|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
13.12.2006 10:16:58   
x_srečka_x
OJLA VSEM user posted image

Mi imamo pa malo zamašen nosek in se kar zbujamo ponoči za dudico, smo se prvo noč zbudili kar 8krat včeraj samo 1krat danes pa 2krat. Ji ga čistim s fiziološko, pa me tako user posted image  boli ko tako joka user posted image

YENNIKA sem prebrala da naj bi se otroci do 3leta obnašali tako kot mami v nosečnosti, pa bo že an tem nekaj res, saj tudi Vesna zelo rada spi ponoči tako kot sem jaz (no še vedno rada spim user posted image ) pa bo že tudi res saj je ona tudi velikokrat uželjena (naredi tako šobo, da se ji z atijem samo smejiva) saj sem bila pa jaz tudi hitro užaljena user posted image

ŽIŽA, jaz jutri in v petek ne morem lahko bi pa v ponedeljek. če bi lahko še ostale...

Je bila pa včeraj Vesna tako sitno ko user posted image  Ji ni bilo nič prav, pa samo nosila bi se okrog...
Je pa prava lisica, se skoraj nikoli noče petvat nikjer drugje ko pri mami user posted image  Je drugače čisto užaljena, pa tudi ni zadovoljna če ji da flaško kdo drug kot pa jaz user posted image  Ona že ve kdo je mami user posted image
Zdaj pa je res kar mraz pritisnil user posted image  jaz pa tako ne maram zime user posted image  Mi je bilo tako všeč da je bilo letos toliko časa toplo user posted image  No pa saj bo kmalu pomlad pa bo takrat spet sonček in toplo user posted image

Zdaj pa šibam PAPA
Maja user posted image

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 601
13.12.2006 10:49:27   
rose22
Ojla!

No pri nas ni nic novega.Se vedno smo prehlajeni,vkljucno z menoj na celu,ki sem po moje najbolj skasirala.Ma pa user posted image tolk zabasan nosek,da ji ga s fiziolosko komaj spucem.Pol pa se s pumpico ven vse pobrat.Men se ze sanja ponoc od te pumpice.

No pa vazno,da nima vrocine.Je babi bla cist histericna,da jo je treba pediatru peljat,pa sem ji rekla,da jo bojo tko odslovili,ker nima vrocine.In evo,je blo res tako.

Mi pa ne bomo sli nic na dedka mraza.Ga sicer imamo v sluzbi,ampak mislim,da mores svojo darilo prnest,dedek mraz pa pol raztala.Za to pa ne bom hodla v lj.Poleg tega sem kar mal uzaljena,da me tud ena sodelavka ni poklicala,da imajo zaklucek.Pa taka ekipa.

Sem se pa zadnjic ful nasmejala.Sem se pohvalila da smo zdravi,evo smo zdaj bolani.Sem se pohvalila,da se nimam user posted image ,evo zdaj jo mam.Se bom verjetno mogla pohvalit da mam super fanta.Mogoc se bo pa tud tu kaj naslouser posted image user posted image user posted image user posted image

