|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  328 329 [330] 331 332   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
9.3.2007 22:21:24   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Tale župnik pa ima nek red in disciplino- krsti 3x/leto- ja, on že ve kako delat, da se čimmanj delauser posted image

Beki, saj ne vem, če sem si prav zapomnila, ampak mislim, da je enkrat tako napisala.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8226
9.3.2007 22:22:14   
piskot
maxica zakaj pa ne poklices v kaksno drugo zupnijo in vprasas ce bi ti krstili otroka? Vem da so eni zupniki bolj odprti in prilagodljivi kot drugi. Spomnim se da od matere eni zlahti niso hoteli krstiti otroka v Kranju, ker nista bila cerkveno porocena, potem so pa nasli enega zupnika v Besnici, pa jim ga je ta krstil.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8227
9.3.2007 22:22:55   
Pikabu
plavatuser posted image - midve tud- a je v Atlantisu dost toplo- bi se lahko enkrat dobili!!!

O, to bi bilo super. Ampak mi verjetno pridemo na kakšno nedeljo, ker sicer možek ni frej. Razen, če bomo čakali tja do prvomajskih ali kakšnega drugega dopusta.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8228
9.3.2007 22:24:09   
frrrr

a nos da ima po meni- no če ti tako praviš- meni se zdi, daa ima bolj širokegauser posted image
poglej ti moj nos... al pa Jašev, pa boš vidla širok nos user posted image Tinkara ma takega luštnega... nč širokega!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8229
9.3.2007 22:24:34   
Maxica
Ja, sedaj so odločili, da bodo krsti samo trikrat letno (pišuka, v našem kraju je šeststo ljudi, kar pomeni pet dojenčkov na leto cirkauser posted image ), tako da sploh ne vem, kdaj je naslednji. Enkrat jeseni menda. Že tako se naši starši križajo, zakaj bo krst šele pri pol leta.user posted image
Nič, verjetno bom zdaj en dan vzela telefon v roke in klicala naokrog, če mi ga kdo krsti izvenredno.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8230
9.3.2007 22:26:18   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

plavatuser posted image - midve tud- a je v Atlantisu dost toplo- bi se lahko enkrat dobili!!!

O, to bi bilo super. Ampak mi verjetno pridemo na kakšno nedeljo, ker sicer možek ni frej. Razen, če bomo čakali tja do prvomajskih ali kakšnega drugega dopusta.

Pikabu- od naslednjega tedna pa do konca maja sem vse nedelje fraj in frejuser posted image - ti kar povej kdaj pridete! Pa ostale tudi seveda!!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8231
9.3.2007 22:27:07   
frrrr

a se kr za naslednjo nedeljo zmenimo? al ima pevske? Beki, tvoj je ta vikend še doma, drug vikend sta pa že sami? sej ne mislim, da bi se kr za fiksno zmenili... okvirno pa lahk, a ne?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8232
9.3.2007 22:27:38   
Pikabu
jst nimam redne, enkrat na mesec in pol, drugič po 14 dneh- je pa bolj močna kot pred zanositvijo

Meni je rekla, da je to vpliv hormonov zaradi dojenja, pri Emi, ampak tile izcedki so pa res drugačni kot M. user posted image

Jaz sem pa eni strani vesela, da jo imam in se vsaj ne obremenjujem, kaj če sem noseča, pa ne vem. Zdaj pa približno ugotovim, kdaj je O, kdaj mora priti M (četudi ni redna, ampak glede na O vem), če je ni, panika, pa test. No, zaenkrat še nisem nobenega delala, se je vedno prikazala kot sem izračunala. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8233
9.3.2007 22:28:01   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

a nos da ima po meni- no če ti tako praviš- meni se zdi, daa ima bolj širokegauser posted image
poglej ti moj nos... al pa Jašev, pa boš vidla širok nos user posted image Tinkara ma takega luštnega... nč širokega!

Jaša pa ti imata pa prav lepa noska- sicer ima pa Tinkara podobnega kot Jaša- vsaj v porodnišnici je bil-hm hm hmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8234
9.3.2007 22:29:19   
beki24

a se kr za naslednjo nedeljo zmenimo? al ima pevske? Beki, tvoj je ta vikend še doma, drug vikend sta pa že sami? sej ne mislim, da bi se kr za fiksno zmenili... okvirno pa lahk, a ne?

o pišuka, potem cel teden ne smem nič jest, če moram v nedeljo v kopalkeuser posted image

ja, midve sva od petka 16tega samiuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8235
9.3.2007 22:36:10   
Pikabu

Sem šla prav koledar gledat. Naslednjo bi mogoče bili frej, edino ne vem, če ne bomo na eno praznovanje povabljeni. Potem pa tri nedelje zagotovo ne, ena rezervirana za pevske, tretja je že velika noč, pa je april, potem je vmes ena nedelja, ko bomo mogoče frej, naslednja v aprilu ima pa že tisto tekmovanje v Mariboru, tako da bo očitno res malo več časa šele ob prvomajskih. Sicer pa midva načrtujeva bolj konec tedna, tako da se zna zgoditi, da se bomo na hitro odločili, ampak ni panike, če se mi zmenimo, pa da ne bo kakšnih drugih obveznosti, ga bom jaz že pripravila, da bomo šli.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8236
9.3.2007 22:37:48   
Pikabu
o pišuka, potem cel teden ne smem nič jest, če moram v nedeljo v kopalkeuser posted image

