|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
14.2.2007 11:09:02   
zabica26
Ena komisijska trgovina je na Celovški...na desni strani, če greš proti mestu...je pa tam pri LLPju že skoraj...vsak dan se peljem mimo, ampak ne vem, kako se imenuje.

Če sm kej pomagala...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
14.2.2007 11:15:58   
*ANA*
Hvala lepa vsem.
Ravno včeraj smo šli naročit voziček in sicer  PRETY EVOLUTION od CAM-a.
Sicer ni prav poceni varjanta, ampak glavno da gre naslon do dol.
Ta mala se zaenkrat noče vozit z vozičkom- odkar hodi bi raje sama vse raziskala, tako  da bomo pa v dveh šli na sprehod, če se bo želela peljat, ni panike.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
14.2.2007 11:31:51   
FLASK_A
Zabica, hvala! Bom pogledala, kaj imajo kej tam!!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
14.2.2007 11:41:44   
ronja
Ojla dekleta!
melaverde, zame ste vse izkušeneuser posted image Ne, resno, saj ko se lotiva tega, bova že naštudirala, ampak se mi zdi, da zaenkrat pa vse več veste!  moja sestra pa štrajka, ne bo nič z user posted image pri njej, se mi zdi, no, zdaj se celo že njej tako zdi - je že čez 35 stara in trenutno brez potencialenga očka... Bo pa bratec kaj naredil, ampak njemju je pa še malo prezgodaj, on bo pa 24 letos...
nogica, probaj razumet radničko klaso... Jaz bi trenutno tudi rajši šla v šoping kot pa delalauser posted image . Ma če je treba, je treba. ko bom na dopustu in porodniški - ker imam še precej lanskega dopusta, bo to nekje konec ali sredi aprila, se pa lahko kdaj zmenimo, ok? pa bom šla jaz s tabo, če ne boš do takrat že vsega melauser posted image Pa hvala za lepe želje za Valentinovo!

Midva bova danes, khm, na hitrco naredila kosilo, ker se mi bo mudilo na plavanje ob 19h, iz službe pa pred 17to ne grem, sem rekla, da sem navadno 9 ur tle... No ,ko pridem nazaj, ga bom pa mogoče mal razvajala, sem mela sicer neke hude plane, kako hudo sladico mu bom naredila in kaka darilca in kaj vse še, pa nekak ne bo zneslo danes, se mi zdi... Tak da... Mogoče svečke, pa Cocta, pa sladoledna kupa (domače sladolede mava pa vedno v hladilniku)... A bo za prvo silo?user posted image na srečo tudi on navadno pozabi na valentinovo, čeprav me je letos nekaj sumljivo spraševal, kdaj je (moj ljubi ni preveč za datume, tudi za rd od njegove mami, fotra, brata,... ga moram jaz spomnit:) edino mojega ve, hehe, kar si štejem prav posebej v čast!) Jaz sicer izkoristim vsako priložnost, da mu naredim kako malenkost, ampak tokrat mi pa ne bo zneslo. mu ne bi smela vsega sproti zdajat, hehe:)

NR, navijam za možeka, da prehiti poštarjauser posted image

špela in nikica, naju čaka še popolna sprememba sobe, ki bo otroška soba. Zdaj je to nekakšna dnevna-delovna soba za psa, vse v enem. Ker je pa blok star ko svet in je ta soba ravno na voglu, v kotu prav pošteno piha not - ja, skozi steno, okna so nova in super tesnijo, ampak da bi videla, kako so mrzle stvari, ki so tam pospravljene... Tako da bo treba malo izolirat, da se nama user posted image ne prehladi...

žabica, misliš tisto trgovino z vozički, ki je tam pri Stari cerkvi? Ali kako naprej? Ker ta ne vem, če ima stare vozičke. Midva bi tudi najrajši rabljenega kupila.

Jaz sicer pridno delam, pa upam, dabo ta vročina šla stran sama od sebe. Bruhala včeraj nisem, res sem pa jedla samo kruh, jogurt in sadje, no, pa dva krofa:) kosila pa ne. Se mi zdi, da je mogoče to čisto dobra taktika, da vsake toliko ne jem kosila in ne bruham... da si želodec vsaj malo odpočije.l..