No grem si zdaj kofe skuhat,pa upam,da mi ga bo uspelo spit.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 602
13.12.2006 13:07:38   
žiža
Ojla
Midva sva iz posvetovalnice. Opravila sva dobro le cepljen ni bil, kar sem pa tud že vedela. Tehta 6140g, velik pa je 57,5 cm. Me je kr malo zrkalo, ko sem pomislila na prijateljico, ki je v ponedeljek rodila punčko veliko 57 cm user posted image
Zdej imava en kup datumov, 15.1 imava kontrolo na pediatrični, 24.1 kontrolo pri najini zdravnici in cepljenje, 6.2. kontrolni UZ kolkov. Si moram kr nekam listek napopat.
Pri nas je pa danes sonček in je tako lepo user posted image user posted image user posted image  Smo en sprehod že naredili, enega pa še ko se tamaladva zbudita.
Srečka meni tud ponedeljek ustreza. V bistvu je meni čist vseeno kateri dan, samo da je vreme Ok.
Ajne, s Šk.Loko sem jaz bolj na VI. Bosta srečka pa soncica povedale kje. Zadnjič smo bile gor v mestu na kavici. Samo je bilo še toplo in smo zunaj sedele.
UFFF julam, greške prve vzgoje....
1. FLAŠA ni uspavalno sredstvo!!!!!!!!!!!!!!!!! NIKOLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2. NE je NEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VEDNO!
3. Je se izključno za mizo (zajtrk, kosilo, večerja) in ne da hodim z žlico po kolenih po celem stanovanju
Pa še bi lahko naštevala, no ampak te tri se mi zdijo najboljproblemetične. Naš ta peti bo popoln, brez napak vzgojen, priden, poslušenuser posted image user posted image user posted image user posted image  uffff user posted image user posted image user posted image
Včeraj sem neki bluzila s sliko in je bila čez celo RR, bom probala zdejle ponoviti zadevo!
LP do naslednjič

user posted image

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 603
13.12.2006 13:44:28   
žiža
Ah, zdej je pa slikca mal mejhna...nič zato
user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 604
13.12.2006 16:15:59   
x_srečka_x
ŽIŽA sem prejle pogruntala da bi pa vseeno lahko jutro, če ustreza tudi jutri, okorg polenih kaj takega bi šlo? Če vama s sončico ustreza se lahko dobimo.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 605
13.12.2006 16:23:50   
x_srečka_x
Na pa sem prehitro pritisnila gumb user posted image
joj pa moja slovenščina jutro=jutri user posted image

Naj povem da smo zjutraj spali kar dve uri skupaj, ponavadi pa samo 30minut user posted image  Je bila res pridna user posted image

joj danes se je slišalo kot da bi me poklicala Maja user posted image user posted image  sem se tako nasmejala...

Mi imamo pa vrtiljak tist ki naj bi biv za lahko noč, pa meni ni čisto nič všeč user posted image  smo ga dobili za darilo, samo ni všeč ne meni ne vesni user posted image

Mostek sva ji pa kupila tistega ki se lahko potem potsavi še v šotor pa ima zraven še igralne kroglice. Pod mostkom je pa kar rada, samo jo dam spodaj s stolčkom vred, na mostku ima pa navezane igrače, tako na elastiki da jih lahko potegne in da v usta.

tudi nam je ratalo in trebuha na hrbet, na veliki postelji pa še iz hrbta na trebuh. Pa tudi na glas se včasih posmejčka user posted image  So pa res cukrčki user posted image  
Bi imela takoj še enega user posted image  no mogoče čez 10 let...saj še ne bom prestara user posted image

Je pa kar zima zunaj sva bile danes čisto malo zunaj eno uro, pa je mene tako zeblo user posted image

no jaz pa mojo user posted image  še pričakujem, samo mi je čisto vredu tudi brez nje user posted image

No pa vas preberem še kasneje, papa

Neposredna povezava do sporočila: 606
13.12.2006 17:16:07   
borovnička
Helou babike!

Pa kje dobite take luštne slikice? Pa kako prilimate slikce od vaših knofkov? Madona sem čist out za take stvari.user posted image

Kako ste pride Gorenjke, se dobivate! Ajde Štajerke! Kje pa kdaj se dobimo? Bi se lahko dobile še pred novim letom! A ste za?user posted image

Evo ga, moj lump se že krega! Spet lačen. Mami bo mela pa prsi glih kar do popka dol.user posted image

Aja, a ste že kaj pisale Božičku? Lansko leto sem tako skrbno pisala, da bi mi prinesel enega lepega otročka in ekola, letos je že tukaj!user posted image

Pridkane bodte! user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

Neposredna povezava do sporočila: 607
13.12.2006 19:05:59   
Anonimen
Čer ženkice,

pa kaj je zdaj to ? Ali imamo modro ozadje al se je meni skisalo ?!! Pa sej je nobel ko strela...  Midva sva bila dones pa tri ure zunaj. Sicer je res bilo mraz, ampak sva se fino oblekla, potem pa lezla po hribu. Sem bila prešvicana, kot že dolgo ne... Sem ga pa imela oblečenega  v pajaca, pa zimsko vrečo , čez pa dekico. Aja pa rokavice in kapico. In je bilo čisto dovolj. Je imel in tople rokice in nogice. Tko da, glih pretiravala še ne bom...

