frrrr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Frrrr, jaz Lana vedno preoblečem, če mu plenička prepušča. Ne vem, kr nekak ne upam, da se mu tista mokrota shladi na kožici, no. Maxica, sm šla prav gledat kaj sm napisala... IZVIRNO SPOROČILO: frrrr nism ga rabla budit... se je sam zbudil pred mojo depilacijo... pa še 10 minut prehitr je bil, ker še ni blo tk hudo z lakoto, je blo v postli neki vlažno mamica Active Fitke uporabla, do zdej pa Active Baby skoz in ni dost zategnila v pasu, pa je mim teklo no, smo ga zdej kr v tavelko postlo dali, da se posuši, pol bomo pa pleničko čez ruknili in zutr preoblekli... zdej se nama ne da a je to za socialno? al še katera tk naredi? do zdej se je to sam 1x zgodilo, ko je bil še tolk majhen, da ga ni motilo in je pač spal... drgač se pa vedno prej zbudi, preden pride do posteljnine in so samo oblačila za preoblečt v takih primerih slabo sem to spisala... pol besed požrla, ker so se mi zdele samoumnevne... Jašo VEDNO preoblečem, če je moker (ne glede na uro)... postelje nisem preoblačla sred noči, zato sm tamučka dala na taveliko posteljo spat, da se je njegova mau posušila, pol smo pa na rjuho dali pleničko, da ni tam gor spal, čeprav se verjetno ne bi glih okužil, če bi spal na tistem... no, mož me na trenutke zafrkava, da bom tamaučka vsak dan nekajkrat v alkohol namočila in razkužila, ko se bo začel okrog plazit drgač pa današnji dan in načrti za današnji dan... Pikabu sem pustila na cedilu... ubrali smo 2. načrt in šli na sprehod do živalskega vrta, zraven pa sosedovo psičko vzeli... bilo je lepo, prav tako mislim, da je Pikabu s svojo družino preživela lepo nedeljsko popoldne oz. ga še preživlja... je rekla, da ni huda in da bodo še prišli, pa se takrat dobimo... sem ji naročila, da prečekira kako je s temperaturo vode v Svetu doživetij in poroča... joj, kompliciram s tem plavanjem (sama sebe presenečam, ker ponavadi sm bolj na izi) - Katarinca že skor plava, Zoja in TianMaks... js pa skor doktorirala tu zravn, pa še ni ratalo prit do bazena smotka sm... morm se skulirat - altati dej me mau s šibo po riti sta se že kopala, danes tut mtina, do lj živalskega vrta imamo mi 45 minut vozičkanja... je pa zelo lep sprehod po naravi do tja in tut tam bo pomoje za Jašo zelo zanimivo... se nam kar splača letne karte kupit, ker bomo zihr več kot 5x šli... danes smo se vmes na Poti spominov in tovarištva na eno klopco vsedli... bom potem kakšno fotko pripela, ko s fotkiča potegnem slike... in se je psička zavalila na hrbet in okrog - ne vem kako se temu reče, babica pravi, da naredi pijančka... Jaši je bilo tolk všeč, da se je začel na glas krohotati... prav luštno je bilo muki - terme Snovik pa imajo nudizem pa men se zdi, da Banovci tut... bomo pa v vaše konce (no, Radgonske) šli in neu problemov s kopalkami ne, sej v bazenu mi pa nudizem nekak ni, no v morju je super, bazen je pa mau čudna vprašanja : - ali se vaši tut praskajo po glavci in vlečejo za ušesa medtem, ko zizajo? js morm Jaši skoz rokico popravljat, ker drgač ima vsake toliko časa sred glave kakšno krastico (če mami ne pravočasno notkov postriže) za uho se pa vleče in ga nateguje tako kot moj modrc ali pa pleničko, ki jo imava podlženo, da ni vse mokro. - nekatere ste že pisale, da se vaši na trenutke prav grdo z igračkami igrajo... je potem to normalno? zgleda kot bi želel s silo na igračko kaj izsilit... pol pa razmišljam kaj delam narobe, da je mali nasilen no, zdej grem pa jest, možek kosilo pripravil... Jaša je ravno zaspal... potem pa bomo videli, mogoče nam še uspe na kak sprehod skočit... sm prav vesela, da bo mau grdega vremena (potrebujem 2-3 dni, več ne), da malo pospravim stanovanje... kr šibamo okrog in ni časa za pomivanje tal, brisanje prahu - lucika, mi pošlješ patronažno, da mi prah pobriše? lepo nedeljo!
|