|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
27.1.2007 22:46:47   
incabinca
pravijo da naj bi na dva do tri mesece - jaz se tega kar držim.

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
27.1.2007 22:48:35   
tevža
princes- prvo dudo smo imeli od 0-3, zdaj imamo od 3-6 in sicer vedno sta dve v uporabi.-

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
27.1.2007 22:48:58   
princes
Ma midva dude vsake dva tedna nove kupiva, ker ratajo ful grde...
Kat taka obloga se nabere..Bljak...

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
27.1.2007 22:51:12   
tevža
midva imava aventove dude in mu jo enkrat na teden prekuham in so čisto ok.
zdaj pa se bom počasi poslovila; se grem še malo možu posvetiti user posted image
nočko...

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
27.1.2007 22:53:30   
incabinca
*nočko* tevža!

Ja jaz imam tudi aventova, pa jih od časa do časa prekuham, pa so tud  ćist lepe.

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
27.1.2007 22:56:52   
incabinca
Ok, drage sočvekačice, jaz se tudi odpravljam v mižule.... je treba zjutraj vstat, pa še pevske vaje mam s tamalimi....

*nočko vsem*

Neposredna povezava do sporočila: 1206
27.1.2007 22:57:20   
princes
Jaz mam pa od Nuka, aventovih ne mara...
jaz tud če jih prekuham so drugačne barve, pa jih pol kar fliknem, saj pomoje jaz mal pretiravam...Sam se mi kar smil, da bi tist cuzala...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1207
27.1.2007 22:58:17   
princes
Pol pa jaz tud grem, če niste za družbo...user posted image

Nočko vse skupaj...

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
27.1.2007 23:00:08   
Dajanax
Oj, sem komaj prebrala do konca, pa se je dete zbudilouser posted image . Jo grem nazaj uspavat, pridem do konca vaših postov pa spet jok... Smo danes mal večerni ritual spremnil, ker smo imel fuul dolg obiske pol imamo pa tole sračkanje do enajstih...

Ko ravno glute omenjate: danes sem kupila Podravkinega rižolinota in na škatli piše da lahko vsebuje 20 mg glutena na 100 g?!!?!?! Pa lahko pol tud to dajemo našim palčkom??

Tevža dobrodošla!!!

Dudo imamo mi sam eno, neko kao ortodontsko, pa jo na čase steriliziram pa je kot nova. Jo pa čedalje manj prakticiramo, zdaj ko ves čas nekaj čeblja. Tudi ne zaspi več vedno z dudo, mogoče 2x na teden, pa še to vedno po cca 20 min ven pljune.

Princes jaz se tud sam menim da bom šla na kakšno aerobiko, pa je žal zaenkrat vse samo v mislih, tud orbitrek bolj sameva v dnevi... Saj bom, jutri!

Nočko vsem! Vidim da smo včerajšnje klepetuje čist kapitulirale danes.

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
27.1.2007 23:01:51   
Tejcha
Punce, kk ste pridne!!! Vas komaj dohajam... pridem, preberme, hočem kej napisat... pa v tistem, da se spravim poslat, že spet nafilate, :)

Incabinca, Arielova zimska vreča je špica. Kupila, sprobala, mali je dve uri drnjohal, ko sva bila na sprehodu in ko sem ga vzela ven, je bil še vedno lepo topel - drgač se tak ne bi tolk časa potepala...

Duda: Tilen ima že od začetka Nubyjevo 3-6 (je ravno enkrat manjša od aventove 0-3 ??? ) in tud v nosek ga ne tišči... Do sedaj smo "porabili" tri - malo ena, malo druga... in v ponedeljek letim po nove...