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
14.2.2007 12:22:53   
Anonimen
O punce, danes ste pa pridne s pisanjem user posted image , sem šla samo v trgovino, pridem nazaj pa glej, glej... user posted image  user posted image  user posted image

Žabica - ja ni bilo včeraj nobenga shoppinga, ampak danes sem že boljše volje. Sem pač najbrž ena tečnoba, ki si en dan vbije v glavo, da mora it v shopping in pol je vse narobe, če ni tako. Skratka ni se našel noben, user posted image   pa mi je obljubil, da bova šla v kratkem malo za vozičke pogledat in ostalo. On mora res po nekaj it, da gre. Ne da se mu samo hodit brezzveze. Mogoče greva jutri.

Nikica  kaj so to pohani možgani bolje da ne veš. Meni je to user posted image user posted image user posted image . Res ogabno. To je ena velika kalorična, holesterola polna bomba. Fuj, bljak, fuj... So bli pa od pujsov mimogrede user posted image .

Ronja saj drugače sem razumna in razumem da so ljudje po službah. Sem imela sama prej tako službo (saj veš gostinstvo), nikoli nisem vedela vedela kdaj bom šla in kdaj prišla. Tako sem se težko dogovarjala za kam it. Ampak včeraj je bil tak dan... Danes pa sem polna energije, še tole napišem in grem ven na sonček, je takooooo lepo tu pri nas user posted image .
Ja ko boš pa v bolniški ali na dopustu se mi pa kar javi, pa bova kam skočile.

Ana vse se reši a ne. Ste pa pridni z opremo pri vas, naj ti povem, da mam jaz le par bodijev in to je vse.

Imejte se lepo na tak sončen dan, pa še valentinovo je. Aja mojmu user posted image sem pa kar tortico v obliki srčka kupila v Sparu in ga bova vsak pol pojedla po kosilu (morva hujšat user posted image user posted image ). Saj bi kaj spekla, pa se potem samo valja naokrog, ker ne pojeva. Bom pa v soboto krofe pa flancate delala. Aja jutri pa špehovko-ocvirkovko (spet kalorije), ker je "ta debel četrtek". Tako da jutri se morate mastit. user posted image user posted image user posted image
Bom pa lubiju kupila še ene športne čevlje, ker jih nujno rabi, samo mora z mano. To bo kao eno tako uporabno "darilo". Ponavadi mu najraje kupim kaj uporabnega.

Zdaj pa res mejte se radi user posted image pa da bo danes kaj user posted image   user posted image .

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1730
14.2.2007 12:55:37   
zabica26
Hm...glede tiste trgovine na Celovški nimam pojma. Vem samo, da gor piše komisijska prodaja. Res pa nikol nism bla notr in tut zdej nimam namena it. Se zdi pa od zunaj vedno polna. Ne vem...

Jaz sem si pa v službi ravno privoščila čaj za odvajanje za nosečnice, tako da se bo vsak čas začel moj napad na wc. user posted image
pol me pa čaka še magnezij...juhuhuhu.user posted image

Pr nas v firmi imamo full dojenčkov... ravno zdaj je en postal očka. user posted image
smo pa zdej še 3 noseče, pa še trije očkati pričakujejo, al pa celo štirje, pa en se je decembra rodil...full dobr user posted image
Glede na to, da so nekateri otroci še v nastajanju, je za manjši kolektiv to full lepa številka. Bi nas lahko kakšen mnister nagradil, pa druge firme za zgled vzele. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
14.2.2007 13:58:41   
lunca2
Lep sončen pozdrav! Kako lepo sončno valentinovo user posted image . Midva z user posted image sva šla kar na kosilo. Kupil pa mi je bonboniero in malo plišasto igračko s srčkom.user posted image
Popoldan ob 16 pa imam pisni izpit iz strokovne terminologije v nemškem jeziku, jutri pa še ustnega če naredim pisnega seveda. Upam, d abom znala in da naredim še ta zadnji izpit, potem imam le še diplomo.

