julam
|
ojla mamuške, ma ste pridne! Sploh vas ne dohajam. Niti ne morem vseh postov prebrat! Najprej DOBRODOŠLI obe novinčici. Valda da more bit tam nekje še veliko septemberk - ko sem ja rojevala, smo v vrsti stale za prosto porodno sobo! No, moram vam poročat, da smo končno uspeli našega škratka peljat na prvo pravo malo potovanje - smo šli za 3 dni v Italijo smučat. Ne bi v detajle, kakšna polomija je bila. Ne samo, da mami nima nobene kondicije več (po 2 nosečih zimah sem končno spet stala na smučkah), naš mali nikakor ni za nikamor. Ponoči ni še tisto malo spal, kar mu rata doma, do 4h zjutraj smo imeli cele žurke. Pa vsi 4 v eni sobi ! Ko mu je končno ratal zaspat, je pa še prej bratca zbudil in ta nam je ob 4h začel pet svojo verzijo Ringa raja! Jao, sem mislila, da bom explodirala! Moj dragi možek se je pa samo čez glavo pokril !!! No, kakorkoli, na zraku, ta pravem zimskem, smo pa le bili!!! Ajne, mi2 sva se že odločila, da kupiva letne karte za ZOO! Vsaj eno. Tako da se strinjam, da se kdaj dobimo kar tam. Ker je res prijetna rekreacija, in to sredi naše prelepe bele LJ! Sicer ti pa nisem nič zavidala, ko je šla pupka v KG. Men je težko ta prvega k tašči za čez noč dat. Ampak potem si pa rečem, da otroka ne smem nase priklenit, itak bo 1x zapustil gnezdece! GH sem začela malo bolj pospešeno uvajat, ker so moje mlekarne glih še na meji zadovoljivega. Probala sva jaoblček in korenček, pa rižolinota. Bom kar mal pohitela! Dojilje, dejte mi povedat: a vaše mlekarne tudi rabijo nekaj časa, da se vzpostavi laktacija. Ker jaz se moram zares umirit, skoncentrirat, vse izklopit, pa počakat kakšno minuto, da zadeva steče. In seveda je ta minuta za našega bambinota zeloooooooooooooooo dolga! Prejšnji teden smo dobili drugo pikico. Nič jokca, bravo mali! Dolg naj bi bil 65cm, tehtal pa 7200g. Kar solidno. Tale teorija o nočnem priučenem hranjenju je meni čisto logična. Jaz jo sicer probavam reševat z dudo, ker nam je pri prvem uspelo na ta način ukinit hrano do 6m. Tokrat ne bo tako enostavno, ker mali se ne da. Duda pade vsaj 5x na noč, hrana pa ... odvisno dneva in noči. Ker ko dudo zavrne, vem, da je lačen. In če bi krajšala minute, se mi zdi, da bi v svojo skledo pljuvala, saj verjetno ne bi zdržal niti tiste 2,5 ure ! Hja, naše noči so še vedno aktivne. Sem kar v kondicijo prišla! Dalin, a ti pa kar fante zbiraš? Veš, jaz imam občutek, da če bo še kakšen pri nas, da bo spet . Ne bi imela nič proti. Ste se pa res lepo organiziral, upam, da bo pri nas tudi kakšen red, ko bosta / bojo večji. Sicer pa me ne strašit, da sem že prestara za še kakšna 2 ! Res sem že 30+, ampak za zgornjo mejo rojevanja sem si pa zadala 40-! Torej veselo na delo ! Moj dragi bi itak kar prec še kakšnega imel. OK, lepo spite!
|