|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
4.12.2006 23:30:05   
alenka11
Ojla

mi smo pa danes kar kupili tisto posteljico v BC od Lip poljčane in je res luškana user posted image . Mali se kar izgubi v njej. Ga bomo verjetno januarja kar preselili vanjo in ne bo več v košku. Samo spal bo pa še vedno v spalnici, ker se ponoči še vedno zbuja za hrano.

Jaz moram pikca čez dan še vedno na dve uri ali pa še prej hranituser posted image . Se 10 min doji in ne vem koliko poje. Če mu dam po flaški mogoče poje 100 ml. Na koliko časa pa ostale dojite?

Sončica naš zaspi ob vrtiljačku samo če ga obrnem na bok in je že malo utrujen. Takrat ne gleda medvedkov in lahko zaspi. Če je na hrbtu jih pa rad gleda in telovadi z rokicami in nogicami pa še kaj pove zravenuser posted image .

Zdaj grem pa spat sem že kar utrujena. Nočko.

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 526
5.12.2006 7:09:22   
Tanyka
user posted image
Jaz sem že pokonci in sem si že lase pobarvala.Noč je bila prespana 2 x vmes je jedeluser posted image user posted image , da se mu malo g nabereuser posted image user posted image .

Danes pa hodi Miklavž-za otroke sevedauser posted image user posted image , ve mamice pa se pazite parklja, da ne pride zvečer k vam v posteljouser posted image user posted image -jaz ga komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image .
No mi gremo na miklavža v firmo od user posted image , imajo vsako leto, potem pa še doma.
To,  vam moram povedat, kakega boječega miklavža smo imeli lani.Stalno, ko se spomnim se smejim ko pokjen pisker.
Sma se zmenla z user posted image  naj gre malo poružit, pusti darilo in gre.Ampak, ker je bil prepočasn sma midve z Laro odprle prehitro vrata, miklavž pa črta po stopnicah navzdol-to crkneš od smehauser posted image
Upam, da bo letos miklavž bolj pogumenuser posted image .

Skratka javim.

ok se beremo in pišemo

user posted image TANJA

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 527
5.12.2006 8:12:50   
incabinca
user posted image
Midva sva danes spet pridno pančkala do 6.00. Drugače pa vse po starem, Lovro raste, sedaj že ful spušča glasove, ravno včeraj je ugotovil, kolk je fajn če se mal razburja pa piska, pa mal kriči..... kolk je smešen!!!
Eno vprašanje: Kdaj začnejo rasti zobki? A je zdaj še prekmalu? Ker Lovro si non stop tlači roko v usta in drgne dlesni, pa slina mu v potokih iz ust teče, pa joka se veliko več kot običajno.... a bi blo to lahko to?
Drugače pa sva bila včeraj na slikanju kolkov in je bilo vse v redu. Lovro je bil ful priden, je prav začudeno gledal kaj se dogaja.
v četrtek imava pa cepljenje? Ali naj sploh dovolim, da ga cepijo, glede na to, da mal kašlja pa smrka (vročine sicer nima), pa mislim, da ga mal grlo boli?
Kar se količine mleka tiče: Lovro poje med 150 in 180 ml, se pa včasih zgodi, da spioje tudi 210!! Pa po mojem mnenju ne bi bilo nič narobe. če bi spil kaj manj, ker je pravi debelušček!!
Ajne: v Trstu so kitajci v centru, prepoznaš pa jih po tem, da imajo tiste rdeče baloni oz lampijončke pred trgovino obešene.... roba je pa daleč od tega, da bi bila kvalitetna...
Žiža: ja, se kr dost ukvarjam z glasbo. Pojem pa v enem zboru (Sirene), kjer prepevamo gospel in podobno. Vodim pa tudi otroški zborček, pa še na solo petje hodim, občasno pa poučujem tud kitaro (letos ne :) ). Tako da sem kar dost v tem.
S tem se ukvarjam tudi zdaj ko imam Lovro, ker zaenkrat mi znese in zelo dobro dene, da se malo sptostim. Če bi pa videla, da bi s tem kaj Lovra zapostavljala bi pa takoj prenehala.
ok, moram končat, Lovro se nekaj oglaša.
user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 528
5.12.2006 10:58:13   
yennika
Halo mamike!

