|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
26.11.2006 18:02:20   
vava
Dober večer!
Mi smo iz triurnega sprehoda, vsi zadovoljn in siti. Medtem, ko je user posted image  uspaval otroka, sem mu jaz spekla palačinke, od včeraj pa smo imeli še obaro. Mmmljaski.
Maxica si mi pa dala dela s tickerjem... in zdaj se počutim zeloooo blond
user posted image . Ja seveda kaže isto - cel teden. Saj šteje tedne, a ne? In tako bo do torka, ko bo (če dela) preskočilo na 1 mesec in 3 tedne.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 901
26.11.2006 19:16:33   
mtina
Ej našega Žana je pa včeraj po kapljicah Oleovit skoraj razmetalo ...  Ma danes, ko mu jih nisem dala, je prav pobožen dedec - za vse tiste, ki imajo krče; našega so Sab Simplex zaprle; medtem ko so Kapljice iz koroških lekaren dobre in mu malo tudi pomagajo ... ali pa je danes le tak dober dan. user posted image   Proti krčem so delovali, medtem ko smo zvečer še bedno imeli kolike ... in jok. Za danes pa ne vem kako bo. Čakamo.

Pa lep večer

Sonce!!!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 902
26.11.2006 19:51:56   
mis
Vse pišete o krčkih, kako jih matrajo. Naša Tina ima zjutraj že nekaj dni zelen kakec, ampak moram reči da sploh ne opazim, da bi bila tečna zaradi tega. Saj se mal joka, pa kdaj tud razdere, ampk se lepo pomiri in zaspi. Spi lepo ponoči, budi se na tri ure in večinoma tudi lepo zaspi nazaj.

Mi bomo imeli naslednjo nedeljo tudi krst in sem od ene prijateljice dobila en lep štrikan kompletek, ki ga je sama naredila. Prav cortkano.

Sem pa tateden bila čisto vsak dan zunaj tudi po štiri ure. Je bilo tako lepo toplo, da sva se kar martinčkaliuser posted image user posted image .

Naša ima tudi ful temenc. Po celi glavi. Namažem z mandljevim oljem in potem kapico gor in čez 20 minut jo grem dojit in zraven jo češem, da gre dol. Sicer protestira... Jaz tudi zjutraj to prakticiram. Ne dovoli umiti obraza, pa pol to med dojenjem naredim. Ti mami ti...kako izkoriščaš...user posted image

Sem si pa kupila eno knjigo v katero bom vpisovala ves Tinin razvoj. Moj prvi album. Pa ful mi je všeč ker je veliko slik notri za nalimat. Je taka živahna knjiga...

Imejte se krasno.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 903
26.11.2006 20:26:55   
altati
Ojla,