A je kaj novega drugače ? So na pohodu kakšne nove virusne okužbe ? Kaj pa zobki ? Jih že matrajo ? Naš daje v usta vse kar mu pride blizu, pa tud slini se malo...Mater zdej ko smo krče skoraj odpravili, bodo pa zobki... Ajme mi !!!

No, se še beremo....

(odgovor članu borovnička)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
   [Brisano sporočilo]
13.12.2006 19:16:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 609
13.12.2006 20:36:15   
yennika
Opa, forum se je pa čisto zimsko obarval....vsaj nekaj kar spominja na zimo....JEEJ NOV LET, NOV LET, NOV LET!user posted image

ROSE-smo včeraj gledli in naročli božičku enakega mosteka kot ga ima tvoja princeska in stane v Arielu 9990.Saj vem, da je kar je in da za otroka res reskiraš denar, ampak samo za info...

BOROVNIČKA-bomo šli za vikend pogledat božička v Evropark-KDAJ PA SE ZAČNE SLIKANJE?

Meni je pa danes kupil božiček darilo.Tako ful ful lepo torbico.Malo večjo, da lahko tud kako pleničko notr vržem in ne rabim vedno nivejinega nahrbtnika s sabo nosit.user posted image

Zdaj grem pa malo popapati, pol pa pod tušeka-btw a mate ve tud tak grozen apetit?Meni gre samo hrana po glavi!!!

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 610
13.12.2006 20:47:13   
ajne
hojla,

zdajle se pri nas dogajajo mali čudeži in naš ati spravlja ta veliko pupo spat, ajdica spi že dve uri, mami pa hop na rr... jao meni, sej ne morem verjet...

sicer pa sva bili danes tudi midve veliiiiko zunaj. najprej z urško na sprehodu (ene dve urci je pa blo, ne urška?) potem pa še z obema pupama več kot eno urco... pa je bila ajdica tudi topla in je prav gotovo ni nič zeblo (ko ma tako fajno vrečo za v voz user posted image ).

sicer pa sem jaz danes dopoldne že zavila vsa darila za familijo, tako da sem rešena skrbi... to se mi ni še nikoli zgodilo in sem čist navdušena...

evo, sam da sta skupaj, pa je že cviljenje v kopalnici in tamala tuli ko ... ma moram it mirit zadeve, drugače mi bosta še ajdo u luft vrgla... pol bo pa ati celo noč dežural... bemti...

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 611
13.12.2006 20:55:01   
x_srečka_x
OJLA

Ja meni je tudi prav ob pol enih tam kot zadnjič, pri homanu imajo še nekaj postavljeno za sedet, pa Nama je tudi kar fajn ja. No napišita še zjutraj pa vaju preberem če ne se pa slišimo po telefonu.

Lahko noč user posted image

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 612
13.12.2006 21:03:47   
rose22
Yennika saj tko je.Ko eno stvar kupis,jo pol sigurno drugje najdes cenej.Tko pac je in tko bo verjetn ostalo.Bom pa drugic jaz kako stvar ceneje kuplauser posted image user posted image user posted image .
No nasa je zdaj ze skopana in ze pridno psancka.Za kolk dolgo pa ne vem.Zdaj pa se jaz pod tus,mal pred tv in potem spat.Bom pa spet sama doma en teden,ker gresta babi pa dedi spet neki rihtat na morje.Spet bo veselica doma.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

