|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
8.1.2007 10:21:49   
Kati81
Jacki kako je v Franciji, pa da ne boš zdej po francosko k jaz ne razumem nič!

Upam, da uživaš in se zabavaš?

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
8.1.2007 11:31:56   
FLASK_A
JACKIE!!!user posted image user posted image user posted image  Smo te že kar pogrešale user posted image  Povej, kako si, kako ste se kaj navadli, a je tvoj dragi že dobil službo? Sklepam, da ste na polno zaposleni, ker imate toliko novosti! In nosečnost? Bp? Pa fuul lepo, da svojega malega zdaj že čutiš! Smo prav blažene ane, ko nas malo pobrcajo user posted image  Kako pa kaj s pregledi tam? Kdaj imaš morfologijo?
Lepo se imejte in kmalu spet piši!

KT, smo si pa res malce pavze vzele zdaj med vikendom user posted image . Pa saj smo res take klepetuljice, da če se dolgo ne tipkamo, nas že skrbi za zdravje vseh RR junijk user posted image .
Jaz sem v redu, če odštejem vseh 23.5 ur na dan, ki jih PRESPIM!!! Grozno, upam, da bo moja lenobnost res kmalu mimo, ker bom drugače na koncu nosečnosti čisto mlahava..

Kako pa kaj z vašo telovadbo- kaj naredite za krepitev vaših mišic? Nekateri so mi predlagali telovadbo po kaseti z Vzajemne (če je dež, ne mormo ful časa zuni preživet).. Ima katera kake izkušnje?

Pa še eno vprašanje- ali vas kdaj fuuuul prsi bolijo? Mene včasih res noro boli bradavica, kadar grem ven na hladno recimo. Pa nisem pomankljivo oblečena- da se razumemo. Če bi me katera vidla, bi se ustrašla, da gre proti njej kakšen medved user posted image  Res me nooooooro boli in se ful bojim, da bom imela take bolečine tudi pri dojenju. Ima katera podobne težave?

Lep pozdravček, pa čeprav deževen..

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
8.1.2007 17:09:34   
Liona
nikical, mene bolijo občasno prsi za znoret. Pa ne bradevice, ampak me vse skupaj tako zaboli... Včeraj sem ene dvakrat kar zavpila. user posted image
Jaz sem imela danes pregled pri svojem g. Dala sem kri, vodo in naredil mi je UZ ter preveril maternični vrat. Vse je o.k. user posted image  Vprašala sem za spol, ampak sva bila na preslabi UZ napravi in se ni videlo. V začetku februarja imam morfologijo in upam, da mi bo Puško tam lahko videl spol...

Potem pa sem zavila še v Kepico. Nabavila sem kavbojke in še ene platnene hlače. Vse je -50%. Razen spodnjega prerila, ki pa sem ga tudi kupila (spodnje hlačke za user posted image ). Tako, da sem dala za dvoje hlače skupaj 70 eur, kar se mi je zdelo kar ugodno.
Zdaj pa sem zaspana in grem malo na hrbet user posted image .

Lep preostanek dneva, pa-pa

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
8.1.2007 21:41:13   
Anonimen
ojla
Kako ste kaj. Sem prebrala da čutite brcike. Jaz jih tudi čutim. Meni je to tako prijeten občutek.
Moj user posted image je začel brcat na silvestrovo zvečer. Sem mislila da me bo kaj zvilo tako je skakal user posted image .
Ampak user posted image ga pa še ne čuti skozi trebušček. Zdaj se moje roke že avtomatsko oklenejo trebuščka in ga božajo. Zgledam že prava user posted image . V soboto pa bom točno na polovici svoje user posted image .

A ste ble kaj na razprodajah? Jazt sem se cel dan klatila po BTC- ju. V kepici sem probala 3 hlače zgodaj zjutraj - ful dobre. Ampak ker jih neisem takoj vzela so okoli treh imeli le še ene. Da pa ne govorim o majčkah najmanjša številka - nič. No vseeno sem si kupila ene hlače eno majčko z bolerom in še eno športno majčko. Kavbojk nisem dobila. V BC pa od LaVie nimajo prav veliko izbire. Tudi velikosti nimajo prave. Ne vem kam bi še lahko šla pogledat.

Se je pa kar splačalo danes it v kepico saj je vse znižano- hlače 40%. Jaz sem dala za vse 80 EUr kar mi je ugodno glede na staro ceno. 