pri nas že vsi trije spijo, user posted image  dela (to pomeni sedi za računalnikom), jaz pa tu.
Jaz sem pa danes dopoldne imela čistilno akcijo, punce in možek so Jaša peljali ven, popoldne pa smo se skupaj sprehajali po mestu, pa šli na sladoled,...
Pikabu -kaj je zdaj? je bila akcijauser posted image user posted image user posted image ? Vse smo v pričakovanju tvojega poročanja...Kar se tiče nakupa leč-po 6 lečk je skupaj pakiranih. Jaz imam na oba očesa enako dioptrijo, tako da so to zame 3 pari. Naročam jih preko inerneta, mi jih naslednji dan po naročilu dostavijo na dom. Ti se kar naroči na pregled k okulistu-povej da za leče, garantiram ti, da ti ne bo žal. Jaz se pa javljam za tvojo svetovalko ob začetniških problemihuser posted image user posted image , ok?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 904
26.11.2006 20:32:57   
altati
Maxica -naš Jaša ima tudi malo pikic nad trebuščkom...Pojma nimam kaj bi bilo, a mpak po moje nič hudega. V četrtek imava posvetovalnico in bom vprašala ter ti poročala. ok?
Kaka pa Jaša cca 4-6 krat na dan. Ponoči je pa zdaj nehal kakati, akr se mi zelo dopade, ker bolj mirno spi (nič napenjanja). Je pa zato prvo jutranje kakanje v stilu komunale ( planica vsekakor popusti pod pritiskom in kakec udari ven...da o vonju niti ne razpravljam)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 905
26.11.2006 22:03:26   
Maxica
Vava, se opravičujem, da sem ti težila zaradi tickerjauser posted image . Očitno je potem že prav, ne poznam takih tickerjev kot ga imaš, sem vajena, da štejejo tudi dneve. Sorry zaradi nadlegovanja.user posted image
Altati, a veš, da Lanu so že čisto izgnile tiste pikice. Pojma nimam, od česa so bile. Ker zjutraj je imel kar orng, kot kakšen ekcem, prav na kupu jih je imel nekaj, pol čez dan skoz manj, prej sem ga pa kopala, je pa kožica že čisto normalna. Ne vem, boš videla, če jih bo Jaša še imel v četrtek, pa res vprašaj, kaj bi bilo to. Me prav zanima.
Drugače pa, mi smo bili prej na obisku pri moževih starših. Lan je v avtu zaspal, lepo spal tudi na obisku (joj, kolk je ta otrok priden, smo skoz poslušaliuser posted image ), malo je kukal, nič jokal, spal tudi v avtu za domov, je bila pa pol panika, ker sem ga brž okopala, ko smo prišli domov, ampak je bil revež tolk lačen, da je več kot pol ure hlastal na obeh dojkah. Sedaj se pa certa pri očku.user posted image
Lep preostanek nedelje, pa mirno in čimbolj prespano noč vam želim.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 906
26.11.2006 22:43:06   
Pikabu
Sem že tukaj. Ste me prav nasmejale, še posebno Maxica. user posted image user posted image user posted image Akcija je bila, je bila. Pa grem od začetka. Ko sem napisala, da se mi zdi, da slišim avto, so bili le prisluhi. Do enih sem vztrajala in čakala, potem me je pa zmnjkalo. Domov je prišel ob pol treh. Sem bila vsa firbčna, kako je bilo in kje je hodil tako dolgo, pa je rekel,da so morali iti zapit vsa priznanja. Na tekmovanju so dobili največ točk in tako bili najboljši zbor, pa zlato priznanje z odliko so dobili. Potem pa še cel kup priznanj zraven. Tja so šli z avtobusom, tako da ni mogel prej domov, ker je bil pač na vse vezan, pa zborovodja je rekel, da morajo obvezno iti zapit. So res trdo garali, imeli cel kup avdicij in so si zaslužili. Je pa prišel domov čisto normalen. Imamo to srečo, da ga zelo hitro začne kislina "matrat" in si tudi zaradi tega ne more privoščiti, da bi kaj preveč pil, sicer pa tudi tip ni tak, da bi se ga napil. Ko mi je se razlagal, kako je bilo, sem se že toliko zbrihtala, da sem se spomnila, zakaj ga čakam in se le lepo nadaljevalo.... Joj, je pasalo po tako dolgem času. Sem bila še zelo presenečena, ker me ni nič bolelo, pa če ste zadnjič brale, ko sem pisala o eni kremi, nama je sploh ni bilo potrebno uporabiti. Očitno je tudi samo pričakovanje naredilo svoje, da sem bila še bolj sproščena. Res je bilo super. user posted image

Sem pa zelo vesela za njihov uspeh. Zdaj naj bi šli na tekmovanje v Maribor, na Našo pesem. Ne vejo sicer, če bodo šli. Za zaborovodja imajo enega Italijana. Z njimi je delel, kot da bi bili profesoionalni zbor, res jih je dobro zdresiral. Zdaj imam že kar tremo kaj peti pred možem, ker tako vse obvlada, predvsem, kar se tehnike petja tiče. Zdaj naj bi se pa zborovodja vrnil nazaj v Italijo in nimajo nikogar, ki bi jih vodil naprej. Res je škoda, ker so zdaj super. Bomo videli, kako bo. Jaz upam, da zbor obstane, ker možu to ogromno pomeni, pa vidim, da rabi nekaj takega za sprostitev. Je pa zanimivo, da je začel peti zaradi mene. Jaz sem bila povabljena v en zbor in sem rekla, da grem, če gre tudi on. Vedela sem, da ima posluh, to je bilo pa tudi vse. In sva šla. Meni potem ni bilo všeč, pa še težave z glasilkami sem imela in sem dobila priporočilo, da naj eno leto ne pojem. In sem mislila, da potem tudi mož ne bo. Pa se je odločil, da bi on vseeno poskusil. Potem so ga pa od tega zbora povabili še k drugemu in zdaj je tako. Če pa najdejo zamenjavo, bo pa sicer kriza, ker bodo spet imeli ogromno vaj, če bodo šli naprej na tekmovanje, ampak ob takih uspehih se splača potrpeti. Je vse poplačano, ko je enkrat tak briljanten nastop mimo. In resm sem ponosna na moža. user posted image user posted image user posted image user posted image