Kako ste kaj ve preživele valentinovo?

Imam pa še eno vprašanje in sicer me zanima v katerem tednu oz.mesecu user posted image dobiš injekcijo če si RH negativen?user posted image

Lep pozdrav!

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
15.2.2007 7:59:25   
Drnula
... spet v službi user posted image . Včeraj sem bila tu 13 ur, cel teden spim bolj slabo in danes sem res že skurjena. Jutri grem na daopust, vsaj en dan. Dela imam pa toliko ...... ampak zadnje čase se vedno bolj resno oklepam misli, da se svet itak ne bo podr, če kaj ne bo narejeno... važno je da poskrbim kako bomo v službi pristopili k temu nenarejenemu delu in se odločili .....ali kako naredimo ali da pač ne naredimo .... in o tem vedno bolj resno razmišljam. Sebi ne prinesem kakih koristi zato, ostalo bo pa s časom pozabljeno .... dolgoročno torej nima nihče nič od tega, edino jaz se lahko pretegnem.

Potem pa pridem domov se pa še moj lubi jezi, da preveč delam, se nič ne relaksiram, da ne poskrbim zase .... sicer me potem objave in  ponudi, da bi mi skuhal puding user posted image  ......

Nazadnje mi je g celo predlagala bolniško, ker me je parkrat že močno zabolelo čisto spodaj v trebuhu. Ko sem vstla iz čepečega ali sedečega položaja in potem je bolečina trajala še nekaj časa. Zmerila mi je materični vrat (42 mm) - čisto ok. Pa se mi je zdelo, da nima pomena. Saj tudi doma bom kdaj pa kdaj sedla na stol in počepnila, skratka zdelo se mi je, da pretirava. Včeraj, ko sem ob 9. zvečer prišla domov pa me je bolelo spodaj tudi ob manjših premikih in celo na otip in razmišljam, da morda vseeno ..... 
Moja namestnica se pa tudi pride uvajat šele z aprilom. Uvajala jo bom cel mesec.

Jutri ostanem doma !!user posted image

Greste kaj v pusta?

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
15.2.2007 8:04:17   
Drnula
Aja,

kako pa kaj kaže udeležba v Monsu? Jutri že, a ne?
Se kaj dogaja ... pridete?

Še eno vprašanje? Se vam kaj nabira voda in otekajo noge?

Lep se mejte!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
15.2.2007 8:24:08   
janapan
Drnula...jaz iamam podobno situacijo, šef mi nalaga in nalaga, dela je ogromno in jaz čepim po 12-13 ur na dan v službi. meni osebno že ful prekipeva moj dragi pa je čist besen. Na netu sem si prebrala pravice nosečnic in menda nosečnice NE SMEJO DELATI NADUR prav tako ne doječe matere.
Dejstvo pa je da jaz vem da sem si sama kriva, ker za vsako delo rečam ja bom nardila ja ni problema itd in pol visim tle. Jaz se že celo nosečnost dobro počutim vsekakor pa se s tem trebuhom, ki je sedaj že kar velik ne počutim ostajati v službi do zvečer ker niti zame in niti za otročička sedeti 13 ur pred pc jem ni prav.
Šef je bil na začetku nosečnosti ful razumevajoč, še preveč , kvasil je neke neumnosti da naj uživam, da to je najlepši čas v življenju, da naj se ne naprezam... sedaj pa je prav vse to pozabi.

ma same moramo poskrbet zase. Za bolniško glih nisem tako da je ne bom šla k ginekologinji izsiljevat, bom pa če se bo tako stanje nadaljevalo šefu povedala.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
15.2.2007 8:28:50   
zabica26
Mene ne bo v Monsa. user posted image
Greva v soboto na rojstni dan in sva rekla, da imava vsaj petek zase, ker je cel teden norišnica.
Drugače pa...valentinovo. Midva ne praznujeva...sva pa šla včeri v italijo. Po obleke za dragega in sm dobila dežnik. user posted image
Drugač pa...čist sm se raznežla na otroškem oddelku.user posted image Sva gledala oblekce in padeš dol, kaj vse imajo...
Hlače na rob, srajčke, reklci, brezrokavniki pleteni za na srajce, jaknce...od armanija seveda user posted image
pa lanene oblekc armanijeve za punčke, pa take frajerske trenerke...ampak to že prou tko za ene pol leta stare froce...pol za leto, dve pa sploh dol padeš...kavbojke 100 in 1 model, vetrovke, žametke, krila, jopce...noro!!!