Sem pa mislila, da bom dobila tudi kaj za mojga user posted image pa ni blo nič pametnega. H&M me vsakič bolj razočara. Tam se mi zdi ena taka škart roba- res nič pametnega in kvalitetnega povrhu pa še drago. Ne vem al nimam okusa al kaj?user posted image user posted image

Danes  sem zapravila  več kot 1200 EUR. Naročila sem si novega prenosnika, tako da bo zdaj veliko lažje kot pa delat s to staro kišto.  Se bom tudi kaj več javila.

Uživajte in pobožajte svoje bušije.

(odgovor članu Liona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1404
8.1.2007 22:16:33   
ŠpelaP
Oj!
Danes se je zgodilo zame nekaj ful lepega. Že nekaj časa sem po trebuhu čutila take občasne rahle premike, samo ne nekaj močnega in tudi ne vsak dan. Danes popoldan pa sva s Timom sedela na kavču in je Tim dal svojo glavo na moj trebuh. Takrat pa se je zgodilo. Po nekaj trenutkih me je user posted image ful močno ene štirikrat brcnil točno tam, kjer je imel Tim prislonjeno glavo. Je bilo prav hecno. Pri vsem tem je pa še eno "naključje". Ko sem bila noseča s Timom, sem ga prvič res močno začutila točno 5 mesecev (19.6.) pred PDP (19.11.), danes je pa zopet točno 5 mesecev (8.1.) pred sedanjim PDP (8.6.). user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
8.1.2007 22:46:14   
ronja
Oj, punce, jaz sem danes tako sreeeečnaaaa!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, saj priznam, mi je slabouser posted image , zgaga me peče in kislina se mi dviguje, bruhala sem že, vročino imam verjetno tudi še (nočem merit, ker je potem uradno nimam, hehe:)... Ampak sem šla plavaaaat!!!! Joj, kok sem to pogrešala! Joj, kok sem si to želela! Zdaj sem v user posted image ! Sem bila čisto paf, da mam še tok kondicije, nimam pojma, kako mi je to ratalo, ker že dva meseca sam ležim, ampak sploh mi ni bil problem preplavat 1,5 kmuser posted image , skratka, Ronja srečnauser posted image JOJ, kok sem jaz pogrešala šport!!!! Očitno si res kar malo odvisen od tega, celo telo je zadovoljno "to mi deli"...

NO, sicer sem samo kdaj pa kdaj jogirala (delala prirejeno jogo), to je bilo vse, parkrat sem še sprobavala butshaper med gledanjem filmov, da sem pozabila, da mi je noro slabouser posted image . Mi ga je zadnjič oče dal, ga je nekje dobiluser posted image Pa zadnjič sem naredila 20 trebušnjakom, predvčerajšnjim, se mi zdi. Včasih pa sam ležim in še to komiuser posted image S tem ste pa itak seznanjene bolj kot bi si želeleuser posted image

Meni se user posted image oglasi zdaj tudi večkrat na dan. Danes tudi med plavanjemuser posted image . Zdaj sem spet taka, kot kadar grem v službo, pa pridem domov, samo še dol lahko padem... Ampak sem srečnauser posted image

Aja, prijateljica na plavanju ni ugotovila, še ko sem ji povedala, je rekla, da se mi nič ne vidi - pa sem bila v kopalkahuser posted image user posted image Sem ji rekla, o, ja, se vidi, jaz sem bila prej čisto plohuser posted image ... No, ampak zaenkrat lahko skrivam user posted image tudi v kopalkah, noben me ni dvomeče gledal, pa me tam vsi poznajouser posted image .

JOj, če bom le lahko, grem jutri spet, drižite pesti!

Aja, glede razprodaj: daj mi povejte, kaj naj grem zdaj kupovat user posted image obleke, ker se bolj splača, ampak kako, če pa še ne vem, kaka bom... Zdaj težko probavam karkoli za naprej, ker mi je trenutno še vse staro prav... Predlagajte prosim! Ampak ve pa ste zapravljaleuser posted image 1200 E??

Prsi, ja včasih prav zelo bolijo, bognedaj, da se jih kdo dotakne (mišljena sta fant in psička, da ne bo pomote;)...

