|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
30.1.2007 16:58:10   
žiža
midva jutri nimava cepljenja. A se dobimo za sprehod? Meni je vseeno kje in kdaj. Pridem spet okol 21ih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
30.1.2007 19:58:21   
tevža
lina - tudi midva hodiva okoli 10.30 ven, a se potrudim, da sva do 11.30 doma. v tem času ravno nakupim vse na tržnici in en krog za savinjo. bom pa poročala, kako nama uspeva.

danes je bil malček tako prideeennn in zdaj tudi že spi, tako da imam dovolj energije, da se posvetim svoji  strokovni literaturi. huh... 

uživajte in čim mirnejšo noč vam želim!   

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
30.1.2007 22:27:02   
žiža
No kako kaže zdej za jutri?
Očitno ne bo nič. Bom pa spet v naše klance voz porivala. Če katero veseli se lahko pridruži user posted image  
A danes vse spite? Meni je pa že pošteno dolgčas po možu. Sej čez dan ni krize ker odletjem kot ena veša, zdele zvečer bi pa pasalo se mal pocrkljat. Pa spet me v noge zebe.
Aja sem hotla vprašat nekaj v zvezi z menstruacijo. Že skoraj en teden me tako nekaj čudno zvija, kot da jo bom glih kar dobila. Pa jo ni, samo ful imam močan izcedek in precej temen. Nič me ne peče ali srbi, tako da kakšno vnetje pomojem ni.  A je k vam po porodu prišla čist tako nepričakovano al vas je tud že prej zvijalo pa matralo? Tega prej nisem bila vajena in mi je res zoprno.
grem počasi v mižovce. Sem v knjižnici eno knjigo danes vzela pa me zanima kolikokrat jo bom morala podaljšati preden jo bom prebrala.
nočko

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
31.1.2007 7:36:46   
Tejcha
Dobro juuuuuutrooo, zaspanke!

Ja, kje pa ste vse???

Js sem se pa s kapučinom zasidrala pred čarunalnik,da bm kej luštnega prebrala, pa nč novega.

So ga škratki ponoči sračkali ali še vedno spančkajo? Mi smo pridno spali: od 7ih zvečer pa do enih, potem je papcal, vstala sva pa ob 7ih, ko je šel ati v službo... zdej se pa špila z ribicami, ki jih ima obešene nad posteljico inzraven na polno čeblja.

Hja, napište kej, nooo, :)

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
31.1.2007 8:21:11   
Anonimen
dobro jutro tudi iz našega konca,

še nisem prišla do kavice, ker sem user posted image  pa se že nove user posted image ...,,,kako ste kaj ? No, mi smo spet spali celo noč....juhuhuhu....no ja, spet je itak spal pri meni, ampak neki bo...

Žiža - glede M. Jest sem jo dobla dva meseca po porodu. Sem se tud mal bala, da me bo vse bolelo in špikalo ( ker me je že pred user posted image  ), pa se mi zdi, da zdej pa o kakšnih bolečinah ni ne duha ne sluha...trkammmmmm...

Tevža - bravo....ti kar vztrajaj....a ne kako imamo pa zdej čas se še kam za knjigami spravt, prej pa ne nenen ?! Jest sem včeraj napisala dispozicijo za diplomsko nalogo in sem prav vesela, da sem dobila en nov zagon.... Zdej pa res vem za koga se moram izobraževat....

Nč, grem otroka previt, pa kavico skuhat pa se še beremo....

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1305
31.1.2007 9:38:08   
tevža
hojla!

ja, naš škratek ga je ponoči sračkal - zbudil ob 23.10, 3.20, pa ob 5.45...jooooj. in potem sem ga komaj prepričala, da zaspi nazaj še za kakšno urico. ne vem kaj se mu dogaja. tudi podtikanj dude sreci noči ne vžge. pa imam spet eno vpr. več za pediatrinjo v petek.

in vse čestitke vam, ki takoooo pridno spite user posted image user posted image

moje M pa še ni na vidiku in če sem odkrita, mi to kar paše..ena "skrb" manj user posted image

Lina - ja, vredno se je potrudit, saj je človek potem takooo ponosen nase. upam, da bom sama lahko tako pridna, da bom do poletja že mag. sicer pa našega očija ne bom najbrž nikoli dohitela, saj je tak piflaruser posted image , da je dr. 

