|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
26.2.2007 10:58:17   
Dajanax
Dalin tudi jaz je še po porodu nisem dobila in je niti nič ne rabim... So pa prejšnji teden prišli na obisk mozolji, sm se ustrašila da že napovedujejo user posted image ! No pa na srečo še ni...

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
26.2.2007 10:58:25   
princes
oo Dajanax, kok je dobra fotka...user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
   [Brisano sporočilo]
26.2.2007 11:00:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1728
26.2.2007 11:01:39   
princes
jaz sem pa ravno konec z user posted image , mam že mal več moči, tko da bo danes spet akcija
 user posted image ...

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
26.2.2007 11:01:57   
Dajanax
Princes tenks..se je splačalo slikanje, kljub lužici...

Sončica kaj pa če bi bile res to letošnje črtice!!!!! Če bi bil moj BC zdaj pozitiven bi najbrž okrog padla, ker si tega pa reeeeeeeees ne prestavljam user posted image !!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
26.2.2007 11:05:22   
princes
ja Sončica jaz sem že mela spet travme ta mesec, mi je en teden zamujala, sem sam rekla da šibam ta teden po tabletke, ne bom se jaz več jajcala s tem...user posted image

Moj user posted image pa je reku, vsak dan molim, da si spet nosečka..user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
26.2.2007 11:17:14   
Tejcha
Hej.

Js sm že spet tu. Mali je ravnokar odspal svoje dopoldansko rundo in čakam, da se oglasi, da dobi porcijo jabolka s korenčkom.

Vse najlepše vsem, ki praznujete!

Em... js zdej res ne dojim več, ker mali enostavno noče... mleka pa še je za vzorec. Zobkov še nimamo, sem pa ene tri dni nazaj zopet poskusila, da bi ga dopbila na finto, da bi malo spraznil... me je pa tako uščipnil za bradavico, da sem zavpila... Lump!!! Kaj bi šele bilo, da bi že imeli zobke....

Sem pa prišparala test, tisto polulano zadevo sem odstranila, črtici sta pa še sedaj ful vidni. Kakšen spomin, a? user posted image

No, sirena, ki sem jo čakala, se je vklopila.

Papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
26.2.2007 11:22:40   
dalin
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
26.2.2007 11:24:22   
dalin
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRR,kako se poveča!!!!!!!!!!!!!

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
   [Brisano sporočilo]
26.2.2007 11:51:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1735
26.2.2007 11:58:36   
yennika
OOOOOOOOOO, STE BILE PA VČERAJ PRAVE BABJE ČENČE!user posted image Krasne ste, spet je dopoldan minil kot šus, ker sem seveda mogla vse prečekirat.

MI IMAMO PA PRVEGA ZOBEKAuser posted image .
No mislim, da je to to, spodaj se lepo vidi bela črtica....seveda mi mali noče odpret ustec, da bi bolj pregledala zadevo....se pa sploh ne čudim, sem si mislila da bo nekaj takega, ker je zadnji teden skos vlačil spodnjo ustnico noter in se tako čohal po dlesni.

Tudi pri nas je snegec pegec-fuj.

user posted image  sem jaz dobila 3 mesece po porodu in pride redno vsak mesec-sem jo že 3x mela.Sem bila zelo žalostna, ker se je tak hitro vrnila, klub polnemu dojenju.
Zvečer zdaj dodajam rižolino na žličko in mi poje 130 ml, pa še bi kar jedel....seveda je tudi joškolino potem aktualno in res sprazni vse zaloge, ki je še vedno več kot velika!
Včeraj sem mu dala za poskusit korenčeka, pa mu ni bil preveč dober.Sem nabavla že tudi nekaj kašic od hippa, bom počakala še nekaj dni do pol leta-ja v četrtek bomo pa mi upihnili pol svečke!user posted image

Tak, zdaj pa pičim malo obrnit stanovanje...pa tud mali me že grdo gleda.

Dijo!