Jaz si med vikendom nisem upala še 1x pisat, ker sem bila itak že zadnja... Sem rekla,d a me boste kar izobčile, če bom prevelik gobecuser posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
8.1.2007 23:49:48   
melaverde
ciaoo punce!!

najprej da vam zaželim vse najlepše v novem letu ki je pred nami, same lepe in zdrave otroke, ter veliko prespanih noči user posted image

po dolgem času sem tudi jaz spet tu...sicer vas redno berem ampak pisanje enostavno ne pride na vrsto. danes sem šla po dolgem času delat, saj sem si privoščila krajši dopust (od 22.)
vidim da ste dobro, hujše kot branjevke na tržnici ampak to mi je tukaj ravno všeč user posted image .

z menoj je vse po starem, trebuščka ne morem skrivat (eni pravijo da zato ker sem suha, ma mene ta razlaga ne zadovolji lih najbolj) zadnje čase pa imam zelo močne krče na desni strani...po vsem kar preberem sem ovrgla že možnost da je slepič, zapleteno oz. zamašeno črevo in žolč (se hecam). danes pa sem bila pri kozmetičarki in je enostavno rekla da se mi širi maternica...kaj bo še user posted image . otroka žal ne čutim še, jutri imam pregled in upam da me bo naročil na to morfologijo...ne zdržim več, da ne vem kaj nosim pod srčkom...potem pa si bom končno privoščla kaj kupit.

jutri se grem tudi vpisat k telovadbi za nosečnice, tej prazniki so me samo še bolj vzhajali...da se na momente sprašujem če ni trebuh od hrane user posted image  v glavnem takšnega še nisem imela...

dobro, za danes bo to dovolj...lepo se imejte, čuvajte sebe in svoje trebuščke pa se kmalu spet kaj oglasim...

pozdravček z deževne primorske

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
9.1.2007 11:56:33   
janapan
kako kaj....moj nogometaš ali nogometašica se sedaj javlja že vsak dan...upam da ne bom ugotovila čez kakšen teden da sop to samo črevesne motnjeuser posted image . Drugače pa sem se včeraj odpravila na popuste da si kupim KOPALKE(čez tri tedne greva z mojim na križarjenje) sem zadela sezono a ne ; )). In sem se kar zgrozila....nič mi ni prav, cela sem zalita, od povsod mi visi...in kljub temu da mi moj vsako minuto pravi kako sem lepa se jaz počutim grda. Kaj naj naredim....pa ja saj vem to je nosečnost....ampak jaz se ne počutim jaz in mi je grozno. Potem sem se še poredila sicer do sedaj 19 teden za 3 kg ampak to glih tja kamor ni treba, ritka, noge....jaz moram nekaj ukrenit(pa nisem obsedena da ne bo pomote, nisem trlica v normalnem življenju)
In sedaj sem si nardila plan....hrana toliko kot jo rabiva- brez maščob,sladkarij, ful svežih stvari
telovadba : ponedeljek aerobika za nosečnice
torek: porodna šola-no to ni glih telovadba
sreda: še ne vem
čet-sob: plavanje
nedelja: dolg sprehod
Pa bo ; ))

Tako da pol bom miss nosečnica user posted image ....
lp

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
9.1.2007 12:08:50   
zrak
pozdravčke vsem

Ronja, tebe bi pa najraje kregala pa te ne bom, ker si itak že boga od vsega tega bruhanja... kregala pa bi te, ker greš plavat z vorčino...

Drugače vidim da ste vse ok... A za spol že vse veste kaj bo? Meni je nekaj namignil ni pa siguren.. Ma jaz itak čutim kaj bo..

Kako ste s pripravami in nakupi za user posted image , ste že kupile voziček ali posteljico.. Namreč jaz moram vse kupit.. Bo komaj prvi otroček, tako da nima po komu podedovat.. pa tudi drugi se nič ne javijo... namreč prijetlji ali imajo že tako velike otroke , da je že vse zastaralo ali pa tako mičkene, da še vse rabijo..
Kam boste šle ve po nakupih..

Mene pa prsa ne bolijo kaj dosti.. vsake tolike me malo špikne nič hujšega...

drugače pa vse vredu.

