|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
29.1.2007 14:41:23   
Anonimen
bom dopolnila tale seznam...

PDP 1.9. - Martina5 od 27.8. carta Maticauser posted image
user posted image   PDP 2.9. - x_srečka_x  od 4.9. carta Vesno user posted image
user posted image   PDP 3.9. - Billi user posted image
user posted image  PDP 4.9. - borovnička od 26.8. carta Nikauser posted image , incabinca od 4.9. carta Lovra  user posted image
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI (Ljubljana)
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 8.9. - yennika od 1.9. carta Klemnauser posted image
user posted image   PDP 10.9. - pupika user posted image (Maribor)
user posted image   PDP 11.9. - urskamravlja od 10.9 carta Lio user posted image
user posted image   PDP 12.9. - alenka11 od 15.9 carta Aleksejauser posted image
user posted image   PDP 14.9. - BONHEUR 
user posted image  PDP 15.9. - Maja22 od 7.9. carta Jakoba user posted image
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax od 27.9. carta Vito user posted image , melodija od 31.8.carta Eneja user posted image
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca od 22.9. carta Benjamina user posted image
user posted image   PDP 19.9. - Tejcha od 30.9. carta Tilenauser posted image , Rose22 od 25.9. carta  Nejo user posted image , Anika_24  od 14.9. carta Lanouser posted image
user posted image   PDP 20.9. - SKRAT user posted image  (Ljubljana
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 user posted image , žiža carta Urbanauser posted image
user posted image    PDP 22.9. - Nikak od 22.8. carta Marušouser posted image
user posted image   PDP 23.9. - SanjaS od 23.9. carta Maksa Oliverjauser posted image   
user posted image   PDP 24.9. - Zvezdica32 od 22.8  carta Davida user posted image
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*- cartamo 03.10. Tristana , Lea123
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean user posted image  (Maribor) , nelli od 2.9. carta Evo user posted image
user posted image  PDP 27.9. - asso, ajne
user posted image   PDP 28.9. - Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki od 27.9 carta  Jaša user posted image

(odgovor članu tevža)
  Neposredna povezava do sporočila: 1251
29.1.2007 14:50:27   
Anonimen
sem se spomnila kaj jest kupujem za valentinovo in za ostale praznike ...srajco in kravato, pa mogoče še kakšne manšetne gumbe, če je posebna priložnost. Sej vem da jih ima itak dosti, sam se kar obrabijo in tako tudi če jih imaš dovolj, vseeno prav pride.

Sem pa razmišljala da bi mu letos podarila bon za savno v dvoje. Mislim da imajo v Metropool-u eno varianto, kjer se savna prostor za dve osebi, zraven pa dobiš šampanjec in jagode...

no našemu user posted image  pa gre zdravje na bolje. Mu dajem na prsa še žajbelj v takih vrečkicah, ali pa s sivko namažem. Mislim , da kar pomaga....

Sem pa ugotovila, da me mali tako spretno gleda pod prste ko takole tipkam In ko pritisnem na ''enter'' pogleda v ekran. No, vsaj zdi se mi tako heheheh....

Drugače pa ga je tako lepo slišat ko gruli in cvili....in me veseli da je končno spet normalen,

evo, še moja fotka ko ga imam v vozičku in s tisto vrečo...
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1252
29.1.2007 16:15:38   
tevža
sem dodala še naju

