julam
|
Ojla! Moj škrat še mal drema in U2 posluša , pa lahko na hitro kej napišem. Npr to, da mi ponoč še vedno ne spimo, niti urnika nima! Tko da težko napišem, ob katerih urah bediva, ker se zjutri sploh ne spomnim več, kaj se je dogajalo ponoči. O ja, to se pa spomnim, da je gospodek danes sredi noči že po 1,5h uklopil sirenico ! Tko da Ajne, Alenka in še katera, nikakor niste edine!!! Ajne, držim pesti, da se hiša čim prej pocajta! A norice so že prišle? Naš veliki bratec jih je staknil pri 12m nekje v trgovini (drugač si ne znam predstavljat, ker ni bil nihče v okolici bolan ). Je bilo kar hudo, ampak danes sem pa vesela, da je za nami. Čez par mesecev bi kar izpostavila kužnemu okolju, ker mlajši ko so, lažje prebolijo (vsaj večinoma je tko - vem da, če bi na silo delala, bi se sigurno kej zakompliciralo). Dalin, kolk so pa tvoji fantki lušni! Človeka kar zamika. A dobivaš kej komentarje a la "ja, zdej bo treba pa še kakšno punčko narest"? Jest jih že zdej. Pa morm rečt, da mi čist paše pobčke imet. Če bi pa lohka zbirala, bi si želela v bližnji prihodnosti ali še 2 fantka ali pa 2 punčki. Ah, bluzim. Fraza "samo da so zdravi" še prekleto drži! Pa ne samo zdravi, tud pametni v smislu, da v življenju ne bojo zabluzili s kakšnimi drogami. Jao, mene je že zdej strah pubertete ! M pri meni še ni prišla. Me je pa po prvem porodu presenetila točno 6m kasneje in JA, bolelo je kot hudič. Ampak PMS bolečine sem vajena vse svoje življenje, zato mi tudi rojevanje oz popadki niso predstavljali kakšne večje travme! OK, grem kompotek za skuhat (ga ima ful rad), potem pa upam, da se sonček kej prikaže, da greva mal na potep. Žiža, predno bi mi2 do Tržiča pribremzala, bi bla že noč . Pa bi z veseljem šla mal iz te sive megle ven! papa
|