Imejte se lepo , pobožajte trebuščke .. papa

Neposredna povezava do sporočila: 1409
9.1.2007 12:35:50   
zabica26
Se še jaz mal javim, ker tolk mal pišem, da si sploh nism podobna (drugač pa taka klepetulja). user posted image
Ronja, zakaj ne probavaš nosečniških kopalk? Jst sm ti tut že kopila prvo nosečniško trenirko, ki mi je celo prav. In hlače na rob (sem jih probavala tako, da sem dala trenirko notr, da so sploh gor stale. Bla sem v Benetonu, amapk že pred razprodajami in komaj našla xs, ki mi čist ustreza. Zdej bi pa rada prilezla še do kepce in la vie. Problem je, ker danes že nism mogla več nobenih hlač zapet in sem zelo žalostna. Imam dve kikli, ki ju še lahko nosim, potem pa konec. In ker morm bit vsak dan urejena, me je kr mal groza, kaj naj naredim. Sem majhna, pa še bolj mal me je blo skupaj, zato se mi pa že tolk bolj pozna zdej. Ampak sem zelo ponosna na svoj trebuh in se ne obremenjujem, kok se bom zredila. Ker mi je važno samo to, da sva oba zdrava z otrokom in da uživam vsak dan posebej. Imam občutek, da sem včeri začutila prve mehurčke v trebuhu..ne vem. Čakam na naslednje…Prou vesela sm, res! user posted image
Drugače sem pa začela razmišljat, da bi malo umirila svoj tempo, ker sem na nogah od jutra do večera. Vstajam ob 5h, spat hodim  ob 22h al pa še kasnej…noge so mi začele zatekati in verjetno bom mogla nehat nosit škornje. Ah, ja… Si bom pa počasi začela ogledovat sobice, da vidim kaj mi je sploh všeč in kakšni so roki dobave. Zanima me stokke (posteljica, previjalna in voziček). Drugače sem pa v Italiji zadnjič vidla čist odštekano pohištvo…oranžno, rumena, zelena kombinacija…take močne žive barve in mi je bilo zelo všeč…tko…otroško! Bomo vidl…sm si pa obljubila, da se mal pocrkljam s prvim pajackom po morfologiji….drugače pa bom šla v večje nakupe ob koncu…ko bodo imeli nove kolekcije, lahke materijale in tut ko bom jst v tistem vzdušju, pričakovanju. Razmišljam, da bi šla tut jst ta vikend mal plavat – sam morm prej še kopalke probat-če sploh kam še moje joške spravim…omg. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
9.1.2007 13:32:46   
Anonimen
Ojla
Ja ronja najbrž si mene prebrala. Ja toliko sem zapravila včeraj ampak na razprodajah samo 200 EUR , 1000 EUR pa za prenosnika.
Kar se pa tiče tvojihnovih oblek. Jaz si na tvojem mestu ne bi nič kupovala, če ti je še vse prav. Jaz mam že kar trebuščka (sem se zredila za 3 kg) tako da sem si nujno morala nekaj kupit. Ti kar ponosi stare stvari ko boš pa rabila pojdi v shopping. V naprej se ti res ne splača zapravljat za brezzveze.

O danes in naslednjih nekaj tednov bo spet zoprno v znamenju učenja. Spet sem vsa mozoljasta in živčna. GRRRRR.user posted image user posted image

Mejete se pa božajte svoje bušije

(odgovor članu zabica26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1411
9.1.2007 16:41:34   
FLASK_A
Nogica, očitno ti je božiček denar prinesel, jaz sem po novem letu suha ko poper user posted image user posted image  Hecam se, za hrano bom že imelauser posted image  Ti kar pridno zapravljaj user posted image
Pa fuuuuul uspešnen zaključek 1.semestra ti želim!!!!! Tudi mi imamo norišnico, še posebej tale dva tedna. Komaj čakam, da se nehata, ker imam za naprej že toliko planov.. Samo fax moram speljat... Držim pesti za vse nas študentke user posted image

Jaz bi se šla tudi takoooo zeloooo rada kopat, pa si ne upam. Pred zanositvijo sem imela namreč hudo vnetje, ki se NE SME ponoviti- žalostno je pa to, da ga lahko na bazenu fašemuser posted image  Tako da se zdaj šparam in sem sigurna, da je z nama vse v redu... Komaj pa čakam junij, ko bom lahko zaplavala!!!!