Da še malo pojamram. Spet imamo za seboj en jokajoči večer. Ni trajalo dolgo, ampak ugotavljam vzrok. Zvija ga ne, blato je imel včeraj in danes spet normalno, nič zeleno. Kaj je bilo danes? Šla sva se previt in ko sem ga nesla do postelje, mi je skoraj nos odgriznil, sem si rekla, fino, lačen si, boš lepo pojedel in spal. Pa dvakrat, trikrat potegne in jok do onemoglosti. Sploh ni hotel nazaj prijeti bradavice. Ko nama je z možem nekako ga uspelo umiriti, se zgodba ponovi. Parkrat potegne in spet jok. Lačen se dere ob polni joški. Pa sem ga opazovala in vidim problem v tem: zdaj ne vem ali ga mleko preveč zalije, ali pa je tako lačen, da se mu blazno mudi požirat. Že ko požre dol, se zraven sliši zvok, kot da na veliko hlasta, pa tudi v trebuščku se podoben zvok ponovi skoraj istočasno. Potem pa mu očitno nekaj pride nazaj, pa tisto nazaj požre, še preden bi mu sploh ven prišlo in naprej jok. Sploh ne vem,kaj mu je. Ko se je pa popolnoma umiril, je pa normlano pojedel in zaspal. Naj poudarim, da preden sva začela prvič jesti, ni bil nič zdražen, čisto normalen. Potem po dveh, treh potegih je postal razdražen in ni hotel več jesti, čeprav je bil lačen.

Moj album: med zadnjimi dvajsetimi ga ni, ne vem, zakaj ga ni dalo tja, med javnimi se mi ga pa ni dalo iskati. Pojma nimam, kako to sedaj deluje, ker sem ga odklenila in verjetno med zasebnimi ni več. Maxica, pomojem je najbolje, da pri mojih prispevkih spodaj ikonco klikneš, pa boš prišla do njega.

altati, sva se danes še z možem pogovarjala o lečah in me je spomnil, zakaj jih mogoče ne bom smela imeti. Kot otrok sem bila operirana na očesih, dvakrat, zaradi škiljenja. Na enem očesu mi je ostala brazgotina, pa dva vozlička, kar mene sicer poplnoma nič ne moti, res je pa možno, da zaradi tega ne bom mogla imeti leč. Saj bom tako šla na pregled, ker mi morajo dioptrijo popravit, pa bom videla. Si pa moram nujno to uredit, ker kmalu ne bom več videla na RR-ju pisat. user posted image user posted image user posted image Drugače ti pa res hvala za vse nasvete in pomoč. Zate: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Grem pod tuš. Če možek ni omagal pred TV-jem, se spet kaj obeta.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 907
26.11.2006 23:21:07   
@lina
No, po malo več kot 24 urah sem se nazaj priklopila. Enostavno ni zneslo... pa sploh, ker vas moram najprej prebrat kaj ste pisale medtem ko me ni bilo.

Pikabu, ti kar verjemi nama z altati. Leče so zakon. Jaz tudi uporabljam mesečne, ampak uporabljam pa Johnsonove Surevue. Imam pa različno dioptrijo na obeh očesih, zato jaz kupujem dve škatlici in jih imam za obdobje 6 mesecev. Jaz dam za leče za dve škatlici 16.000 SIT, torej 32.000 na leto in pa kot je omenila altati, tu je še strošek tekočine za čiščenje.
Imam pa prijateljico, ki se nikoli ni mogla navaditi na vstavljanje leč in je šla nazaj na očala. Ne vem, mogoče ni dovolj vztrajala, vsekakor je to izjema, jaz nimam z vstavljanjem nobenih problemov. Tisti, ki tega nikoli niso probali, seveda najprej rečejo, kako si moreš kar tako vtikat to v oči... ampak dejansko je stvar zelo easy, ko se jo enkrat navadiš.