grem malčka previt, potem pa likat.

se slišimo še kaj poti večeru....

lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
31.1.2007 10:46:36   
ajne
hojla,

pri nas zadeve še vedno za en k***. ajda ima očke sicer mal bolš, je pa začela še kašljat po malem user posted image . spala je sicer čist normalno (ob 18.30 je šla spat, ob 21.00, 1.30, 4.00 in ob 6.15 se je zbudila in je hotla jest) user posted image ... kok smo mi daleč od tega, da bi spali celo noč user posted image user posted image ...

ati je še vedno doma, ga še kar ni spustilo, zdej se pa še mene neki loteva, tko da imamo res bolnišnico na koncu mesta. sem se mislila danes k žiži na sprehod prijavit, pa ne bo nič, k smo tko polomljeni vsi skupaj...

moje M so odkar imam mireno praktično le en minimalen izcedek, in to je vse.

hja, vidim, da ste pridne in študirate. jest imam nalogo že en mesec zvezano, pa na našem faksu še niso uspeli sproducirat dneva zagovora. bemti, a bo kaj al ne? moram danes mentorja kontaktirat, da se ne bo uresničilo to, kar mi je napovedal tast - da traja pol leta od potrditve naloge do zagovora... kriza...

tko, sirenca se je vklopila, letim... pa kej napište, da bo pol za brat user posted image

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
31.1.2007 10:58:03   
alenka11
Ojla

Še moje poročilo o spanju oz. nespanju. Spat je šel ob 21.30. Prvo bujenje ob polnoči. Sem ga vzele k sebi in je spal do 2.30. Sem se pol ure zabavala z njim in se pogovarjala tako da je jedel šele ob 3.00. Naslednja budnica ob 6.00 - ga nisem nič matrala s podaljševanjem. Potem se je ves jezen zbudil že čez eno uro in mu nisem dala nič jest. 15 min se je drl potem pa zaspal do 8.30.

Ne gre nama ravno najbolje ampak vsaj na tri ure je in ne na dve. Bom še vztrajala ta teden pa bomo videli kako bo čez par dni.
Upam da ne bo potem velikih problemov ker zdaj večinoma spi pri meni. Iz enega odvajanja k drugem. Bomo že preživeli.

Moje menstruacije še od nikoder pa tudi nobenih bolečin. Saj se nič ne pritožujem je kar lušno brez vložkov.

Lep dan vsem skupaj. Pa pa

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
31.1.2007 11:00:50   
dalin
Pozdravljene
Trenutno nimam veliko časa.Oglašam se samo s prošnjo.Torej:mi lahko katera razloži kako prilepite slike svojih malčkov na postuser posted image .Rada bi vam namreč tudi jaz pokazala svoje sončke.Hvala.
SE PIŠEMOuser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
31.1.2007 11:07:42   
Tanyka
greš na http://www.shrani.si/
Stisneš prebrskaj
označiš sličico
dodatne možnosti
pomanjšaj na 320 označi pred tem s križcom
pošlji počakaš na kodo za forum in potem kopiraš- prilepiš to je to
ok se pišemo zdaj nimam več časa

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
31.1.2007 11:23:48   
Anonimen
mah jest tale faks delam že celo večnost. Sam kaj ko sem se pa vmes poročila, zanosila in rodila. Še dobro da sem v 5.mesecu nosečnosti ostala doma in sem lahko delala izpite, tako da sem dejansko naredila cel letnik. Se po svoje še čudim, da sem normalno nosila tega otroka, glede na vse strese in vožnje na izpite po vsej Sloveniji ( ker imam izredni študij... )

Jaaa dalin - čakamo tvoje cukrčke - tisto je pa čist izi, boš vidla...če pa še kaj ne boš vedela pa kar vprašaj...

Alenka11 - pa ti je že spal celo noč ? Ker meni se zdi, da kar pridejo obdobja ko spijo in ko spet ne spijo.
Naš ima izgleda sedaj to fazo, da spi, bog ve, kaj pa bom pisala čez 14 dni -------

Pa tole z zobki se je pri nas tudi kar umirilo.......