Zrak, za spol ne veva in tudi ne bova vprašala. Za opremo imava tudi že poskrbljeno (njegova sestra je prispevala prav vse razen vozička). Misliva pa, da bo fantek. Razlog? Slabo mi je bilo, veliko spim, kar naprej sem utrujena.. Baje tiste, ki nosijo punčke, nimajo NOBENIH problemov v nosečnosti. Po ustnem izročilu user posted image , ni znanstvenih dokazov za to teorijo (da me katera ne vzame strogo resno user posted image )

Pa vsem čestitam za brcike vaših user posted image . Ostale pa ne skrbite, prvič začnejo konkretno migati nekje okrog 18T (še posebej, če smo 1.noseče) user posted image user posted image user posted image  Res je lep občutek..
Mene je danes med predavanjem zabaval- kot da bi vedel, da se noro dolgočasim user posted image

Lep pozdravček!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
9.1.2007 17:33:45   
Anonimen
nikical ja veš sem te dinarčke zbirala več kot pol leta; saj veš kako je z nami študenti.
Ja tud tebi veliko uspehov na faksu. Jaz mam pa 11.junija kar dva izpita na isti dan. Mislim, da bo šlo takrat vse mimo ker bom po sreči nesreči kje v porodnišnici ali pa tud če bom doma ne bom user posted image pustila samga tako majhnega. Sploh če bom lahko dojila.

Ja jaz sem tud slišala da če ti ni slabo in se dobro počutiš potem je punčka. Ko bi vsdaj bilo tako. Jaz si namreč bolj želim punčko, čeprav saj veste da je važno le to da bo user posted image zdrav. Drugače pa imam od dne ko sem naredila test filing da bo fantek, pa ne vem zakaj je tako.

Aja kar se pa plavanja tiče pa se jaz tudi ne upam it kam v toplice, ker sem vedno staknila glivice od tiste vode. Zdaj pa sem raje doma in ne tvegam. Sem se pač sprijaznila, da bo šlo letos vse to mimo naju (plavanje, smučanje, razne nore žurke, ...) bo pa potem spet luštno mogoče še bolj.

En user posted image za vaše bušije

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1413
9.1.2007 20:41:11   
KT
O hudirja, zdej mi pa ni nič več jasnouser posted image - meni so pa vseskozi prali možgane, da je ravno obratnouser posted image , t.j. če ti ni nič slabo in, če se dobro počutiš, da bo fantek. V bistvu mi je vajina teorija bolj všeč saj si blazno želim punčko, ampak če povzamem svoje prve 4 mesece nosečnosti, mi pravzaprav ni bilo nič in se krasno počutim (razen ubijalskih glavobolov user posted image ) tako, da ???? Ah, po moje bo najbolj, če počakam do morfologije, pa da vidimouser posted image .
Nujno pa vam moram povedati, da sem danes tudi sama začutila mehurčke user posted image user posted image user posted image   NOROOOOOuser posted image . Sem šele v 17 tednu, res pa je, da imam bolj malo kil tako, da mi je že moja G rekla, da znam ne glede na prvo user posted image  mehurčke kaj prej začutiti. Se mi pa zato trebušček toliko bolj pozna - sam trebušček me je & OOOGGGRRROOOMMMNNNAAAAA prsa. Iz 70B sem prilezla na 80C (še rajši mam pa 85) - čist noro. Tistim, ki do novega leta še nisva povedala so kasneje rekli, da so opazili ravno moja prsa (no moj user posted image  je navdušen). Zdaj moram pa malo počivat saj sem kar 12 ur delala danes.

Nočko srečke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
9.1.2007 23:13:24   
Kati81
Evo mene še kar tele gor.

Danes se našemu user posted image  dogaja 100 na uro, ko se usedem se oglasi, tko je že cel dan. Zdaj zvečer je pa sploh živahen, ležim na kavču in on se vsakih nekaj minut oglasi tko da me orng butne v trebušček. Kakšen šele bo ko bo še večji in močnejši, saj mi bo trebušček razgnal. Je pa full lepo tko ko se cel dan po malem oglaša, škoda da mojga ljubija danes ni doma, ker bi pa imel kaj čutiti.