PDP 1.9. - Martina5 od 27.8. carta Matica
PDP 2.9. - x_srečka_x od 4.9. carta Vesno
PDP 3.9. - Billi
PDP 4.9. - borovnička od 26.8. carta Nika , incabinca od 4.9. carta Lovra
PDP 5.9. - tadika, onja
PDP 6.9. - NATAŠI (Ljubljana)
PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 (Ljubljana)
PDP 8.9. - yennika od 1.9. carta Klemna
PDP 10.9. - pupika (Maribor)
PDP 11.9. - urskamravlja od 10.9 carta Lio
PDP 12.9. - alenka11 od 15.9 carta Alekseja ,
PDP 14.9. - BONHEUR
PDP 15.9. - Maja22 od 7.9. carta Jakoba
PDP 17.9. - Dajanax od 27.9. carta Vito , melodija od 31.8.carta Eneja
PDP 18.9. - SOncIca od 22.9. carta Benjamina
PDP 19.9. - Tejcha od 30.9. carta Tilena , Rose22 od 25.9. carta Nejo , Anika_24 od 14.9. carta Lano
PDP 20.9. - SKRAT (Ljubljana)
PDP 21.9. - ella2006 , žiža carta Urbana, Tevža od 22.9. carta Matevža 
PDP 22.9. - Nikak od 22.8. carta Marušo
PDP 23.9. - SanjaS od 23.9. carta Maksa Oliverja
PDP 24.9. - Zvezdica32 od 22.8 carta Davida
PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*- cartamo 03.10. Tristana , Lea123
PDP 26.9. - Tina&Dean (Maribor) , nelli od 2.9. carta Evo
PDP 27.9. - asso, ajne
PDP 28.9. - Lu, spelca1
PDP 29.9. - pinkiponki od 27.9 carta Jaša

danes se dogaja čudež; malček spi že od 14h user posted image . to se res še ni zgodilo in sem se prej kar malo zraven ulegla in še sama odspala eno kitico. če bi vsak dan spal v kosu 2 uri, bi bila to pravljicaaaaa.

ciao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
29.1.2007 16:55:24   
x_srečka_x
Ojla user posted image

Joj kok ste napisale user posted image  Če se me sploh še spomnite user posted image user posted image

Vas moram še vse za nazaj prebrat...saj še sledit ne morem več k tolk vsak dan napišete user posted image

Midve sva se že kar pobrale kar je blo je blo... user posted image  saj čas poceli vse rane user posted image

ROSE tebi pa res čestitke da spet čutiš metuljčke v trebuhu user posted image user posted image user posted image

TEVŽA, ALSI, DALIN     D O B R O D O Š L E user posted image user posted image user posted image

Ko bom prebrala še vse za nazaj in bom na tekočem se pa spet javim.

LP

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
   [Brisano sporočilo]
29.1.2007 17:10:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tevža)
  Neposredna povezava do sporočila: 1255
29.1.2007 17:27:23   
yennika
ALO BABE!

VSE NOVE DOBRODOŠLE V KLUB SEPTEMBRSKIH ČVEKIC! user posted image user posted image user posted image

Saj ne vem kje naj začnem, ste tolk natipkale da......

Najprej naj povem, da ko sem prebrala tisti članek o naučeni lakoti sem se pošteno zamislila in ugotovila, da ga tudi jaz prav lepo narobe učim!user posted image Prejšnjo sredo sva imela drugo cepljenje in takrat sma spet ves usklajeni ritem porušila.PA NAJ ŠE KDO REČE, DA CEPLJENJE NE VPLIVA NEGATIVNO NA NAŠE ŠKRATKE!
Ker je pač takrat siten, občutljiv, razdražljiv, cmerast......je pač najlažji način, da ga potolažim z zizo.Pa ni važno na kolk časa jo zahteva.....in tako je mali dobil papiko, ko si jo je zaželel, seveda je nadaljeval tako tudi ponoči....in tako smo dve noči papali na eno uro!!!!user posted image Sem mislila, da bom znorela!!Pa sem včeraj uvedla nov sistem-HRANIMA-DOJIVA SE TOČNO NA 3 URE, NIČ PREJ!Ponudila sem mu tudi čajček, pa sploh ne zna pit po flaški.user posted image In glej,tako malo je manjkalo, da sma zopet prešla na star ritem.Danes ponoči sma jedla samo 1x.user posted image Zaspi ponavadi okoli 22ih....prvič se je zbudil že ob 23ih, pa sem mu poturila dudo-komaj, ker točno ve kaj hočem in trdo stiska usteca.user posted image Je blo treba kar na silo!No in že je spal.Potem je jedel ob treh, vedno takoj zaspi nazaj,nato ob 7ih, ob 10ih.Ko je siten, ga pač malo zamotim, da mine 3 ure.In gre.user posted image

Tehtamo 7210g, velik pa je 68 cm. V četrtek praznuje 5 mesecev.user posted image

Tejcha, imava čisto isti zimski vreči za nogice in tudi jaz je ne morem prehvaliti.Res je super.

Valentinovo-ne vem, je še dalečuser posted image , bova verjetno kar doma pojedla kako dobro večerjo ob svečah.