Ja pa pogruntal je, da lahko cviliiiiiiiiii, ne vem kje jemlje ta visoki CCCCCCC

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1311
31.1.2007 11:26:56   
yennika
ALO BABE!

Najprej naj povem, da je moje učenjeuser posted image hranjenja na 3 ure ratalo!Malek se zbidi-zopet po starem-1x ponoči, tam okoli 3.Zaspi že na zizi, nato pa spančkama tam do kakih 9ih.user posted image Klemen.

Menstruacijo sem imela pop porodu že 2x, pa polno dojim...no, toliko o kontracepciji med dojenjem!...in ta tazadnja me je bolela ko hudič....resno, vse mi je tiščalo dol, bolečina podobna kot med porodom!user posted image
Žiža, mogoče si pa srečka user posted image , hehe!

Lina, user posted image  za dispozicijo...jaz se že cel teden psihično pripravljam nanjo....pa kar odlašam in odlašam!Upam, da mi rata dokončat do konca porodniške.Ta se mi izteče 10.8, pa imam veliko dopusta in bom kar več kot polovičko pokurila, tako, da bi začela nekje sredi septembra.In bom verjetno začela dežurat še letos!Bo katera koristla polovični delovni čas do 3. leta?Pametno, če imate tako službo kjer vam to omogočijo.

Ajne, držim pesti za čimprejšnji zagovor.Ti že kaj gate cvikajo?user posted image

Alenka, lepo vztrajaj na 3 ure, se splača!Čeprav so moje zize še vedno nastavljene na 2 uriuser posted image , pač malo potrpim!

Dalin, upam, da ne bom preveč zakomplicirala stvar z fotkami-sicer je enakrat že mislim da Tanja lepo razložila zadevo-ja tudi jaz nisem imela pojma....odpreš si www.shrani.si, na browse poiščeš sliko iz tvojega računalnika,klikneš dodatne možnosti, kjer obkljukaš pomanjšaj sliko in nastaviš na 160 ali 320 pikslov, klikneš na pošlji datoteko in slikica se ti pokaže.Potem pa potemniš kodo za forum, jo tam kopiraš in tu prilepiš-paste-z desnim gimbkom na miški.Enostavno ko pasulj-upam, da nisem kaj zabrklala!

No, tako pa mi kupčka podiramo.
user posted image

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
31.1.2007 11:28:20   
yennika
TANJA IN LINA-HALOOOO, STA ME SVIZNILI!!!!!!!user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
31.1.2007 11:29:43   
dalin
user posted image UAU,user posted image BOM KMALU KOT BILL GATES(ne vem,če sem prav napisala).Evo to so moji sončki,jih bom danes še malo bolje pofotkala in prilepila.Davi drži v naročju Žana,zraven v beli majici sedi Domen,skrajno desno pa je Rene.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
31.1.2007 11:36:50   
dalin
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
31.1.2007 11:39:44   
princes
user posted image

No jaz sem si pa skuhala eno  user posted image , pa na RR mal pregledat, kako se imate..user posted image

Lia spi svoj pol urni spanec, jaz bom pa mal natipkala, čeprav jo ful moti, pa mam laptopa, k je čist tiha tipkovnica, pa se vseen zmeri zbudi, ko tipkam moram bit res nežna...user posted image

Smo pa imeli slikanje kolkov, in je vse ok... user posted image
Ajne upam da se kmalu pozdravite..Mora bit res zoprno, da kar vse nekaj matra... user posted image   za lažje okrevanje...

Mi pa zdaj že bolje papamo, tko da je blo res mal reakcije od cepljenja zgleda... user posted image

je pa danes grdo vreme, tko da se mi nič ne da vozičkat..Da ne bomo še mi kaj fasali, zjutraj še vedno pokašljuje, pa tud zdej en dan je mela mal uček vnet, sam je zdej cool, tko da sem rekla da jo bom ven vozila, ko bo sonček...user posted image
Žiža bo treba prestavit...user posted image

Evo se že oglaša....user posted image
Jaz jo čez dan kar pustim v stolčku spat, jo nič ne dajem v posteljico..Je samo čez noč v posteljici...
Samo je pa že ful trmasta, ko jo dam iz rok je cela panika, skače tolk da skor ven pade iz stolčka, pa dere se kot nevem kaj...Bo treba kar ornk vzgojne met...Sploh se ne da.. user posted image