Maxica, za dojenega otroka ni nenavadno, tudi če do 7 dni ne kaka - pravijo, da pač vse porabi za rast in razvoj. To sem zvedela, ko moj starejši (sicer je bil takrat star par mesecev) enkrat 5 dni ni kakal. Tudi zdravnica bi ukrepala verjetno šel po enem tednu če ne bi kakal. Jaz sem tudi pri mojemu tamalmu opazila kakšnih 10 dni nazaj, da manj kaka, pravzaprav ko sem prvič opazila, je tisti dan samo zjutraj kakal in potem naslednjič šele naslednji dan zjutraj. Sedaj se zgodi da se pokaka včasih 4x na dan, včasih samo 1x ali 2x...
Za laske in temence pa naj bi z oljem namazala pred kopanjem, cca. 1/2 ure, potem pa umiješ laske in ščetkaš...

Altati,  pikice po trebuščku je imel tudi naš, ampak sem pogruntala da so od lulanja (sploh takrat ko se polula, da je premočen do pazduhe - sem že jamrala o teh plenicah nekaj postov nazaj), saj ko sem namazala z Bebivalom (kremo, ki jo uporabljam za ritko), so čisto zginile.

Včeraj sva šla z možem prvič ven...najela sva babi servis in naju ni bilo 4 ure. Ker mi ni ratalo načrpati čez dan (ali imam pumpico pokvarjeno ali pa nisem prav delala, ne vem, sploh se mi ni ustvaril vakuum), sva kupila Novalac. Mali je uspešno spil 100 ml in spal ko sva midva prišla domov. Sem pa zato jaz imela ornk težavo. Ker vedno dojim samo na eni strani in tudi včeraj preden sem šla, sem ga podojila samo iz desne, sem imela tak problem z levo, tolk je bla trda in boleča, da sem ga spečega vzela k sebi, skušala predramiti da bi povlekel (sem se kar namatrala, saj je spal ko polh), potem mi je pa v spanju, sploh ni učka odprl, spraznil dojko in pomagal k olajšanju...

Zdaj me pa že spanec matra... lahko noč! 

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 908
26.11.2006 23:25:49   
@lina
Pikabu, ker sem toliko časa to pisala, z vsemi vmesnimi postanki in opravili, nisem opazila, da si vmes napisala, zakaj mogoče ne bi mogla imeti leč.... Torej zanemari napisano... vsekakor naj bo tako, kot bo najbolje zate... Na pregled pa le pejt, da ne boš tako blizu ekrana sedela...user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 909
27.11.2006 8:28:50   
Lu
Ojla!

Samo na hitro, dokler mali še spi. Ja danes je spal od 21-5.30. Nakar mi je izrpaznil samo desno joško, v levi imam pa še vedno mlekec. Me boli kot user posted image Pa trda je tudi. joj, joj.

Tudi jaz nosim mesečne leče od Baush&Lombs Comfort. Mesečne. Ko se navadiš je res čist simpl. Tako da Pikabu, če jih boš imela možnost nositi, ti jih priporočam.user posted image

V soboto smo ški v shopping v City Park, da se je moj možek nabavil stvari za oblečt pa še sama sem iskala zase kakšne poceni kavbojke. Saj veste za prehodno obdobje in nisem dobila nobenih. Sem rekla da 10.000 sit pa ne dam za 1 mesec. Tako da zdaj iščem naprej. Je pa izgledalo takole. Moj je imel Majo v vozičku, jaz Tiana pa smo šli. Folk naju je full gledal. Potem je bil Tian lačen, sva se šla nafutrat in moj in Maja sta en del nakupa opravila kar sama.
K sreči je bila Maja zelo pridna. Mali je bil pa na poti nazaj spet lačen. Tako doglo smo bili. Zvečer pa še na en roj. dan. Mali je vse dobro prenesel. Hvalabogu.
Je imel pa včeraj krčke čez dan. Vsakič je bil zelen kakec. Glede kakanja pri Tianu. On samo še enkrat mogoče dvakrta na dan kaka. Je tudi mene to na začetku medlo, ker je ponavadi bila vsaka plenička pokakana, zdaj pa samo 1. No včeraj je bilo spet 3.