Neki bo tut naš dojenčke imel...sam bomo šli kr skupi v šoping, ker včeri jih je blo tut tam kr neki z vozički in so lepo kupoval...vseen ni čist zastonj, da bi kupoval na zalogo user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
15.2.2007 8:31:15   
janapan
Še eno vpršanje
Pred 4 tedni sem imela morfologijo, z lubijem sva hotla izvedet spol pa ga ni bilo videt...in ker naju ful firbec matra, naslednji UZ pregled pa imava šele čez 5 tednov (samoplačniški 3D UZ) sem se pri svoji ginekologinji pri kateri imam pregled jutri pozanimala če mi lahko opravi samoplačniški uz, pa ni bila prav nič navdušena in mi je po telefonu utrujala da ni potrebe itd.

Malce me je presenetlo zato ker je moja g ful po regelcih in ti pač naredi tista dva uz ja ki jih krije zavarovanje...zato sem mislila da ne bo problema če jo vprašam za samoplačniškega...pa očitno je.

No ker sem pač človek ki mora imeti vse takoj in zdaj ; ), sem klicala še eno ginekologinjo v bližini in sem sestro vprašala če bi se lahko naročila na samoplačniški uz...pa je rekla da ga sicer delajo ampak samo njihovim pacientkam.

Ma ne vem,  saj vem da ta uz ni potreben ampak pač jaz bi svojega dojenčka še enkrat vmes rada videla in rada bi izvedela za spol.....

Sedaj mi sam povejte al se mi od hormonov že malo meša in sem že preveč tečna s temi svojimi željami in naj počakam do 3d uz al naj se še mal potrudim in zrihtam še en samoplačniški uz.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
15.2.2007 9:00:58   
N _ B
Dobro jutro.

Drnula in Janapan se vama pridružujem - na žalost user posted image . Danes sem čisto podrta. Sicer sem od ponedeljka na bolniški, ampak sem bolj obremenjena, kot če bi bila v službi. Non stop telefoni, maili....kje je to, zakaj ono, kdo bo sedaj to naredil, a to si tudi ti delala.....za znoret. Ponudila sem prst, zagrabili pa so na žalost celo nosečko in še kaj zraven. Rekla sem jim, da sem jim lahko v pomoč, dokler se situacija ne normalizira in nekoga ne dobijo, sedaj pa mi samo nalagajo. Kolegica v povezani firmi za katero delam, pa zavrača vse delo, da je to za njo prezapleteno. Enostavno ima v glavi, da tega ne bo delala in konec! Kako naj taki osebi kaj pokažem? Malo kasneje grem v pisarno, da nekaj naredim, potem sva pa z direktorjem zmenjena, da mu pokažem določene zadeve, ker ni nikogar, ki bi to delal.

Sinoči sem bila tako izmučena, da niti zaspat nisem mogla. Do pol treh sem se obračala v postelji, za piko na i pa še službo sanjala. Kaj vse je za naredit itd itd. Dejansko ni osebe, ki bi v celoti prevzela moje delo. En del bom kmalu predala, ker se punca že uvaja, ampak je še v odpovednem roku drugje, za glavnino dokaj odgovornega dela pa sem bila sama.  Ponoči sem prav premišljevala, da bi bila edina rešitev, da bi šla za par dni v bolnico v mir počivat (upam, da ne kličem hudiča).Toliko sem vključena v posel, da enostavno ne vem, kako naj se jih rešim. Sedaj samo čakam, da bo še mož znorel. Do sedaj je bil potrpežljiv, ampak mu počasi že preseda in odkrito povedano ima prav.

Ta teden bom pač zaključila kot ga bom, potem pa....... (bo še vedno tako - bi rekel moj mož).....
Evo telefon.....Grrrrr.....