Meni še to ne bo pomagalo. Bom ponosno razkazovala svoje šlaufke... user posted image Vsaj utonila ne bom. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8237
9.3.2007 22:38:40   
Pikabu
Maxica, kaj pa Slavko pravi? A on ga pa ne bi?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8238
9.3.2007 22:40:08   
frrrr
plavanje v Atlantisu... sej pravim okvirno se dogovorimo... drug petek ali soboto pa dorečemo kolk bi jih blo ZA nedeljsko namakanje... če se najde kak kandidat, gremo, drgač pač ne... sicer določimo nov okvirni termin za konec aprila 

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8239
9.3.2007 22:41:37   
frrrr

Meni še to ne bo pomagalo. Bom ponosno razkazovala svoje šlaufke... user posted image Vsaj utonila ne bom. user posted image user posted image user posted image
men je prejšnjič rekel sošolec, da ne smem teh šlaufkov skrivat, ker so to najlepši šlaufki, ker so zarad otročka nastali in ga obvarovali v nosečnosti user posted image zdej se pa s tem tolažim user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8240
9.3.2007 22:43:17   
frrrr
a sm se mau zaklepetala, ha? sm že davno rekla, da šibam počivat, pa nč od nč od mene... joj... le kdaj se bom poboljšala? sm že gruntala dans kk bi sedel voziček z mini prenosnikom in wirelessom user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8241
9.3.2007 22:44:31   
Pikabu
plavanje v Atlantisu... sej pravim okvirno se dogovorimo... drug petek ali soboto pa dorečemo kolk bi jih blo ZA nedeljsko namakanje... če se najde kak kandidat, gremo, drgač pač ne... sicer določimo nov okvirni termin za konec aprila

A to je potem 18.? Jaz sem za. Vpisujem v naš družinski planer, glava družine bo dal pa "žegen" konec naslednjega tedna. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8242
9.3.2007 22:45:39   
beki24

men je prejšnjič rekel sošolec, da ne smem teh šlaufkov skrivat, ker so to najlepši šlaufki, ker so zarad otročka nastali in ga obvarovali v nosečnosti user posted image zdej se pa s tem tolažim user posted image

tolažba ja, sej se tolažim, pol pa za tolažbo še eno čokolado pojemuser posted image

moram pogledat, če so mi kopalke prav, da ne bom jošk kje zunaj pustilauser posted image

drugače sem pa jst trenutno za to nedeljo- je voda res dovolj topla za naše malčke?- drugače pa potem konec aprila!
zaradi mene lahko tudi sredi tedna- greva Frrrruser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8243
9.3.2007 22:46:18   
Pikabu
a sm se mau zaklepetala, ha? sm že davno rekla, da šibam počivat, pa nč od nč od mene... joj... le kdaj se bom poboljšala? sm že gruntala dans kk bi sedel voziček z mini prenosnikom in wirelessom user posted image

Moj možiček je tudi že prišel domov, pa še prijazno se je pogovarjal z mano. user posted image Ni bil nič hud, da sem spet na internetu. user posted image Zdaj bi bilo pa mogoče lepo, če ga povabim spat. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8244
9.3.2007 22:47:44   
Pikabu

To pa je tolažba, ja.... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8245
9.3.2007 22:50:02   
Pikabu
Maxica in ostale "postnice": vedno pozabim vprašat, kako vam gre kaj post? Jaz sem se načeloma odpovedala vsem sladkarijam, ampak ne gre. Večinoma mi sicer uspe in sem res cel dan brez sladkarije, če pa ne morem, se pa držim po Maxicino, da ne jem ničesar čokoladnega.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8246
9.3.2007 22:54:53   
Pikabu
OK Zdaj se pa že pogovarjam sama s sabo, je pa verjetno res že znak, da grem spat.

Lepo, prijetno, mirno noč z najlepšimi sanjami želim.

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8247
9.3.2007 23:06:15   
beki24
zlikala Tinkarine cotice, zdaj pa spatuser posted image

moci- upam, da ugotoviš na kaj je Zoja alergična, probaj biti ene 10 dni čisto na minimumu s svojo hrano- potem pa dodajaj ( mleko in jajca na koncu)!
Ukini mehčalec, prašek uporabljaj tisti kot na začetku, umivaj jo samo z vodo in ne maži z nobeno kremo ali oljem!!!! Vsaj nekaj dni! Upam, da ti rata! Pa če boš šla na umetno mleko, probaj sojino- ni pa rečeno, da ga bo hotela pitiuser posted image
Pa zapisuj si kaj ješ s čim pereš, če je kakšna sprememba glede na to v katerem prostoru je, zunaj ali notri....kakšne živali kje....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8248
9.3.2007 23:13:32   
frrrr
Pikabu - 18.3. ja

beki - ta nedelja men ne sede, ker sem v hudem zaostanku z učenjem (beri - od srede al kdaj že sm poskušala neki nardit, se ni kaj premaknilo), v ponedeljek pa izpit

beki - za plavanje kdaj čez teden sm za...
kopalke - spodnji del mi je prav, zgornji pa ne vem, če ne bi bilo bolje novega nabait, ker je bolj kriza in res lahk prehitr kaj vn pogleda (no, sej je full mau sploh nt user posted image )
morm pa še Fredov obroč za Jašo nabavt... kopalke za tamaučka pa že mam...

še katera za kopanje?

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8249
9.3.2007 23:13:53   
frrrr
lahko noč tut od mene!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  328 329 [330] 331 332   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  328 329 [330] 331 332   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?