Zdaj me pa kliče. Se vam javim še kasneje.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 910
27.11.2006 8:29:21   
Lu
slina@ jaz bi tudi geslo prosila.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 911
27.11.2006 8:30:43   
Arabela
DOBRO JUTRO ČEPRAV MEGLENO JUTRO!!!

Mi smo spet naspani user posted image user posted image user posted image ... čeprav je mala včeraj skoraj ves dan dremala, je spala tudi zvečer in ponoči.. vstala se je kot vedno ob 4.45, ampak potem ji ni bilo več do spanja.. pa jo je mami previla in jo dala leže dojit.. pa je mala spet v komo padla, o. 8ih je spet v spanju papala in zdaj aja, aja, aja... Naš srček pa je res vedno bolj priden....

Pikabu, hvala za CD, čeprav ga še nisem uspela poslušati..
Mtina, vidva pa že o novem otroku razmišljata? Ja saj te popolnoma razumem, tudi nama se že plete po glavi, ampak jaz sem rekla da bova počakala minimum 6mesecev, preden se bova spravila na delo... sva se že pred Katarino odločila, da bova imela otročke enega za drugim, čeprav že zdaj vem da ne bo lahko.. pa upam da nama rata...

Naša mala pa je včeraj imela "sralni dan" user posted image ... dopoldne minil ok, pri kosilu pri tašči pa je že začela spuščat bombe... user posted image  ves kakec je ven pogledal.. dobro da sem imela rezervo oblačil s seboj... jo previjem.. pa nova boomba.. pridemo domov spet boomba...  mala se je pokakala za tri dni skupaj, čeprav redno kaka vsak dan... zato pa je tako spala potem... mislim da ji je to "revolucijo" povzročilo kislo zelje in pa sarma... ampak jokala pa ni nič in krčev tudi ni imela user posted image user posted image user posted image .. ampak plenic pa je šlo, hahhaha...

Danes ni pri nas nič kaj lepo vreme, ampak bomo vseeno šli ven.. malecko bom oblekla v zimski pajacek (taki rooozzzaa, hahha!!!) ki sem ga kupila že pred časom in na juriš na zrak... upam da bo tudi danes dober dan..

LU!!!!! OBVEZNO SI DOJKO SPRAZNI, MASIRAJ SI JO IN VROČE OBKLADKE ALI PA POD VROČ TUŠ!!!!! DA SE TI NE BO KAKŠNA ŽLEZA ZAMAŠILA!!!! PA MALA NAJ TO DOJKO CEL DAN POŠTENO PRAZNI!!!!
VEM DA BOLI AMPAK STISNI ZOBE!!!! Meni se je to že 2x zgodilo in potem sem dobila ful vročino!!!!

< Sporočilo je popravil Arabela -- 27.11.2006 8:33:06 >

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 912
27.11.2006 8:37:56   
Arabela
Čim končam se še kaj spomnim...

V soboto ko smo se šetale po mestu, je mala postala lačna.. pa smo šle v "nabito polno" slaščičarno.. mami je jedla sladoled, mala pa mlekeca.. sem kar v največji gužvi "joško vun vrgla"!!!! Malce me je stisnilo na začetku, ker mi je bilo to prvič da dojim na javnem mestu, ko pa je mala začela pridno mazat, pa sem se kar sprostila...  mene pa je s sladoledom "futrala" sestra.... user posted image user posted image user posted image
Ampak siti smo bili vsi!!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 913
27.11.2006 8:55:25   
mtina
Ja, ja Arabela ... tudi midva ne bi že kar sedaj, ko je mali star dober mesec. HALO? Imala bi pa malo razliko. Si sploh ne predstavljam,da recimo takoj rata in je meni slabo ob večerih kot mi je bilo 1. nosečnost in ima mali istočasno kolike in kričeče joka eno uro in pol. Pa itak, da se mi zmeša. Saj krče moramo prestat, potem pa v akcijo ...  .... .... .... .... no saj potem bodo pa zobki ...  user posted image

Ej punce pri nas se dela lep dan. Včeraj mali po kapljicah iz Koroških lekarn ni imel krčev. Ma da vidimo danes kakšne scene mi bo delal v parku. Grem že kar s strahom ven, glede na to, da se je vedno vsaj trikrat drl. Hudiček mali ....