Rose-jeeeej, to mi delaj!user posted image

Izpadanje las-vsak dan hujše je, gumica mi je šla prej 2x okoli v čop, zdaj gre 3x.Pa se tolažim, da se je samo raztegnila.user posted image

Pilates-se trudim vsak drugi dan za 20 minut.Sem še vedno na +2kili.

Zdaj pa morem it, je mali že naveličan in predvsem zaspan.

Se še zvečer kaj javim.

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
29.1.2007 19:56:57   
Tejcha
PDP 1.9. - Martina5 od 27.8. carta Matica
PDP 2.9. - x_srečka_x od 4.9. carta Vesno
PDP 3.9. - Billi
PDP 4.9. - borovnička od 26.8. carta Nika , incabinca od 4.9. carta Lovra
PDP 5.9. - tadika, onja
PDP 6.9. - NATAŠI (Ljubljana)
PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 (Ljubljana)
PDP 8.9. - yennika od 1.9. carta Klemna
PDP 10.9. - pupika (Maribor)
PDP 11.9. - urskamravlja od 10.9 carta Lio
PDP 12.9. - alenka11 od 15.9 carta Alekseja ,
PDP 14.9. - BONHEUR
PDP 15.9. - Maja22 od 7.9. carta Jakoba
PDP 17.9. - Dajanax od 27.9. carta Vito , melodija od 31.8.carta Eneja
PDP 18.9. - SOncIca od 22.9. carta Benjamina
PDP 19.9. - Tejcha od 30.9. carta Tilna , Rose22 od 25.9. carta Nejo , Anika_24 od 14.9. carta Lano
PDP 20.9. - SKRAT (Ljubljana)
PDP 21.9. - ella2006 , žiža carta Urbana, Tevža od 22.9. carta Matevža 
PDP 22.9. - Nikak od 22.8. carta Marušo
PDP 23.9. - SanjaS od 23.9. carta Maksa Oliverja
PDP 24.9. - Zvezdica32 od 22.8 carta Davida
PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*- cartamo 03.10. Tristana , Lea123
PDP 26.9. - Tina&Dean (Maribor) , nelli od 2.9. carta Evo
PDP 27.9. - asso, ajne
PDP 28.9. - Lu, spelca1
PDP 29.9. - pinkiponki od 27.9 carta Jaša

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
29.1.2007 20:11:37   
Tejcha
Mi ni dalo miru, sem morala popravit... Mi cartamo Tilna, :) Daleč od tega, da bi bila nek slovnični frik... sam glede tega sem se pa že tolk prekregala, da se mi vse dlake naježijo, ko vidim, da je kje drgač... Počasi navajam domače... in upam, da bodo vsej ti pravilno sklanjali...

Ajne dopiši še za tvojo miško.

Mi smo pa  danes v pleničko prvič naredili mičkeno klobasico... Joooj. kakšne stvari so pomembne, a? No, to je bila verjetno posledica tega, da je imel mali za "kosilo" jabolko z malo korenčka in je res jedel! Ko je videl, da gre žlička proti ustom, jih je odprl, se oblizoval...  Začuda okrog ni bilo skoraj nič namazano, je pa plastičen  slinček vseeno prva stvar na seznamu za nabavo...

Lina, kaj imaš pa to na strehci? Zgleda nekaj mehkega in luškanega, :) Zadnjič sem na Janejevi strani vidla neki ful lušnih plišev za na sprednje varovalo vozička, ki se pritrdijo direkt nanj in so (mislim da) na "fedrih"., tak da to miga... pa jih sploh ne morm kontaktirat... :( Sej ima ogroooomno igrač, sam v vozičku pa nekak nima kej počet - razen spat seveda. Sploh zdaj, ko je zavit do noska in ni šans, da bi se lahko s čim igral...

Mali vklopil alarm..
papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
29.1.2007 20:22:14   
tevža
yennika - najin malček pa po cepljenju ni imel nobene reakcije; še ob pikici ni zajokal. dan je minil kot vsak drugi, le popoldne je malo več spal. upam, da bo tudi v petek tako. imaš tisti domači pilates s top shopa?

no, moji lasje so pa že "odšli", pri frizerju namreč, saj so mi že tako izpadali in bili brez življenja, da sploh niso bili več podobni mojim prejšnjim. in tako sem se postrigla za dobrih 15cm in imam zdaj paž. mož pravi, da sem seksi user posted image

ostanite v cvetju......

