|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
8.8.2007 8:23:10   
žiža
Evo mene na brzino.
Bile ste ekstra pridne, tako da sem večino mojega RR časa porabila, da sem vse prebrala.
mi smo v redu. Imamo en kup dela s pripravami na selitev. Zdej čkam na majstra, da pride pobrusit parket. Včeraj je padla odločitev o sedežni, tako, da jo greva še danes naročit user posted image user posted image
Otroci so pridni. Razen ponoči....user posted image user posted image user posted image user posted image  ko že mislim, da smo tud to poštimali je že konec veselja. Danes sem spet celo noč imela živžav. Upam, da bo zdej ko bosta imela svojo sobo tudi to rešeno.
Dnevni ritem...
vstajamo okoli 7ihdo 7.30. Sledi zajtrk. Ponavadi je kaj na kruhu namazanega al pa kakšno hrenovko. ful ima rad kislo smetano. Potem smo do 12ih zunaj. V vozičku za ene 20minut zadrema, potem re pa mal čez 12 spat in spi do 2h. potem imamo kosilo, ki je za vse družinske člane enako. popoldne gremo spet ven, zvečer pa gre spat mal čez osem. Za večerjo je gres al pa čokolino na žlico. ponoči ne je ničesar, spije pa ene 3 dcl, tako po obrokih 3x po 1 dcl.
pasiranje...
da bi mu s paličnmim miksala, mu nisem nikoli ničesar. kar se je dalo z vilico stisnit sem stisnila, sadje sem in ga še vedno ribam. ima še vedno samo spodaj 2 zobka in celo jabolko težko sam ogloda. Banane in mehko sadje pa lepo po koščkih je.
no pa sem mislila še kaj napisat pa je že izredno stanje...
Aja praznovanje za rojstni da SEVEDA BO user posted image user posted image user posted image user posted image  komaj čakam.
lepo se imejte kaj več pa mogoče zvečer.

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
8.8.2007 9:25:10   
mirijam
user posted image , vidim dalin, da ste tudi vi več ali manj med virusi in bakterijam. user posted image  Jaz sem tudi kupila inhalator. Kakor začne hropst, mu ga naštimamo. Pa fizioterapijo delamo. Ampak tako kot antibiotik ni pomagalo nič.

No, mi smo še mal boljši, ampak do zdravja nam pa še manjka kar en hrib. Iz noska še vedno gre ven gnoj, ampak res tist zelen, debel, ga s fiziološko komaj ven spravimuser posted image . Pa hrope. Pa upam, da bo minil brez antibiotika.

user posted image user posted image Še to: jest je spet začel, tako da celo tri do štiri obroke na dan poje!

Nič, grem stanovanje pospravljat. V nedeljo dobimo obiske, tukaj pa zgleda kot... mah saj sploh ne vem, kako, ker bomba je en drek proti temu... user posted image user posted image

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
8.8.2007 11:55:14   
incabinca
Dan! user posted image

No, jaz sem pa včeraj sprobala "recept" od Yennike in sem dala Lovru flašo čokolina ko je šel spat. In drage moje - danes sva se zbudila ponoči točno 1x za čaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne vem, mogoče je to naključje, mogoče je bil pa res revček lačen. Glede na to, da večerjava okoli pol osmih in da gre spat ob pol devetih in da j noč kar dolga... hmm, ne vem, bomo danes spet to prakticirali, da vidim če je to res to.

SOncIca: kako je Benjamin? Že kaj bolje?

Aja, kaj je zdaj glede Arboretuma? Bo - ne bo?

No vidim, da boste vse imele neke ornk fešte za 1 RD... pismo, zdaj pa že mene drži, da bi kej bolj velikega  pripravila ;) Hehe, in ko smo že ravno pri RD - jaz bom v soboto stara ŽE  24 :)

Ok, letim kosilo kuhat!

papa

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
8.8.2007 12:03:53   
mirijam
user posted image  user posted image  24 je pa res ŽE starost! user posted image user posted image

Kakšno flašo pa mu date? A mate aventove, potem pa tist za različen pretok, ali kar? Saj čez luknje ne gre, čeprav se mi zdi, da čez tist tudi ne. Dajte povedat, da bomo pol še mi tako delal. user posted image

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
8.8.2007 12:07:30   
incabinca
Jaz mu dam aventovo z različnimi pretoki in gre ful fajn čez, sem sprobala :) Za čaj ali vodo mu dajem pa aventvo 2.