Lp, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 914
27.11.2006 9:42:45   
Maxica
Zaenkrat samo toliko:
Čestitke Maksu za dva mesecauser posted image user posted image user posted image , tebi, Pikabu pa user posted image user posted image user posted image .

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 915
27.11.2006 9:44:22   
lucika
pozdravcek!

naj pohvalim nasega malega, dokler je se priden! danes je ko cukercek, celo jutro se ze smeji, zdaj pa spancka. ja, smeji se menda sebi, meni se se ni:)

vikend je bil super, ni blo dretja, ni blo krckov. ok, malo ze, ampak ni bilo omembe vredno; me mal panika grabi, ko ma kdaj kak slab dan; potem pa s strahom cakam, kaj bo.

ad3 sem mu dala tudi vceraj, pa je bil ok, tak da zgleda da res ne vplivajo tolk na krcke, vsaj tolk ne, kot eni strasijo. pa ce je treba, je ze treba, ne bom bolj pametna od doktorjev; pol se pa po glavi kdaj tepla.

pri nas je oblacno, pa malo je rosilo...jaz pa se odlocam, a se mi sploh splaca ven sami. ker ko sva oba doma, se porihtamo na brzino..ko sem pa sama, pa preden se naje, previje, oblece, jaz oblecem, pridem z vozekom po stengah..se zna zgodit, da bi bil mal prej lacen, pa se lahko kar obrnem. saj ne vem cez dan, al bi gospod papali na eno uro al na tri:)

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 916
27.11.2006 9:51:58   
altati
Ojla, tuki sem, berem vas....
Pikabu-čestitke za 2 meseca tebi in Maksuuser posted image user posted image  (jaj, kako ste stariuser posted image )...
Midva zdajle odhajava v šoping (božično miklavževski).
se javim kasneje.
@lina- a veš da imaš mogoče prav glede pikic....
lucika- pojdi malo na zrak, paše...

see you!!!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 917
27.11.2006 10:31:19   
mis
Evo, odhajam na zrak. Samo javim se. Bila sem na pregledu, vse ok. maternica nazaj taka kot mora biti, vzel bris... Ko sem sla od doma pa da sem prisla nazaj je trajalo eno dobro uro. So se kar potrudili. Mala pa še vedno spi. Mož zna uspavat...

Mi smo pa imeli burno. Cel večer kar štala, potem pa od pol petih nič več spanja. Dretje, jamranje...user posted image  Ne vem... Sej bo, ane?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 918
27.11.2006 11:33:38   
beki24
Najprej, čestitke Maxu(Pikabu) za 2 meseca in Kaji (Ženkica) za 1 mesec!!user posted image user posted image user posted image

Mi imamo pa za sabo peklensko nočuser posted image ! V soboto je imela cel dan žurke, krčki, pa crklanje, pa ne spat..., potem je včeraj cel dan lepo spala in bila kot angelček, jedla je pa kot polh- sigurno okoli 1l v celem dnevuuser posted image , v glavnem- jedla in spala!mPotem od 19ih naprej pa štala, krčki, jok, pestvanje.... vse do 23ih, ko smo mislili, da bomo šli spatuser posted image . Krči so se nehali, samo mala je bila naspana in ona pa že ne bi spalauser posted image , se je potem do 1ih ponoči  histerično drla, vmes za ene 30 min zaspala- groza!!!!!!!!! Meni je bilo kar slabo od njenega dretja, pa nič ji ni manjkalo- razen tega da ni bila v naročjuuser posted image ! No potem sta z atijem vsala, se najedla in ob 2eh šla nazaj spat- in je spala do 6.30- pojedla in spala naprej do 10ih zjutraj- no vsaj jaz sem se naspala, mojga, danes v službi si pa raj ne predstavljamuser posted image

Pa še to- mi imamo krčke, pa nobenega zelenega drekcauser posted image

Zdej grem pa palačinke pečt, dokler še spiuser posted image

lp

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 919
27.11.2006 11:49:18   
Ženkica
Čao punce.