Mi smo naredili pa danes ponoči rekord v spanju.Mali je zaspančkal zvečer ob 9ih in spal-beri trdno spal, brez cmevkanja-do 5ih zjutraj.Ko sem se zbudila in pogledala na uro me je skor kap in sem ga takoj šlatala, če sploh še diha.Pa sem ga ob tem zbudila.Bil je pa tak dobre volje, da je skoraj poletel iz posteljice...Po dojenju pa je takoj nazaj zaspančkal in tako sva potegnila potem še do pol devetih!!
Zdaj pa panča prvo kitico....jaz pa sem si malo prej privoščila razvajanje pod tušem, kavico,zajtrk in sedaj rr!
Alenka, tudi meni zadnje čase ne zdrži več 3 ure med obroki.Se kar konkretno joče in takrat vem da če met zizo!To je tud na 1,5-2 uri!Mislim, da zdaj naši lumpi najbolj rastejo in veliko papikepotrebujejo, pa tudi veliko spanja!
Jutri imava cepljenje, upam da bo vse dobro prenesel.Aja, v posvetovalnici ga kličejo JOKEC!user posted image Pa drugače sploh ne joka dosti, ampak ko pride v roke dr, jojmene, je pa jok in stok!!

Še nekaj me zanima Rose in druge, kje ste nabavile mosteka?Je treba kar fajn okoli pogledt za cene, razlike so zelo velike....

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 529
5.12.2006 12:27:33   
rose22
Ojla mamike!

No mi se imamo fino.Vceraj je bil na obisku Nejin ocka,tko da smo bili kar 4h zunaj.Jo je vmes tudi nahranil.Zdaj samo upam,da se bo dalo normalno pogovarjat z njim in dogovarjat in da bo ze enkrat podpisal ocetovstvo.Sicer pa jaz ga silila v to ne bom.Ce bo podpisal bo,ce ne pa tud dober.Mam raj mirne zivce kot pa tistih par jurjov prezivnine.Drgac pa nasa pozresnica tud je nekje na 1.5-2 uri.Sploh zvecer je hecna.Je ob 18h in potem okrog 19.30 tocno ve da je cas za kopanje in zacne tako protestirat da je joj.V bani pa tolk uziva.jo vsake tolk mal spustim da prosto giba.ampak ne me kregat.Sem ves cas zraven in sem v pripravljenosti,ce bi se hotla potapljatuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Yennika jaz sem most kupla v baby centru.In mi sploh ni zal da sem dala 13.000sit.Sem gledala po internetu se druge trgovine,pa mi je bil ta najbolj vsec.Me je takoj pritegnil.

Mi je pa vsak dan tolk hudo ko nasa pupika tolk trdo kaka.Se tolk napenja zraven da je cist rdeca.ampak hvala bogu nic ne joka.Ji dajem caj za prebavo,pa kaka zdaj veckrat na dan,samo se vedno tolk trdo.Pa tud kakec ni tolk mehek.

V glavnem zdaj pa nasa cebelca gruli na blazini in se smejcka in grabi enga soncka k sem ga namontirala gor.Prej sem ji pa pela od twins glas srca pa se je tolk smejala zraven.Se vidi da pozna to pesem,ker sem jo v nosencosti ne vem kolkrat s kolegico pela.Ja jaz sem tud udarjena na petje,ceprav nikjer ne sodelujem.Ampak vsake tolk casa se dobima s kolegico in spesnima kak komad.In to tako da vsaka napise eno vrstico.Pol pa se uglasbima vse skupaj in se vcasih tolk smejima ko pride kako smesno besedilo ven.
No sicer jo pa zdaj kar pogresam ko je sla delat na ladjo lani maja.ampak sem glih vceraj zvedla,da pride 21.januarja ze nazaj.user posted image user posted image user posted image Komaj cakam.