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
29.1.2007 20:25:14   
Tanyka

Seznam septemberskih čvekic in naših  user posted image

26.08. BOROVNIČKA    - Nik
01.09. YENNIKA           -Klemen
02.09 NATAŠI               -Timotej
03.09. BUCHKA            - Filip
            MKNUPLE1        - Rene
04.09. X_SREČKA_x      - Vesna
            INCABINCA       - Lovro
06.09. JULAM               - Amadej
08.09. NEN                   - Neža
09.09. BUDA                 - Tilen
10.09. URSKAMRAVLJA  - Lia
           KA_TY                  - Tilen
11.09 žIŽA                     - Urban
15.09. ALENKA11         - Aleksej
22.09. SOncICA           - Benjamin
22.09.TEVŽA                -Matevž
25.09. ROSE22            - Neja
26.09. AJNE                 -Ajda
27.09.DALIN               -Žan
27.09. DEJANAX           - Vita
30.09. TEJCHA            - Tilen
03.10. *LINA*            - Tristan

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 29.1.2007 20:28:31 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
29.1.2007 20:26:01   
tevža
aja, še nekaj.....so vaši mačlčki v vozičku še v ležečem oz. polležečem položaju, ali je že katera dvignila naslon višje?

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
29.1.2007 20:27:18   
Tanyka
Ojle punce.
Mislim, da je moj user posted image  seznam bolj pregleden.
Seveda pa bomo vseh, ki se nam bodo še na novo pridružle zelo vesele.
Se mi zdi, da je na tistem seznamu cela zmešnjava.
Ne vem-povejteuser posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 29.1.2007 20:28:55 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
29.1.2007 21:00:42   
ajne
hojla,

sam da je tale dan skoraj pri kraju... je bilo veselo, ni kaj...

žiža, jaz jutri ne bi mogla, lahko pa v sredo ali v četrtek... vsaj upam, da bomo pozdravili učke... jutri bova sicer šli na sprehod, sam bo ati še doma, pa ga moram mal pocartat. v sredo bova pa verjetno že solo... tako da mi čvek in sprehod bolj takrat sedeta...

tanja, tvoj seznam je zakon, PDPji pač niso več aktualni, ne?

princes - tele mere so bile moja ocena, tko da predvsem pri kilah, sem se za kako deko ali deset komot zmotla. v centimetrih pa mislim, da sem jo kar prav izmerila...

me veseli, da se vas je nekaj odločilo za ZOO. bomo potem lahko vozičkale tudi tam, pa še kofetek ali čajček se da tam spit...

aja, nove info glede plavanja... me je ena kolegica, ki je prej hodila na DIF in zdej hodi v Atlantis prepričala, da je v Atlantisu bolje, predvsem je bolj svetlo in je lažje parkirat. tko da se posujem s pepelom in spremnijam destinacijo plavanja - grem v Atlantis...

tko, zdej se pa za spremembo dere tavelika in jo moram umirit, drugače mi bo ajdico zbudila

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
29.1.2007 21:46:56   
ZALA ADL
26.08. BOROVNIČKA    - Nik
01.09. YENNIKA           -Klemen
02.09 NATAŠI               -Timotej
          ZALA ADL             -Zala
03.09. BUCHKA            - Filip

MKNUPLE1        - Rene
04.09. X_SREČKA_x      - Vesna
            INCABINCA       - Lovro
06.09. JULAM               - Amadej
08.09. NEN                   - Neža
09.09. BUDA                 - Tilen
10.09. URSKAMRAVLJA  - Lia
           KA_TY                  - Tilen
11.09 žIŽA                     - Urban
15.09. ALENKA11         - Aleksej
22.09. SOncICA           - Benjamin
22.09.TEVŽA                -Matevž
25.09. ROSE22            - Neja
26.09. AJNE                 -Ajda
27.09.DALIN               -Žan
27.09. DEJANAX           - Vita
30.09. TEJCHA            - Tilen
03.10. *LINA*            - Tristan

Naša pikica je postala zelo pridna, tako da sem imela nekaj več časa za brskanje po forumu. Ugotovila sem, da se mamice, ki ste rodile v septembru družite in se odločila da se vam pridružim. Sem se vrinila na seznam, vendar mislim da nisem ujela pravih odtenkov. Toliko za danes in lep pozdrav.