GH: trenutno privajam le na okus jabolko  in seveda surov korenček za grickanje... Rižolino mu ni bil všeč (niti na žličko, pa tud po flaški ne... sem lahko stran zlila, ker se je drl kot grešna duša...)  Pri nas bodo vsak čas zobki... Se že prav vidi... mali pa živčka in si vse tišči v usta... Mažem s calgelom, pa mu dajem plastična grizalai iz hladilnika, pa sem ugotovila, da je res najboljša rešitev: surov korenček iz hladilnika... Verjetno zraven razmišlja tudi o okusu. Pa nisem si sama izmislila, to je bil nasvet zdravnice.
Drgač pa nimam pojma kaj se dogaja z mano: včasih se mali brez problema naje pri meni, potem pa se zgodi, da niti med dvema "malicama" moje mlekarne ne naredijo niti 50 ml... user posted image user posted image user posted image   Tk da mam že mal poln kufer tega: bo, ne bo...  Pijem ful, res pa je, da sem imela zdle precej gužve...  No, sej bomo vidli... Sem pa prešaltala na Aptamil 2 in ni nobenih problemov, le kaka pogosteje... 

Nič, grem še mal likat, vam pa želim čimbolj mirno noč in pa  čimprej zdrave otročke!!!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
27.1.2007 23:06:19   
Tejcha
Sm kr pozabla: Tevža, dobrodošla! Glede na to, da je bila celjska  porodnišnica v "mojem terminu" na polno zafilana, se mi je kr zdelo, da se mora še kje kakšna mamica iz "naših koncev" skrivat.

Zdej pa res šibam.

Nočko!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
28.1.2007 7:46:56   
rose22
Dobro jutro babe!

Sem se vam hotla včeraj pridružit,pa mi RR sploh ni delal.Moja user posted image še spi,tako,da lahko mal tipkam.Čeprav komaj čakam,da se zbudi,ko pa je tolk luštna,ko se že navsezgodaj smeji.
Ja mene pa danes čaka izpolnitev stave.Seveda z mojim šoclom.Sem zgubla stavo in morem dat za pizzo.Kraj kam grema na pizzo pa on določi.Ampak naslednja stava,ki je bila,sem jo pa dobla.user posted image user posted image user posted image Njegova kazen pa je,da mi mora v roku 14 dni oprat in posesat avto v kratkih majci in kratkih hlačah.To bo še smehauser posted image user posted image
Upam,da nisem preveč user posted image .
Midve sva tud z Nejo poskusle že mal kašice papat,pa ji glih ne dišijo.No saj mal poje,ostalo pa ven pljune.In sem ji včeraj hotla dat cvetačo s krompirjem.Kake grimase je delala.Po žlički sploh ni hotlaa,po flaši se je pa pol tud kar umikala,pa pljuvala ven.Tako,da zdaj bom mal korenčkovega soka dajala,pa rižolino morem kupit,da vidim če bo kaj boljše.K mami bi rada ponoči spala,ne pa da jo hranim,pa spim zravenuser posted image user posted image .

No zdaj se je pa mali škratek zbudil in že veselo poje.Grem se ji smejat nazaj.

Se beremo.
Zvečer pa seveda podrobnosti današnjega dneva.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rose22 -- 28.1.2007 7:47:24 >

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
28.1.2007 8:10:53   
Tejcha
Dobro jutro!

Pri nas se že kaže prekrasen dan, tak da grem hitro poštimat, kar še moram, potem pa veeen, :)

Rose, če si za, se lahk kdaj zmeniva za skupen špancir al pa za kakšen čajček, :) . A kej veš, je okrog škalskega jezera očiščena potka?  Midva bova po vsej verjetnosti Ndanes šla pogledat in naredit en krog, ;)    Moj gre počasi na fuzbal, men je pa čist preveč škoda tega sončka...

Zdej bi pa Tilen po vsej sili rad nekaj napisal al pa pojedel tipkovnico. DA vidimo:

eefcxd jklllllpoooooooooob              ,                                                                                      .         nfffffffffffff

Prevod:  Imam polno pleničko in, mami, pejt me že previt, :)

Pozdravčki od naju,
Tea in Tilen

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
28.1.2007 8:19:08   
rose22
Tejcha itaq da se lahko zmeniva za kak sprehod.Za okrog škalskega jezera pa ne vem čisto nič.Po moje da ni očiščeno,ker pri nas na gorici še pločniki niso spucani in mam ful težave z vozičkom.Morem pa tko it en dan proti škalam mal bivše sošolke obiskat k majo že tud pamže.

