, vidim, da so vaši ful večji jedci in dedci.user posted image user posted image  
Muki, ste vi že imeli posvetovalnico?
Jaz tudi sedaj v drugo ne uporabljam več toliko pumpce za črpanje mleka. Sploh ne vem, zakaj sem jo prvič toliko, pa da sem imela 20 kg svojega mleka v skrinjiuser posted image , tokrat mi enostavno sploh ne pade na pamet niti ne utegnem, da bi si še pumpala. Edino kdaj, ko imam ful polne dojke, da mi malo sprosti vse skupaj, ali pa če imamo kam iti, da vzamem flaško s sabo.
Gaya, kako da imate šele pri treh mesecih spet kontrolo? Pri nas posvetovalnico res šele pri 3 mesecih, ampak tehtanje in merjenje pa tudi pri dveh.
Aja, čestitke Gaji za dva pridna meseca.user posted image user posted image user posted image
Pa mamici za izgubljene kile. Meni pa tako počasi kopnijo, samo dag ali dva na teden.user posted image
Glede daril - jaz imam večino že nabavljeno, bomo kar za Miklavža večino oddali. Maxu ene lego kocke (policijska postaja), Lanu čebriček in pametnega kužka (ki bo verjetno za oba prišel prav), pa razne drobnarije zraven, možu sem pa kar en tak komplet od Axe kupila (deodorant, tekoče milo pa vodica za po britju). Ker pa mož v januarju praznuje 30.rojstni dan, se bom pa še za takrat malo prišparala. Imam že en par idej, upam, da mi uspe kaj finega tudi najti.
Za dedke in babice pa ne vem, do sedaj smo vedno nekaj v zvezi z Maxovo fotko (koledarji, lani lončki z njegovo fotografijo), za letos pa še ne veva točno z možem. Morava še potuhtati, glede na to, da sta dva vnuka.
Clody, že vnaprej čestitke za nečaka/nečakinjo. Brž sporoči, ko boš kaj izvedela.user posted image
Danes je pa en mrzel in oblačen dan, tako da ga bomo verjetno preživeli kar lepo doma. Imamo pa za v soboto v planu v en Mercator iti pogledat Miklavža, v nedeljo ima Miklavž obdarovanje v našem kraju, potem pa še en dan v Novo Gorico v Merkur. Pikabu, a je tista pravljična deželica skoz postavljena, v vseh Merkurjih, kaj veš?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
30.11.2006 10:58:44   
Ženkica
Čao punce.

Današnja noč je bila kar razmeroma uspešna, torej en velik user posted image .
Sicer pa glej ga zlomka - dobila sem M user posted image ; nism preveč vesela, sem si želela, da je še kakšen mesec ne bo, glede na to da dojim.

Darila:
Uf, jaz ne bom nobenih daril kupovala, razen svoji user posted image  in user posted image ; mah, mamo velko žlahto, pa prijateljic je tut en kup (no ja, kakšno tavelko milko že dobijo) da lahko bankrotiram. Pa še energije nimam da bi kupovala ne vem kakšna darila; pa veste kakšne gužve bodo v trgovinah. Kaj pa vem, to ni zame.

Gaya in Gaja, čestitke za dopolnjena dva meseca.user posted image user posted image

Mtina: jst sm tut "že" 25 let stara user posted image

Arabela, vse naj naj user posted image user posted image user posted image

Aja, pa še nekaj sem hotela napisat; z možem sva na user posted image  čakala skoraj leto in pol, sedaj me je pa fulll strah da ne bi spet zanosila; saj veste, ko si pa (še) ne želiš pa takoj prime user posted image . Sem mu predlagala, da bi začela uporabljat kondom, pa je bil odločno proti, kao, saj bova pazla, pa plodni dnevni pa tko........uff, jst ne bi zmogla še prou kmal met dva user posted image .

no tko, delo kliče, popoldne greve pa s Kajo do kolegice mal na obisk v Lj.; komaj že čakam

lp

Ženkica

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
30.11.2006 11:20:58   
vava
Sem se nekaj spomnila. Ali katera kaj ve koliko stane tisti "tečaj" plavanja pri plavalni zvezi? Mogoče bosta pa ati in Luka kar to dobila za dedka mraza. Ali pa fredov obroč, ta vem, da je 5000 sit

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
30.11.2006 11:37:28   
Maxica
Vava, mi smo prvič hodili na plavanje v Center za rehabilitacijo (Soča), ker je bilo samo ob sobotah, na DIFu je pa med tednom in mož ne bi mogel hoditi zraven. Tam smo takrat plačali 18000 sit za 10x, sedaj je pa 20000 sit. Fredov obroč ti dajo tam, jaz sem ga sicer potem nabavila, ker smo šli na morje. Cena je menda res tam okrog 5000 sit.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
30.11.2006 11:57:12   
moci
razvojna: nas so tja poslali, ker je zoja prehitevala s prihodom na svet, pa ker je bila pod lučko.
naučili so nas ravnanja z otrokom, ker se zoja preveč razteguje nazaj - rokice da kot smučarski skakalec user posted image  in glavico nazaj. so rekli da zato ker smo jo preveč pokonci nosili.
menda to velja za vse ne samo tiste ki imajo težave.
vava,  kaj pa je to fredov obroč?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
30.11.2006 12:19:57   
Lu
Ojla!

Moje stanje je še vedno za en drekuser posted image Grlo kar noče nehat pečt in konec. Bom kar umrla si pravim.