Neposredna povezava do sporočila: 613
13.12.2006 21:31:53   
ajne
no, pri nas je končno mir. sem hotla prej samo še napisat, da yennika absolutno nisi edina z grooooznim apetitom. jest bi cele dneve samo jedla. in to same neumnosti - čokolado pa biftek pa bakalar pa paštete pa tortice... groza. če bo šlo tako naprej, ne bom nikoli na svojih kilah, čeprav se ajda doji kot nora.

saj res, kako vam gre kaj s kilami? jest imam še vedno +3, pri taveliki sem imela tak čas že svojo težo nazaj... hm... no ja, bom mal začela športat počas, pa bo (npr. tek namesto hoje z vozičkom, a mislite da bi šlo? mi je ta ideja mal mimo, ampak zakaj pa ne bi probali?)

zdaj pa samo še lahko nočko...

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 614
13.12.2006 21:39:23   
julam
Ojla mamuške naših devičk! Aja, sej niso vsi devičke, so tudi kakšne vage (da se ne bom zatipkala user posted image ) med njimi, a ne?
Naša fanta sta danes nosila posledice včerajšnjih pikic - sitkana kot 100 user posted image . No, samo da nista zakuhala. Sicer pa o našem spanju ne bom več poročala, ker je itak brez veze. Sej to sploh ni spanje, ampak NEspanje. Ampak počasi bom že imuna, po novem se zjutraj sploh ne spomnim, kolikokrat sem dudo zatlačla in kolikokrat smo papcal. Brez veze, do šole bo že! Potem mi ga pa še takrat, ko le oba malce zaspiva, mož zbudi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če se ne bom v roku 1 meseca ločila, pa tudi nič ne rečem. Če bi pogled ubijal, bi bila že množična morilka user posted image user posted image user posted image !

Pozabila sem poročat o naših merah: 6500g, 59cm. Žiža, smo tudi mi pri ta krajših, ampak je pa kar bucika. Pa razvojno smo fasal. Glavico preveč nazaj tišči. Kriva je pa malomarna mati, ker pri dveh majhnih škratkih pač nisem bila dovolj dosledna, pa še preveč utrujena na začetku. In sem ga nosila kot en žakel okrog. user posted image Zdej pa imamo user posted image ! Smo pa naročeni šele 8.1. in se bom do takrat max potrudila, da ga pravilno pestujem, dvigujem, preoblačim. Upam, da mi rata odpravit škodo. Ti revše moje malo user posted image , mi slaba vest že cel dan buta ven.

Ajne, vidve sta se danes že davno sprehajali, ko sem se jaz šele logirala. Mogoče bi šlo spet v petek? Ob kakšnih 13h? Sicer sem pa še vedno mula porivalka, ko gre naša ekspidicija do varuške. Porivam voz, kolo, pa še falota lovim po soseski. Mislim, da varianta razni buggy pri nas ne pride v poštev. Sicer pa imamo voziček za dvojčke (od brata), ampak ga nimam kam dati, še v lift ne gre, zato si pač nimam z njim dosti pomagat. Ah, bo že!

Moram vam še povedat: danes je naš user posted image   končno ugotovil, da zna vriskat user posted image . Joj, sem se režala. Vsakič, ko je zavriskal, je debelo pogledal od presenečenja user posted image . So pa res lušni naši user posted image !

Dejte ve meni prosim povedat, če imate doma vse tipi topi, pospravljeno, pomito, zglancano, skratka ... Ker moj dragi user posted image mi stalno očita, da cel dan v luft gledam. Pa človek božji, sedim samo takrat, ko dojim. Halooooo??? A sem samo jaz tako leva, da mi ne znese več kot kuhinjo sproti pospravljat, pa posesat, pa nekaj malega za kosilo skuhat?!? Pa seveda ta velikega poštimat, pa malega ven peljat...aja, to itak ne šteje, važno je, da je POSPRAVLJENO!!!!!!!!!!!!!!!!
Oprostite mi, malo me je zaneslo. Sem še vedno jezna kot user posted image user posted image user posted image user posted image

papa

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 615
13.12.2006 21:41:26   
Tanyka
user posted image

Še jaz!
Moji trije user posted image  že pridno spančkajo, jaz pa si pripravljam še nekatere stvari za jutrišnje srečanje
avgustovkuser posted image user posted image .
Drugače smo ok, smo se danes spet malo potepali po trgovskih centrih.

