|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  327 328 [329] 330 331   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
9.3.2007 21:53:15   
beki24
Pikabu in ostale- dokler dojite je vsakršna oblika menstruacije (pogosto, redko, nikoli, veliko,malo...) normalno!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8201
9.3.2007 21:53:47   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

altati- tvoji otroci- res, brez besed, eden lepši od drugega

slaba ni niti mama Beki, niti njena Tinkara...moram pa Tinkaro še Jašu pokazat! Beki pa ne bom kazala možuuser posted image !

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8202
9.3.2007 21:57:27   
Maxica
Beki, super frizurca, tudi barva mi je všeč, ti paše.user posted image user posted image user posted image
Zdaj vas bi pa še za en nasvet prosila - o našem krstu veste že vso zgodbo in župniku tudi. No in zdaj sem se spravila brati tisto knjigo, ki mi jo je svetovala Altati. Prišla sem do enega poglavja, kjer piše o odpuščanju, pa da je treba takšne dogodke, ki te težijo, pustiti za sabo, odpustiti tistemu, ki je v to vpleten itd., da se ti to lahko tudi na zdravju pozna (moj herpes npr.user posted image ) itd. Potem sem pa razmišljala, če naj vendarle (po)pustim, pa magari zaradi sebe. Da pač krstimo pri maši, ob pol devetih zjutraj, maša bo dolga več kot eno uro, Lana bo treba nositi sem in tja po cerkvi, ker ne more biti pri miru, to bo en kup govorjenja od pametnjakovičev in opravljanja, bomo brez enega botra, ker moj bratranec takrat ne more, po maši lahko gremo edino k nam na kos torte, itd.itd.itd. V glavnem en kup razlogov proti je, ampak me pa res že too much obremenjuje vse skupaj, in se res bojim, da mi še kje ne rata kakšen herpes.user posted image user posted image  Kaj mislite? Naj vztrajamo pri svojem? Res ne vem kaj narediti. Lana bi res rada krstila, saj smo verni in mi to res veliko pomeni, vendar pod drugačnimi pogoji, no. Svetujte mi, prosim. Naj popustim?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8203
9.3.2007 21:57:48   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci
altati, kok maš lepe otroke user posted image

Ja, Altati, pa res.

Se podpišem tudi jaz. user posted image user posted image user posted image user posted image Tia je pa že zdaj prava manekenka, pa kako je fotogenična, pa kako se zna lepo postaviti.

Klavir pa tudi mi že vadimo, bom dala slike, samo da možka prej spustim do računalnika.user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8204
9.3.2007 21:59:39   
altati
Maxica- če ti res veliko pomeni, da ga krstiš v vaši cerkvi, bi jaz popustila. če ti je pa to vseeno, bi ga pa jaz krstila drugje, ob uri ki bi mi ustrezala in z botri, ki si jih želiš. Pretehtaj kaj ti več pomeni! Nariši si tabelo + in - in računaj! Pa sporoči rezultat!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8205
9.3.2007 22:01:26   
Maxica
Glede menstruacije težko kaj svetujem. Pri Maxu sem jo dobila po enajstih mesecih dojenja, pa bi rekla, da je bila kar normalna, morda kakšen dan več kot ponavadi. Tudi potem sem jo dobila kar nekako redno vsak mesec, no, po petih mesecih sem pa potem itak zanosila, tako da sem spet brez. Upam, da še kakšne pol leta.
Za rota virus pa tudi jaz ne nameravam cepiti, vsaj zaenkrat ne, no.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8206
9.3.2007 22:02:50   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Maxica- če ti res veliko pomeni, da ga krstiš v vaši cerkvi, bi jaz popustila. če ti je pa to vseeno, bi ga pa jaz krstila drugje, ob uri ki bi mi ustrezala in z botri, ki si jih želiš. Pretehtaj kaj ti več pomeni! Nariši si tabelo + in - in računaj! Pa sporoči rezultat!

To mi niti ne pomeni toliko. Rada bi že enkrat opravila s to zadevo, vendar ne vem, če je kje kakšen župnik, ki bi mi ga krstil tako, izvenredno.
Se pa že moja mama ful obremenjuje s tem, da mi je že prav težko, no.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8207
9.3.2007 22:02:53   
altati
tudi jaz ne morem komentirati menstruacije. dokler sem dojila, je nisem nikoli dobila. Upam, da tako ostaneuser posted image ....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8208
9.3.2007 22:03:40   
frrrr
Pikabu, sm js tut že razmišljala, da bom šla preden zaključim z dojenjem k G... mi je rekel, ko končam... sam nimam še namena tolk hitr zaključit... mogoče jih vsaj pokličeš in poveš o izcedkih... če jim kaj neu štimalo, ti bodo tk rekli, da se pridi pokazat
js sm spraševala zato, ker ne vem ali sm že sploh dobila prvo menstruacijo al ne user posted image to mi ni izgledalo glih v pravi obliki... ni blo nč od nč... v 4ih dnevih manj kot običajno v enem user posted image

beki - luštno frizurco imaš! pa celo sliko sm podrobno preučila user posted image in prišla do ugotovitve, da ima Tinkara tvoj nosek... pa še pa še pa še, da si simpatična mamica Tinkara je pa pravi cukr.. dobr sta to upedenala s tvojim user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8209
9.3.2007 22:04:06   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: altati

