julam
|
Ojla! Se je končno začela runda pikic naših mladičkov. Mi čakamo na torek. Bosta cepljena oba naenkrat, pol pa direkt na lutke in dedka mraza k mojmu v službo. Jao, že vidim, da bo cela štala, bosta kot nalašč oba sitna zarad cepljenja ! Imajo pa v službi ful beden sistem, da starši sami kupijo in zavijejo, potem pa nesejo v službo in kao dobri mož prinese. Se mi ne zdi ok zaradi otrok, je bolše, če vsi dobijo enako. Saj, če želijo varčevat, naj pa vsakemu en reklamni blokec dajo v vrečko, pa kakšno sladkarijo zraven. Pa ne bi rekla, ko bi bila to neka boga firma, na robu bankrota ! Kako pa pri vas prakticirajo? Kakorkoli, malemu bo prinesel most (ima doma od bratca enega, ampak smo že vse ropotouljice porazgubil, pa tudi ni tako privlačen, je pa fino, ker ima blazino), ta velikemu pa bagra,ki si ga je zaželel - to je bila tudi štorija, kako 20m dopovedat, da mu bo Božiček prinesel bagra in ne mami. Je stalno hodil na vrata gledat, če je že prišel . Potem je pa hvala bogu pozabil, tako da bo po moje kar presenečen! Sicer pa mi že dve noči ne spimo. Malega so spet začel krči matrat. Pa ne vem, zakaj, saj sem na strogi dieti in me bo kmalu pobralo (kile kar bežijo). Sploh ne vem, kaj naj. Pa je bilo že kar fajn. Da bi ga pa od lune zvijalo, mi je pa tudi malo čudno ! Se pa midva še vedno dojiva na petek svetek, čeprav sem začela opažat, da si je sam že malce podaljšal obdobja med podoji. Ajne, upam, da se vam naslednič pridruživa na srečanju. Mi je prav žal za včeraj. Žiža, meni dan tudi kar zbeži, sploh ne vem kdaj! Zjutraj imam tavelikega doma, dokler mu ne postane dolgčas, potem se počasi odvlečemo do varuške in že je ura 11h. Potem narediva z malim še en krog (če se prej ne zbudi), pa je poldne. Potem nekaj skuhat, mogoče še en krog in že smo spet vsi doma. Potem je pa že nočka. Včasih mi niti ne uspe pospravit tiste glavne zadeve. Ah, bo že, samo da smo zdravi. Ja, Tanja, da ti še jaz odgovorim: moja fanta sta kar ok, ker je velik v varstvu in ne v vrtcu. Je pa vseeno v začetku novembra fasal neko virozico in jo seveda velikodušno dal še malemu. Ampak hvala bogu ni šlo dlje od polnega noska, ki je zarad kurjave še vedno zabasan, tako da mu dobesedno zlivam fiziološko v nosek. Mali se pa reži ! Se spravljam, da bom začela tavelikemu kakšno preventivo dajat, pa kar pozabim ! Kakšna mama! A vaši škratki že kaj prijemajo igračke? Naš bi rad, ampak na koncu vedno pristane v ustkih samo prazna rokica ! Mamice, a ve ste vse široko povijale? Sem očitno edina faulasta mama , ki je bila zadovoljna s prvim UZ drugi dan po porodu. SO rekli, da je ok, da ni treba široko povijat in jaz sem to vzela zdravo za gotovo. Potem sem pa še brala, da to v tujini sploh ne prakticirajo, pa sem še slabo vest izgubila. Sicer smo kontrolo že imeli pred 1m in je bilo spet vse ok. Tako da k sreči nisem naredila nobene škode. Lepo bodite!
|