Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: Maxica No no, Altati, zdaj pa nehaj jamrat. Ene tri strani sam tvojga jamranja vidim. Maxica-ko se oglašam ti ni prav, ko sem tiho ti ni prav, zdaj grem pa v kot, pa na drevo, pa v jok Hehe, saj veš, da sem se le hecala. Ti želim, da bi imela čim manjkrat snovi za jamrat. Vidim, da potem naša tašča konec koncev niti ni tako slaba. Ma ne, saj ni slaba, sam kdaj ima res take glupe, da kar ne moreš razumeti. Pa pretirava s to svojo posiljenostjo do mojih otrok. Tako, za enkrat na teden je čist cool. Vem pa, da če bi morali skupaj živeti, bi bile pa borbe. Sem pa zdaj končno lahko zlikala nekaj perila, kar se ga je sploh lahko posušilo v tem čudnem vremenu, zdaj pa ne vem, kaj bi. Mož je prevzel Lana, Max se igra, jaz pa... Bi bilo fino, da bi šla mal na steper. Prej sem se oblekla v kopalke. Uf, še dobro, da se ne bom videla. Za druge pa ne odgovarjam. Pikabu, fajn opravi, pa poročaj. Mis, me veseli, da se vama izboljšuje, in da je prišla Tina nazaj na stare tire. Juhuhu. Lucika, tudi mi imamo PP Prima Pappo. Aja, a sem vam že povedala, da sem včeraj Malega princa prebrala. U fina knjigica. Zdaj pa ne vem, katere se naj lotim, moram mal po policah prečekirati, kje se mi še nabira prah predolgo časa. Pa prej sem gledala Pot v Guantanamo. Brrr, šoking. Gaya, res dobra ideja glede piknika. Jaz sem kr za, če lahko. Pa se mi zdi, da smo kar blizu doma, tako da posteljo odstopim Muki. Kva je pa z našo Viv, da nam nekaj štrajka?