Se javim.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
15.2.2007 9:03:41   
N _ B
Aja, še nekaj.

Koliko nas je sedaj za MONS? Fino bi bilo, če bi danes dorekle.

Jaz sem še vedno ZA.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
15.2.2007 9:04:19   
zabica26
user posted image user posted image user posted image user posted image

Janapan, nehi...tut če ti napovejo spol, je verjetnost, da so se zmotili. Jaz predlagam, da ne plačuješ dodatnega UZ, ampak počakaš 5 tednov, pa naslednjič vprašaš. Otrok bo že večji, boljše se b videlo, pa tudi...roko na srce, kaj boš v teh 5 tednih naredila takega, da spol otroka lahko vpliva na to? Oblekice lahko tudi še počakajo...rajši se zdej umiri, povej šefu, da rabiš tudi čas zase in otroka, potem pa boš izvedela še spol, začela nakupovati in se spraševala, kaj pa če ne bo M/Ž, ampak so se zmotili? user posted image

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
15.2.2007 9:06:21   
Palčica*
Evo punce še mene mal...

Tkole je. Kljub temu,da ne delam ne morem verjet, da se mi od nedela ne meša. Po moje bo to še mal prehlad zraven.
Zdej pa tko...Vidim da se okrog Monsa nič kej dost ne pogovarjate,pa upam da ni v vodo padlo.
Žabica pravi da je ne bo,kaj pa ostale?

Ronja mi dela skomine in kljub temu,da bi bilo najbolje če sem doma ne vem,če za kakšno uro vseeno ne bom prišla.Le še user posted image
moram prepričat,da se počutim dobro. Bolečin ni več, tudi zares se ne počutim slabo. Nočem izzivat,a če pridem to še ne pomeni da bom kaj dvigovala.Denarnico pa že lahko nesem,torbo bom pustila kar doma...user posted image
Tko da,se Vam oglasim popoldne,pa se dogovorimo kaj več.
Ronja,bi bla varianta da prideš kaj prej,da jih pričakava? Sigurno si bolj domača v Monsu (jaz tam še nisem bla),pa da jih usmeriva kje točno smo noter v Monsu?
Na netu sem nameravala pustiti svoj mobitel,pa lahko vse ki pridejo pokličejo.
Kaj pa Tvojuser posted image ? Pride? Kar se mene tiče je dobrodošel? Sit nas bo pa kmalu,he,he.

Kakorkoli-punce pridite!

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
15.2.2007 9:09:47   
zabica26
Aja, sam še tok...jst si nisem želela vedeti spola in sva to tut vedno jasno povedala, ampak se je najin dojenček tako obračal in nastavljal, da smo vidl vse in še več, še G se je smejala in rekla, da ponavadi je točno tako user posted image
Najina pikica naju že zdej zafrkava. user posted image

In pol je zoprno...podzavestno gledaš stvari za spol, ki ga pričakuješ, čeprav s tem prej sploh nisem bila obremenjena. Ne vem...men je všeč, če je vsaj mal presenečenja ob rojstvu...user posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
15.2.2007 10:21:45   
melaverde
ciao punce,

tukaj v Kopru spet dežuje...še malo pa bom dobila plesen po hrbtu user posted image

Janapan, sem ti samo hotela povedat, da te jaz full razumem. Jaz sem šla tudi na morfologijo z namenom, da vidim čisto vse organe in sem to svojemu ginekologu tudi povedala. Po moje sem bla notri dobrih 45 minut ampak lulčka sem vidla user posted image . Sej ni fora v nakupih, jaz do sedaj nisem še ničesar kupila razen vozička ki je itak nevtralen....ampak nekaj v sebi mi ni dalo miru. Sedaj se pogovarjava, imenujem ga po imenu...je en drugačen feeling. Moje mnenje, če ti ni za denar...vztrajaj !!!!
Presenečenje bo v vsakem primeru !!!