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
26.2.2007 14:15:03   
žiža
O punce kok ste ble pridne user posted image
nimam časa sploh prebrat, kaj šele da bi kej napisala. Tamaladva sta živa hudička. Jaz ne vem od kod se je vzela njuna sitnobica in nespečnost.... Tega na naroćčilnici sigurno nisem obkljukala... A se to da reklamirat user posted image
upam, da bom zvečer lahko prišla malo čvekat
čao-čao

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
26.2.2007 14:16:39   
Tanyka
user posted image

No evo, smo malo prej prišli domov.Sem hodla po pleničke, pa po Laro v vrtec.
Imamo ful lepega sončeka, tako, da sedaj čakam, da se Rene zbudi, potem pa hitro malo ven.Je bil zdaj tak tečn,.............................da me je kar glava začela bolet.
Dlesni ga tako srbijo,............................user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ne vem kaj naj danes kuham??
govejo juho še imam od včeraj,......nekaj bi morala še zraven naret.
Punce hitro z idejami na plano.Kaj kuhate?user posted image

Prejle sem študirala, da bi morala tamalemu dat osebni dokument delat.Ja prav vidite-nima ga še.

Smo edini,ali še kateri user posted image  nima?

ok grem malo lečt,.........glavo imam kot bombo ki jo bo vsak čas razneslo

ČAO ČAO Tanja

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 26.2.2007 14:17:17 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
26.2.2007 15:44:52   
rose22
Tanja mi še tud nimamo nobenga osebnega dokumenta.Že dva mesca govorim da se bova šle mal poslikat za osebno pa eno skupno fotko,pa še vedno ni nič od mene.Enkrat se mi ne da,drugič frizure nimam,tretjič kaj drugega.Jao se bo treba mal v red spravit.
Jaz imam user posted image že od drugega meseca tak da je blo kar hiter konec veselja.
Ja tele črtice na testerjih.Se spomnim ko sem jih jaz zagledala.Mislim da sem edina,ki se jih takrat nisem prav nič veselila,ker sva imela ravno največje sranje.In potem odločanje,a obdržat ali ne.Ampak vam povem,da mi prav nič ni žal,ker sem dobila čudovito pužo,ki me prav vsako jutro razveseli z nasmehom na obrazu in nekim posebnim žarom v očeh.Kot da me je neznansko vesela,da me vidi.Nemogoče opisat,ampak bi kar zajokala od sreče.
Pa pri frizerju sem bila danes,sem se spet skor polulala od smeha.Sva se tolk smejale s to kolegico,pol za zaključek mi je še pa lase kar z glave posesalauser posted image user posted image .Sem ji rekla da naj mal pazi,da ne bo špagca šla v franžeuser posted image .No zdaj mam pa tako frajersko mladostno frizuro.Sem ji rekla da bi mela kak vijolčni pramen spet zraven,pa je rekla da ni problema.Sem že hotla,pa nisem pol,ker tolk pa spet nočem user posted image strašit.user posted image

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
26.2.2007 15:47:42   
Tanyka
ROSE-FOTKA FRIZURE
DA VIDIMOuser posted image user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
26.2.2007 16:06:12   
rose22
Evo mene z novo frizuro.Prosim ocene brez popuščanja

user posted image

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
26.2.2007 16:32:56   
incabinca
Rose: ful dobra frizura, jaz sem imela ful dolgo časa tudi tako kratke lase, potem so mi mal zrastle, zdaj pa nimam več "jajc" da bi se na kratko postrigla.... sem bila ene 14 dni nazaj, že naročena pri frizerju, pa sem skenslala. :(((

Drugače pa je bilo pri meni s črticami nekaj podobnega kot pri tebi... ko sem jih zagledala sem kar zajokala - od žalosti, šoka in pa tudi sreče. Tudi jaz sem si odprla opcijo splava, vendar sem v podzavesti že itak vedela da ga bom obdržala.
In tudi za trenutek ne obžalujem kar se je zgodilo. Jaz vedno pravim: vsaka stvar se zgodi z razlogom, je že tako moralo biti.

sirena...

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
   [Brisano sporočilo]
26.2.2007 18:36:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu incabinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1743
26.2.2007 18:52:18   
yennika
Oj mamike,
sem vam poslala na vaše mejle še ene recepteke za naše male sončke.
Upam, da ne boste jezne...user posted image

Lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
26.2.2007 19:48:22   
Tejcha
Yennika, hvala!!!