(odgovor članu mirijam)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
8.8.2007 13:00:26   
yennika
No Inča, me veseli, da sem vama pomagala pri nočnem spanju.user posted image

Moj lump pa ni htel piti iz nobene druge flaže kot iz Nuby-jeve.Jaz naredim kar v cucelj večjo luknjo.Sem kar z nožekom malo prerezala, ker drugače ni šlo-ja včasih nastanejo grudice ali smetanca od mleka in se vse zapaca.No, jaz tak prakticiram že kar nekaj časa.
Sem pa zadnjič zasledila, da nekatere še vedno ne dajete KM.Me je naša pediatrinja opozorila, da ga je pred enim letom treba dat, prav tako jajčko z rumenjakom,da se ugotovi, če so kake alergije.Drugače je pol pri cepljenju kar problem, ker le-ta vsebuje beljakovine.

Sma bila pa midva danes že pridna, lovila urin in blato, pa še kri dala v laboratoriju.Vse to je teba uredit pred vstopom v vrtec.Ob 15 imava pa še posvetovalnico.

Tak zaj pa šibam kuhat dalje, da se mali prej ne zbudi.Tukaj namreč že diši po zelenjavni juhici a la velensko jezero de la Tejča.user posted image

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

Neposredna povezava do sporočila: 4356
8.8.2007 15:06:06   
adrijana.sara
Končno smo uredili ta internet. Sem bila dva dni brez njega in sem vas pošteno pogrešala. Vas pa moram pohvaliti, sem imela nekaj dela, preden sem se prebila skozi. Ste me kaj pogrešale?user posted image

Tudi jaz že kar nekaj mesecev zvečer prakticiram grisolino, rižolino, keksolino, frutolino v flaški za večerjo. Naredim srednje gostega in ga pije iz aventove flaške. Ima pa tisti nastavek, ko je duda prerezana po dolgem. Ne vem koliko lukenj je to. Čokolina ji pa ne dajem, ker postane čisto divja, če dobi v sebe čokolado in potem se ne spravi spat. Pa saj je dovolj drugih. Drugače pa jaz hrane že nekaj časa ne pasiram, sem počasi uvajala koščke in nimamo problemov, je pa res da ima 6 zobekov.

Zdajle se ne spomnim o čem smo še čvekale, tako da se še kaj kasneje javim. Moram kosilo dokončati.

Pa bodite še tako pridne za pisanje kot ste bile zdaj.

To pa še moram napisat - Mirijam, take varuške se pa jaz čistno nič ne želim. Še dobro, da ni šlo nič narobe! Smo pa glih to temo včeraj na kavici obdelovali - soseda je zadnjič izjavila, da ne razume kako današnje mamice ne morejo nič več narediti zraven otrok. In potem je govorila, kako je ona svoje pustila v stajici, dala pokrovke, če so se jokali so jih pač pustili...šli so zvečer na ples, dva mala otroka pa doma sama pustili... pa je učiteljica razradnega poukauser posted image  Pa še mnogo takšnih zgodbic ima... danes te že socialna obišče, če se otroka kam bucne, ne pa da bi se tako obnašal - pa ne da bi bila jaz sposobna kaj takega narediti. Mi cel, zdrav in srečen otrok pomeni vse, ne pa pospravljane, kuhanje, vrt...

BY

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
   [Brisano sporočilo]
8.8.2007 19:24:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu adrijana.sara)
  Neposredna povezava do sporočila: 4358
8.8.2007 21:39:17   
tevža
hojla!

tako, vsi dopusti (morski, izletniški, vikendaški, nakupovalni,... ) so za nami in midva z Matevžem se vam po mesecu dni oglašava. kje vse smo se potepali niti ne bom naštevala, saj ne vem, če bi RR to prenesel user posted image . rečem lahko le to, da je prvi skupni dopust uspel z 10!