To mi niti ne pomeni toliko. Rada bi že enkrat opravila s to zadevo, vendar ne vem, če je kje kakšen župnik, ki bi mi ga krstil tako, izvenredno.
Se pa že moja mama ful obremenjuje s tem, da mi je že prav težko, no.user posted image

so, so....moji otroci so vsi izvenredno krščeni....ker sem jaz kar se tega tiče tudi bolj izrednauser posted image ....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8210
9.3.2007 22:04:22   
beki24
oh, Altati, mislim, da te tvoj možiček za nobeno ne bi zamenjaluser posted image - kdo mu bo pa torte in piškote pekeluser posted image -hec- hvala za kompliment

joj, maxica- kar piše v knjigi je vse res, ampak, jst preko nekaterih stvari ne morem, pa tudi če bi si želela, odpustim ja , pozabim ne (sem pač škorpijonuser posted image )
Tale vaš župnik je smotan sto na uro, ampak sama se odloči, če je vredno tvojih živcevuser posted image
Jst bi ga poslala v triuser posted image  in šla drugam, ampak moj odnos do cerkve ni enak tvojemu!!! Je pa brezveze, da se zaradi njega toliko sekiraš- če je smotan in neprilagodljiv ne moreš pomagat!!

Naredi tako, da bo tebi in tvoji družini krst ostal v lepem spominu in ne kot neka muka!!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8211
9.3.2007 22:04:29   
Pikabu
Beki, kako lepo odpira usta. Naš pa bolj posrka dol z žlice. Pa ko je sedel v trip trapu, se mi je prav metal na žlico, mu sploh nisem mogla v usta nosit, danes sem ga pa kar nazaj v ležalnik dala, pa je lepše jedel. Bomo nekaj časa raje še tako prakticirali. Drugače pa ful uživa v trip trapu, še posebno, če Ema kje okoli skače.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8212
9.3.2007 22:06:20   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Frrr, še glede plavanja in rota virusa. Glede plavanja se jaz nadejam, da bo Maks tudi tako plaval, čeprav ne bova hodila na tečaj. Se pa spomnim stvari od Eme, tako da bomo isto počeli z njim, ko bomo šli plavat. Za rota virus pa mi ne bomo cepili. Maks je že prestar, naša P ni nič omenila, tako da zdaj itak nimam kaj. Upam, da se temu izognemo, verjetno pa Ema ne bo še šla jeseni v vrtec, tako da tudi upam, da ne bosta imela kje tega za staknit.

rota virus... sej, če so ostali otroci v vrtcu cepljeni, pol naš tut nima od koga staknit user posted image
plavanje... pol bova pa z Jašo vletela do Aqua Bohinj al pa kam bližje vam, pa te bova za učiteljico vzela user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8213
9.3.2007 22:06:24   
altati
beki- welcome to the scorpio club!!!! te popolnoma razumem! odpuščamo ja, pozabljamo neuser posted image !!!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8214
9.3.2007 22:07:15   
frrrr

Pikabu in ostale- dokler dojite je vsakršna oblika menstruacije (pogosto, redko, nikoli, veliko,malo...) normalno!!
 user posted image hvala... sm se pa nasmejala ob tvojem postu... vsakršna oblika user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8215
9.3.2007 22:09:35   
Pikabu
Maxica, midve sva si v tem precej podobni. Jaz bi na tvojem mestu poskusila, če se da narediti kako drugače, mislim pa, da moraš vseeno paziti, da se bo tvoj bratranec strinjal s tem, kar boste naredili, ker on je le iz njihovih krogov in se jim verjetno ne bi rad zameril. Pretehtaj vse variante, ki so možne in čisto na koncu, ko res vse izčpaš, pa če boš videla, da res ne bo šlo drugače, potem popusti. Glede opravljanja in podobnih stvari se pa ne sekiraj. Če ti bo kdo kaj povedal, mirno lahko poveš, kako in kaj je bilo in da tak krst ni bil po tvojih željah.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8216
9.3.2007 22:12:01   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
plavanje... pol bova pa z Jašo vletela do Aqua Bohinj al pa kam bližje vam, pa te bova za učiteljico vzela user posted image