Zdaj grem pa moji user posted image se mal prepevat,da se bo spet mal smejala.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 530
   [Brisano sporočilo]
5.12.2006 18:31:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rose22)
  Neposredna povezava do sporočila: 531
5.12.2006 19:06:23   
Billi
Ojla!
Rose22, ne vem kaj imata s tvojim, ampak jaz tudi upam, da bo podpisal očetovstvo. Sej se ne gre samo zaradi preživnine, ampak zaradi tega, da user posted image ve da ima očeta, čeprav je gumpec. Oprosti, govorim iz lastnih izkušenj. Sem bila kar user posted image , ko se prebrala, da noče podpisat očetovstva.
Kako to misliš, da ima trd kakec? Moja ima še čisto tekoče z enimi svetlimi pikcami, ki so že mal večje. Zdej se pa že o dreku pogovarjamo. Enim je to priljubljena tema user posted image
Včeraj smo se cepili, čeprav je tudi malo kihala, ampak zaenkrat v redu prenaša. Nič bat. Naslednje cepljenje je pa čez 1,5 meseca.
Čolnarna pa zame v sredo definitivno odpade.
Lp!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 532
5.12.2006 20:13:14   
ajne
hojla,

a sploh jutri katera pride v čolnarno? sicer bo vreme kislo, pa vseeno me zanima...

ajdica že spančka, ta starejša nekaj zeloooo natančno barva (to je pri nas zdaj totalno "in", da vse pobarvanke natančno barva - od črte do črte in ne več kar vse povprek...)

upam, da se najde še kak junak za jutri user posted image user posted image , sicer pa voščim lahko nočko...

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 533
5.12.2006 20:48:50   
princes
Samo na hitro jaz za jutri ne vem 100%, imam tvoj gsm, pa te dopoldan pokličem, jaz bi se najraje dobila pred horsom, ker ne vem kje je čolnarna....
Se slišimo, šibam nimam časa..

pa pa..

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 534
5.12.2006 20:55:16   
princes
Ajne a mi lahko še enkrat številko pošlješ, nevem kje jo imam..user posted image

lp Urška...

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 535
6.12.2006 9:33:21   
rose22
Oj Billi saj te cist zastopim.ampak poskus se ti mene da ga v to ne bom nic silila.E pac ne bo hotel podpisat,ne bo podpisal.Mislim da nihce od nas noce pocet nic pod prisilo.Mam raje potem tako kot je.In sploh se mi ne gre zarad prezivnine.Kot sem ze napisala imam raje mirne zivce,kot pa tistih par jurjov.Poleg tega,tud ce ne bi recimo podpisal,bo vedla kdo je oce.Tega ji jaz ne bom skrivala.Ji bom pa potem ko bo vecja in ko bo ze razumela stvari povedala kaj je nastvari in ga bo lahko tud obiskala ce bo hotla.

Kar se pa nase priljubljene teme tice.Kakec je tak kasast,sam bolj na trdo vlece kot na kasasto.Sploh ne znam opisat.

No zaenkrat dovolj da ne bom tezila.

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 536
6.12.2006 14:41:34   
Tanyka
user posted image
Sedaj imam malo časa, da kaj napišem.Rene spi, Lara pa se igra.Jaz pa zraven tega, da tu čekiram, pridno kuham.
Danes bomo imeli goveje zrezke v gobovi omaki in pire mmmmmmmuser posted image .
Vidim, da kar malo štrajkate s pisanjem-kaj zdaj to pomeniuser posted image ?Vas je parkl vse odneseluser posted image ?
Mi smo bili včeraj v njegovi firmi, so dobili nahrbtnik,barvice,pobarvanko in čokoladnega miklavža.Ji je dal prvo samo en paket, pa je hitro rekla -še za bratecauser posted image user posted image user posted image .

................
................
.................
sem misla kaj več napisat pa se je Rene že zbudil
...............
se beremo in pišemo zvečer, uživajte na sončku, če ga imate tako kot mi

user posted image TANJA

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 537
6.12.2006 16:30:23   
ajne
hojla,

da se še jaz oglasim. danes smo pri nas občutili vpliv lune in smo se kar 4 krat ponoči zbudili (pa še enkrat je taveliko tko blazno lulat user posted image ). jest pa kot zombi spet cel dan.

hvala bogu da se je danes tudi v LJ mal sonček pokazal in je bilo na sprehodu prav fino, čeprav je kar pošteno pihalo (urška upam, da ni Lie kaj prepihalo; ajda še kar spi, se je le za dojenje zbudila, potem sva šli v vrtec in je spet zaspala in še kar spi - skoraj 4 ure že... - tko da moramo sprehod definitivno ponovit, po mojem se nama pridruži še julam, a ne?).

tko, zdaj pa moram iti ta veliko frajlo animirat, da mi ne bo bajte okol obrnila...nevarno tiho je vse... to po navadi ne pomeni nič obetavnega user posted image .