< Sporočilo je popravil ZALA ADL -- 29.1.2007 21:56:13 >

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
29.1.2007 22:07:56   
žiža
Dober večer.
Najprej naj povem, da sem tisti stari nosečniški seznam jaz dala kar tako gor. Zaradi firbca, kolk noseč se nas je takrat pofočkalo pa katere mamice zdej še naprej klepetamo. Tisti seznam je čist netočen. Tale od Tanyke je pa točen in super pregleden.
Torej prvi večer brez očija je minil dokaj mirno. Urban je sicer zaspal par minut nazaj, Sara pa mal čez osem. Jaz sem pa zdele imela celo iskalno akcijo. Sem iskala sem en trapast bančni izpisek. Seveda ga nisem našla. user posted image  vse neverjetno račune, listke in druge prčkarije se mi valjajo v predalu. Tistega kar pa res rabim pa ni. Pa vem da sem spravila. Nekam tja, kjer bom takoj našla. user posted image
Ah, takrat ko ne bom več rabila se bo sigurno našlo.

Joj na temle seznamu so skoraj sami fantje. Bo huda konkurenca user posted image
Glede sprehoda jaz v četrtek sigurno ne morem ker imam ob 11ih zobarja. spet user posted image . Še vedno me tisti zob,ki bi moram biti že 4 mesece mrtev boli user posted image user posted image user posted image
Za sredo pa še ne morem zagotovo trditi. Z Urbanom imava naročeno cepljenje. Ampak, ker še ni čist Ok, mislim, da ne bo cepljen. Jutri bom poklicala pediatrinjo pa bom izvedela. Če cepljenja ne bo sva midva v sredo za stvar. Drugače pa žal ne , ker imavo uro 10.30. Pa še ne vem kako bo prenesel svojo prvo pikico. Joj, vsi ste bili že skoraj 2. cepljeni naš se pa kar izmika teli pikici. 
Tevža, naš Urban se v vozičku še vedno vozi čisto vodoravno. Itak imam košaro in z njo nimam druge možnosti. Glih danes sem ugotavljala, da edino v vozičku še lepo leži. Doma ni šans da bi ležal. V vozičku mu pa kar paše.
BtW, če bi jaz na rok rodila, bi bil naš fantiček tudi Matevž. Meni je sploh to ful lepo ime user posted image  takoj za Matejo user posted image  Ampak potem sva pa v porodni spet dobila drug navdih user posted image  
A je katera tukaj za kakšen klepet?

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
29.1.2007 22:12:08   
rose22
Žiža jaz sem vedno za

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
29.1.2007 22:13:28   
žiža
ZALA user posted image
Me prav veseli, da se še ena pupa pridružuje prevladujočim fantičkom. da bodo lahko na žurki za 1. rojstni dan po parih plesali user posted image

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
29.1.2007 22:15:19   
rose22
Joj da jih ne bomo pol preveč poparčkali.Zadnjič je bla kolegica s tamalim pri men.Sva se tolk smejale k sta se tamala dva tolk sumljivo gledala.Pa tamali seveda ne bi bil moški če ne bi zaspal zravenuser posted image user posted image

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
29.1.2007 22:19:10   
dalin
user posted image hm,se sprašujem kje bodo moji štirje fantje punce najdli?! 

Žan 27.09.2006

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
29.1.2007 22:22:43   
žiža
O, rose a si še kle. Sem mogla tamalemu dudo naštelat. tale moj fantin je tak dudlar. ves čas mora nekaj cuclat. PA tako jo ven vrže da jo potem po eli postelji iščem. Zdej sem eno rezervno k postelji privezala, da ne iščem ponoči kot en butelj tiste dude.
Haha sem se prej prvo nasmejala tisti stavi za pranje avta.  

