Tejcha
|
Punce, kk ste pridne!!! Vas komaj dohajam... pridem, preberme, hočem kej napisat... pa v tistem, da se spravim poslat, že spet nafilate, :) Incabinca, Arielova zimska vreča je špica. Kupila, sprobala, mali je dve uri drnjohal, ko sva bila na sprehodu in ko sem ga vzela ven, je bil še vedno lepo topel - drgač se tak ne bi tolk časa potepala... Duda: Tilen ima že od začetka Nubyjevo 3-6 (je ravno enkrat manjša od aventove 0-3 ??? ) in tud v nosek ga ne tišči... Do sedaj smo "porabili" tri - malo ena, malo druga... in v ponedeljek letim po nove... GH: trenutno privajam le na okus jabolko in seveda surov korenček za grickanje... Rižolino mu ni bil všeč (niti na žličko, pa tud po flaški ne... sem lahko stran zlila, ker se je drl kot grešna duša...) Pri nas bodo vsak čas zobki... Se že prav vidi... mali pa živčka in si vse tišči v usta... Mažem s calgelom, pa mu dajem plastična grizalai iz hladilnika, pa sem ugotovila, da je res najboljša rešitev: surov korenček iz hladilnika... Verjetno zraven razmišlja tudi o okusu. Pa nisem si sama izmislila, to je bil nasvet zdravnice. Drgač pa nimam pojma kaj se dogaja z mano: včasih se mali brez problema naje pri meni, potem pa se zgodi, da niti med dvema "malicama" moje mlekarne ne naredijo niti 50 ml... Tk da mam že mal poln kufer tega: bo, ne bo... Pijem ful, res pa je, da sem imela zdle precej gužve... No, sej bomo vidli... Sem pa prešaltala na Aptamil 2 in ni nobenih problemov, le kaka pogosteje... Nič, grem še mal likat, vam pa želim čimbolj mirno noč in pa čimprej zdrave otročke!!!