|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  388 389 [390] 391 392   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
21.3.2007 15:27:54   
Maxica
No no, Altati, zdaj pa nehaj jamrat. Ene tri strani sam tvojga jamranja vidim.user posted image user posted image
Pikabu, ti pa ne vem, kaj se tukaj še obiraš, šcšcšc do ginekologa, pa da ti reče, da je sam mal enga vnetja, posledica prekomernega user posted image user posted image user posted image .user posted image

(mal sem huda, ker mi tolk klamfate, lih te dneve, ko ne morem biti zravenuser posted image user posted image user posted image )user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9726
21.3.2007 16:03:34   
@lina
Amazona, sam še to sem hotla komentirat: res je grozno, če ima odrasel človek tako slabe spomine na svoje stare starše... kako ti je bilo grozno šele kot otroku user posted image  Samo Ajdini stari starši niso ti taisti ljudje... a misliš da je tudi možnost da jo tako prizadanejo, da zavračaš njene stike z njimi, al samo iz preventive, ker imaš ti tako slabe izkušnje?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9727
21.3.2007 16:04:53   
@lina
Pa danes že cel dan po malem klepetam, pa še vedno nisem čestitala: Blaž in nanica user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9728
21.3.2007 16:25:06   
mis
Klepetulje klepetuljaste! Da vas naženem kaj pametnega počet! šc!user posted image  Tina spi že tretjo rundo pa sem vas komaj sedaj uspela prebrat.

no, midve sva še v bolnici, načeloma greva jutri domov. Še ful piska, ampak če se bo le malo izboljšalo greva domov. Teža je pa padla, tako da ima sedaj 6300g. En teden nazaj pa 6500. Moram pa reči, da danes zelo lepo je, tako kot pred boleznijo. Je in se carta. Sem jo čist prelupčkala ker je spet moja stara Tinauser posted image

danes sva imeli še fizioterapevtko ki ji je z eno mašino hrbet masirala, da bi se odluščla tista sluz, da bi lažje izkašljala.

No, tudi jaz se strinjam s tisto umirjenostjo pri otroku, noro deluje.

Taščo imam pa jaz super, priznam da mi je večkrat v pomoč. Včasih jasno dojadi, ampak je tako uvidevna, vedno vpraša če je ok, prosi, sprašuje, se zanima, zdaj v bolnico pride vsak dan , za 5 minut. noče obremenjevat. vedno pokliče če rabim pomoč pri likanju, pa ji odnesem če se mi nabere... ko sem rodila je nosila kosilo v košarici kot rdeča kapica, pa tud gor ni hotla pridit, da ne bi motila. je šel mož dol po kosilo. tako da sem jo morala včasih napol gor zvlečt. starše imam pa v ljubljani, pa večkrat gremo tja, ali pa oni pridejo. Glede tega nimam pripomb, so vsi res zlati.

Naša Tina je ga spet začela nekaj sračkat ponoči. tolažim se da je drugo okolje, pa da ni dobro jedla... bom videla kaj bo doma. Zbuja se na 3, 5 ure, od 3-eh naprej pa jo mam pri sebi, pa sploh ne vem kolk na joški visi. ob 6h pa auf. je pa danes že zelooooooo dobre volje, se smeji na glas ko pohan maček, medtem ko je včeraj cel dan tečkala in sem mislila da se mi bo strgal. res je pravi cuker. pomoje se ji bo zmešalo od veselja ko prideva domov.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9729
21.3.2007 16:26:47   
Pikabu
Evo mene doma, za eno uro. Je G v operacijski, pa sem šla kar domov, še dobro, da sem blizu. Jih pa še ogromno čaka. Imam ful slabo vest, da delam gužvo gor, samo: kaj naj.... user posted image

Zdaj grem na pico, jo je možek spekel user posted image user posted image user posted image , potem pa nazaj gor. Upam, da potem tudi kaj pametnega opravim.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9730
21.3.2007 16:27:57   
mis
Ja, pa čestitke nanica in Blaž!

Pikabu, dobro zrihtaj!