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
29.1.2007 22:25:09   
žiža
o ja, vidim da vas je že več. Ja ornk se bodo morali pobrigat za nevestice.
Dalin ti boš pa imela ta mladih. A kdaj razmišljate o tem kakšne  user posted image  taščice boste user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
29.1.2007 22:26:26   
rose22
A ni dobra stava?Saj zdaj se že zgovarja da bi pral v dolgih rokavih.Jaz sem včeraj svojo stavo izpolnila,ko sem dala za južno.Zdaj je pa itaq on na vrsti.Bomo vidli kdaj mu bo uspelo.Drgač pa jaz mam z dudo iste probleme.Mi jo tud skrije.Pol se pa po možnosti še smeji zraven,če je budna.
Žiža tukaj sem pa zato,ker čakam da moj šocl pride iz službe in še kakšno rečeva na msn.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
29.1.2007 22:28:51   
žiža
Meni bi bilo prov smešno če bi recimo naša tamala imela za fanta recimo sina moje kolegice... Se mi zdi da potem najino prijateljstvo ne bi blo več to ta pravo.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
29.1.2007 22:30:57   
julam
ojla!
Jest sem ta teden tudi zelo za sprehod, sam povejte kdaj in kje pa upam, da se bova lahko uskladila.
Naš user posted image je pa danes ena sitka ritka. Sam neki jokca stokca. Sploh ne vem, kaj ga matra user posted image ! Ah, upam, da bo noč ok, ker se že zdej neki zbuja in v spanju joka, kar ni bilo v navadi. Sicer pa dojenčki itak skoz svoje navade spreminjajo.

Ajne, si mi polepšala večer. Prenos misli - že cel dan študiram, ali naj te probam prepričat za Atlantis. Pa mi je tvoja kolegica nardila uslugo user posted image user posted image user posted image ! Sem ZA! Sam prej morem pa še šlauf okrog mojga požrešnega vampa zgubit, ker se dnevno veča user posted image user posted image user posted image user posted image ! Se tolažim, da sem že 2 povila, ampak ta tolažba mi ne bo sploščila neprijetnih oblin user posted image !

Tejcha, men grejo kar lase pokonci, ko slišim "Tilena". Pa tud jaz nisem kakšen slavist. Se mi pa zdi, da je na drugi strani Trojan tako sklanjanje bolj udomačeno. vsekakor, enga cmokca tvojemu Tilnu!

Včeraj smo prešaltali na Aptamil 2 (za kašice delat in morebitne urgence zvečer). A je katera zaznala kakšne težave oz zvijanje, krčke po tem mleku? Bojim se, da ima revček težave, ker sem ga ob 18h nafilala z Aptamilom in rižolinotom. Ah,  vse, da b podaljšala noč, pa sem si jo očitno samo zagnojila. Po takih dogodkih vedno sklenem, da ne bom ustvarjala nekega svojega ritma in režima, da bo dete 1x že spalo, če ne prej, do šole.

Blazinice pa mi še vedno služijo, saj ko zadeva steče, kar konkretno brizga user posted image .

Kako pa ve nohtke user posted image pedenate? Pri nas je to muka! Ni čudno, da hodi po svetu čisto popraskan user posted image !

Tevža, jaz mojga knedeljčka prevažam večinoma kar v lupinici, 1x pa sem ga dala v športni del, naklon mislim da 30 stopnij (pač eno stopnja višje od ležečega - pri Buzzu). Za višje se mi zdi pa še premajhen. Mi je ena kolegica povedala modrosti RA (so celo leto hodili): v vozičku ali povsem ležeče ali pa 90 stopnij user posted image !

Rose, tudi jaz navijam za metuljčke.  Moram priznat, da mene včasih še vedno požgečkajo user posted image ! To so res enkratni filingi. Valentinovo pa tudi pri nas ni IN. Sva bolj spontana. Itak pa pri tem tempu z dvema malima ni nobenmu kej preveč do tega - ŽAL user posted image !

Mirno noč vsem skupaj!

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
29.1.2007 22:31:39   
žiža
Take stave so res fajn. so vsaj koristne. Midva pa kadar staviva, staviva za masažo. Je že kar dolgočasno. Pa še jaz zmeri zgubim user posted image
A vam delajo vsi smeški, teli na RR?

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Naj gre otrok v šolo?
Preden naženete ta isti strah v kosti vašega malčka, poskusiti sami ugotoviti, česa vas je strah in zakaj pomisleki. Je ...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......