ajne
|
hojla, mi smo imeli spet zgodnjo zabavo... ampak, je pa danes spala od sedmih do pol dveh in potem je potegnila do pol petih in potem še do šestih (sicer z mojim vztrajnim sodelovanjem - tlačenjem dude v usta). ob šestih pa čist konc. vstat in se zabavat. zdejle pa že komi gleda.... in jamra, da je zaspana . vikend je bil čist povprečen (beri - mož je imel dve novoletni zabavi, me pa smo se zabavale same doma, no ta starejša je bila en dan "na počitnicah" pri babi), ker je ta dež ubil vse želje po kakem izletu, tako da smo včeraj že postavili smrekico. je bla ta starejša čist navdušena, ko sva dali gor okraske, ki sva jih sami naredili. julam če bi moja pupa vedela, da je njen idol osamljen nekje v eni štacuni... bi bili ziher takoj tam, da bi ga vsaj sam mal za rokav pocukala... sicer pa se ne sekiraj zaradi mlekca... tudi to je za nekaj dobro, če ne drugo, boš lahko imela formulo s seboj in ni več problema kje lahko v teh hladnih dneh, ki se končno obetajo, dojiš... mogoče pa je tudi samo prehodnega značaja. mal se umiri, pa mogoče vseeno kaj dodatnega pojej, pa spočij se (ja sej vem, da je to skoraj nemogoče)... veš, da sem danes ponoči probala tvoj recept z dudo in je ajda potem, ko je prvič začela cmokat in bi jo še včeraj že dojila, potegnila še za celo uro in pol... tako dolgo brez dojenja, kot danes, še ni bila... a ja, ajda nikoli ni prve runde ponoči potegnila dalj kot do treh, pa še to le če je zelooo pozno zaspala (pravzaprav se je to zgodilo mogoče ene dvakrat). glede starosti, pa sem jaz pri svojih rosnih 31 očitno med hudo najstarejšimi tukaj... me veseli, da imamo še tako mlade mamice, ki pa vseeno tako zrelo razmišljajo... sploh je mene tudi tanjina starost presenetila... jest sem pri tistih letih samo na žure hodila in se zabavala (no vmes sem tudi nekaj študirala, da sem doštudirala). to, da obstajajo v življenju tudi otroci, se je men posvetlo šele tam mal pred 30tim. Ko sem zvedla za prvo nosečnost sem najprej pomislila na to, da v lajfu še nisem držala v roki nobenega otroka ki bi imel manj kot pet let... in kako bom handlala tako mičkeno bitjece, ne da bi mu pri previjanju zlomila kak krhek del telesa. no sej potem vidiš, da je mati narava poskrbela tudi za take primerke kot sem jaz in moram rečt, da ni bilo nobene panike. zdej si pa življenja brez mojih dveh pupk sploh ne morem predstavljat. Tejcha, upam, da ti uspe čimprej diplomirat, da se pridružiš klubu pravnikov (pravnic). A že kaj veš iz katerega področja boš delala diplomo? Jaz sem diplomirala in se prvič zaposlila še v prejšnjem tisočletju. Kriza, kok smo že stari!!! Sicer pa ravno ugotavljam, da mi bodo počasi atrofirali možgani, ker mentalno nič ne delam (korekture mag. naloge sem že naredila in sedaj čaka na vezavo - za mene), zato sem si navlekla mal dela iz službe, pa še mož mi bo kaj odstopil, ker enostavno ne zdržim le s tem, da previjam in dojim (no pa na netu visim). sej je super, ampak mi manjka ta del življenja. tako da mi prav hudo ne bo, ko bom šla nazaj. se pa spomnim, da je bilo pri ta prvi precej drugače, sem imela precej manj časa... zdej, ko pa imam dve, pa še moža ni nič doma, pa mi kar nekak čas ostaja (očitno sem se naučila zracionalizirat določene zadeve, pa predvsem hudo dobro organizirat čas). Tanja če se meni pokvari pralni stroj, ga lastnoročno odnesem v štacuno in ga komu v glavo vržem... si sploh ne predstavljam, ker pri nas pa gre enih cunj v pranje, da je groza. mi je mož zadnjič rekel, da me sploh drugje v bajti več ni kot le v pralnici - mu pa ni kapnilo, da bi me kdaj zamenjal... Urškamaravlja, kako je uspel krst? Kako je zadevo prenesla Lia? Pri nas nimamo tega običaja, smo vsi brez zakramentov... ma če se bo katera hotela krstit, se bo lahko potem še vedno sama za to odločila . Tako, ajdica seveda veselo spančka, mami bo tole tudi zaključila. ko se zbudi, bova šibali po darilo za atija, ki ima danes rojstni dan, potem pa jo bova ucvrli verjetno na primorsko, ker se tam napoveduje krasen dan... čau
|