|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  329 330 [331] 332 333   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
9.3.2007 23:24:51   
beki24
Frrrr- sej nisem mislila za to nedeljo ampak naslednjo 18tega,mal  narobe sem napisala!
ja sem glih premišljevala, če rabiš kej special za tamale za v bazen- ker mi ne hodimo na kopanje in nimam tega obroča, pa ne vem če bi ga za tiste 2x kupovalauser posted image , pa kaj vse sploh rabimo za na bazen- jst sploh ne vem kako bi sama to zmogla, sebe spedenat, pa Tinkarouser posted image .......moram probat enkratuser posted image , da ne bova domov pobegnile še preden bova do bazena prišliuser posted image

grem spat, lahko noč

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8251
9.3.2007 23:27:33   
tasha23
Čer,

mal sem ven padla in imam občutek, da vam ne morem slediti user posted image
Večkrat odprem forum in vas berem, pa ne vem kako začeti, kaj napisati... v bistvu počutim se kot da spadam sem...

čudni občutki me obdajajo... doma imamo neke probleme, ki jih žal ne morem deliti z vami (in tako rada bi!!!) - ne morem pa deliti z vami, ker so nekatere članice Rr-ja naše znanke in saj veste kako je ko ljudje ''vejo'' in ''povejo naprej''...

moci zdrži, bo minilo in želim ti iz srca, da čimprej.

...in kot ponavadi, ko sem jaz večernica ni nobene na vidiku user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8252
10.3.2007 7:11:11   
Clody
Jutrooooo,

Prrvvvaaaaa po dolgeeeem čaassuuu!!!

Ja, kdaj ste pa včerej tako čvekale, jest sem vas pa tako čakala. Prisotna je bila samo piškot, pa še ona je imela tolko dela s pecivom, da ni blo nič od nje!user posted image user posted image user posted image

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 8253
10.3.2007 7:32:15   
Anonimen
drugaaaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu Clody)
  Neposredna povezava do sporočila: 8254
10.3.2007 7:38:49   
Clody

Vidim da je prišlo še nekaj novih uporabnic - DOBRODOŠLE V RAJU ČVEKARIJ!!!user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE TUDI VSEM PETMESEČNIKOM
- kako čas beži!user posted image user posted image user posted image

Mi se mamo super, brez večjih problemov. Nejc je priden, mami lena, ati še bolj. Stanovanje ni pospravljeno in sicer z izgovorom, da se ukvarjava s tamalim.user posted image Ko ati prevzame malega bi res lahko kaj naredila, ampak ju je tako luštno gledat, da kar ne morem stran. Pol me pa hecata, da Nejc hoče sestrico ali bratca. Hhmm, počasi, počasi.
V družbi v kateri sva se gibala sva prva z otrokom, čeprav smo že vsi nekako s 3 spredaj - jaz pravim, da so čudni ti gorenjci, kajti na dolenjskem od koder sem jaz se otroke dela po tekočem traku. Se m i zdi od vseh fantom, moj še najbolj družinski atek in sem prav vesela, da sem njega izbrala. user posted image

Frrr, ti kar pobij te žuželke, ker so res nevarne. Jaz jih nisem mogla, ker mi lubek ne pusti pobijat ne mrčesa, nič. Če že ubijam pajka, ga moram na skrivaj drugače se sigurno skregava. Se spomnim ko sva začela z najino vezouser posted image user posted image
Menstruacije jaz še nimam, pege sem dobila tudi jaz, sploh po obrazu, ampak imam to že v naravi. Plavanje dojenčkov pa jaz nisem prijavila, ker bom za ta denar kupila raje letno karto na kopališču Bled ali Radovljica.
in sva šla na dopust v Grčijo, sem pohosila čebelo. Vsak na svojem pomolu sva čakala trajekt.

Altati, res imaš 3 zlatke. Se mi pa zdi, da bo Jaša prerasel obe princesi in gorje snubcem. Sem gruntala, da če bi pa dobil še eno punco Jašiko, bi pa res mogli samo za vložke delat!user posted image user posted image
Jaša je na zadnji sliki vidno utrujen od gajinega flancanja. Babe znamo zaflancat ja!!user posted image

Piškot - kaj če ti joga, če je kuhinja svinjska???
             A veš ker biznis bi laufal? En hotelček za pse!

Beki, super frizurc a, barva pa še bolj. . A tebi kar na dom pride? Ja ste pa moderni, ni kej! Pa srečno jutri s peko!A se Tinkari že spreminjajo učki?

Maxica - pa daj krstit, da se boš nehala obremenjevati, pa novega župnika ti ne bo treba iskat, pa še za tabo bo vse. Bodo vsaj herpesi izginili!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8255
10.3.2007 7:48:30   
Anonimen
Pol me pa hecata, da Nejc hoče sestrico ali bratca. Hhmm, počasi, počasi.

hej clody pri nas je tud tko..skos moj neki govori za bratca..jao jaouser posted image

(odgovor članu Clody)
  Neposredna povezava do sporočila: 8256
10.3.2007 7:50:47   
Anonimen
Luka -vava

Matjaž -@lina

čestitke!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8257
10.3.2007 7:55:06   
altati
clody- a gremo v ponedeljek na špancir na Bled?
ti, jaz, Gaya, Pikabu???? še katera????

