Pikabu
|
OK. Grem še na malo daljše. Današnji dan je bil res super ( z nekaterimi izjemami ). Že zjutraj mi ja Gaya poslala sms za kofetek, samo je bil danes dan, ko se običajno s kolegico dobiva, tako da smo odhiteli v njen konce. GAYA, kako da potem nisi nič poklicala? Niste prišli? Smo se še nekaj časa motali tukaj okoli, potem je pa klicala kolegica in smo šli tja. Mi smo že kar nekaj poti imeli, da smo do nje prišli, zato je bil tam postanek za WC in dojenje. Potem pa dooooooolg sprehod, vmes kup ljudi in čvekanje in drugo dojenje. Počasi smo šli nazaj, srečali še več ljudi in domov. Vsega skupaj smo hodili šest ur. Ema je bila spet faca. Večino je hodila, na koncu se je peljala na rolki. Je pa bila tako zmatrana, da mi je skoraj zaspala na rolki, kar skupaj je začela lesti. Potem sem jo pa malo zbrihtala, da smo prišli normalno do doma. Doma pa hitro kosilo za Emo, Maksa podojit, potem sem se pa lotila še skupnega kosila, pa me vmes preseneti možek, da prihaja domov. Sem bila vsa presenečena, ker se res ne zgodi velikokrat, da pride tako zgodaj. Maledva sta se pridno igrala na tleh, tako da je bilo tudi kosilo hitro pripravljeno. Po kosilu se je mož lotil iskanja kovtra za Emo in ko ga je našel, sem ga nekaj časa pustila ležati na tleh, kamor ga je dal, pa je že bilo hudo. Nekaj na to foro, da za internet imam vedno čas, to pa nisem imela časa, da bi takoj oblekla. Halo??????? Pa sem potem z otrokoma ostala zgoraj, da sem sebe shladila, ker sem že tuhtala, kako se bom držala, pa njemu dala, da je malo počival, pa je bilo v redu. Ko sem šla dol, da sem Maksu za jest naredila, sva bila že oba dobra. On je spravil Emo spat, ki bo zdaj končno spala v veliki postelji in je bila vsa navdušena, pa danes je še takoj zaspala, ker popoldne spet ni šla spat. Jaz sem pa še Maksa spravila spat in zdaj sem frej skoraj do pol enajstih, ko pride s pevskih domov. Vidim, da ste danes temo o možovih udarile. Res se razlikujejo v niansah. Ene vsaj veste, da je določeno obdobje bolj napeto, jaz se pa nič ne morem veseliti, da bo kdaj bolje. Pride vmes kakšen dan, ko pride prej domov, večinoma je pa pozen, jaz pa sama za vse. Sem se čisto navadila in sprejela, da tako pač je, čeprav mi kakšen dan vseeno prekuri. Če pa je doma, pa kar veliko naredi. Čez vikende praviloma on kuha, kopa Maksa on, tudi Emo je, zdaj sem jo jaz začela nazaj, tudi ogromno drugih stvari naredi, samo kaj, ko je tako malo doma. Hej, clody, kje se pa ti potepaš? Te pogrešamo. Bo še za tabo kakšna tiralica razpisana. Maxica, pri nas je isto. Povsod drugje pridna (oba) ko ne vem kaj, doma pa... No ja, saj tudi doma kar gre, ampak doma Maks ni ves čas po rokah in če mu to ni všeč, potem glasno pove. Pri nas se je zdaj spet malo umirilo in se celo igra na tleh... do naslednjega obiska pri starih starših, ko bo spet samo po rokah. Beki, za pridnost. Mene upam to čaka jutri, Pa lepo praznovanje. Moci, sočustvujem s tabo. Ne znam svetovati, ker se ne spoznam toliko, upam, da ugotoviš, od česa je.