ronja
|
Danes ŠE VEDNO NISEM BRUHALA!!! juhuhu!!! Res pa je, da sem jedla bolj ali manj samo sadje in malo ajdove kaše z jabolki, ampak res čisto malo... Pa par čokoladnih bonbonov, v glavnem pa sadje in zelenjad (zelje, solato in eno pol kilsko hruško , sva jih zadnjič tehtala ), mogoče sem zato dobila drisko, zdaj se mi pa res nič ne vidi, da sem , ker sem za čisto prazna... Tak da zaenkrat je trebušček še kar priden, nihče ne more verjet, da sem že na sredi 4. meseca... Mi je kar prav tako... Upam, da bom lahko še nekaj časa "skrivala", čeprav zdaj že bolj ali manj vsi vejo... Tudi na svoje originalne kile (od pred ) še nisem prišla, še ena mi manjka - mam 53,5, kar mi je po svoje čisto všeč, saj mi vsi pravijo, da se bom že še zredila, ker da je potem kriza, da se ne zrediš ko , hehe. Sicer sem kar ok, zdaj mi je sicer precej obupno , zato pa spet visim na računalu, da se malo zamotim, da bom potem lahko šla spet delat. Vročino mam še vedno, me je danes lubi nagnal merit... Pa grlo me po novem boli zadnji teden... da ni dolgčas, samo bruhanje ves čas, hihi. Sem se odločila, da z vročino ne bom šla v službo, vsaj dokler imam bolniško ne. No, če bom mela 37,0, potem že, hehe , če bo pa več pa verjetno vseeno ne. A vam kaj poslušajo trebuščke? Moj ga vsak dan in včasih sliši , včasih kako premikanje, včasih pa nič... Je pa prav zanimivo. Komaj čakam, da začne konkretno brcat, hihi liona, bravo za obleke! Pri nas sem jaz prva, tako da ne bo nič s sorodniki in sposojanjem... Si bom pa verjetno kar sama kaj zašila, ene kavbojke na naramnice pa itak že mam, mi jih je mami prinesla iz Am., ko sem bila ene 15 let stara in mi je rekla, da jih bom lahko mela tudi, ko bom - no in je imela prav . Ampak zaenkrat me še čisto nobena stvar ne tišči čisto nič, tako da še niti ne razmišljam o ničemer razen o kopalkah... Ampak zadnjič pa sem si šla kupit nov modrc!!! JUPIIIIII!!!! Moj lubi oče mi je dal za novo leto lepo vsoto denarja in rekel, da naj si kaj privoščim, pa si kupim še kaj, česar si sicer ne bi. In potem sem se spomnila, da majo v Nami dec. popuste na perilo in ker so me prav vsi modrci že precej žulili in sem nosila samo še tope (na srečo nisem navajena nosit modrcev - doma ga nikoli nimam, čeprav imam C košarico, v službi pa tudi večinoma nosim tope - prav fajn, ker ti se raztegnejo pa jih lahko še zdaj nosim) - no, ampak ko sem ravno dobila ta denar in sem si rekla, da si bom nekaj privoščila, sva šla v Namo po modrce (s fantom, ne z očetom, da ne bo pomote ) in joj, punce, jaz sem skoraj dol padla od presenečenja!!! Se mi sploh ni zdelo, da bi mi prsi takooooo zrasle... Pa so mi - za dve številki... (Prej sem mela 70 C, zdaj pa mam 75 D ali pa celo E, odvisno od modela, ker 70F pač ne obstaja, hihi...) Koliko so pa vam zrasle prsi? Potem sem ugotavljala, da verjetno nisem opazila zato, ker so mi že prejšnjič, marca, ko sem imela ss prsi zelo zrasle, takrat sem opazila, ker je šlo grozno hitro, ko sem laufala na hiphopu pa sem videla, da so to opazili tudi drugi (npr. naš trener), hehe... POtem sem mislila, da so mi pač takoj skočle nazaj, pa verjetno niso - zato so me pa zdaj ves čas poleti in jeseni vsi modrci tako tiščali, pa sploh nisem porajtala, da bi to lahko bilo od tega. Sem bila prepričana, da sem nazaj na svoji 70C... No, potem ko sem zanosila, so mi pa še malo zrasle, ampak razlika ni bila tako hitra kot prvič zato, ker so že od prej ble povečane, pa še zdaj sem bila skoz doma in niti nisem opazila... Potem pa vzamem v kabino par modrcev, pa še enega večjega za hec, kao bom probala, kaj bom nekoč rabila in - šok - vsi so mi bili premajhni, razen tistega velikega - ko sem ga pogledala, se mi je zdelo, jok brate, kam naj pa to dam, saj je ogromen... Ko sem ga pa dala gor, me je pa skoraj tiščal ... NO, vsi, ki so bili večje številke, so mi bili 10000x boljši kot karkoli, kar imam doma, tako da sem si kupila kar DVA! Enega športnega, belega, ful lepo prime, udoben, široke naramnice in zadaj, skratka super, takoj ko sem ga dala gor, sem vedela, da je to to... In enega navadnega, črnega. Sem pa ugotovila, da so modeli večjih številk veliko bolj meni na kožo napisani - nič kinčkasti ampak samo predvsem funkcionalni, športni, taki, da primejo in držijo, ne pa da majo naramnice bolj za okras kot kaj drugega... So čisto drugačni, hihi, prav fajn! Joj, sem se razpisala o teh modrcih! Ampak jaz si kaj kupim ravno vsaki dve leti in se potem vsaj še pol leta okoli hvalim, kak je to fajn, kar mam, hehe No, se tipkamo, sicer pa vesele praznike še naprej!
|