Nekaj je bilo govora o dehidraciji. Tud na jeziku se vidi. Če je suh je že kar hudo. Sem vprašala sestrouser posted image

Se tipkamo zvečer. Grem počivat do večerje. Ja vem da je zunaj sonček in dan, ampak večerje imamo pa ob 17:20user posted image . Svašta. pol pa do 8h zjutraj nič. sem pa zjutraj lačna ko volk.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 9731
21.3.2007 16:34:47   
mis
Ja, še to. Kolk se mi smilijo romski otročki tukaj. Ena soba je, kjer so notri 3 otročki. od enih so skoz tastari zraven, pa valjda je to za njih hotel. Mam sobo nasproti wc-ja pa vidim da ga skoz koristijo. Pa mamice vedno rečejo da dojijo, da so lohk tle zastonjuser posted image . No, je pa en otroček, ki pa konstantno joka. Res se dere. Pa grem včeraj mimo in notri sedijo romi, pa sestra pod pipo flašo drži. On pa kriči ko jesihar. Baje so pa tudi razvajeni, ker jih skoz po rokah nosijo mame. No in uspavam Tino, pa se začne noro dret, jo mal pustim, pol pa zagrabi dudo, skor zaspi, pa se spet spomni da bi se lahko malo drla.user posted image  no in poizkušam, da bi sama zaspala, pa ena romkinja zunaj pred vrati, pa gleda noter in pokaže češ, kaj mučiš otroka, v roke ga vzemi. sem samo tako flegma jo pogledala in delala svoje naprej. mislm... sej ne vem čigav je ker otrok, ampak tu mač. pa zvečer do 21h delajo šundr na hodniku, obiski so pa do 19h. Naša je tako zdelana, da je zdej že 2x zaspala ob pol osmih. pa tak šunder zunajuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 9732
21.3.2007 16:55:20   
@lina
mis, tudi jaz se spomnim romskih otrok, ko sva bila z Juretom v bolnici. Eno malo revše je ves čas jokalo, starši ga pa sploh pogledat niso prišli, kaj šele da bi z njim ostali notriuser posted image  To je bilo meni ful čudno, ker pravijo, da so otroci za rome svetinja...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 9733
21.3.2007 16:55:57   
tasha23
ojla, mi bli zunaj: sonček je, pa vendar takooooo piha da je groza.
Gael mi spi v naročju,ker ga nekaj matra in potrebuje mojo bližino... upam, dako se vrnem iz treninga ne bo štala doma - v ponedeljek je tako tulil v taščinem naročju, da se mi je srce trgalo, pomiril se je šele, ko sem ga prijela in stisnila k sebi.
... danes pa spet tašča pride...
a  ja, zakaj ne pride pred 19,ker dela do 18.00 in preden pride do nas je skoraj 19.00, prihaja pa zaradi Gaela, da je ne bi pozabil user posted image user posted image user posted image user posted image  (kako naj jo pozabi, ko se vidita 3X na teden in takrat, ko ima le možnost ga obsuje s poljubčki, brrr me je streslo)

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 9734
21.3.2007 17:21:42   
piskot
lucika mi imamo doma peg perego prima pappa (v spletni trgovini soncek se kar v akciji po 99 eur), pa se mi zdi ful uredu. pri babici smo pa kupili bebe you, je bil tudi v akciji, pa cenejsi je bil. je pa tisti malo bolj robusten.

altati renata je psa pozabila na pungertu user posted image user posted image user posted image . res lepo vzgojen pes, se pritozeval se ni nic.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9735
21.3.2007 17:25:34   
piskot
no, pozabila.... CESTITKE BLAZU!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 9736
21.3.2007 17:36:20   
frrrr
mis, sem vesela, da imaš spet svojo staro Tino

beki, pa za vajino kakanje sem tut vesela, da se je uštimalo.
stolček... misliš, da potrebuješ 2 kupovat? mi imamo kar trip trap... bomo s kakšnim povštrom založili kot je Pikabu svetovala in prikazala na fotkah.

lucika, mi imamo trip trap.

gaya, kaj je rekel pediater? je sor? izpuščaji? imaš sveže mere? user posted image

altati, imam naslov... dobiš... še ta mesec user posted image

moci, mi imamo kabelski internet, operater=Telemach

Pikabu, kaj pravi G?

