ronja
|
Ojla dekleta! melaverde, zame ste vse izkušene Ne, resno, saj ko se lotiva tega, bova že naštudirala, ampak se mi zdi, da zaenkrat pa vse več veste! moja sestra pa štrajka, ne bo nič z pri njej, se mi zdi, no, zdaj se celo že njej tako zdi - je že čez 35 stara in trenutno brez potencialenga očka... Bo pa bratec kaj naredil, ampak njemju je pa še malo prezgodaj, on bo pa 24 letos... nogica, probaj razumet radničko klaso... Jaz bi trenutno tudi rajši šla v šoping kot pa delala . Ma če je treba, je treba. ko bom na dopustu in porodniški - ker imam še precej lanskega dopusta, bo to nekje konec ali sredi aprila, se pa lahko kdaj zmenimo, ok? pa bom šla jaz s tabo, če ne boš do takrat že vsega mela Pa hvala za lepe želje za Valentinovo! Midva bova danes, khm, na hitrco naredila kosilo, ker se mi bo mudilo na plavanje ob 19h, iz službe pa pred 17to ne grem, sem rekla, da sem navadno 9 ur tle... No ,ko pridem nazaj, ga bom pa mogoče mal razvajala, sem mela sicer neke hude plane, kako hudo sladico mu bom naredila in kaka darilca in kaj vse še, pa nekak ne bo zneslo danes, se mi zdi... Tak da... Mogoče svečke, pa Cocta, pa sladoledna kupa (domače sladolede mava pa vedno v hladilniku)... A bo za prvo silo? na srečo tudi on navadno pozabi na valentinovo, čeprav me je letos nekaj sumljivo spraševal, kdaj je (moj ljubi ni preveč za datume, tudi za rd od njegove mami, fotra, brata,... ga moram jaz spomnit:) edino mojega ve, hehe, kar si štejem prav posebej v čast!) Jaz sicer izkoristim vsako priložnost, da mu naredim kako malenkost, ampak tokrat mi pa ne bo zneslo. mu ne bi smela vsega sproti zdajat, hehe:) NR, navijam za možeka, da prehiti poštarja špela in nikica, naju čaka še popolna sprememba sobe, ki bo otroška soba. Zdaj je to nekakšna dnevna-delovna soba za psa, vse v enem. Ker je pa blok star ko svet in je ta soba ravno na voglu, v kotu prav pošteno piha not - ja, skozi steno, okna so nova in super tesnijo, ampak da bi videla, kako so mrzle stvari, ki so tam pospravljene... Tako da bo treba malo izolirat, da se nama ne prehladi... žabica, misliš tisto trgovino z vozički, ki je tam pri Stari cerkvi? Ali kako naprej? Ker ta ne vem, če ima stare vozičke. Midva bi tudi najrajši rabljenega kupila. Jaz sicer pridno delam, pa upam, dabo ta vročina šla stran sama od sebe. Bruhala včeraj nisem, res sem pa jedla samo kruh, jogurt in sadje, no, pa dva krofa:) kosila pa ne. Se mi zdi, da je mogoče to čisto dobra taktika, da vsake toliko ne jem kosila in ne bruham... da si želodec vsaj malo odpočije.l..
|