Boste danes tudi potegnile v pozne ure? Mogoče se vam tudi sama pridružim, če me ne bo prej zmanjkalo.

Rose, super frizurca!!!

Grem malemu dat za papcat, pa potem pridem nazaj.

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
26.2.2007 20:32:20   
Tanyka
user posted image

Jaz sem že tu goruser posted image .Vas čakam, da malo počvekamo.

ROSE 22-brez popuščanja ti povem, da imaš lepo frizuro-se ti poda k obrazuuser posted image user posted image .
Moj malček že spi, Lara pa še gleda risanke.
Kaj pa ostale, so še vaši user posted image  pokonci?

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
26.2.2007 20:39:24   
Tejcha
Tanyka, Tilen že drnjoha. Je bil tolk urtujen, revček, da še flaške ni spraznil do konca...

Sem se pa danes spravila v akcijo in se šla zmenit za fitnes.. To je že ful napredek... zdej pa moram počakat, da me pokličejo, kdaj bojo meli fraj za testiranje. ker tale orbitek doma... Ojoj... bolj sameva... sej se spravim gor, sam je vedno toooolk drugih reči za poštimat, da ...
Tolk sem se že disciplinirala, da hodiva z eno prjatlco ob torkih plavat in da tud na sprehodih držim malo hitrejši tempo... drgač sm pa s kondicijo na psu...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
26.2.2007 20:42:53   
Tanyka
Jaz sem tudi s kondicijo na nuliuser posted image
Moj orbitrek je zaribaluser posted image
Bom počasi morala nekaj za sebe narest.Sem že kot 500 l sod.
Kako ste s kilogrami?Jaz jih imam še vedno +10user posted image user posted image user posted image
Pred Larino nosečnostjo sem jih imela max 60.Ko sem šla Reneja rodit sem imela 104 kguser posted image user posted image
To pomeni +44 kg v 4letah
LEPOuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 26.2.2007 20:43:49 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
26.2.2007 20:45:03   
dalin
user posted image tudi jaz sem tukaj,mogoče bom morala za nekaj časa oditi,če se bo Žan vmes zbudil.Včasih,ko ga dam zvečer spat,se čez kakšne pol ure kar zbudi.user posted image Včasih takoj nazaj zaspi,včasih pa trajaaaa.Ponavadi se zbudi,ker ga tišči,saj ko zaspi nikoli ne podre kupčka,pol ga pa matra.Ma ne vem tile moji otroci,kot da so polni zraka.No ja,dvojčka še nista bila tako kritična,Rene pa Žan pa kar,neprestano podiranje kupčkov.
Tanyka tudi mi smo še brez osebne,sploh ne pomislim na njo.Pa bi morala.Povej,kaj si skuhala!?user posted image
Rose šponska frizura,tako sem imela lani poleti,saj mi je bilo svinjsko vroče,zdaj pa puščam dolge.
Yennika,kje so pa zame recepti???user posted image
Jutri imamo 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image  in pa cepljenje.Me zanima koliko smo zrasli v šestih tednih odkar smo imeli cepljenje.Vmes smo sicer izgubili nekaj gramčkov,saj je bil bolan,bomo videl,vam sporočim.
OK,pišite kaj

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
26.2.2007 20:48:24   
incabinca
Čer!!!

Jaz se tudi pripravljam, da inzenzivno spet začnem tečt - sicer delam že trrbušnjake, pa počepe, tudi na sprehodih imam kar tempo, sam še vseeno pogrešam moj tek (pa se kljub temu, kar ne morem spavit... ) sej bo!!

Sončica: se vidi da so naši sončki res različni, jaz pleničke 4 uporabljam že zihr kak mesec in pol, če ne še več.... je pa res da je moj Lovro težkokategornik :)

Drugače pa moj user posted image že spi od pol osmih - se kar drži svojega urnika.

Jaz bi morala danes na vaje, pa se mi ne da, sem šla lepo v miru pod tuš, zdele pal na net, potem pa spat. Tud svojega user posted image sem danes kar skenslala. :) Včasih rabim kakšno urco samo zase.

Osebni dokumet -  ga še ni na vidiku, najbrž je res že čas, da to uredim, da ne bom spet zadnje minute okrog leteala ko ga bom rabila...

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......