čau

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 538
6.12.2006 19:33:48   
princes
Ajne midve sva tudi domov prišli mirno, brez jokca, jo je prav lepo pomiril sprehodek z Ajdo...Definitivno bomo ponovile tale sprehodek...
Vabljene tudi ostale, je prav luštna tura v Mostecu...

Zdajle se bomo pa počasi skopali, potem pa do enajstih ne da miru...user posted image

Ja rose22, moja ima tudi bolj trd kakec, se ful napenja, potem pa v pleničko pogledam, pa en majhen trd kakec, v bistvu bolj tak čisto gost ni nič tekoč.. je kar malo zaprta, potem pa kakšen dan kar trikrat pleničko nafila, da vse skoz pride...jaz ji tudi malo čajčka dam...

Lia poje na obrok 150, do 180ml...Zvečer 200ml...Kakšen dan tudi manj...
Sedaj ko ne dojim, vsaj vem koliko poje...user posted image Samo kmalu za tole hrano ne bomo zaslužili, smo v pon., kupili, pa grem jutri spet v lekarno po hrano...Za en slab teden..user posted image user posted image

Zdej pa grem, pa jutri kaj napišem, je moj user posted image ta teden doma, pa se še vam malo posvetim...

lep večer...

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 539
6.12.2006 23:15:31   
žiža
Čer mamice!
Meni gre dan tako hitro okoli,da sploh ne dojemam. Pa še ta luna.... ZA ZNORET a jo je treba vsak mesec?!? TA malega tako meče, da sploh ne morem verjeti. KOt bi bil na baterije. Cela zibka se maje, tako brce in rogovili v njej. Pa vse to on v spanju z zaprtimi očmi. Soseda v sosednji postelji pa že dve uri govori v spanju se ji tako režim.
Nodi posim, pidi sem user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne ne bom papala, ni dobl!
pa kakšno kitico barčice zapoje. Ej ne moreš verjeti kaj jih razganja.
V glavnem smo bolje ampak dobri pa še ne. Vročine ni več, smrkata že tiste ta zelene, kašelj se jima pa tud že umirja. Jutri imamo kontrolo pa bomo videli kaj bo dobrega.
Ajne sej mi smo tud maksimalno možno veliko zunaj user posted image  Sari dajem sirup Sanostol pa do letošnje jeseni je bila res zdrava, zdej jo pa kr vsaka sapca podere. Po mojem je mal kriva njena neješčnost. Punčara mi praktično nič ne je. No sej jutri se bova z zdravnico tud o tem mal pogovorili.
Res mi je žal da danes nisem mogla priti v Lj. Upam da bo šlo v tretje rado.
A Miklavž je bil?
Pri nas je bil, kljub temu da smo bili letos mal manj pridni.
Incabinca jaz sem tud hodila 2 leti na solo petje. Pojem /sem pela pa v enem ženskem zboru. Zdej pa doma otrokom pojem. sta taka hvaležna poslušalca.
rose jaz tud pravim, da je boljš mir imet kot pa tisti papir. POznam en primer, ko se je mamica menda še celo v DNK preiskave vrgla, samo zato da bo dokazala očetovstvo. Hvala lepa za takega fotra. Če ga ne priznaš si niti ne zaslužiš, da si podpisan pod otrokovo ime. Jaz verjamem, da boš našla enega tapravega,ki bo vreden tebe in tvoje princeske. Je pa prav da otrok kasneje izve kaj pa kako je bilo. Sicer pa ne bom pametna, ker nisem v taki situaciji in ne morem vedeti, kako bi v realnosti sama odreagirala. V glavnem, naj bo tako kot si sama želiš!
A ve kopate svoje  čofotavčke, če so prehlajeni? Jaz ga načeloma ne, samo zdej ga pa že od četrtka nisem. No sej umijem ga s krpico. Ga kar ne upam.
ma zdej mam pa dost, moj je že prišel iz odbojke in me že mal postrani gleda, ker ga ne pridem mal počohat.
Pridno spite.