Želim vam en sladek spanec in lepe sanje.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
10.1.2007 8:35:33   
melaverde
ciao srečnice !

srečnice pa zato ker že vse po malem čutite vaše user posted image , jaz pa še nič. včeraj sem bila na pregledu (sem v 18. tednu) in mi je rekel ginekolog da naj pričakujem kaj šele čez 3 tedne ??? ker pa je poslušal gibe in utripe, je moje dete zelo živahno... sama sem opazila da imam tudi trebušček bolj viden kot ostale, no v glavnem včeraj mi je že sestra (medicinska) rekla da sem se malo preveč zredila user posted image .
sej se lahko delam norca ampak moj apetit je tako velik, da ne vem kaj naredit...sedaj so mi predlagali sadne dneve. na trenutke mi je prav smešno ker sem bila vedno suha, štartala sem s 54.7 kg in včeraj sem jih imela 58,8 kg... ja ni kej, bo treba pazit kaj bova jedla.

ha,ha ...z vašimi teorijami o spolu sem se prav nasmejala. tudi meni pravijo da imam sigurno fantka ker imam grdo kožo in ker se popravljam samo v trebuščku. no bomo vidli 16.02 ko imam morfologijo.

lep pozdravček prav vsem, pa lepo se imejte...

ciaoo

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
10.1.2007 9:25:08   
duhica
Dobro jutro!

No, pa nekaj o teroijah o spolu:Jz sem slišala, da če ti ni slabo, je fantek. Če se spremeniš v obraz in imaš mozoljčke je fantek. Če nosiš nizko je punčka.

V prvi nosečnosti slabosti - bila je punčka. Kožo sem imela ful lepo, v obraz se nisem spremenila.

V drugi nosečnosti majčkeno manj slabosti, koža spet čudovita - bil je fantek.

V tretji nosečnosti mozljčki na obroke, slabosti rahle - bomo vidli kaj bo.

Po moje je najzaneslivejša terorija - počakat do poroda, pa pogledat, kako je stanje!

Drugače pa tud jz umiram od radovednosti, upam, da se bo vidlo na morfologiji.

Pustite se brcat! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1417
10.1.2007 9:36:01   
Liona
Duhica tale teorija mene malo bega user posted image . Meni je bilo do 12-13t precej slabo, zdaj okoli 16t pa sem dobila tudi par mozoljčkov po obrazu. Prej jih pa nisem imela nikoli. No, saj sem jih že dobro posanirala... Bomo počakali na morfologijo. Upam, da bomo videli kaj bo. Čeprav mi je v bistvu vseeno. Karkoli je, samo da bo o.k. user posted image

(odgovor članu duhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
10.1.2007 10:13:25   
zabica26
Jst sm tko vesela. Včeri zjutri sm bla čist živčna, ker nism mogla več zapet niti zadrge na svojih hlačah, zato sva se z najdražjim popoldan odpravila v šoping. Bla sem v Popku in sem prou presenečena, ker sem dobila prou fajn obleke. Kljub razprodajam… user posted image
Kupila sem ene hlače za v službo, ene žametne hlače, take bolj komot, pa dve majčki in eno srajčko. Za probo sem vzela še ene žabe in ene tangice. Čaka pa me še nakup modrca, ampak včeri nisem imela več živcev. Grem pa v petek še v Kepco, ker si zelo želim še kakšno kiklco in jopco. user posted image Ker sem začela zelo vzhajat…in si morm mal nabavt, ker vprašanje kdaj bo šele nova roba v trgovinah, glede na razprodaje.
Pa začel me je mal bolet pod trebuhom…po moje gre za raztezanje. Danes prav komaj čakam, da grem domov.user posted image

A že kej imena zbirate? Midva se kr drživa dveh...enga za fantka, enga za punčko...v prvo sta nama bila všeč, ampak mislm, da bova proti koncu mogoče še mal bolj razmišljala o tem.

A je katera kupovala v prenatal? Kakšna je kej izbira, kaj imajo?

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
10.1.2007 10:21:32   
Palčica*
Nosečke živjo,

Tud jaz sem opazila, da smo mal "lene" ratale- pa sej vem, ni časa, kup opravkov in podobno. Z mano je enako.

Koliko pa nas junijskih nosečk sploh študira? Nogica,pa Nikical
za vaju vem.  A sta redni ali izredni? Kaj pravzaprav študirata? Jaz sem izredna študentka  socialnega dela,sem pomoje že povedala, a ne?Je še kakšna,ki se prav tako daje z predavanji,izpiti?
Kakorkoli meni je uspelo pasti en izpit in ga moram ponavljat 19.1. Grrrr...pa o.k. nimam kaj,bo treba še enkrat.
Drugače pa bolj ko gledam te svoje roke in izpite,bolj imam v glavi,da bi blo fino če bi uspela zaključit letnik pred porodom. Zadnji izpit (normalno,če naredim vse ostale) imam 25.5.,datum poroda pa 6.6. Gre na knap,ampak bi se dalo.

