dalin
|
Bi eno kavico ?Evo,jaz sem že pokonci,bom pa verjetno šla nazaj še malo med flike.Sem samo toliko ustala,da sem možeku kavico skuhala,kot vsako jutro. Sončica saj tudi jaz Žanu dude menjam,ampak ne vem zakaj taka rata.Ob straneh jo tako scuza,da se natraga in potem jo,normalno,zamenjam.Ima pa dude od Baby nove,še vedno od 0-3 mesecev,ker če mu jo bom neprestano menjala za večje,se je ne bo nikoli odvadil .Sicer pa takih kot jo ima zdaj ne delajo več,tako da kar so imeli pred meseci v trgovini,mislim da še štiri,sem pokupila,pol bo pa treba nehati s cuzanjem Adrijana.sara moj Žan zaspi sam .Sem prakticirala že od rojstva.Je bilo celo obdobje,ko je jokal,pa sem ga mirila v posteljici,pa ne dvignila,potem pa po kakši slabi uri joka ugotovila,da morda ne joka zaradi tega,ker noče sam zaspati,ampak zaradi krčev.Mater,ti povem sem bila tako jezna nase,da bi se zgrizla.Tri otroke sem že imela,pri ta četrtem,mi pa ni padlo na pamet,da ima tudi on lahko krče.No od takrat sem ga dvignila vedno kadar je jokal,ampak jokal,ne jokcal.Na morju se je navadil,da mi v naročju zaspi,ko smo pa domov prišli,smo šli pa na stare tire nazaj .V glavnem,ko gre spat,mi v naročju spije čaj po flaški,potem ga stisnem,dam lubčka in položim v posteljico.Sicer gre pa vedno takrat spat,ko je takoooooo zaspan,ker če ga dam prej se hiter zbudi in ima cel ritem uničen. Mi je pa danes zadišalo,da bi šla v službo .Saj,ko bo pa treba,bo pa hudič .Sva se pa z mojim par dni nazaj pogovarjala,kako fajn je da je mama(njegova) doma,bo lahko vsaj otroke zjutraj v šolo peljala in Žana v vrtec,pa veste kaj mi je rekla:da kdaj pa kdaj že,vedno se mi pa ni treba na njo zanašat.Vam povem,mi je kar sapo vzelo.Zakaj jih ne bi ona vozila in bi lahko zjutraj spali,ne pa da jih ob 5 uri budim in jih peljem v jutranje varstvo.Mi bodo že ob osmih v šoli za mizo zaspali .Pol sem ji pa rekla,da prav,da na ŠS je veliko punc in da bom že kje kakšno dobila,da bo zjutraj prišla in jih porihtala,čeprav tavečji trije so že tako samostojni,da ni z njimi praktično nobenega dela.Pol pa,saj veste;kaj bodo ljudje rekli,ona doma,pa druga hodi otroke rihtat.Ja točno tko,če jih sama nočeš.Pa sem jo spet malo podje la,sem ,ne. Nič,sem se že razpisala preveč,bom še za vas malo prostora pustila.