|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  400 401 [402] 403 404   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
22.3.2007 10:28:00   
piskot
dan.

kam so sli pa nicki? al jih samo jaz ne vidim?

v glavnem ste ene velike cveke, ampak to ze veste.

CESTITKE AIDANU!

frrr kako potem, kasica pomagala al ne?

mi smo imeli danes ponoci ob 23h, ob 2h, ob 5h, pa potem 8h. Dokaj normalno. Samo da sem se jaz tisto rundo ob 23h cisto zbrihtala in nisem mogla nazaj zaspat.

ati je sel danes na vogel. tako da bom skregana z njim, ker sem mu neznansko fous. ce bi bilo vsaj slabo vreme, tako imajo pa frisen sneg, sonce, vse proge odprte ... drama no. midva pa pot pod noge pa na sprehod. vsakemu nekaj ane.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10026
22.3.2007 10:28:17   
moci
aha, zdaj pa vidim, kako se kaj doseže tukaj. na ostrouser posted image user posted image user posted image

ej, frrrr, me pa resno zanima kdaj ti vse tele knjige prebereš. faks, jaša, rr (in to 4 zvezdice), pa ne mi rečt da še vsak dan ene dve knjige prebereš, tko pred spanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10027
22.3.2007 10:29:49   
moci
aidan in lucika čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10028
22.3.2007 10:29:53   
štorkljica
Čao, no da še jaz nekaj napišem. Jaz tega tudi več ne folgamuser posted image

Me zanima, a vaši tudi to delajo, da ko jim igračo vstran vzamete začnejo rokice za njo stegovat in jokcat. Zdaj že dva dni pri Ajdi opažam, da ko ma kaj v roki in ji to vzamem prav uno užaljeno jokca in se za špiliko obrača. Pa pol nevem al je užaljena al kaj ji je?

Sicer pa zdaj spi, jaz pa tut kosilo skuhat, pa malo počisti, dobima danes obisk, naju pride moja kolegica pogledat...bomo šle malo na sprehod tu okrog.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10029
22.3.2007 10:30:02   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Frrr, oprosti, sem šla tisti čas že dol, pa me je očitno še kar imelo napisnno na strani, da sem gor. To včasih vidim, da sem odjavljena, pa ne morem pisati, zgoraj sem pa kar napisana, kot da berem. user posted image
izgovori, izgovori... user posted image pa čestitke za prvo mesto user posted image user posted image user posted image

altati, hvala za komplimente... sem mu povedala, pa pravi - itaq, Jaše smo najlepšejši user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: muki1
Moža pa nisem mogla podojiti. Ma preveč zabasan nos in diha skozi usta user posted image .
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10030
22.3.2007 10:30:36   
štorkljica
ČESTITKE:

LUCIKA & AIDANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10031
22.3.2007 10:30:38   
frrrr
babnce, kaj boste dans kuhale? js razmišljam, da se bom kr podojila, ker mam glih dost mleka user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10032
22.3.2007 10:30:48   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: moci

jaz pa grem Moci na msg dodat, da nau pizdila user posted image , potem pa na kafe in kisik.

sem te dodala tudi jaz in ti poslala e-mail pa mi javi, da je neveljaven????

hvala. pridna. vidim, da moram pizdit, če ne ni ničuser posted image
a veš, da sem šla v seznam pogledat, kaj je to zaenauser posted image titi jazuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10033
22.3.2007 10:31:19   
moci
amazona, jokca za igračami ne, se pa po novem boji dedija, ki ima brado user posted image

drage moje, kaj pa bo za kosilo? kam pridem? kdaj?user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10034
22.3.2007 10:31:49   
frrrr

user posted image

TEHNO SNEŽAK.
 user posted image muki in Neža user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10035
22.3.2007 10:31:58   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

babnce, kaj boste dans kuhale? js razmišljam, da se bom kr podojila, ker mam glih dost mleka user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image  s šlaufomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10036
22.3.2007 10:33:04   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

jaz se bom polulala. resno.
drugač je pa danes ponovitev oddaje. in to v tvojih urah, frrrr

