Maxica
|
Dobro jutro. Smo spali do petih, ko sem ga dala k sebi, je jedel/spal do šestih, ko sem ga preložila v njegovo posteljico, ob sedmih pa auf. Groza, jaz bi pa še spala. Ne vem, zakaj hoče tako zgodaj vstati. Spet bom kot en zombi cel dan. Pri nas tako grozno piha, da je joj. Mrzla burja, brrrr. Tako da se bomo verjetno popokali v avto in šli v sosednji kraj v Mercator, kjer je igralnica, pa se bo Max malo naigral, Lan pa upam da naspal. Jaz bi pa tudi šla v Atlantis, ja. Za naslednjo nedeljo se menite, vidim. Morda bi nam pa zneslo. Sam tudi jaz bi morala kopalke nabaviti, vsaj v modrc res ne vem, če bi še kaj spravila. Pikabu, Slavka zdaj ni doma, tako da ko pride, ga bo mož poklical, pa vprašal. Mož je kar za trdno sklenil, da ga v tej župniji ne bomo. Tako da... Tasha, po dežju vedno posije sonček, boš videla, da bo tudi pri vas. Pridejo pa res taki dnevi, ko kar ne vidiš rešitve, ampak ko pa enkrat gledaš nazaj, pa vidiš, da sploh ni bilo take panike. Čestitke Matjažu in @lini, ter Luki in Vavi za petko. Pikabu, jaz se kar držim čokoladnega posta, edino zadnjič me je pa tolk nekaj navijalo, da sem bila non stop na wcju. Ne vem a so jabolka ali mandarine s čim takim pošpricani, da me brž začnejo taki vetrovi, kakor hitro pojem to sadje. Tako da mi je potem mož svetoval, naj malo čokolade pojem. In sem, čisto malo, tako da mi je malo želodec pomirilo. Sam zaradi zdravja, sicer me res ne bi premamila. Za sladko sem pa še, po moje bom, dokler dojim, še kar. Sem bila pa včeraj prav volčje lačna. Ne vem, verjetno bom morala začeti zajtrkovati, saj preden pridem na vrsto, je ura že enajst, takrat pa pojem samo eno milky way minute, pol je pa že kmalu kosilo. Pol sem pa ob petih že tolk lačna, da ne vem, kaj bi še pojedla.