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 540
7.12.2006 8:09:59   
Tanyka
user posted image
Sem včeraj misla, da bom še zvečer napisala do konca, kaj sem popoldne začela,pa mi sploh ni ratalo več do računalnika.
Smo imeli obisk,smo čvekali in čvekali, in je bila ura "že" osem.
Za mala dva je to kar pozno, ker sta ponavadi takrat že oba urejena in v svojo posteljci.

Danes pa je za nami grozna nenaspana noč user posted image user posted image user posted image .

Okrog treh ponoči je začel Rene mrckat, stokat.Stopim k njemu, da mu popravim dudo,in se mi je takoj zdel bolj vroč kot ponavadi.
Mu zmerim TT in evo 38.4user posted image user posted image user posted image .Ga malo odvijem, pustim en čas, sem misla, da sem ga preveč pokrila, in mu spet zmerim in spet isto.Potem pa sem mu dala 1/2 svečke.
Ko mu je malo padla TT, je takoj nazaj zaspal, in spi še zdaj.
Lara ima že tak od dr. potrjeno angino in je na ospenu.In, če bo imela tak pogoste angine še naprej sledi op. mandljevuser posted image user posted image . Ko ima user posted image  mlade jih ima 100.
Čisto sem nenaspana, ker nisem od treh nič spala.Sem ga nonstop hodla gledat in merit TT.Mene je cela groza če ima Lara, ko je malo večja TT,pri Reneju pa sploh ko je imel že cel kup infekcij po porodu, in je že takrat bil na antibiotikuuser posted image .
Bom poklicala pol zdravnico, ker dela popoldne bom vidla, kak, in kaj.
Še dobro, da v ponedeljek ni bil cepljen.

Javim zvečer, če mi bo seveda zneslo.

user posted image Tanja

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 541
7.12.2006 8:11:33   
Tejcha
Morning,

ma sm smotana... slikce sm že našla, sam jih ne znam noter naštimat...

Včeraj sva bila na cepljenju - mali je bil ful priden (to je bilo proti tuberkulozi). Še vedno mi ni čist jasno, zakaj so to reč ukinili in cepijo tiste, ki niso iz ogrožene skupine, le na željo staršev. Ko so ga piknili, je mali potem še ene dve uri direkt mimo mene gledal, kot bi hotel rečt: "Mami, plačala si, da me je bolelo...."user posted image Sej ni blo tolk hudo... Ampak na tisto cepljenje pri treh mesecih, gre pa zagotovo moj zraven... To bo šele drug mesec... se kr pozna, da sem bila tazadnja septemberka.

A luna je kriva za tale živžav? Sej mali je pridno pančkal ponoči - od 21-4, zdle je pa kot navit. Sedi mi v naročju, brca v tipkovnico in  se ful "pogovarja". Ko sem se ob 4ih zbudla se nisem zaradi joka, ampak je mali brcal, grulil...Zdej je pa že res fajni, :)

Tud nas niso parkeljci odnesli, smo bli fejst pridni letos... MIklavž  je pa svoja darila pustil vsepovsod, tk da mi je blo kr neodno, ker pri nas nosi  čokolade, parkeljce, pomaranče  in šibe. No, za malija sva seveda nabavila nekaj drobnarij, ker si z ostalimi stvarmi  ne more glih velik pomagat...

Zdej ma pa dost... Čau...

< Sporočilo je popravil Tejcha -- 7.12.2006 8:22:29 >

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 542
7.12.2006 9:51:36   
rose22
Ojla!

Cudno, da vase user posted image tolk luna daje.Moje pa prav nic.Tko fino spancka.Edino kar jo je zmotlo je to,da je danes hotla jest ze ob 4h,k drgac spi do 6h.No pa je pol lepo zaspanckala nazaj.

Tejcha nic se sekirat,k nisi edina.Jaz sem imela posvetovalnico pri treh tednih,vmes cez en mesec samo tehtanje,naslednjic mam pa sele 4.1.2007.Pa se tist ne vem a bomo cepljeni al ne.Pa na UZ kolkov bi mogla tud takrat,pa kar neki muckajo,da bo pediatrinja ocenla a je treba al ne.Men se pa prav zdi,ce ti na odpustnici napisejo kontrola kolkov pol naj bi tko blo.