BOROVNIČKA-reči kdaj, jaz sem takoj za akcijo!

AJNE-a pri vas je tudi tako, da ko ati rihta otroka je derenje?
Pri nas je groza, tak dolgo norita, da je potemuser posted image user posted image ,bolj kot se derem naj data mir-----evo oba
user posted image ---groza.

Jaz komaj čakam, da bi končno snežilo.Nekaj takega imam sedaj v mislih

user posted image -ful lepouser posted image user posted image .

ok grem v posteljo sanjatuser posted image user posted image user posted image

user posted image Tanja

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 616
13.12.2006 21:45:10   
julam
ajne, glede kilaže: ti posodim mojega fantička, pa ti eno orto dietko udari, pa boš kmalu na negativi. No, meni sta ostali sicer še 2kg viška, ampak sem bolj pri koščenih in ne bi imela nič proti, če ostaneta za vedno.

pa še tole sem pozabila: Soncica, mi smo obakrat dobili izvide za kolke kar na naslednji posvetovalnici (po moje, če bi bilo kaj narobe, bi pa že prej sporočili). Pa držala sem svoja dva mladička vedno sama, imajo tako prakso. Po moje je tudi za škratke najmanj stresno, če je mamica v stiku z njimi. Tako da se ne preveč jezit. user posted image

zdaj pa res lahko in mirno nočko!

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 617
13.12.2006 22:46:26   
žiža
čerček
Kera lepa Ringaraja, sem takoj mal veselja do tele pozabljene zime dobila. user posted image
Srečka, soncica, če vama je vseeno bi meni bolj ponedeljek odgovarjal. Je pa vse odvisno, če ima naša varuška čas, da bo Saro imela. Ker gre ona ob 12ih spat. Se bomo še slišale pa se zmenile, a ne?
Mi smo bili dane sspet cel dan v pogonu. Popoldne smo bili vsi na Sarini telovadbi. Urbanček je bil nenormalno veliko zbujen in je danes KONČNO že ob 9ih spal.
V ponedeljek sem se do enih dajala z njim. Je kazal vse znake sestradanosti, tako da sem mu nardila aptamil... Dvakrat je potegnil, za 10minut zaspal pa spet jovo na novo. Ni pomagalo niti to, da sem ga k sebi v posteljo vzela. No ampak spal je pa potem do 8ih. Vsaj nekaj.
Julam JA pri nas se pa vse sveti. Jaz zcečer ko otroci zaspijo samo
user posted image user posted image   user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne ga srat, no! Tud na misel mi ne pride da bi zvečer še stanovanje glancala. Tolk skup zmečem, da nekak zgleda, posesam sicer vsak dan ( se trudim), vse ostalo pa po potrebi. Moj se je tud zadnjič neki pritoževal. Je nekaj omenjal, da celo zakonske dolžnosti zanemarjam.... user posted image  Sem mu hitro razložila situacijo. Ni problema lahko zamenjava za en teden pa bomo videli do kam bomo prišli. Madonca me včasih tako zjezi.... da bi ga najraje nekam v rejo dala. Najbolj mi je pa smešna tista, kako ima nevem kdo vse pošlihtano doma, pa še žena mu vsak večer da.... Haha, bi jo pa res rada spoznala.
Evo zdele ga še doma ni,jaz naj bom pa vsa naspidirana in pripravljena na akcijo............. Oh ja sej bo bolj...........
Glede razvojne, jaz sem ji pomojem za mišji rep ušla. Me je danes tako sumljivo spraševala, če vedno rokce tako nazaj drži, pa če obe enako uporablja... Ej ne se sekirat,se razvojna drugače ni nič slabega. Zoprno je edino zato ker je ena obveznost več, pa mal te napsihirajo. Ne se pustit. Ko bodo shodili se ne bo nič vidli, da je pri treh mesecih mal bolj glavo nazaj držal, pa da si ga bolj po cigansko nosila, ko si za tavekim letala, da ga ne bi avto zbil, al pa da ne bi iz stola čmoknil.... Ah kaj bi ti razlagala sej si stara mačka in veš da pri dveh pa res ne more bit vse po regelcih. Pač tako je pri dveh majhnih škratih.
Spet nakladam, čist sem že zblojena, grem brž spat.
SE oglasim spet jutri!user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 618
13.12.2006 22:46:49   
borovnička
Yennika, slikanje je v Europarku od 18. do 23. decembra od 17.30 do 19.30.user posted image Mi bomo šli kar proti koncu tedna, takrat verjetno ne bo več gužve.user posted image