kaj naj rečem... altati - grozna tast in tašča... beki, amazona... grozne stare starše
imata... beki povrh vsega še snaho user posted image včasih je res kri malo vredna... kot je že Evik napisala: prijatelji so velikokrat bolj v pomoč kot sorodniki... ne se pustit, da vam kradejo energijo... nasmejte se in pojdite nekam, kjer vas imajo radi... poglejte svojim user posted image v oči, ki vam pravijo: mama, zlata si, najraje te imam na svetu...

psaša, če boš imela čas, mi pls posreduj še Mihatove mere - zbiramo telesno težo in višino po mesecih... zraven pls pripiši še dneve pregledov... potem pa dobiš na mail statistiko naših oktobrčkov, ko zberem vse

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9737
21.3.2007 17:50:48   
piskot
mis bravo bravo, samo da se boljse pocutita.

zlahta ... kaj naj recem, moji starsi bi se najrajsi k nam preselili, da bi lahko kaj pomagali. ampak moz noce ane user posted image . no v zacetku je sploh tezil, ker je bil preprican da ga bo babi prevec razvajala. potem sem pa jaz zbolela, je pa videl da drugace kot z njeno pomocjo ne bo slo oziroma bo slo lazje. zdaj nama ne tezi vec, ce se greva tja svercat na kosilo. on itak v sluzbi je.

moja stara mama je hotela zadnjic prit martina pogledat (po 5 mesecih), pa sem ji olajsala pot, pri 81 letih in sva sla midva tja. po enem tednu se je izkazalo, da so me hoteli videti zato, da bi sestricni naredila eno seminarsko. jaz sem pa ze mislila, da jim bo vsaj do pravnuka kaj, ce jim ze do vnukinje ni.

mozeva mati je pokojna. oce je zdaj prisel 2krat (ima ful dela z iskanjem nove sopotnice), pa skoz tezi, da otroka razvajamo. svakinja je pa zakon. mi res pomaga, pa pride na obisk in se igra z Martinom, se skuhala mi je enkrat, ko sem bila bolana. samo cist je obsedena s tem, da bi moral martin ze zrezke jest, pa pac preslisim uno tezenje. zadnjic sva sla na obisk k njihovim sorodnikom, je ful tezila da je otrok zejen, pa mu je potem po zlicki tiscala prekuhano vodo. user posted image  nimas kej, sto ljudi sto cudi ane.

je pa kar grozno brat kaksne imate sele vi. dejstvo pa je, da si sorodnikov ne izbiramo sami, vzames pac kar dobis. ce ti je vsec, se druzis z njimi, ce ne pa ne. simple ane.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9738
21.3.2007 17:54:47   
gaya

Čvekeuser posted image

tko, ble pr pediatru. V ustih je sor, pravi, da ni vidt, da bi jo bolelo, - ne joka, predvideva da jo srbi, ker cuza svojo ustnicouser posted image . Dobili sva ene kapljice-Nistatin in so ogabne, sem jih prav mohla probat, ker se je Gaja tko pačla, pa rukal jo jeuser posted image , božca. Sem ji pol hitr jošk v usta vtaknila, da je blo bolje.

Za izpuščaje pa nama je dal danes Canestenuser posted image , je rekel, da naj poskusim s tem mazat(poskusim)user posted image user posted image , moj otrok vendar ni poskusni zajčekuser posted image user posted image user posted image . Zdaj bom pustila še mal pri miru, ker se vidi da se stvar izboljšuje da se flekci manjšajo in sušijo, pol bom pa sam z bepanthenom namazala.

beki a sor naj bi bolel? A zarad tega nehajo jest. Ker Gaja se za enkrat normalno doji, včer je mal štrajkala zvečer pr žlici, ampak danes je pa lepo jedla krompirček, čaj je tud normalno pila iz magičnega lončka.

frrr  mer nimam novih, ker naju niso nič čekirali. Sem sam sestri rekla, če jo lohka zvagam, k sva čakali in je s plenico vagala 8050g. Tko da me je skor kap. Mere ti sporočim k bova meli posvetovalnico pri 6 mesecih.