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 8258
10.3.2007 8:11:01   
gaya

Jutro

noro ste načvekale. Jst bom bl hitra, mamo norouser posted image . Pikabu, nisem poklicala, ker sem pol mogla nujno na Bled po tamali, po eno v vrtev, po drugo v šolo, pol smo šle pa kr na Bledu na sprehod.

Jst sem za v ponedeljek za sprehod na Bledu. Altati pa ti kr na Bled prnesem torto user posted image , kaksno žličko ti bodo pa pr kofetu dal zraven.

Čestitke

MATJAŽ IN LUKA TER MAMICI user posted image user posted image user posted image

Pri nas bo pa vikend žurk. Ta velka gre danes na roj dan in to bodo frajle kar prespale v vikendu, zgodaj so začeluser posted image , no ata od slavljenke bo stražaruser posted image , jutri mamo pa doma praznovanje od naše ta velike punce.user posted image  Včer so meli v bloku pri sosedi žurko, kar smo seveda občutili vsi in to bo 2 zjutrajuser posted image

Tolk za enkrat, zdaj gerem pa prečekirat najmljašo, ker se mi zdi sumljivo k že tok časa spiuser posted image , pol se pa napakiramo ven na sončekuser posted image

AJA PA GAYA POŠOLJA VSEM VAŠIM MUČENIKOM ENO ČESTITKO ZA NJIHOV PRAZNIKuser posted image , NAŠ ATA MUČENIK SI BO DANES ZASLUŽIL ENO ČOKOLADICO user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8259
10.3.2007 8:11:54   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Altati, res imaš 3 zlatke. Se mi pa zdi, da bo Jaša prerasel obe princesi in gorje snubcem. Sem gruntala, da če bi pa dobil še eno punco Jašiko, bi pa res mogli samo za vložke delat!user posted image user posted image

A pa veš, da sem vedno imela v glavi da bom imela 3 punčke....tako da je bil zame Jaša presenečenje.....

Jaša je na zadnji sliki vidno utrujen od gajinega flancanja. Babe znamo zaflancat ja!!user posted image

Imaš prav...Gaja mu je klobasala 100 na uro, revež ni več prebavljal...jah kaj čmo, Gaja je pač po Gayiuser posted image user posted image ...a ne de Gayči?????user posted image

Piškot - kaj če ti joga, če je kuhinja svinjska???
            A veš ker biznis bi laufal? En hotelček za pse!

To ti je ideja! Jaz bi ga takoj imela!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 8260
10.3.2007 8:14:14   
altati
Gaya - in kje ti vidiš mučenikeuser posted image ???? Jaz ne poznam nobenega....user posted image user posted image  Moj je daleč od mučenikov...kaj bi mu lako bilo lepšega kot živeti s tremi ženskami????saj ima skoraj harem in to da bi bil mučenikuser posted image user posted image ? Ni šans!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8261
10.3.2007 8:16:54   
lucika
tasha, zs tud deluje, kar sprosti se, jaz te bom poslusala. ce ti bo pomagalo in ce ti je.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8262
10.3.2007 8:22:45   
altati
tasha23 - saj bo bolje....verjemi!pridejo takšni dnevi!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 8263
10.3.2007 8:43:09   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: altati

clody- a gremo v ponedeljek na špancir na Bled?
ti, jaz, Gaya, Pikabu???? še katera????
l

Sem ZA!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8264
10.3.2007 9:15:49   
Maxica
Dobro jutro. Smo spali do petih, ko sem ga dala k sebi, je jedel/spal do šestih, ko sem ga preložila v njegovo posteljico, ob sedmih pa auf. Groza, jaz bi pa še spala. Ne vem, zakaj hoče tako zgodaj vstati.user posted image  Spet bom kot en zombi cel dan.
Pri nas tako grozno piha, da je joj. Mrzla burja, brrrr. Tako da se bomo verjetno popokali v avto in šli v sosednji kraj v Mercator, kjer je igralnica, pa se bo Max malo naigral, Lan pa upam da naspal.
Jaz bi pa tudi šla v Atlantis, ja. Za naslednjo nedeljo se menite, vidim. Morda bi nam pa zneslo. Sam tudi jaz bi morala kopalke nabaviti, vsaj v modrc res ne vem, če bi še kaj spravila.user posted image
Pikabu, Slavka zdaj ni doma, tako da ko pride, ga bo mož poklical, pa vprašal. Mož je kar za trdno sklenil, da ga v tej župniji ne bomo. Tako da...
Tasha, po dežju vedno posije sonček, boš videla, da bo tudi pri vas. Pridejo pa res taki dnevi, ko kar ne vidiš rešitve, ampak ko pa enkrat gledaš nazaj, pa vidiš, da sploh ni bilo take panike.
Čestitke Matjažu in @lini, ter Luki in Vavi za petko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pikabu, jaz se kar držim čokoladnega posta, edino zadnjič me je pa tolk nekaj navijalo, da sem bila non stop na wcju. Ne vem a so jabolka ali mandarine s čim takim pošpricani, da me brž začnejo taki vetrovi, kakor hitro pojem to sadje. Tako da mi je potem mož svetoval, naj malo čokolade pojem. In sem, čisto malo, tako da mi je malo želodec pomirilo. Sam zaradi zdravja, sicer me res ne bi premamila. Za sladko sem pa še, po moje bom, dokler dojim, še kar.
Sem bila pa včeraj prav volčje lačna. Ne vem, verjetno bom morala začeti zajtrkovati, saj preden pridem na vrsto, je ura že enajst, takrat pa pojem samo eno milky way minute, pol je pa že kmalu kosilo. Pol sem pa ob petih že tolk lačna, da ne vem, kaj bi še pojedla.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 8265
10.3.2007 9:18:59   
Arabela
Spet mi je mala miška uničila post, ker mi sedi v naročju...