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
28.1.2007 8:44:25   
Tanyka
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa res ste postale pridne s pisanjem.Ampak zanimivo, kako se menjujemo eno večer ene drugo druge.
Bomo vidle kako bo nocojuser posted image -VSE.
No za nami je lepo prespana nočuser posted image .Rene je zaspal malo pred 20h in se je prvič zbudil ob 5huser posted image .Super-to sem si dolgo želela.Upam, da to ni bilo samo nocoj.Sedaj  pa se vsi trije cartkajo na postelji.
Saj drugače moram rečt, da sem že od vsega začetka ful zadovoljna z spanjem našegauser posted image .Mi že od prvega dneva lepo spi, se enkrat na noč zbudi, in spi brez vsakega jamranja naprejuser posted image .

ROSE 22-vidim da ljubav lepo napredujeuser posted image .Si pa res zaj.......glede pranja avtomobilauser posted image user posted image user posted image .
Poročaj.......

TEVŽA-user posted image

ok zdaj pa me že kličejo
čao čao
Tanja

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
28.1.2007 8:48:26   
Tejcha
Rose,  držim pesti za dejt, da uspe tako, kot je treba. Ti pa poročaj, :)

A ste že kaj razmišljale o valentinovem? Boste dragecem kaj ušpilale? Js si belim glavom, kaj naj, pa še nisem prišla do neke pametne rešitve.

Dajanax, šele ko se je dalin začela opravičevat glede nicka, sem si prišla gor, da js že skooooz vidim in pišem DANAJAX... Nimam pojma, kje sm to vidla..

Sm se pa včeraj zvečer spravila in prečekirala naš prejšnji forum - joooj, je blo luštno brat. Sem imela kr solzne učke zraven.

Izpadanje las: je že odprta ena tema o tem... men ful izpadajo... pa se zaenkrat še ne sekiram, ker jih imam že od prej viška... Bo pa manj treba za frizerja dat, ki se je vedno najprej kar namučil, da mi jih je zredčil...

Sirena...

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
28.1.2007 8:53:30   
rose22
Jaz sem enkrat bivšemu za valentinovo podarila dianino kopel v Laškem.Ne vem,če jo še imajo.Skratka to je jacuzzi sicer brez mehurčkov,v kopeli so cvetovi vrtnic,noter si okrog 45 minut,zraven dobiš šampanjec.Potem pa sem ga peljala še na kosilo.Drgač pa mislim,da bi palila tudi kaka večerja ob svečkah(presenečenje).Odvisno kolk ste romantične.Jaz ponavadi naredim tko k bi men blo ful všeč,pa sem bila zaenkrat kar uspešna.Kaj bo pa letos pa pojma nimam.Še nisem tolk daleč.

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
28.1.2007 9:01:52   
incabinca
Ok, sam na hitro, se mi že mudi na pevske vaje (spet zborovodkinja zamuja, kakšen zgled pa semuser posted image user posted image ).
Tejcha a je tista zimska vreča univerzalna - jaz mam traxxa. ?

Uživajte v lepem sončnem dnevu, ki je pred nami!

Ines

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
28.1.2007 9:02:38   
Tejcha
Rose, že ponucana ideja...

Pa torta že tud...

Pa izlet v neznano že tud... Pa svečke in večerja tud... Pa kej bolj porednega že tud..  Lani sem mu kupila album in dala noter prvo slikco najine pikice...