Danes mi je kolegica posodla knjigo : Vse o nosečnosti in porodu od založbe Meander. Malo mi je žal ker sem že v 24 tednu, če ne bi si jo kupila. Tiste pa ki vas karkoli zanima, si jo izposodite v knjižnici - je res super. Vse spremembe v nosečnosti, telovadba, prehrana, odnos s partnerjem, spodbujanje nerojenega otroka,porod, kdaj greš v porodnišnico, kako lahko partner pomaga med porodom, oprema, nega otroka...res full nasvetov (kot da bi nas nekdo bral in potem sproti pisal knjigo user posted image )

Pozdravček !!

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
15.2.2007 10:56:03   
Kati81
Glede Monsa bom jaz mogoče prišla sam za kake pol urice, ker preveč se pa ne smem naprezat, da ne bom spet kregana od G.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
15.2.2007 11:22:19   
Anonimen
Čao
Ja mene pa jutri ne bo, na žalost user posted image . Sem se šla včeraj prijavit za nek tečaj povezan z mojim faksom in so mi rekli, da se prične že ta petek ob sedmih zvečer. Pa še komaj so me vzeli, ker je čisto polno že, tako da odpade, da bi prišla v LJ.  Lepo se imejte vseeno, pa se srečamo naslednjič. Boste povedale kako je blo.

Melaverde jaz imam to knjigo in mi je fullll dobra. Res piše ogromno uporabnih stvari in vsak teden jo vzamem v roke, da vidim kaj me čaka. Drugač pa ni tko poceni 62 EUR oz. 15.000 sit.

Mejete se grem delat.

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1745
15.2.2007 12:07:40   
Lea77
zabica26 Glede živali kako čutijo moram povedat, da preden sem prvič rodila sta bili moji dve papigi najglasnejši pri hiši, ko pa smo prinesli domov dojenčka jih je preglasil. sej imeta tudi zdaj kakšne izpade, ampak veliko manj. Je pa hecno, da se je v prvi nosečnosti, ko sem bila na bolniški pojavil en mačkon na balkonu, pa sem mu dala papat in se je odločil kar redno prihajat.

lunca2 Jaz sem v prvi nosečnosti dobila inekcijo v 27 tednu in seveda tudi po porodu, ker je bila pupa pozitivna. Po mojem jo bom tokrat dobila konec marca.

janapan Tudi mene je močno matral firbec kaj bo in tudi sedaj ni nič drugače. V prvi nosečnosti sem na vsakem ultrazvoku spraševala, če se vidi in se nikoli ni. Ko sem rodila pa babice še slišala nisem kaj je...mi je šele novopečeni očka povedal. Glede presenečenja-jaz mislim, da je vedno presenečenje, tudi če zveš malo prej. Ene smo pač bolj firbčne. Konec meseca imam pregled in močno upam, da bom tokrat "presenečena" preden rodim.

Mi je prav nerodno brati kakšne vozičke boste kupile. Jaz sploh ne razmišljam o tem. Imam enega podedovanega od sestre, ki ga je dobila od....je sicer že precej zdelan, ampak stoji skupaj in vozi varno (preizkušeno..pri nas je sam klanc-asfalt ali makedam). Edino za navzdol sem močno pogrešala zavore. Ampak bo že...
Za začetek (ravno dno) imam pa še starejšega, ki mi ga bo spet tašča posodila ( so se vozili notri moj dragi, njegovi bratje in še kdo)-moram pa priznati, da če bi tega kupila novega bi bila totalno zgrešena investicija, ker se tamala sploh ni hotela voziti v njem in smo kupili kengurujčka, pa je bila zadeva urejena (zelo ceneje kot nov voziček).
Nameravam pa kupiti gugalnik-ležalnik, ki ga pri prvi nisem imela, tako da jo bom lahko prenašala po hiši in še kaj naredila. Pri tamali sploh nisem mogla še na wc iti ne da bi se drla, kot da sem jo zapustila. Še zdaj je obsedena z družbo.Ona bi imela vse ljudi okoli sebe, noben nebi smel iti proč. Tudi, če vidi prvič človeka v hiši bi ga kar obdržala tam.

