julam
|
ojla! Jest sem ta teden tudi zelo za sprehod, sam povejte kdaj in kje pa upam, da se bova lahko uskladila. Naš je pa danes ena sitka ritka. Sam neki jokca stokca. Sploh ne vem, kaj ga matra ! Ah, upam, da bo noč ok, ker se že zdej neki zbuja in v spanju joka, kar ni bilo v navadi. Sicer pa dojenčki itak skoz svoje navade spreminjajo. Ajne, si mi polepšala večer. Prenos misli - že cel dan študiram, ali naj te probam prepričat za Atlantis. Pa mi je tvoja kolegica nardila uslugo ! Sem ZA! Sam prej morem pa še šlauf okrog mojga požrešnega vampa zgubit, ker se dnevno veča ! Se tolažim, da sem že 2 povila, ampak ta tolažba mi ne bo sploščila neprijetnih oblin ! Tejcha, men grejo kar lase pokonci, ko slišim "Tilena". Pa tud jaz nisem kakšen slavist. Se mi pa zdi, da je na drugi strani Trojan tako sklanjanje bolj udomačeno. vsekakor, enga cmokca tvojemu Tilnu! Včeraj smo prešaltali na Aptamil 2 (za kašice delat in morebitne urgence zvečer). A je katera zaznala kakšne težave oz zvijanje, krčke po tem mleku? Bojim se, da ima revček težave, ker sem ga ob 18h nafilala z Aptamilom in rižolinotom. Ah, vse, da b podaljšala noč, pa sem si jo očitno samo zagnojila. Po takih dogodkih vedno sklenem, da ne bom ustvarjala nekega svojega ritma in režima, da bo dete 1x že spalo, če ne prej, do šole. Blazinice pa mi še vedno služijo, saj ko zadeva steče, kar konkretno brizga . Kako pa ve nohtke pedenate? Pri nas je to muka! Ni čudno, da hodi po svetu čisto popraskan ! Tevža, jaz mojga knedeljčka prevažam večinoma kar v lupinici, 1x pa sem ga dala v športni del, naklon mislim da 30 stopnij (pač eno stopnja višje od ležečega - pri Buzzu). Za višje se mi zdi pa še premajhen. Mi je ena kolegica povedala modrosti RA (so celo leto hodili): v vozičku ali povsem ležeče ali pa 90 stopnij ! Rose, tudi jaz navijam za metuljčke. Moram priznat, da mene včasih še vedno požgečkajo ! To so res enkratni filingi. Valentinovo pa tudi pri nas ni IN. Sva bolj spontana. Itak pa pri tem tempu z dvema malima ni nobenmu kej preveč do tega - ŽAL ! Mirno noč vsem skupaj!
|