Mknuple, zgleda, da se bova kr same dobile, ostale Štajerke niso glih navdušene.user posted image Bova šle same z vozeki mal po Mb, v žepu pa borovničke pa bouser posted image , da naju ne bo zeblo.user posted image

Zdaj grem pa jaz tud spraznit mlekarne, pol pa ninat.user posted image

Lepo nočko. user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 619
14.12.2006 8:40:30   
Tejcha
Borovnička: js bi tudi šla z vama, :) Sam naslednji teden, ko bom v MB, bom šele popoldan, ker imam izpit in me bo user posted image peljal direkt s šihta.... tk da bo že nočka, ko bomo mi privozili tja.
Bom še pa zihr en dan v MBju, sam še ne vem kdaj, ker morm it zarad ene seminarske in mi bo prfoks določil termin - to bo pa zihr dopoldne in če bo vreme štmalo, bi tista tortica brez problema prišla v plan. Hja... me je kr mal groza, ko se spomnim, da se za to menva že zloooo dolg, user posted image

Julam... ja, pr nas se tud vse sveti... HAHAHA, user posted image . Pa mamo sam Tilna. Tud js sm že slišala ene parkrat to o zakonskih dolžnosti (kakšnih zakonskih.... ???) in o tem, da sm cel dan doma, pa da bi lahk blo vse tipitopi... Ma ja... Pol pa ravn spravim v red dnevno, pa so cote posušene, pa zato, da mi ni dolgčas zlagam in likam kar v dnevni in potem mali zažene akcijo in normalno, da ostane vse tam, kjer sm pustila... in zgleda kot da je usekala atomska... Da pa sam kaj prestavi, je pa že praznik... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, mi smo dans ponoč spet spali po obrokih, čeprav je zadnjih nekaj dni že kar dobro kazalo. Mali je čedalje bolj divji, ful se smeji, tud v vozičku hoče sedet, drgač kroli; vse, kar lahk zagrabi, si tišči v usta (razen seveda dude, ki jo flikne ven v momentu) in njegov najljubši prijateljček je postal palček... Pa o lakoti ravn ne bi mogl govorit, ker noče ne zize, ne flaše, ne dude... ???

Ko je bilo tolk govora o različnih vrtiljakih... Pri kolegici je Miklavž prinesel  "vrtiljak", ki je na sliki. Čist simpl reč je, gor so obečene ribice, naš mali pa nori, :)
user posted image

Zdej grem pa mal pospravljat, da ne bo pripomb... pol pa verjetno še mal za knjigo. Zunaj se kaže sonček, tak da bo tud dans za izkoristit za špancir in morm pohitet, da mi bo ratalo vse v urnik spravit.