Sama glavobolov hvala bogu nimam,imam pa že kar nekaj dni vsako jutro redek pojav z gostim pojavljanjem user posted image .
Dete se oglaša z rahlimi brcikami,vendar to čutim samo jaz,moj na otip ne čuti ničesar še. Da vam ne govorim kakšna drama. Vsak večer,ko rečem da ga čutim preverja,posluša...skratka prepričuje malega kaskaderja,da da kakšen signal tudi njemu. A zaenkrat žal še nič.

Edino kar me v tem času malo nervira je tisoč in en človek, z pametnimi nasveti okrog moje nosečnosti. Sej jih mal ignoriram,mal se jim nasmiham,mal jim zatrjujem da nobena nosečnost ni enaka drugi,še manj ženska ženski. A včasih me znervirajo. Se Vam dogaja kaj podobnega? Skratka...v takšnem obdobju malo zavidam vsem Vam,ki mamice ne boste prvič. Tko da,kar se teh napovedti tiče mi lahko verjamete,da imam po mnenju drugih oba spola v sebi,pa čeprav nosim le enega otroka.user posted image

PUNCE ZDEJ PA RESNO ! A JE KATERA ZA DA NAjDEMO EN PAMETEN DATUM,ENO PAMETNO LOKACIJO IN SE SREČAMO MAL?

No,sporočite mi, da Vas ne gnjavim skoz. Še enkrat-vem,da imamo vse kupe dela,vem da bo težko uskladit obveznosti,počutje in kraj. Ampak če boste za da se vidimo,bomo že naredile tko da bo prav. Ni hudič. Če se tle gor lahko vse zmenmo,sem prepričana da bomo rade ropotale tudi v živo. Če pa za srečanje ne boste, se to nič bat napisat-nič ne bom jezna.

pozdravček z gorenjske

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1420
10.1.2007 11:01:59   
melaverde
juhu!

evo me nazaj, se vidi da v službi nimam pretirane gužve user posted image .
Palčica, jaz sem tudi izredna študentka managementa ampak ne vem če bom sfolgala vse izpite do poroda, namreč moja utrujenost premaga voljo in motivacijo (zdaj sem jezna na eno sošolko, ki mi je skozi govorila da bom vidla v nosečnosti kako ti vse teče, energije imaš za dva in motivacije tudi ?!)

Glede nasvetov, naukov in tako dalje...meni je prav zanimivo poslušat te ljudi. Mogoče zato ker sem takšen tip človeka, ki se ne lih obremenjuje ampak samo smeje. Tudi glede spola, meni tvezijo vse mogoče in jaz se smejem...zanima me samo kako se bo na koncu izkazalo user posted image . Moja sestra pa je drugič noseča, rok ima februarja in pravi da ta druga nosečnost ni niti malo podobna prvi...kot da ni še bila noseča sploh, zanimivo user posted image

Jaz sem tudi firbčna za umret glede spola in bom tudi vprašala. Nisem pa se še odločila če bom povedala ali ne. Mama in sestra bosta tako in tako vidli med nakupi (sovražim rumeno barvo !!). Ime za deklico imam izbrano že ne vem od kdaj, malo več preglavic nam dela fantovsko...zato sem to prepustila možu (on je pa nor na Tristana).

Dovolj nakladanja...se pišemo..

P:S. Glede srečanja...mislim da sem v manjšini, zato v Koper zaradi mene ne boste prišle...vi se zmenite in če uspemm, pridem user posted image

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
10.1.2007 12:10:28   
ŠpelaP
Palčica - glede pametovanja imaš popolnoma prav. Ljudje tako radi pametujejo tistim, ki so 1. noseče. Tistim, ki pa niso, pa jih komaj kaj vprašajo. Mene so do zdaj različni ljudje vprašali le, kdaj imam PDP, pa tam pa tam kdo, kako se počutim. Glede pametovanja pa, hvala bogu, mi je prihranjeno. Je pa res, da ste verjetno tudi same user posted image , ki ste prvič noseče, bolj pozorne ali občutljive na razne pripombe in pametovanja. Tudi jaz sem bila v 1. nosečnosti. Mene je takrat najbolj dvignilo, če so me spraševali, kakega spola bo otrok in kaj si želim. Vsakemu sem kratko in jedrnato povedala, da si želim OTROKA, ki bo zdrav in brihten.  
Naj vam gredo razne tako pripombe kar mimo ušes, ne samo skozi ušesa.
Glede teorij o spolu otroka in počutju med nosečnostjo, pa se mi zdi, da so to same ljudske vraže. Tako, da jih je treba jemati bolj za hec. Moji mami je bilo recimo v 1. nosečnosti slabo z bruhanjem kar pet mesecv, v 2. pa ji sploh ni bilo slabo. Pa je obakrat rodila punčki (sestro in mene).

