beki24
|
IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: beki24 IZVIRNO SPOROČILO: altati ej muki- saj meni prav dol visi, če nisem požegnana...ampak kaj so tega krivi moji otroci???? tega ne štekam...najhuje pa je, ko okrog se pa hvalita z njimi!!! bu !!!! sej ponavadi je to tako, tebe ignorirajo, okoli se pa hvalijo!! Jst bi jim že dala! Jst sem sposobna zaradi takih stvari dooooooooolgo časa ne govorit z ljudmi in jih ignorirat!! Seveda sem potem spet jaz tista čudna ampak dol mi visi, določenim ljudem sem se že naučila povedati kar jim gre- pa da mi pri tem ni hudo! Beki- mi nismo imeli kontaktov 2,5 let. Da sem rodila Jaša so izvedeli iz sms-a, ki jim ga je moj poslal iz porodnišnice. Niso niti vedeli da sem noseča. Tišina med nami je bila zaradi istih zadev-nikoli prišli, 2x na leto povabili, takrat naj bi ob datumu in uri stali na vratih, vmes bi pa po telfonu kdaj pa kdaj komandirali...in potem je bilo po Jaševem rojstvu govora, kako bo zdaj drugač, pa kako je vse super in fajn in enkratni, čudoviti otroci, zdaj pa ....Sem pa tudi jaz škorpijon in ne odpuščam. Mi je jasno tvoje razmišljanje....nisem niti dovolila, da pove, da sem noseča. Ker sem rekla, da če toliko nismo vredni da nas pridejo pogledat (saj ne mene, moje otroke), jim pa tudi to ni treba telefonirat in sporočat! Ne vem, ne morem ti neki govorit, sej sama veš kako in kaj ter zakaj je tako! Take ljudi jst čist odpišem, čeprav je težko in butasto!! Tako sem mojo babico pol leta ignorirala, pa stanuje v spodnjem nadstropju hiše, kje so moji starši. Mi je vse živce požrla s svojim obnašanjem- kao ona lahko reče karhoče, bolje rečeno zmerja in vpije kolikor koče, njej pa ne bi jst smela nič reči ker je moja babica!! Sem ji povedala par krepkih še za 10 let nazaj ( ker se tudi pri nas to že vleče) in ji tudi povedala, da nimam 5 let, da bom tiho in požrla vse, kar mi bo servirala Takrat je bilo tako hudo, da mi prvič v življenju ni bilo ne hudo ne žal, ker sem človeku povedala kar mu gre! Začela se je pa grdo držat zato- ker bo ona prababica- pa še ni tolk stara , tako kot je jokala (pa ne od sreče) ob mojem rojstvu, ko je postala babica