Se moram še malo potožit, ker me malo mori....v nedeljo smo šli obiskat mojega bratranca, ki ima 2 meseca starega sinčka. Najprej ga prinesejo pokazat, potem se začne jokat in oni sploh ne reagirajo dosti, čez čas ona podoji, dete zaspi in ga nesejo v njegovo sobo v posteljco. Čez nekaj časa začne spet jokati in se nobenemu ne mudi iti pogledat kaj je z njim. Potem dajo izjavo, da včasih joče tudi po 40 minut preden nazaj zaspi in da hoče ukazat, da bi bili pri njemu?!? Samega v zaprti sobi ga pustijo, da joče?!? Pri 2 mesecih! Sploh se ne morem potolažit, meni je to tako grozno. A bi si katera upala tako majhnega otroka kar pustit tako dolgo jokat samega?user posted image

Zdaj sem se pa dovolj razgovorila...IMEJTE RADE user posted image IN SVOJE user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
15.2.2007 12:40:32   
melaverde
Draga moja Lea77,

da bi ti vedla kaj se dogaja po svetu...moja svakinja hvala bogu živi v sosednji hiši in če se le da ne stojim na oknu, da ne bi vidla kaj preveč. Ko je rodila drugega otroka sem pač jaz prišla živet gor in zjutraj jo vidim, kako pelje starejšega v vrtec in je ni bilo nazaj sigurno 1 uro. ma sem mislila, da je mlajšega novorojenčka že nesla v avto in ga vzela s seboj. Ko je prišla nazaj me je skoraj kap, ker ga je namreč pustila spati doma.
To se je dogajalo do 1. leta starosti, enkrat jo je celo pričakal v dnevni sobi ?!?! user posted image
Ampak to je samo ena dogodivščina, da vam povem še kak drugi pripetljaj...boste že ve klicale socialno službo user posted image  ampak res....

Najbolj hudo mi je bilo ko sem kaj rekla, in so se mi vsi smejali (tudi tašča), da kako delam paniko...
Zdaj me boste razumele, ko pravim da moja tašča ne bo nikoli čuvala mojih otrok !!!!!

(odgovor članu Lea77)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
15.2.2007 12:43:22   
Drnula
Janapan - tole delo morva malo uredit - a ne. Jaz tudi ne mislim na bolniško. Je pa čist na naju ... si morva kar sami zrihtat, da bova delali v normali in imeli kaj dneva še zase. Velja tudi za N & B user posted image  Sam ker bi tok rad vse podelal  - a ne? Ampak ... danes sem sanjala finance, tabele, računala procente.... user posted image

Jaz sem danes slučajno lahko malo bolj na izi in celo na forum pogledam user posted image . Čeprav sem sama, ta teden sploh, in telefoni skozi zvonijo. Drugi ali so bolni ali na službeni poti ... jaz pa zdaj ne potujem in sem edina zdrava.

Glede spola te razumem. Si ga želiš vedeti, se pogovarjati v spolu ... enim to pomeni. Probaj se še kje pozanimat, zakaj pa ne? Ne bi pa vedela kje. Znanka se je naročala na 3D UZ v Postojni in je prišla na vrsto zelo hitro. Ne vem če je čakala en teden - ??
Sem prav vesela, da moja g ni taka. Do zdaj sem imela 4 preglede in vedno UZ. Tudi sicer, ko sem imela redene ginekološke pregled, je vedno delala UZ in pregleda kako kažejo jajčniki in materični vrat. Pregleda brez UZ v bistvu sploh že nisem imela, tudi pred nosečnostjo ne.
Naša pupa je pa tako jasno pokazala user posted image .
Midva za user posted image  nisva uspela niti izbrati imena... za user posted image  sva ga imela takoj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
15.2.2007 12:45:11   
ronja
hihi, nogica in janapan, vidve pa res hočeta vse takoj in zdajuser posted image šoping, spol, pa še kaj,heheuser posted image mal heca:) Jaz bi tudi rada zvedla spol, zdaj mi je sicer lažje čakat, ker mam v pon. morfologijo in seveda upam, da se bo videlo... Če se ne bo, bova verjetno šla še na 3D, da vsaj tam povejo... Presenečenje - bo upam že zdaj, jaz ne bi do junija čakala na presenečenjeuser posted image nismo me zato, a ne?user posted image jana, če si želiš, pa pojdi na kak samoplačniški UZ  - tam, kjer delajo NS, te bojo sigurno vzeli!
nogica, tvojega pa kar malo zastopim, kar tako tudi mene ne spraviš v trgovino firbcat... mi morajo že hlače na riti razpadatuser posted image Ampak za malega bom sigurno kaj šla, že zato, da se naučim, kaj sploh rabim, pa to je drugač, za malega gledatuser posted image , tak da se ti javim, ko bom kaj fraj!

