julam
|
Joj, kakšna lepa dojenčica! Bravo mami,pa tetka seveda tudi. Joj, jebi tud še enga! Hja, moja dva bolnika sta vodoravno že kar kako uro. Mali je enga lepotnega čez dan udaril, je spal preko 4 ure. In bil tako fletno razpoložen celo popoldan. Mu je res nucal spanec. S tavelikim sva šla pa dop malo po lužah hodit, potem pa ugotovim, da ima fantič še vedno vročino - jao, mi2 pa po dežju špancirava. Upam, da se do sob poštimata, ker bo tako lep vikend. Sicer pa imamo težave z varstvom - varuško je včeraj križ zgrabil in ne more nič. Joj, če se do pon pokonci ne spravi, sem pečena. Že cel teden bi morala delat, jaz pa doma, kuham, previjam, se igram, bajske gledam, se derem, se derem, kričim... Ah, no sej se imamo prav fletno. Sem to vzela kot slovo od lepih časov, ki jih verjetno lep čas ne bo več - če sploh še kdaj. Res se šele zdaj zavedam, da bi mogli bit hvaležni za vsak trenutek, ko smo lahko skupaj. Ker potem bo služba do 16h+, pa laufat domov, pa tudi že skoraj kar spat. Da ne govorim še o mojih popoldanskih obveznostih, ki bodo prišle... Se opravičujem, nekaj moram napisat za službo in sem očitno zelo navdahnjena Vi kar debatirajte, da grem za pavzico lahko vsake tolk počekirat, kaj tuki dogaja
|