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
10.1.2007 12:36:25   
FLASK_A
Hehe, sem opazila, da sem sprožila debato o spolih in ljudskih govoricah user posted image  Se strinjam, da vzamemo to bolj za hec (kot sem že napisala), je pa vseeno zabavno malo debatirati o tem. Saj bomo kmalu vidle,kaj imamo- samo še par mesecev!!user posted image user posted image

Palčica, držim pesti zate in uspešen konec študija user posted image  NO, TO VELJA ZA VSE NAS ŠTUDENTKE!!
Jaz študiram arhitekturo, sem pa 4. letnik, redno vpisana, (še) nikoli ponavljala. Namen imam narediti tale 1. semester tako, da bom imela izpolnjene pogoje za prehod v 9.semester, potem pa se bom posvetila drugim stvarem (malo mislim it delat, malo grem spet na učenje klavirja, nameravam v pasjo šolo z mojim malim navihančkom). Skrataka, pred rojstvom bom počela bolj relaksacijske stvari, šola me preveč nervira včasih.. In živčna res nočem bit.user posted image  Sem hecna, ane?

Meni zaenkrat še noben blazno ne pametuje, bi pa tudi bila živčna, če bi mi... Samo sprašujejo me po počutju, pregledih in izvidih, faxu. Tisti, ki pa mi poskušajo kaj glavo filat s kakšnimi neumnostmi o otrocih, opremi, nakupih, blablabla (res pametovanje, ne svetovanje)- jih kar lepo preslišim in se nasmejem. Bomo se že sami znajdli, za pomoč pa že vprašaš- ko jo rabiš ane?

Glede srečanja klepetulj pa- SEM ZA!user posted image

Pozdravček!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
10.1.2007 13:03:26   
Anonimen
Pozdravljene punce!

Spet se obračam k vam s vprašanji. Namreč včeraj sem imela NS...je rekla, da jo je zelo težko izmerila in to je 1,8mm, rezultati, ki jih je izračunala glede na starost pa so Trisomnija 21 je 1:5323, za Trisomnijo 13+18 pa 1:17417. Zdravnica je rekla, da je rezultat vredu in da nimam kaj skrbet...

Pol pa sem prišla ven iz čakalnice in sem še malo poklepetala za nego nosečko ki je tudi čakala...in me je vprašala po rezultatih...je rekla če sem razmišljala kaj o testu DHT?  Ker ona bi ga na to izmerjeno sigurno šla delat?? Kaj pravite ve? Sem upravičeno zdaj v skrbeh?? Ima katera podobne izkušnje?? Je katera delala DHT??

Bi bila zelo vesela kakšnega vašega odgovora..

teja

< Sporočilo je popravil Teika -- 10.1.2007 13:08:48 >

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1424
10.1.2007 13:31:02   
Drnula
nikical - mene na mrazu bolijo bradavice za znoret. Ko je bilo kak dan zjutraj zelo mraz sem kar stokala v avtu na poti v službo. Podobno je, če preizkusim ledeno mrzel tuš.

Jackie - zanimivo, jaz sem tudi v ponedeljek začutila premik, da sem lahko rekla da to je pa zagotovo to. Imava isti pdp. Sicer se pri meni premika po malem. Včeraj nič, danes že parkrat.

9.1. sem imela pregled. user posted image  je že kar velik, ima prek 300 g in na UZ ga gledamo samo še po delčkih. Morfologijo imam 2.6.07. Vendar sva že zdaj z G kar dobro pregledale otročka in bilo je res fajn.

Jaz DVD od Vzajemne imam pa mi ni kaj preveč všeč. Zdi se mi premalo in ... ni mi všeč. Jaz delam večinoma jogo, ne pa vsak dan. Domov tako priihajam šele zvečer. Sem bila par dni po novem letu na dopustu in je res pasalo.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?