_ka_ty_
|
Elja mamice!!! Tako kot verjetno kar precej drugih septemberk, vas tudi jaz redno berem (skoraj vsak dan - da se mi zdi, da vas že skoraj vse poznam ).Sem si fulkrat rekla, da moram tudi jaz kaj napisat, pa vedno kaj vmes pride - ponavadi moj mali miš hoče mamo Mi še tudi nimamo zobkov, saj jih tudi še ne rabimo, ker ne papamo še GH - ja, no malo za poskusit (beri za se umazat, danes je imel kašico v nosu in celo v očeh ) Kaj bo še?). Tako da bom te dni začela študirat kako naj začnem zares z uvajanjem GH - ene pravijo, da moraš najprej zelenjavo, ker da potem je ne marajo. Mahhhh? Res se mi zdi, da vsi preveč komplicirajo s tem, potem te tako zmedejo, da res ne veš kaj je prav - ja no, pol ti rečejo: "Po občutku." A, ja... se polno dojiva ... je tako praktično ... razen ponoči, je točen ko ura - se zbudi vsake 3 ure. ... Bo minilo, ne? Eno vprašanje: Kaj se vaši škrati že znajo obrnit iz trebuha na hrbet. Ker moj Tilen se preden zaspi obrne na trebuh - že napol v komi in potem se ne zna rešit nazaj (da bi se obrnil na hrbet) in začne jokat in se valda zbudi zares. Berem, da ste že dali vodo in kri. Mi smo imeli že drugo cepljenje že zdavnaj pa nam pediatrinja ni nič rekla???? Moja kondicija je tudi katastrofa, še hujše je to, ker "kao dojim, lahko več jem" - in valda kile ne grejo dol. Najhujše je zvečer pred TV, ko Tilen lepo zaspi, moj je pred računalnikom in mama gricka na kavču. Glede hujšanja - se priporočam za kakšne vzpodbudne besede. Zadnjič sem na 24ur.com prebrala en dober članek o tem, da lahko shujšaš tudi če se nič ne migaš, potem je en tip (verjetno trener) napisal ful dober komentar, da to ni čisto tako - če vas zanima(http://24ur.com/naslovnica/servisi/vizita/20070222_3090662.php) A, ja glede plenic - tiste, ki imate fantke, kaj se vam kdaj zgodi, da se pri straneh polula skozi? - ko spi na boku. Jaz sem prav zaradi tega zelo hitro pristala na večjih plenicah, ker so v pasu malo višje - že 4 Pamperske Active Fit za ponoči obvezno. Sem tudi jaz probala vse živo, tudi Huggies so dobre - sicer so malo preveč široke med nogicami, da se mi Tilen tako smili, ko mora imet nogice tako narazen. Od DM - babylove so mi bile katastrofa - ne vem če sem dobila kakšen slab paket - so bile slabo zaprte zgoraj, da je vata šla ven in tudi tisti žele je bil po celi ritki. Sparky pa so mi dobre za krajši čas. Prašek: Persil sensitive, brez mehčalca (do kdaj naj se ga ne bi dajalo?) Ja, ja, pri nas je tudi ena muha in to pomeni, da je že pomlad :))))))) Čauuuu od ka_ty (sem pozabila geslo, pa imam težave kako ga dobiti nazaj in sem si naredila novo uporabniško ime, bom prosila, da staro zbrišejo)
|