Tanove: DOBRODOŠLE, :) 

Pa še ena fotka, ker ne znam tistih talepih sličic v post nalimat...:
user posted image

Papa

< Sporočilo je popravil Tejcha -- 14.12.2006 9:01:01 >

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

Neposredna povezava do sporočila: 620
14.12.2006 8:52:37   
ajne
'bro jutro!

jojojoj, tale noč je bila pa ena sama nočna mora... ajdica se je ob pol enajstih zbudila in se je potem celo noč  zbujala na eno uro do uro in pol... uf... sem čisto povožena od tega. kriza. hvala bogu, da je vsaj tavelika spala (sicer je nekaj sanjala, ker se je sredi noči začela na nekoga dreti, ampak se ni zbudila user posted image ).

julam, jaz se jutri lahko pripeljem do tebe in greva "en krog". ob 13.00 tam kot zadnjič?

kar se pa pospravljanja tiče, je pri nas tako, da mi na 14 dni ena tetka naredi generalno po bajti, jaz pa samo sproti pospravljam in sem in tja posesam, da je bajta kolikor toliko urejena. ta velika svoje igrače sama pospravi, tako da pretirane umazanije in nereda res ni. ampak, če ne bi imela pomoči pa ne vem kako bi bilo... ker jaz rabim cel vikend, da naredim to, kar ona naredi v parih urah (po navadi sta celo dve). perem sicer vsak drugi dan, ampak ne likam, tako da tudi to ni neka panika (cunje samo zložim iz sušilca in jih dam na police), moževe srajce pa likajo v čistilnici (sem ugotovila, da 5 jurjev na mesec za likanje ni nek hud strošek). sem imela glede pomoči pri gosp. opravilih in čistilnice nekaj časa slabo vest, potem pa sem ugotovila, da je vseeno vredno. namreč sedaj se ne sekiram, če se kje kaj polije, ali če kaka drobtina pade na tla, ker vem, da se nisem cel dan plazila okoli in pucala. prej sem bila glede tega kar sitna in se nisem dobro počutila ne jaz ne mož ne hči... zdej je res veliko bolje. in tudi ne poslušam očitkov v smislu, sej si cel dan doma, ja kaj pa delaš za boga... ker mi nima kaj očitat user posted image . za kuhanje pa porabim na dan točno pol ure in nič več. ko bo ajdica na GH bo malo drugače. ampak ne bo panike, ker kuham kar rada... uf, vseeno ugotavljam, da sem precej komot. ampak, glede na to, da sem cele dneve sama s tamalima in če hočem, da imata kaj od mene, pač zreduciram zadeve, ki so mi po defaultu zoprne user posted image ... in se raje ukvarjam z otrokoma.

Neposredna povezava do sporočila: 621
14.12.2006 11:04:41   
princes
user posted image

Sem včeraj zvečer cel roman napisala, pa še okrasila s temi smajliji, potem mi je pa vse ven vrglo, to sem bila user posted image ..

Ajne ti dam prav, bom jaz tudi to prakticirala, ko bosta dva user posted image ..Sedaj lahko še sfolgam, čeprav se ne trudim kaj preveč da bi se vse svetilo, tako kot prej, če je pa moj kaj pameten, mu pa takoj zabrusim, pa utihne...user posted image saj drugače je pa ful priden, pa tudi on kdaj pospravi, vsaj posodo da v stroj, pa posesa, pa cune za mano pospravlja, valda ko je alarm vse spustiš pa letiš...user posted image

Drugače je pa Lia že dva dni tko zoprna, kot user posted image , nevem kaj so ji naredilil na krstu, ampak od takrat se dere kot da je žival, ne dojenček, včasih že kar pogledam, če sem med živalmi...
Včeraj je bila samo takrat pridna, ko sva se z Ajne sprehajali, ja je kar bilo 2 uri, je pridno gledala kje se vozimo...user posted image
Drugače pa je katastrofa, tko da sem rekla, da je ne bom nič več po rokah nosila, se je že razvadila, sam da jo primeš pa nosiš je mir...drugače pa neusmiljeno user posted image , evo še v spanju, sam da uči odpre...Groooozzzzzaaa...

grem pa se kasnej javim...