Moja user posted image zdej sem jo mela drugič, ampak o bolečinah ni duha ne sluha, je pa precej močna...Ampak važno da ne boli...user posted image Pa točna kot ura...user posted image

zdej se greva pa midve mal crkljat...user posted image

user posted image

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
31.1.2007 11:42:57   
princes
Dalin pravi korenjaki....user posted image user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
31.1.2007 11:59:54   
julam
Ojla! Moj škrat še mal drema in U2 posluša user posted image , pa lahko na hitro kej napišem. Npr to, da mi ponoč še vedno ne spimo, niti urnika nima! Tko da težko napišem, ob katerih urah bediva, ker se zjutri sploh ne spomnim več, kaj se je dogajalo ponoči. O ja, to se  pa spomnim, da je gospodek danes sredi noči že po 1,5h uklopil sirenico user posted image user posted image user posted image ! Tko da Ajne, Alenka in še katera, nikakor niste edine!!!

Ajne, držim pesti, da se hiša čim prej pocajta! A norice so že prišle? Naš veliki bratec jih je staknil pri 12m nekje v trgovini (drugač si ne znam predstavljat, ker ni bil nihče v okolici bolan user posted image ). Je bilo kar hudo, ampak danes sem pa vesela, da je za nami. Čez par mesecev bi user posted image kar izpostavila kužnemu okolju, ker mlajši ko so, lažje prebolijo (vsaj večinoma je tko - vem da, če bi na silo delala, bi se sigurno kej zakompliciralo).

Dalin, kolk so pa tvoji fantki lušni! Človeka kar zamika. A dobivaš kej komentarje a la "ja, zdej bo treba pa še kakšno punčko narest"? Jest jih že zdej. Pa morm rečt, da mi čist paše pobčke imet. Če bi pa lohka zbirala, bi si želela v bližnji prihodnosti ali še 2 fantka ali pa 2 punčki. Ah, bluzim. Fraza "samo da so zdravi" še prekleto drži! Pa ne samo zdravi, tud pametni v smislu, da v življenju ne bojo zabluzili s kakšnimi drogami. Jao, mene je že zdej strah pubertete user posted image user posted image !

M pri meni še ni prišla. Me je pa po prvem porodu presenetila točno 6m kasneje in JA, bolelo je kot hudič. Ampak PMS bolečine sem vajena vse svoje življenje, zato mi tudi rojevanje oz popadki niso predstavljali kakšne večje travme!

OK, grem kompotek za user posted image skuhat (ga ima ful rad), potem pa upam, da se sonček kej prikaže, da greva mal na potep. Žiža, predno bi mi2 do Tržiča pribremzala, bi bla že noč user posted image . Pa bi z veseljem šla mal iz te sive megle ven!

papa

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
31.1.2007 12:42:27   
incabinca
user posted image

Dalin kolk maš luštne fante!! Pravi cukrčki!
Faks.... joj, ne mi ga omemjat, jaz bi rada čimprej končala, po drugi strani pa se tolk težko spravim za knige user posted image user posted image user posted image
Drugače pa sem danes kot zmešana letala po Kamniku - najprej na banko, potem na občino, potem na zavod za zdravstveno zavarovanje, center za socialno delo... pa še nisem vsega uredila. Popoldan moram še na pošto, pred tem še vso dokumentacijo fotokopirat, potem pa še v knjižnjico po eno knjigo za faks. Urejam si ene zadeve za eno enkratno denarno pomoč iz fundacije Študentski tolar.
Da pa preživnine in ostalih stvari sploh ne omenjam... (če katera želi si lahko celo situacijo na tem naslovu prebere: http://mislec.net/incabinca/?p=19 )

Še nekaj me zanima - tiste ki že uvajate GH, katero hrano jim dajete? Jaz sploh nimam idej... Dajem mu korenje, cvetačo sem že poskusila, pa mu ne potegne, od sadja pa sem mudo zdaj dala jabolko in banano. Kaj ve dajete vašim user posted image ?
Ena je spraševala če že uvajamo popldansko spanje v svoji posteljici. Jaz sem to že poskušala, parkrat je celo uspelo, ampak sedaj pa ne več. V svoji posteljici lepo spi celo noč, zvečer se sam uspava, jaz mu dam lubico in ugasnem luč pa zaspi, čez dan pa ni pogojev. Vedno pa lepo zaspi v vozičku, ki ga imamo v stanovanju, ampak vem, da tako ne bom mogla skoz delat....