No pa še enkrat vsem sončno dobro jutro!!
Mi je kar žal da imam ob 10ih frizera ker je zunaj tako lepo da bi šla kar zdaj na špancir..

Noč je bila solidna, mami ni preveč bluzila, mala se je kakih 3x zbudila kar je ok...
Ej kar ne morem verjeti da je že sobota, je teden minil kot bi pihnil..

Jaz bi tudi na Bled na kremšnite... user posted image user posted image user posted image

Tasha, drži se.. za dežekom vedno posije sonček.... če bi se rada potožila imamo zs...

Mi smo pa pri vseh znanstvenih poskusih da bi malecka pila iz flaške, pa žličke, preko slamice ugotovili... PILA BOM KAR IZ KOZARČKa!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Saj tako je še najbolje...
Naša je res prava faca.. noče dude, noče stekleničke....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 8266
10.3.2007 9:22:42   
Arabela

Čestitke za 5mesecev

user posted image user posted image user posted image VAVA IN LUKA

MATJAŽ IN @LINAuser posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8267
10.3.2007 9:59:51   
Pikabu
Čestitke za pet mesecev:

user posted image @lina in Matjaž user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image vava in Luka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8268
10.3.2007 10:05:17   
Pikabu
Samo, da se javim. Projekt "samskega" dopoldneva je uspel. Moje tri lubčke sem spokala ven in se že prdino sprehajajo, mene pa zdaj čaka: user posted image user posted image user posted image user posted image

Hitim, da čim več naredim. user posted image

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8269
10.3.2007 10:17:55   
piskot
Dan.

Cestitke MATJAZU in LUKI!

Ful lep dan. Malo piha, sam tukaj ni sile. Gremo na teren. V takem vremenu ful ponudb od prijateljic, da gredo z nama na sprehod.

Clody, altati v pasji hotel je treba vlozit zacetni kapital, za sprehajalnico pa ne rabis nic.

maxica lansko leto so tukaj v kranju, na zlatem polju krstili mojega bratranca. in se spomnim, da je bilo tako, da je zupnik pocakal, da so bili 3je, pa je bil krst, nic pa vnaprej doloceno trikrat letno ali kaj podobnega.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8270
10.3.2007 13:53:04   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Mi smo pa pri vseh znanstvenih poskusih da bi malecka pila iz flaške, pa žličke, preko slamice ugotovili... PILA BOM KAR IZ KOZARČKa!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Saj tako je še najbolje...

takšna je bila moja Tia!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8271
10.3.2007 15:39:53   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: moci

altati, kok maš lepe otroke user posted image

Ja, Altati, pa res. No ja, saj pri taki mamici res ne morejo biti grdi. Očka sicer še nisem videla, sem pa iz preverjenih krogov drage rrjevke slišala, da tudi on ni za zavreči.user posted image

JEZIK TI BOM ODREZALA!!!!

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8272
10.3.2007 15:42:27   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ja, Altati, pa res. No ja, saj pri taki mamici res ne morejo biti grdi. Očka sicer še nisem videla, sem pa iz preverjenih krogov drage rrjevke slišala, da tudi on ni za zavreči.user posted image

Kdo je pa tebe kaj omenil?user posted image  Misliš, da nimam nobene druge drage rrjevke?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8273
10.3.2007 15:44:46   
altati

Kdo je pa tebe kaj omenil?user posted image  Misliš, da nimam nobene druge drage rrjevke?user posted image

Muki1, lepo da se izdašuser posted image ! Jaz sem pa že razmišljala, katera je Maxici na ZS dajala poročila o mojem možuuser posted image ....in komu so moji dragi otroci podobni??????Pa da slišimo.....?????

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8274
10.3.2007 16:05:26   
altati

SAMO EN MANJŠI POPRAVEK - PRSTE TI BOM ODREZALA!!!!!, bi moralo pisat! DA NE BOŠ MOGLA PISAT! IN NE JEZIK, MUKIuser posted image !!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  329 330 [331] 332 333   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  329 330 [331] 332 333   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?