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 622
   [Brisano sporočilo]
14.12.2006 12:35:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu julam)
  Neposredna povezava do sporočila: 623
14.12.2006 13:44:23   
žiža
ojla, kako ste?
KAKŠEN SONČEK MAMO!!!!user posted image user posted image user posted image
Sicer je kar mrzlo, sem prišla do spoznanja, da bo treba začet rokavice uporabljat. Jaz sem danes prav super volje. Dopoldne smo bile 4 sestrične na sprehodu. Jaz z mojima user posted image , moja sestra (ki je včeraj ostala brez službe user posted image ) ( je vzgojiteljica.... če katera ve za kakšno prosto delovno mesto....) s svojo češpljico, pa ena sestričana s polletnim sinčkom in ta druga sestrična s trebuhom (pričakujejo čez 3 tedne) Smo se načvekale za nazaj pa za naprej.
Včeraj sem pozabila vprašati, če ima katera težave z lulčkom (tist, ki imate sinčke, seveda) user posted image
Meni je včeraj rekla, da je v en jajček mal zatečen. Je rekla, da je možno da je kakšna voda v njem, lahko bi šlo pa za kilo. Za enkrat bomo opazovali, če bodo kakšne spremembe.
Gospodinjska pomočnica je odlična zadeva. Ni nič slabega. Jaz bi si jo tud umislila, če bi imela večje stanovanje, pa če sama pač nebi sfolgala. Je bolje prosti čas posvetiti otrokom. A veste, da bodo čez 6 let že v šoli. Čas otroštva gre tako hitro mimo nas. Pa tako dragocen je, tako za otročke kot tudi za nas. Jaz si ful želim, da bi imela 3 otroke in delala po 4 ure. Zjutraj, bi fajn otroke zrihtala za vrtec/šolo, potem bi šla za 4 ure delat. Doma bi bila tolk prej, da bi zrihtala kosilo pa šla po otroke in popoldnevi bi bili samo naši! Idealno! Samo kaj ko se vse začne in konča pri denarju.
Danes gresta pa moja dva sončka zvečer v oba v varstvo k moji mami. Sara bo tam tudi prespala, Urbana bova pa potem, ko bova domov prišla pobrala.
Ali boste svojim domačim kej daril pod jelko naštimale? Jaz ful ne vem kaj bi. Itak iščem nekaj skromnega, ki naj bi bilo tudo uporabno. A ima katera kakšno fajn idejo? Imava kar veliko najožjo družino, tako da se v vsakem primeru hitro nabere kar precejšna vsota.
Ajne kaj kuhaš, da rabiš samo pol ure? Jaz celo večnost packam za šporgetom.
V ponedeljek torej velja ŠK. Loka? Če bo vreme seveda. Za nedeljo je bolj kislo napovedano.
fajn bodte  user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 624
14.12.2006 19:01:25   
yennika
AJNE-meni se dogaja isto z apetitom, bi kar naprej mela nekaj v ustih-hrano mislim!user posted image Pa če čisto po pravici povem se še nisem po porodu čisto do sitega najedla....se sploh ne čudim, če kako mamico zanese krepko čez njeno kilažo...meni je ostalo še +3, pred nosečnostjo sem jih imela 52, zdaj jih je nekaj čez 55.Sicer se mi nikjer ne pozna, sem kar hitro po porodu lahko oblekla svoja oblačila nazaj, je pa ostal obroček okoli pasu-pa popek se še vedno ni čisto nazaj vrnil!user posted image Sem si iz emule downloadala pilates...ja če verjameš, da mam energijo še trebušnjake delat...drugo leto!user posted image

JULAM-pa nehaj se obremenjevat z pospravljanjem, saj nismo sužnji stanovanja!Se trudim, da pobrišem tla vsak dan, ker se mi nabere ogromno prahu...skuham, operem, zlikam....ostali čas pa največ namenim otroku...ki potrebuje ogromno pozornosti, pa saj same veste!!!!

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......