za valentinovouser posted image sva si midva napisala vsak eno pisemce, pa se nisva zmenila, kar spontano je prišlo, ful fajn! Pa še celo iste stvari sva not pisala: zakaj misliva, da je oni drugi najboljši fant/punca na svetu! Tok luškanega pisemca pa že dolgo ne!user posted image user posted image Ful je  ta moj user posted image ... Pa zvečer sva gledala razočarane gospodinje in se cartala.

nogica, ampak tega pa ne razumem! Kupljeno tortico zmažeta, tvoje pa ne?user posted image kak vama to rata? pri nama kvečjemu kupljene ali od drugih podarjene zadeve ostajajo... Mogoče vzemi naslednjič manjši pekačuser posted image , če delaš sicer torte ogromnjače.

mons: katere ste torej za? palčica, mogoče lahko pridem kako minutrko prej, ful pa ne bom obljubljala, ker sem vedno poznauser posted image ... kar se tiče Monsa, sem lih tak analfabet kot ti. Enkrat smo se tam dobili na srečanju sošolcev s faksa, to ej bilo pa tudi vse - pa še takrat sem vhod falila... user posted image user posted image pravi, da ne bo prišel, ma ta dan dohtarja, da mu dajo končno (po 5ih tednih) opornico dol in bo potem užival v svobodi svojih ramen oz. v bani (ta čas se ni mogel tuširat od pasu gro)... Katere sploh pridete? Bom na koncu sama tam?user posted image kako se bomo spoznale? Ja, saj vem, boste rekle, po user posted image , sam se bojim, da ne bo tako izi - koliko se vam pa vidi čisto oblečenim? Mene v bundi živ bog ne pogurnta...

drnula, meni so začele otekat noge oz. gležnji, zdaj ko sem v službi in več sedim.
jaz si v službi kar sama nalagam... Bi rada čim več naredila, predno grem... pa se mi zdi, da se mi že kr ornk pozna... Me neki zmerjajo, da sem bleda in da slabo zgledam iz vseh koncev in krajev...

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
15.2.2007 13:11:47   
Palčica*
Pofočkane za MONS-Polna skleda zaenkrat;

1.Palčica
2.N & B
3.Luckabucka
4.Nikical
5.Nogica ?- ne more user posted image
6.Žabica 26 ? -ne more user posted image
7.Ronja
8.Andreja 75
9. Liona
10.Kati 81 
11. Drnula 

Evo punce tole je popravljen seznamček. Upam,da boste ostale lahko prišle.
Kati -pa pridi za pol ure,če ne moreš več.Toliko da se vidimo,popijemo kakšen sok,pa kakšno rečemo. Boste vidle da bo fajn.
Jaz sem se že odločila da pridem. Brez skrbi Vas bom že navižala tko,da se bomo najdle.user posted image

Pa ja ne bo zdej v vodo padlo?

KAJ ZDEJ ? SMO ZA ali NISMO ZA?

SMO ZA !!!!

Ronja ni panike,če ne moreš prej bom prišla prej sama.

Tko da punce,jaz bom prišla tja ene pol ure prej. Zdej,da Vas ne bo skrbelo kako se bomo spoznale,kje se bomo dobile Vam puščam svoj mobitel na netu,pa me pokličite,če se ne boste znajdle.

Moja številka je 031 584 349. Ime mi je Kaja. Sej na Palčica bi tudi slišala,ampak vseen...

To je to. Ste za? Upam,da boste ostale pršle. Komaj čakam,da Vas spoznam, pa trebuščke vidim. Kar pogumno,se bomo mele fajn.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.