Ob 13 dobim kosilo. Babi mi je prišla malo pospravit stanovanje, ker sem totalno zanič. Potem mi bo še malega ma luft peljala. Super. Jaz pa v mižule. Sem čist konc.

Arabela iskrene čestike in prav tako tudi Gaji za 2 meseca. Jaz sem pa isti letnik kot Pikabu user posted image (`79).

Glede daril. Nekaj imam že kupljenega nekaj še moram. Mali bo dobil ene tople žabice in rokavičke, Maji sem kupila ene par igrač pa sladkarije. Mojemu dragiji in meni je pa Miklavž prinesel kar rolko za na voziček.user posted image In ta teden je sploh ne bom mogla uporabit, ker sem zbolela, drugi teden bo pa 100% dež in je spet ne bom. Počasi bi že rada začela sama hoditi po Majo v vrtec, ker se mi zdi kar malo zmešana. V vrtec jo zdaj vedno vozi mož, pop. jo pa hodijo iskat al moja mami ali pa babi in je potem pri njih do 17 ure, ko mož neha z službo.

Še 3 dni in tudi mi bomo dopolnili 2 meseca. Se mizdi da tale čas res tako hitro beži, da je joj. Mi imamo tehtanje in merjenje šele pri 3 mesecih. Bom pa mami prosila, ki je babica, da mi ga bo stehtala. Meni se zdi da je kar zrastel. Bomo videli kaj bo pa tehtnica pokazala.

Glede dojenja se tudi meni zdi, da ko smo doma bi skoz visel na joški, kakor pa gremo kam ven, pa četudi malo poje mi pa na polno spi. Le kdo bi jih razumel.

Danes je pa ena kolegica rodila tretjega otročka. Fantka.user posted image user posted image Imajo prvega fantka, pa punco in zdaj zopet fantka. Po tihom si je želela punčko, ker je imel prvi full full krčkov. Mogoče bo pa tokrat drugače.

Glede kg so se ri meni čisto zaustavili user posted image Za oblečt nimam skoraj nič. Največ nosim kar trenirke. So najbolj komot in temu posledično tudi rit raste ker se kar širi, he he. Ja imam jih še 10 za zgubit.

Sterilizacija. Ja pri prvi non stop. Zdaj sem bolj imuna na to. Sem si pa sposodila aventov sterilizator in je super.

In še nekaj o živalih doma. Imamo psa zlatega prinašalca in je dlak še pa još. Sesamo vsakodnevno, pomivamo enkrat na teden. Ko bo mali na tleh bomo pomivali bolj pogosto. Me je bilo pa najbolj groza ko je Maja odkrila brikete. Kaj boljšega. Pa še v vodo si jih je namočila.user posted image Še dobro da se je to zgodilo samo ene dvakrat. Ampak lahko pričakujemo še marsikaj. Moram pa rečt, da je pes resnično potrpežljiv kar vse z njim počne. Samo da me ne boste razumele. V mejah normale. Ju bom enkrat slikala pa gor fotko pripopala. Boste videle kakšna ljubezen je to user posted image

Zdaj se grem pa spet malo uležt.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
30.11.2006 12:26:56   
vava
Maxica hvala
Mojceca to je obroč za plavanje dojenčkov. Tukaj gor si lahko prebereš vse (razen cene user posted image ): http://www.plavanje-dojenckov.com/
Lu saj bo. Saj ne more v nedogled trajati takle grlobol.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
30.11.2006 12:47:52   
gaya

EVIK HVALA HVALA HVALA IN ŠE ENKRAT HVALA, prav res me je skoraj kap ko sem odprla nabiralnik. Srce si, res. Na ZS pa več.

Midve z gajo še vedno čakava atija da pribrzi domov user posted image . Pa hvala vsem za čestitke. Res sta ta dva meseca zbrzela mimo in ja Pikabu, mormo se dobit, obvezno.

darila ta veliki sva kupila une flomastre s top shop, ker je tko vneto pisala božičku, pri 10 namreč še vedno ne ve kdo je božiček, prav prisrčno. Ta srednji sva kupila barbie konja, Gaja pa bo dobila pametnega kužka. Ati bo dobil usnejno denarnico, mami pa nima pojma kaj. Rabla bi sušilca user posted image .
Družini bom pa dala delat šalčke s sliko Gaje. Pa vsakmu ene nogavičke zraven. Pa sem za letos konec.

Sem pa jst danes Gajo doma pri starših tehtala in merila, se vidi da je dedi medicinec, mamo vse domauser posted image . Gaja ma 57 cm in 5 kg. me je skor kap. Jst sem pa mislila da nimam dovolj mleka. Dokler moj otrok tkole raste mi je čisto vseeno če se na 5 min dojvauser posted image , sam da se.

U šibam, sirena se oglaša

se tipkamo zvečer

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
30.11.2006 13:35:14   
altati
Evik - 1000x hvala...kako si ti eno prijazno bitje!!!

Punce, hvala za ideje.
Vava-jaz sem kar tvojo ukradla  -plavalni tečaj z Jašem bo dobil moj dragi.

Lu - prihodnji teden dežja ne bo ti boš pa zdrava, verjemi!

Clody - hvala za ideje! Nekaj bo treba najti!

Se javim še kasneje, zdaj dete kliče, ker je lačno....

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
30.11.2006 14:16:55   
Arabela
user posted image Evik ti si pa res eno zlato bitje... Si se ful potrudila... HVALA HVALA HVALA tudi v KAtarininem imenu...user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
30.11.2006 14:27:57   
Ženkica
Evik, hvala, hvala, hvala, hvala za CD!! user posted image user posted image user posted image  Res si zlata. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......