julam
|
Ojla mamuške naših devičk! Aja, sej niso vsi devičke, so tudi kakšne vage (da se ne bom zatipkala ) med njimi, a ne? Naša fanta sta danes nosila posledice včerajšnjih pikic - sitkana kot 100 . No, samo da nista zakuhala. Sicer pa o našem spanju ne bom več poročala, ker je itak brez veze. Sej to sploh ni spanje, ampak NEspanje. Ampak počasi bom že imuna, po novem se zjutraj sploh ne spomnim, kolikokrat sem dudo zatlačla in kolikokrat smo papcal. Brez veze, do šole bo že! Potem mi ga pa še takrat, ko le oba malce zaspiva, mož zbudi! če se ne bom v roku 1 meseca ločila, pa tudi nič ne rečem. Če bi pogled ubijal, bi bila že množična morilka ! Pozabila sem poročat o naših merah: 6500g, 59cm. Žiža, smo tudi mi pri ta krajših, ampak je pa kar bucika. Pa razvojno smo fasal. Glavico preveč nazaj tišči. Kriva je pa malomarna mati, ker pri dveh majhnih škratkih pač nisem bila dovolj dosledna, pa še preveč utrujena na začetku. In sem ga nosila kot en žakel okrog. Zdej pa imamo ! Smo pa naročeni šele 8.1. in se bom do takrat max potrudila, da ga pravilno pestujem, dvigujem, preoblačim. Upam, da mi rata odpravit škodo. Ti revše moje malo , mi slaba vest že cel dan buta ven. Ajne, vidve sta se danes že davno sprehajali, ko sem se jaz šele logirala. Mogoče bi šlo spet v petek? Ob kakšnih 13h? Sicer sem pa še vedno mula porivalka, ko gre naša ekspidicija do varuške. Porivam voz, kolo, pa še falota lovim po soseski. Mislim, da varianta razni buggy pri nas ne pride v poštev. Sicer pa imamo voziček za dvojčke (od brata), ampak ga nimam kam dati, še v lift ne gre, zato si pač nimam z njim dosti pomagat. Ah, bo že! Moram vam še povedat: danes je naš končno ugotovil, da zna vriskat . Joj, sem se režala. Vsakič, ko je zavriskal, je debelo pogledal od presenečenja . So pa res lušni naši ! Dejte ve meni prosim povedat, če imate doma vse tipi topi, pospravljeno, pomito, zglancano, skratka ... Ker moj dragi mi stalno očita, da cel dan v luft gledam. Pa človek božji, sedim samo takrat, ko dojim. Halooooo??? A sem samo jaz tako leva, da mi ne znese več kot kuhinjo sproti pospravljat, pa posesat, pa nekaj malega za kosilo skuhat?!? Pa seveda ta velikega poštimat, pa malega ven peljat...aja, to itak ne šteje, važno je, da je POSPRAVLJENO!!!!!!!!!!!!!!!! Oprostite mi, malo me je zaneslo. Sem še vedno jezna kot papa
|