No nasa pa zdajle gruli na blazini in se gleda v ogledalo.Pa kar sama seb se smeji.Sam opazam,da jo pocasi zmanjkuje,tko da bo verjetn mal zadremala,mami pa hitr na kofe.

Se beremo

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 543
7.12.2006 10:02:01   
Anonimen
Hello, pa našega tudi nič luna ne daje. Se mi zdi ! Čeprav je pogruntal, da je fino biti v pokončem položaju. Ali vaši user posted image  še vedno jedo ponoči ? Naš se namreč še vedno zbuja vsaj enkrat na noč, pa so mi rekli da naj probam s čajem, da se bo odvadil. Sam meni je kar hudo, ko vidim da je lačen sto na uro. V spanju poje 130 ml v šusu.....

Ah glede teh pregledov pri pediatriji...mi smo imeli prvega po petih tednih, drugega bomo imeli pa dobrih treh mesecih...vmes pa nič...sej hvala bogu...merim in tehtam ga doma, tako da vem, da se redi in raste. Če bi bilo pa kaj hujšega bi pa itak letela...

A se ve kaj bojite teh virusov ? Naš zaenkrat še nima nič na pohodu, sam se kar malo bojim, ko pa tolk letava, pa obiski, pa sej konec koncev že mož lahko prinese kaj iz službe, tko da glih izolirat ga ne morem. Sva pa zares čimveč zunaj. Četudi je malo dežja, pa dava palerinco na voziček in greva... Se mi zdi, da se morajo vse navadit..

Kako pa dajete AD3 kapljice ? V flaško, na dudo, direkt v usta ?

Ma sej vem, da bolj zaostajam za vašimi temami, sam kaj morem, ko sem pa po duši septembrka, rodila pa oktobra !! Moram še tam kaj prebrat...

AJde lepo se imejte, pa čimveč sončka vam želim.....

(odgovor članu rose22)
  Neposredna povezava do sporočila: 544
7.12.2006 11:14:38   
yennika
Alo mamike,

včeraj sma bila v posvetovalnici in na cepljenju.Mali se je lepo zredil, ima že 6110 g in meri 62 cm. Sma bila zelo pohvaljena od zdravnice, kar ni mogla verjet, da se tako lepo redi samo z dojenjem.Mogoče zato, ker sem taka suhica...user posted image

Vse je bilo fajn, mali je bil živahen, lepo sodeloval, se menil...vse do pikice, potem pa jok in stok....verjemite, da sem imela sama cmok v grlu, me je prav zabolelo...nisem mogla verjet sama sebi, glede na to, da v službi sama pikam take male bebe...user posted image sicer ne iz užitka, tako je pač delo!!!!še sreča, da so otročeki že v narkozi, ko jih pikam, zato vem, da jih ne boli...sicer ne bi mogla...

Sma dajala včeraj cel dan mrzle obkladke gor, mu je prav pasalo...zakuhal na srečo ni(37,8 rektalno), je pa zaspančkal šele malo pred polnočjo, ponavadi zaspi okoli 21ih!Pa še potem je v spanju kar nekaj jamral, se mi je revček tak smilil, da sem mu hotla že svečko dat, pa je pol kar fajn zaspal. Se mi pa zdi, da še vedno podoživlja pikico, ker se v spanju močno zajoče in zacvili in kar dalje zaspi!

LINA- jaz dajem ad3 kapljice na njegovo plastično žličko-tisto, ki smo jo dobili za reklamo od hipp-a.In prav lepo zine, kot ptička...

Danes ne bo nič z sprehodekom, pri nas dežujeuser posted image .Pa nič zato, bomo pa lepo prezračli stanovanje in bo ravno tak fajn luftek.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 545
7.12.2006 11:47:34   
Billi
Ojla!
Jaz tudi zaostajam za temami, ker mi včasih ne znese bit na tekočem.
Rose22, saj štekam, jaz na tvojem mestu tudi ne bi težila, ker nisem tak tip. Si mislim, če sam nima tolk v glavi... Samo upam, da se bo sam zrajtal, ker je hudo za user posted image , ko izve ga foter ni hotel niti priznat, kaj šele kaj narest zanjga. Ampak kaj čmo... Po drugi strani ima pa user posted image srečo, ker ima tko fajn mamico..user posted image
A ste se bile včeraj v Čolnarni?
Yennika, meni ni noben rekel, da moram kakšne obkladke dajat na pikico. No, saj na srečo ni imela kakšne hujše reakcije. Pikice se sploh več ne vidi. Edino, se mi zdi da je bila tisti dan malo bolj utrujena. Ampak to je bilo lahko že od samega obiska pri zdravniku.
Lina, kapljice pa jaz dam na dudo.
No, zdej se je pa še sonček pokazal. Gremo ven.