Šit... se pozna, da bo tole najino že 6... sej ne, da je čiiist zmanjkalo idej, sam si pa nevemkaj tud ne morm zmislit, ker je treba upoštevat tudi škratka.
Verjetno bova šla v savno in to kakšen dan prej (jupi, V bo 2X, :) ), da ne bo problema z varstvom za malega...
Tanyka, user posted image user posted image user posted image za prespano noč!

Papa

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
28.1.2007 9:21:45   
Tejcha
Incabinca, js mam Jane-jev voziček. Po moje "montaža" ne bi smela bit problem.  Na voziček se pritrdi tako, da se priveže zadaj za naslonjalom - js sm kar na ogrodje, pa se sploh ne vidi..

Če želiš, lahk pofotkam še od zadaj, sam mislim, da katerikoli voziček že imaš, da ne bi smelo bit problema (bi že, pa imam prazne baterije v fotkiču in jih morm napolnit...)

Takle zgleda:
user posted image
user posted image

Všeč mi je, ker lahko tist zavihek naštimaš tako, da noter nič ne piha. Velika je dovolj (kot vidiš pride čez cel vozek, ta pa ni majhen)... Tilna oblečem za ven: body, tanjša jopica, termo štrampli,  kombinezon (ki ni neki ekstra debel) in vreča in res ostane toplo! Js sm res zadovoljna in z njihovo kartico pride ta reč 25 EUR.  Sem imela ful štalo z iskanjem originalne vreče, na katero bi bilo treba čakati 3 tedne, pa še barve ni več takšne na zalogi , da bi šla zraven...

Ojoj, zdej pa res grem, drgač se bo sonček čist prehitro skril...

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
28.1.2007 9:52:30   
tevža
tejcha-res sem celjanka, a sem rodila v lj.
no, sem malo preletela, kaj ste napisale, zdaj pa se grem hitro obleč in potem s pikcem ven na zrak...tako je fajn, ko je končno malo mraz....obožujem zimo in sonce skupajuser posted image

lep dan vsem skupaj

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
   [Brisano sporočilo]
28.1.2007 16:00:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tevža)
  Neposredna povezava do sporočila: 1222
   [Brisano sporočilo]
28.1.2007 16:53:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
28.1.2007 19:21:02   
princes
Danes smo pa ful lepo izkoristili dan, je bil tko lep, še vsi skupaj smo bili, tko da jje bilo res luštno...

Ja je res lepo, ko je sneg, šele zdaj vidim, da sem ga kar pogrešala...user posted image

Rose22, tole pa kar dober kaže...user posted image user posted image

Jaz sem tud danes mojga spomnila, da je valentinovo kmalu...user posted image Da ne bo  pozabu kaj lepega kupit..user posted image Bova še razmislila, kaj bova počela..Mogoče pa pride na vrsto že večerja, še od rojstnih dnevov, ko sva pikico dobila, je bilo vse na glavo, pa še zdaj nisva šla...

No se mal kasnej javim, zdej morem še smrekco podret..user posted image

pa pa...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
28.1.2007 19:39:50   
tevža
soncica - čestitke najinima pikcema user posted image ; tako lep datum, ne!?!

midva se zaenkrat samo dojiva in sicer na cca. 2,5h čez dan. zvečer hodi spat med 19.30 in 20.uro in ponavadi spi do 2h zjutraj, se nahraniva in potegne do 6, potem pa še eno kitico do sedmih, pol osmih. zdaj intenzivno razmišljam, kako bi ga prepričala, da prespi tisti obrok ob 2h. sva že probala z dudo, pa da vstane mož namesto mene in ga uspava nazaj, da ga dava v najino postlejo,....uspelo nama je zgolj 2x. upam, da bova v bodoče bolj uspešna. 

koliko so pa kaj težki in veliki vaši septembrčki. naš je v bistvu pravi mali velikan, saj ima 8100g in kar 68cm, tako da sem mu na razprodajah že kupovala bodije št.74. se je pa tudi že rodil pravi korenjak 4430g in 56cm in z naravnim porodom; bravo mami user posted image !

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......