Frrrr, z veseljem, drugače pa tudi mi pridemo v Atlantis. Imamo še brezplačne karte za koristit. Aja, vidiš, to sem ti pa pozabila odgovoriti. Ne vem, koliko toplo je na DIF-u, tako da ne morem primerjat z Atlantisom, pa že dolgo nisem bila in sem kar malo pozabila. Vem, da nam je bilo primerno. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8217
9.3.2007 22:12:49   
Pikabu
Aja, beki pozabila pohvalit. Luštna frizurca, pa lepa barva. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8218
9.3.2007 22:13:41   
frrrr
Maxica, pol bodo pa herpesi zarad vseh drugih stvari, ki ne bodo tako šle kot bi morale... ne vem, če je glih o takšnem odpuščanju in popuščanju govora... tebi bo v primeru popuščanja še veliko stvari šlo narobe... js svetujem, da pozabiš na vse skup za nekaj časa... Lana pa krstite poleti, ko bo lažje preživel čas pri maši, pa potem naredite kak luštkan piknik doma... vzem si ga na izi user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8219
9.3.2007 22:16:09   
Pikabu
Pikabu, sm js tut že razmišljala, da bom šla preden zaključim z dojenjem k G... mi je rekel, ko končam... sam nimam še namena tolk hitr zaključit... mogoče jih vsaj pokličeš in poveš o izcedkih... če jim kaj neu štimalo, ti bodo tk rekli, da se pridi pokazat
js sm spraševala zato, ker ne vem ali sm že sploh dobila prvo menstruacijo al ne user posted image to mi ni izgledalo glih v pravi obliki... ni blo nč od nč... v 4ih dnevih manj kot običajno v enem user posted image

Sem ravno danes razmišljala, da bom kar poklicala, razložila, potem naj pa oni presodijo, a naj se pridem pokazat ali ne. Drugače je meni na pregledu po porodu rekel (drugi G), da me eno leto ni treba videt tam, zaradi njega še dlje, samo če ne prej, eno leto po porodu bom zagotovo šla. Aja, ko si še to napisala. Mogoče se ti M samo pripravlja, ker tole, kar si napisala, me spominja, oz. imam občutek, da je podobno, kot so pri meni ti izcedki. Zase vem, da to M ni.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8220
9.3.2007 22:16:48   
beki24

user posted image hvala... sm se pa nasmejala ob tvojem postu... vsakršna oblika user posted image

jst nimam redne, enkrat na mesec in pol, drugič po 14 dneh- je pa bolj močna kot pred zanositvijouser posted image pa dolgo časa traja ( je pa res , da si mleko še sčrpam, pa čeprav 1x na 3 dni- zdej ga pa kar noče dokončno zmanjkat)- sej bom šla tko kmal na tabletke, pa bo spet bolj na easy!

namesto da bi likala, visim tuki- je bolj finouser posted image

a nos da ima po meni- no če ti tako praviš- meni se zdi, daa ima bolj širokegauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8221
9.3.2007 22:18:00   
Pikabu

Maxica, pol bodo pa herpesi zarad vseh drugih stvari, ki ne bodo tako šle kot bi morale... ne vem, če je glih o takšnem odpuščanju in popuščanju govora... tebi bo v primeru popuščanja še veliko stvari šlo narobe... js svetujem, da pozabiš na vse skup za nekaj časa... Lana pa krstite poleti, ko bo lažje preživel čas pri maši, pa potem naredite kak luštkan piknik doma... vzem si ga na izi user posted image

Tale ideja tudi ni slaba, čeprav če se ne motim, Maxica pojasni, imajo oni točno določene nedelje, kdaj naj bi se krščevalo, oz. če se prav spomnim, je napisala, da imajo krste samo trikrat na leto. Upam, da je tudi poleti, to bi bilo pa res boljše, kot je Frrrr predlagala.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8222
9.3.2007 22:19:27   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Frrrr, z veseljem, drugače pa tudi mi pridemo v Atlantis. Imamo še brezplačne karte za koristit. Aja, vidiš, to sem ti pa pozabila odgovoriti. Ne vem, koliko toplo je na DIF-u, tako da ne morem primerjat z Atlantisom, pa že dolgo nisem bila in sem kar malo pozabila. Vem, da nam je bilo primerno. user posted image
no, pol pa le sporoči, ko boste prišli... na DIFu imajo plavanje dojenčkov v tamajhnem bazenu in je že v slačilnici full vroče... vglavnem naš je bil v plenički in čist moker po hrbtu, glavi... in to še preden je začel jokat... pol je bil pa tk tak kuhan rak user posted image js pa tut, ko sm ga morala poslušat... to mene čist preveč utrudi, nism za jok user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8223
9.3.2007 22:19:55   
beki24
Tale župnik pa ima nek red in disciplino- krsti 3x/leto- ja, on že ve kako delat, da se čimmanj delauser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8224
9.3.2007 22:21:10   
beki24
plavatuser posted image - midve tud- a je v Atlantisu dost toplo- bi se lahko enkrat dobili!!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  327 328 [329] 330 331   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  327 328 [329] 330 331   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?