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 546
7.12.2006 12:25:02   
Tejcha
Billi,  a posodite mal sončka? Za kakšno uro, da se bo men lublo it ven... Sej se že spravljava,sam vseen bi imela malo več veselja, če zunaj ne bi bilo tako skisano vreme.

Rose22, js bi na tvojem mestu ravnala enako. Če si sam ne pride gor, potem lahko po mojem celo reč samo poslabšaš.  Mi pa grejo osebno taki tipi na "nekam", pa ne zamerit...Če je že uspel določen čas uživat v "delanju", naj pa še odgovornost sprejme za posledico...Če pa kdaj zagusti, pa še vedno ne bo pripravljen sodelovati, pa v akcijo...Tud na grdo, če je treba... user posted image

Sej pa res... A so bili vaši sončki načrtovani al so se kar "zgodili"? Pr nas je bilo 50/50, user posted image

Lina,  js sm pa mislila, da ste me na koncu vse septembrke prehitele, ko se je naš mulc tolk obotavljal. Kolk si bla pa ti čez rok? Tilen je bil 11 dni (ki so se meni btw zdeli kot večnost...)

AD3 pa na dudo...

Zdej smo pa feeeeeejst pokakani.... user posted image in letiva v kopalnico...

Kaj pa kuhate dans?

Čau,
T&T

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 547
7.12.2006 12:28:25   
julam
Ojla!
Se je končno začela runda pikic naših mladičkov. Mi čakamo na torek. Bosta cepljena oba naenkrat, pol pa direkt na lutke in dedka mraza k mojmu user posted image v službo. Jao, že vidim, da bo cela štala, bosta kot nalašč oba sitna zarad cepljenja  user posted image ! Imajo pa v službi ful beden sistem, da starši sami kupijo in zavijejo, potem pa nesejo v službo in kao dobri mož prinese. Se mi ne zdi ok zaradi otrok, je bolše, če vsi dobijo enako. Saj, če želijo varčevat, naj pa vsakemu en reklamni blokec dajo v vrečko, pa kakšno sladkarijo zraven. Pa ne bi rekla, ko bi bila to neka boga firma, na robu bankrota user posted image !  Kako pa pri vas prakticirajo?
Kakorkoli, malemu bo prinesel most (ima doma od bratca enega, ampak smo že vse ropotouljice porazgubil, pa tudi ni tako privlačen, je pa fino, ker ima blazino), ta velikemu pa bagra,ki si ga je zaželel - to je bila tudi štorija, kako 20m dopovedat, da mu bo Božiček prinesel bagra in ne mami. Je stalno hodil na vrata gledat, če je že prišel user posted image . Potem je pa hvala bogu pozabil, tako da bo po moje kar presenečen!

Sicer pa mi že dve noči ne spimo. Malega so spet začel krči matrat. Pa ne vem, zakaj, saj sem na strogi dieti in me bo kmalu pobralo (kile kar bežijo). Sploh ne vem, kaj naj. Pa je bilo že kar fajn. Da bi ga pa od lune zvijalo, mi je pa tudi malo čudno user posted image !

Se pa midva še vedno dojiva na petek svetek, čeprav sem začela opažat, da si je sam že malce podaljšal obdobja med podoji. user posted image

Ajne, upam, da se vam naslednič pridruživa na srečanju. Mi je prav žal za včeraj.
Žiža, meni dan tudi kar zbeži, sploh ne vem kdaj! Zjutraj imam tavelikega doma, dokler mu ne postane dolgčas, potem se počasi odvlečemo do varuške in že je ura 11h. Potem narediva z malim še en krog (če se prej ne zbudi), pa je poldne. Potem nekaj skuhat, mogoče še en krog in že smo spet vsi doma. Potem je pa že nočka. Včasih mi niti ne uspe pospravit tiste glavne zadeve. Ah, bo že, samo da smo zdravi.