Danes je naša Kaja stara točno 1. mesec user posted image  user posted image user posted image  - vendar kar se pa korigirane starosti tiče smo pa še vedno 14 dni v minusu. Smo imeli tudi prvič pediatra danes, gospa pediatrinja je toooooooook fajn tetica, pa tut Kaja je bla zlo pridna. V treh tednih, odkar smo doma iz porodnišnice smo dobili gor kar 760 gramov, zrasli smo za 3 centimetre, obseg glavice pa je tudi za 2,5 cm večji user posted image user posted image  - skratka Kaja zelo lepo napreduje.

No danes je na sporedu kuhanjke, sesanje in likanje in seveda sprehod, jupiiiii, komaj že čakam da greve ven, ker Kaja zelo uživa v vozičku; pridno spančka user posted image user posted image .

Tudi ponoči smo spali danes, skratka vse je b.p.!!!!!!!!!!!

pa pa

zadovoljna mami Ženkica user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 920
27.11.2006 14:11:20   
Arabela
user posted image ČESTITKE MAKSU IN KAJI ZA DOPOLNJENE MESECE!!!! user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 921
27.11.2006 15:06:26   
frrrr
mtina, našega tut kapljice brez A vitamina že orng vržejo... je blo čez vikend kr ok, ko mu jih nisem dajala... je bila sprememba okolja in ga nisem želela še s kapljicami obremenjevat...
sem si pa včer privoščila piščanca v smetanovi omaki... bilo je na čebuli prepraženo in so bile kr orng posledice... prdenje + zelen kakec + krči... sem mu obljubila, da še kak mesec in pol ne bom čebule uporabljala pri kuhi... tašči bom pač recept brez čebule povedala in bo user posted image

Maxica...
- po kopanju Jašo namaževa z oljem Nivee ali mandljevim oljem po gubicah... enih 3x sva ga pa tudi po glavici, ker se mu je začela koža lušit
- mozoljčki po telesu so pa verjetno čiščenje kože, saj zginejo po dnevu ali dveh
- kakanje - če do 4 dni ne kaka, je normalno... po štirih dneh pa je potrebno it k zdravniku... če želite pospešit presnovo, namažite konico navadnega termometra z oljem in mu konico čist mau potisnite v zadnjično odprtino... naš vsako plenico vsaj mau tut z drekcom pomaže (vsaj prdne tko, da kej vn prileti user posted image )

vava, js sm zamenjala ticker, ker mi ta iz tickerfactory ni bil všeč - je treba predolgo čakat na spremembe user posted image

bilirubin... v sredo moramo še enkrat na pregled... mali ima moževo krvno skupino in zaradi tega + izključnega dojenja se še bolj počasi razgrajujejo ne vem katere že krvničke... upam, da bodo v sredo boljši rezultati... ga pridno sončkamo user posted image

zdej grem pa perilo pobrat, potem bo pa počasi hranjenje na vrsti...
lep dan!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 922
27.11.2006 17:20:53   
gaya

Se na hitro javim.
Mi mamo celo štalo. Poročam ko bo vse skupaj za mano. Sam zanima me kera mi je plačala kapljice 700SIT, da jo obkljukam.

Čestitke vsem pikcem za osvojene mesece.

Šibam ker je panika

Uživajte

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 923
27.11.2006 19:11:52   
mis
Gaya jaz sem ti plačala zase in @lino.

Čestitke vsem za dopolnjene mesece (Maks in Kaja)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 924
27.11.2006 20:18:52   
mis
Še eno vprašanje. Pikabu, mislim da si ti delala odtise rokic in nogic. Katere barve si uporabila in kje si jih kupila?

A je katera kdaj opazila malo krvi na pleničkah? Jaz sem danes. Klicala sem prijateljico in je rekla, da je to normalno, če včasih pride, ker se napenjajo. Kaj menite ve?

Pikabu, sposodit sem si šla tisto knjigo, ki si jo ti priporočila. Dojenček, kaj lahko pričakujemo prvo leto. Super je in priporočam tudi ostalim.

Gremo se kopat in spat...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......