pikabu moje sožalje za čakanje. Točn vem kašen pekel preživlaš v bolniciuser posted image . Upam, da ni hujšega in da te bodo zrihtaliuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9739
21.3.2007 18:32:52   
beki24
Gaya - ne vem če sor boli ali ne- mene boli če ga imam v ustih. Če lepo je, verjetno ni panike! Moj brat je imel pa herpes po požiralniku- pa sploh niso ugotovili- jedel nič, pil nič, samo hujšal, potem ko so pa po 1 tednu končno ugotovili kaj mu je, mu pa pomagat niso mogliuser posted image  Se prav spomnim, kako mu je mami juho v usta zlivala, da je jedel, on je pa zraven rjovel kot user posted image ( ene 2 leti je imel)

Frrrr- trip trap nam bodo kasneje posodili!

sej moja snaha ni tako slaba, samo kdaj bi lahko tudi ona sama prišla na obisk z družino, drugič pa tastara dva sama! ne pa da zmeraj skupaj pridejo, pol je pa cela štala! Pa se potem ne moreš ne enmu ne drugemu posvetit- že pogovori z enim ali drugim so drugačni! Če so pa vsi na kupu, se pa ne mormo neki ful pogovarjat ( recimo če bi se hotel s kom kaj pomeniti)user posted image

Gaya- pol te je pa danes, ko si videla težo na tehtnici, skoraj tako kap koz mene zadnjič, ko so Tinkaro tehtaliuser posted image
Tinkaro na vsakem pregledu stehtajo in ji izmerijo dolžino in obseg glavice, da vidijo kako napreduje- jaz mislim, da je to edino prav!!
Za tiste izpuščaje na telesu se pa kar navadi, da bodo ugibali kaj je!

Jst sem imela take izpuščaje po rami! Pa kar nekaj takih nas je bilo na faxu in smo prišli do zaključka, da v našem primeru je moralo biti nekaj vzvezi z mrtvimi živalmi ( smo imeli takrat ravno anatomijo in obdukcije pri patologiji).
Ker nismo vedeli, kaj imamo, smo si pri vajah iz mikrobiologije, kar sami vzorce s kože vzemali in jih gojili- pa smo ugotovili, da glivice niso!
Ko smo šli pa k zdravniku, so pa vsi rekli, da so glivice! No in potem jst moji zdravnici povem, da niso- pa me čukasto gleda, da kako pa jst to vem! Pa sem ji povedala, da smo se na faxu testirali- potem je pa komentirala, da je lahko od mila, šampona, praška, vode in ne vem kaj še- najboljš, da se neham umivatuser posted image  Pa še dozdaj ne vejo kaj je to!!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9740
21.3.2007 18:40:32   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

No no, Altati, zdaj pa nehaj jamrat. Ene tri strani sam tvojga jamranja vidim.user posted image
user posted image

Maxica-ko se oglašam ti ni prav, ko sem tiho ti ni prav, zdaj grem pa v kot, pa na drevo, pa v jokuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9741
21.3.2007 18:41:54   
altati
Pikabu- z Bebki sva že namazali šibo za tvojo rit! Le glej, da poveš kaj je bilo pri g.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9742
21.3.2007 18:45:42   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Pikabu- z Bebki sva že namazali šibo za tvojo rit! Le glej, da poveš kaj je bilo pri g.

res je- to se ni za hecatuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9743
21.3.2007 18:46:29   
beki24

No no, Altati, zdaj pa nehaj jamrat. Ene tri strani sam tvojga jamranja vidim.user posted image
user posted image

Maxica-ko se oglašam ti ni prav, ko sem tiho ti ni prav, zdaj grem pa v kot, pa na drevo, pa v jokuser posted image

ah, maxica je samo slabe volje, ker danes ne more tempu sleditiuser posted image user posted image  

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9744
21.3.2007 18:46:40   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati renata je psa pozabila na pungertu user posted image user posted image user posted image . res lepo vzgojen pes, se pritozeval se ni nic.