Ok, zdaj pa grem, mi je mami danes skuhala kosilo (kar se pri nas redko zgodi, ker doma zelo malo kuhamo, se ne splača, itak v piceriji vsak dan kuhamo tople malice.. user posted image user posted image

LP, Ines

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
31.1.2007 13:13:08   
rose22
Ojla babe.
Kako?Vas kaj sonček greje.Mene ful.Je bla danes user posted image cel dopoldan pri dediju v varstvu k je mami imela opravke.ampak ne bi bla jaz če ne bi združla prijetno s koristnim.Tako da je zraven mene šel še moj šocl in sva mela kar še zmenek za povrhu.Ja metuljčki so še bolj intenzivni kot pa so bili.In je malo manjkalo pa bi mu prtisna en velik kiss.
Še dobr da se mu je mudilo domov,ker če ne res ne vem kaj bi.Sem ga pa objela.Tolk sem pa zbrala poguma.user posted image No naslednjič pa obljubim da bom šla še korak dalje.
Zdaj pa morem mal user posted image pocartat.Šibam

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
31.1.2007 13:30:39   
Anonimen
dalin -  bravo za takšne korenjake !!!!  A mislite, da nas bodo teli  naši fantje čez 20 let kaj ubogali ? Jest sploh ne upam pomislit, da bodo čez recimo 13 let že seksali.....user posted image

(odgovor članu incabinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1321
31.1.2007 13:44:50   
Tanyka
čez 13 letuser posted image user posted image
nnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeee

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
31.1.2007 14:30:56   
Anonimen
ja ja, boš vidla user posted image ...

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1323
31.1.2007 16:19:05   
ZALA ADL
Ja pri nas smo danes ponoči dobr spali. Šli smo spat ob 20, pa smo se prvič zbudili ob 4.45, pa čajček pa duda, pa smo spali do 6.15. Pa joška pa smo spali do 8.15. Je blo pa tudi pri nas alarm do trikrat na noč preden smo začel uvajat gosto hrano. Drugače pa prinas jemo sadne frutke vse vrste, jabolko in banano, ter vse vrste mlečnih kašič, od sadnih pa do navadnih. Smo tudi že probal bučke, cvetačo, korenček in krompir, ampak ni blo glih velikega zanimanja. (Beri ni hotla odpirat ust). O službi rajši še ne razmišljam, saj sem imela tri leta pogodbo za določen čas, potem mi jo pa ob začetku porodniške niso hoteli podaljšat, tako da sem sedaj brezposelna. Mi tudi diploma ni nič pomagala. pa sej bo.

Smo pa fasal na obrazu ene pikice, zgledajo kot koprivnica. Ne vem od česa, saj nismo nič novega probal papat. Je pa danes nekam čudne volje. Samo teži. Upam da ni kriva približujočase luna. No lep pozdrav.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
31.1.2007 19:14:15   
yennika
OJLA MAMIKE,

no za mano je en velik "naporen" dan.Imeli smo namreč obiske, prišle so moje sodelavke-bi še malo odlašale, pa sem jim zabrusila, da jim bo mali naproti prišel!user posted image Skratka, tu je bila polovica operacijskeuser posted image , in kot se za babe spodobi smo na veliko čvekale.Atek se je naveličal babjih čenč in šel na fitnes, mali je pa takoooo užival...sveda nosil se je po rokah, v središču pozornosti, ni mu bilo treba spat....in kak so odnesle pete je že zaspal.user posted image
Za dirilo so mi prinesle digitalni ušesni termometer,ki pa lahko nđmeri tudi drugje.Hvala punce.user posted image

Zaj pa hitro poramat stvari, imam polno glavo!

LINA-kaj, čez 13 let.....nehaj, ne dovolim, takrat še sploh nima da ve zakaj ga imauser posted image , samo za lulanje in pika!user posted image

ROSE-ja kar v napad!user posted image

LP

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......