Ja, Tanja, da ti še jaz odgovorim: moja fanta sta kar ok, ker je velik v varstvu in ne v vrtcu. Je pa vseeno v začetku novembra fasal neko virozico in jo seveda velikodušno dal še malemu. Ampak hvala bogu ni šlo dlje od polnega noska, ki je zarad kurjave še vedno zabasan, tako da mu dobesedno zlivam fiziološko v nosek. Mali se pa reži user posted image ! Se spravljam, da bom začela tavelikemu kakšno preventivo dajat, pa kar pozabim user posted image ! Kakšna mama!

A vaši škratki že kaj prijemajo igračke? Naš bi rad, ampak na koncu vedno pristane v ustkih samo prazna rokica user posted image !

Mamice, a ve ste vse široko povijale? Sem očitno edina faulasta mama user posted image , ki je bila zadovoljna s prvim UZ drugi dan po porodu. SO rekli, da je ok, da ni treba široko povijat in jaz sem to vzela zdravo za gotovo. Potem sem pa še brala, da to v tujini sploh ne prakticirajo, pa sem še slabo vest izgubila. Sicer smo kontrolo že imeli pred 1m in je bilo spet vse ok. Tako da k sreči nisem naredila nobene škode. user posted image

Lepo bodite!

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 548
7.12.2006 13:12:50   
žiža
No pa še jaz na ta kisel četrtek napišem par vrstic. Upam da mi ne bo zaštekalo, ker moj nekja download-a pa takooooooooo počasiiiiiii dela vse skupaj.
Tudi jaz sem imela bolj pestro noč. Urbanu je ful nosek nagajal in ni mogel biti v ležečem položaju, tako da mi je kar na rami spal jaz pa sede na kavču. Dvakrat sem v kopalnici ful soparo naredila, da sva kar malo inhalirala notr. Mala savna. In danes je nosk ful boljši. Učke so dobre, le kašlja še malo. Sara je pa tud že precej boljša. Sva šle prejle že mal na luft. Sva šle v knjižnico po nove knjigice in k prababici po Miklavža.
Včeraj zjutraj je bila ful vesela, ko je vidla tiste vrečke na kavču. Danes je pa ostala in prileti v dnevno pa reče a ne miklavž prišel. On bi zdej kar vsak dan imela Miklavža. No sej jaz se tud nebi brnila user posted image
Mi bomo imeli službenega D. mraza pri možu v šoli. Otroci glede na starost dobijo vsi enako. Lansko leto so najmlajši dobili fišerjevo kmetijo od little people. Je pa d. mraz za tiste otroke, katerih starši so pri sindikatu. Otroci zaigrajo eno igrico potem pa sledi obdarovanje in vsakega posebej D.mraz pokliče k sebi. Imajo prav luštno in me zanima kolk bo letos korajžna.
Široko povijanje?!? v Kranjski porodnišnici tega že dolgo ne počnejo, razen če je res slab UZ kolkov. UZ naredijo še v preden greš iz porodnišnice. Slaba vest glede tega je zato po mojem čist odveč.
Grem zdej brž kosilo zrihtat, ker potem letimo na kontrolo pa še k babici po miklavža user posted image
lp

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 549
7.12.2006 13:32:01   
yennika
Alo,

sem vam pozabila prej povedat, da sem včeraj vprašala zdravnico zakaj ima mali skos rokice v ustih.Pa pravi, da zdaj okoli 3.meseca vse stvari prepoznavajo skozi usta,z okušanjem, šele potem z očmi!Dobro je nabaviti čim več malih igračk različnih materialov, od gume do plastike...tako se malecki največ naučijo.
Moj mali prime ropotuljico v roko, ampak mu jo morem jaz fajn naštimat, sicer jo potem sam zelo trdno drži.

Pa še to je rekla, da se otrok do 3 leta obnaša in je istega razpoloženja kot mama že med samo nosečnostjo....šele po 3 letih se pretrga tista vez med mamo in otrokom in prevzamejo svoj lasten karakter!

lp

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......