zdaj sem se pa skoraj polulala pred rr, so vsi štirje moji pridrveli v dnevno vprašat, če se mi je odtrgalouser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 9745
21.3.2007 18:48:39   
altati
ja, frrrr- pri nas definitivno velja, da so nam prijatelji in sosedi veliko bolj v pomoč kot 'nekatera žlahta'....user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 9746
21.3.2007 18:57:17   
štorkljica
Kaj pavite na firmo za avtosedeže BREVI?? Našla sva jih v interšparu, majo akcijo, avtosedež BREVI 0-18kg za 100€.
Jaz sem ful bla za nakup, moj pa skeptičen, ker je v nekem avtomagazinu prebral, da so najboljšo oceno za varnost dobili avtosedeži ROMER, zdaj pa je čist not paduuser posted image
Če mi date zeleno luč ga grem jutri kupituser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9747
21.3.2007 18:58:19   
Maxica

user posted image

user posted image Hehe, saj veš, da sem se le hecala. Ti želim, da bi imela čim manjkrat snovi za jamrat.user posted image user posted image user posted image

Vidim, da potem naša tašča konec koncev niti ni tako slaba. Ma ne, saj ni slaba, sam kdaj ima res take glupe, da kar ne moreš razumeti. Pa pretirava s to svojo posiljenostjo do mojih otrok. Tako, za enkrat na teden je čist cool. Vem pa, da če bi morali skupaj živeti, bi bile pa borbe.user posted image  
Sem pa zdaj končno lahko zlikala nekaj perila, kar se ga je sploh lahko posušilo v tem čudnem vremenu, zdaj pa ne vem, kaj bi. Mož je prevzel Lana, Max se igra, jaz pa... Bi bilo fino, da bi šla mal na steper. Prej sem se oblekla v kopalke. Uf, še dobro, da se ne bom videla. Za druge pa ne odgovarjam. user posted image
Pikabu, fajn opravi, pa poročaj.user posted image
Mis, me veseli, da se vama izboljšuje, in da je prišla Tina nazaj na stare tire. Juhuhu.user posted image user posted image user posted image
Lucika, tudi mi imamo PP Prima Pappo.user posted image
Aja, a sem vam že povedala, da sem včeraj Malega princa prebrala. U fina knjigica. Zdaj pa ne vem, katere se naj lotim, moram mal po policah prečekirati, kje se mi še nabira prah predolgo časa.user posted image  Pa prej sem gledala Pot v Guantanamo. Brrr, šoking.user posted image
Gaya, res dobra ideja glede piknika. Jaz sem kr za, če lahko.user posted image  Pa se mi zdi, da smo kar blizu doma, tako da posteljo odstopim Muki.user posted image
Kva je pa z našo Viv, da nam nekaj štrajka?user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9748
21.3.2007 19:00:54   
piskot
amazona jaz jih se nisem prestudirala, ampak ena kolegica, ki jih je, prisega na romer. tako da smo mi nameravali kupiti romer king. je pa res da je ful drag. samo potem se spet vprasas ... a je vredno al ni. ce gre za varnost, verjetno je.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9749
21.3.2007 19:00:59   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Kaj pavite na firmo za avtosedeže BREVI?? Našla sva jih v interšparu, majo akcijo, avtosedež BREVI 0-18kg za 100€.
Jaz sem ful bla za nakup, moj pa skeptičen, ker je v nekem avtomagazinu prebral, da so najboljšo oceno za varnost dobili avtosedeži ROMER, zdaj pa je čist not paduuser posted image
Če mi date zeleno luč ga grem jutri kupituser posted image

Tu imaš link glede varnosti
http://www.amzs.si/?podrocje=369

Drugače pa, jaz bi vzela Römerja, pri takih stvareh jaz nikoli ne gledam na ceno, mi je varnost in funkcionalnost najpomembnejša. Sicer pa - obrni se na Viv.user posted image  Aja, Brevija pa ne poznam, tako da ne bi mogla reči al ja ali ne.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  388 389 [390] 391 392   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  388 389 [390] 391 392   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

katero ime vam je bolj všeč
diana3100

katero ime vam je bolj všeč

niki (25%)

lina (32%)

taja (43%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!