ronja
|
Pinokio, kaj pravi moja g. na moje bruhanje? Da moram nehat... Hehe, bi z veseljem, če bi vedela, kako... Pijem po 3 litre tekočine na dan, pa nič ne švicam, ker sem na splošno tak tip, ves čas lulam, skratka, po vseh pravilih bi moralo ta progesteron že zdavnaj odplavit... Pa sem očitno zelo produkitvna in se ne da kar tako... Se počutim ko kaka bulimičarka - po vsakem konkretnejšem obroku - beri kosilo, ne da se nažiram, samo da nekaj pojem, kar ni ravno en kos sadja... grem bruha - s to razliko, da se one (bulimičarke) trudijo, da bi bruhale, jaz pa da ne bi... Ampak princip je isti, sve su ostalo nianse, a ne? Moja morfologija bo verjetno šele čez kak mesec... Sem komaj v 16. tednu, naslednji pregled pa imam 22.1. isti dan kot ti, zato verjetno še ne bo morfologija, vsaj predvidevam, pa tudi upam, ker jo mam dopoldne, ko bo fant v službi...Tudi naju že matra, kirega spola bo. Nimava preferenc, samo vedela bi pa vseeno rada čim prej . Aja, pa kaj za vraga ta tvoja deklica na avatarju požira oz. lovi z jezikom? Nikakor ne morem ugotovit... Drnula, čestitke za selitev! Midva sva se v skupno gnezdece preselila na silvestrovo lani! Pa misliva tu kar nekaj časa ostat, čeprav je majhno, ampak nama je všeč , saj veš, kar je tvoje, je najlepše . V kako velikem stanovanju pa sta vidva, da se mislita že čez eno leto selit? Aja, glava je mene že kar nekajkrat ornk bolela. Pa me sicer nikoli. Bo že nekaj na teh naših hormončkih Pa kadar mi je orto slabo, sem malo bolj sitna kot sicer... Me pa lih ne razganja od hormonov, niti na znotraj (čustveno sem kar stabilna, kot po navadi...) niti na zunaj (nobenih mozolčkov, za enkrat, sem pa tja se kak miniaturni pojavi, ampak ni nekaj, kar bi kdorkoli opazil, še jaz ne), naj kar tako ostane, ne enega ne drugega ne pogrešam... o mojem vsakodnevnem bruhanju pa itak že vse veste, več kot bi si želele, verjetno ... Bolezen gre pa v splošnem na boljše, včeraj je bil sicer en za* dan, sem spet mela precej vročine, pa spet sem sam ležala, ampak danes je spet boljše, bo že: počasi pa ziher, a ne? Jaz sem prejšnji teden čutila nekaj na levi strani maternice, čisto na zunanji steni, tako da črevesje ni moglo bit, zadnja dva dni pa na desni, mogoče je res kaj drugega, čeprav organi to niso, ker vem, kje so in tam jih ni... Lahko pa da se maternica razteza, to dopuščam, čeprav se mi bolj zdi, da je to kar moj/a mali/a , ker tisti maternični krči bolj bolijo, tole pa ne... Jacky, čestitke tudi tebi za selitev! Madona, maš jajca, punca! Upam, da bo tudi tvoj dragi našel kaj pametnega, vsaj začasno, dokler se ne rodi... Veliko sreče obema oz. vsem trem!
|