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10037
22.3.2007 10:33:40   
štorkljica
Hej Tasha midve sve edine k se nama nik vidiuser posted image user posted image
Se vidi da sve najbolj pridni med oktoberkamiuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 10038
22.3.2007 10:34:00   
frrrr

user posted image

daj bejž mami, sam še mejle počekiram, pol pa lahko greš na RR se naprej menit.
a Iva pa ne kaka pred računalnikom? js sm si zafarantirala računalnik, ker kakat pa res ne more cel dan user posted image mailov mu pa sploh nism pokazala user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10039
22.3.2007 10:35:41   
tasha23
jao nicki, meni se vidi samo prvi na strani, ostali pa ne user posted image

moci sem zrihtala, zdaj pa me MSN zeza user posted image
kosilo: riž s papriko in piščančkom user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10040
22.3.2007 10:36:51   
štorkljica
Ja pa Ajda je danes pokakala kakec v kosu...če me razumete...zgledu je tko kt naš...skup se je držaluser posted image  Je zjutraj prav uno boga bla, se je trudila kakat, da je bla vsa rdeča v obraz, pa sem mislila, da bo pa zdaj pravi napad, pa odprem plenico pa je bila ena tako velika kroglica kot je lešnik, to jo je tko mučilo.
A je to zdaj zaradi GH da se kakec tako oblikuje in pa da je bolj zaprta. Zdaj kaak namreč samo 1x na dan, pa še to se ful matra, sam pol je plenica polna ko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10041
22.3.2007 10:39:29   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Ja pa Ajda je danes pokakala kakec v kosu...če me razumete...zgledu je tko kt naš...skup se je držaluser posted image  Je zjutraj prav uno boga bla, se je trudila kakat, da je bla vsa rdeča v obraz, pa sem mislila, da bo pa zdaj pravi napad, pa odprem plenico pa je bila ena tako velika kroglica kot je lešnik, to jo je tko mučilo.
A je to zdaj zaradi GH da se kakec tako oblikuje in pa da je bolj zaprta. Zdaj kaak namreč samo 1x na dan, pa še to se ful matra, sam pol je plenica polna ko user posted image

jap, to je pa GH...poskusita več pit

Neposredna povezava do sporočila: 10042
22.3.2007 10:39:38   
štorkljica
Ja pa današnja noč je bla malo boljša, sumim da je mela luna malo prste vmes pri tem Ajdinem nočnem sračkanju.

Neposredna povezava do sporočila: 10043
22.3.2007 10:39:59   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

evo, to ti je svojevrsten rekord- 10000. sporočilo je bilo....lepo prosim MOJE...tralala hopsasauser posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke user posted image

dalje pa po sprehodu preberem...

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10044
22.3.2007 10:41:10   
frrrr
še to.... rdeča puščica kaže na zs v moji ringaraji, če imaš novo zs

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10045
22.3.2007 10:42:51   
@lina

user posted image

tud našmu je tipkovnica ful zanimiva, Jure se pa kar vsede za računalnik pa miško v roke prime, tako kot bi res kaj delal (saj poante miške še ne ve, ampak posnema naju)...ti naši otroci...sicer pa kakšni naj bodo, če smo pa starši taki...user posted image
aja, muki, mizo maš lepo pospravljeno user posted image  da bi ti vidla mojo, vso nastlanouser posted image  nimam prostora za šalico za kavouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10046
22.3.2007 10:46:18   
@lina
no pa naj bo še ta vrstica, za tri zvezdice!user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10047
22.3.2007 10:49:27   
Maxica
Pojma nimam, a sem že čestitala danes Aidanu in Luciki za pet zvezdic mesečnic.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pojma nimam, kaj bom danes kuhala.user posted image
Pojma nimam, kje imam osebno izkaznico, jebuser posted image .user posted image  Zgleda da sem jo izgubila.user posted image
Pojma nimam, kaj se gre ta naš župnik. Smo bili zdaj pri njem, pa noče izdati dovoljenja za drugam, dokler ne povemo, kje, kdaj, kdo. Eh, nič, najprej bomo krstili, pol bomo pa po dovoljenje šli. Zdaj pa dovolj tega.
user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10048
22.3.2007 10:52:10   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Pojma nimam, kaj se gre ta naš župnik. Smo bili zdaj pri njem, pa noče izdati dovoljenja za drugam, dokler ne povemo, kje, kdaj, kdo.

A se samo meni zdi ali je pa tale vaš župnik že res za odstrel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10049
22.3.2007 10:52:13   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

user posted image

tud našmu je tipkovnica ful zanimiva, Jure se pa kar vsede za računalnik pa miško v roke prime, tako kot bi res kaj delal (saj poante miške še ne ve, ampak posnema naju)...ti naši otroci...sicer pa kakšni naj bodo, če smo pa starši taki...user posted image
aja, muki, mizo maš lepo pospravljeno user posted image  da bi ti vidla mojo, vso nastlanouser posted image  nimam prostora za šalico za kavouser posted image

Naš je tudi navdušen, tako, da smo mu dali eno pokvarjeno, da lahko za mamico in atijem skupaj tipka:
user posted image
Drugače pa se mali uči kuhat:

user posted image
pa noge kako so dobre:

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  400 401 [402] 403 404   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  400 401 [402] 403 404   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?