glede na to, da mi je zdaj uspelo preleteti le kaj ste čebljale te dni, bom na hitro pokomentirala stvari še z najine stvari;
zobki - imamo 2 nova in sicer zgoraj, tako da smo zdaj na 4.
ritem - zbujamo se okoli 7h, potem po jutranji higieni user posted image počasi pride na vrsto zajtrk, jutranji sprehod, malica, okoli 13h spanje(cca.1-1,5h), kosilo, popoldanski sprehod oz. igranje na igrišču, malica, igranje in kopanje, večerja, spanje (med 20.-20.30).
hrana - jemo skoraj vse. sploh pa obožuje testenine, paradižnik, meso in melono.
tevž še ne hodi samostojno, se pa korak po korakcu premika ob opori. po vse štirih pa tako šiba, da ga je povsod polno.
kolo - začeli smo se voziti s kolesom. kupili smo hamaxov sedež in čelado ter kolesarimo naokoli. matevž uživa 100/h.
in še "novica" - mesec dni (po nasvetu patronažne) hodimo na kahlico. tri tedne sva ga dajala na kahlico samo zjutraj, ko je vstal. zadnji teden pa ob vsakem previjanju. in rezultati? do zdaj se je zjutraj polulal še vedno, ob vsakem previjanju pa nam uspe v cca. 70%. kaj večjega še čakamo user posted image user posted image

dobordošle novinke in čestitke vsem za obmesečnico. še malo pa bo prva svečka - jupiiii.....

no, toliko zaenkrat.....jutri imamo posvetovalnico (prvič po marcu, saj so nam jo prestavili zaradi dopustov), tako da se prav veselim. do konca tedna smo še v popolnem družinskem številu, zato je treba te dni še maksimalno izkoristiti za skupno druženje. moram priznati, da sva se s Tevžem v mescu dni kar malo navadila, da je možek-oči doma.

lep večer in pa-pa 
MI2

< Sporočilo je popravil tevža -- 8.8.2007 21:46:59 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
8.8.2007 23:09:58   
yennika
Ooooo tevžika, welcome backuser posted image .Je tudi vam odklenkalo kaj.user posted image Ma, samo ti boš doma, jaz pa v ponedeljek v sluuuuuužbo.Ojej!Pa saj bo teden hitr minil, pa še praznik je vmes...pol sem pa spet na dopustu za 14 dni.

Sončica, kako sem ga navadila na flaško.Glej midva sva se do 6. meseca, skoraj do 7 meseca polno dojila, le zvečer sem mu začela dodajati rižolino na žličko.Flaše, ni šans da bi jo hotel.Kot praviš ti, se je z njo igral, jo grizljal v ustih....Niti čaja ni hotel do skoraj 7. meseca.Ko pa sma začela z GH in je dobil zjutraj in zvečer nekaj mlečnega na žlico enostavno ni hotel več jesti.Ni imel mira in vse ga je zanimalo bolj kot hrana.Vedno sem šla žalostna od mize, ker sem vedela, da se ni najedel.In sem poskusila,tako pri 8. mesecih naredila že čokolino z KM in glej, popil je vse.Na eks!user posted image Naredim pa 240 ml mlekeca in potem nasipam čokolino, frutolino, keksolino, vsakih drugačen okus, nekje do vrha-imam flaško, mislim da okoli 280 ml.

Ja, pred vstopom v vrtec imamo laboratorijske teste krvi, urina, blata.Potem pa pediater napiše potrdilo, da je otrok vstopil zdrav v jasli.Mi smo jih danes uspešno opravili in smo zdravi.user posted image Cepljeni pa morajo biti tudi pred vstopom, tak da sma dobila datum konec avgusta.

LP

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
8.8.2007 23:10:32   
yennika
Sonček, vidim te!user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
9.8.2007 8:30:14   
incabinca
Yenika - ko sem šla jaz zadnjič po tisto potrdilo k zdravniku za vrtec, sva samo tja prišla, pogledal kartoteko pa tisti list podpisal in to je bilo to. :(

Pa še to: Lovro mi je danes spet prespal celo noč brez jokanja, 2x je vmes zacmihal, ampak sem ga kar pustila (prej sem mu vedno takoj flašo dala) in je spal naprej.Ne morem verjet!!! Pismo, mam kar slabo vest, mi ni na pamet padlo, da bi bil mali lahko lačen... :( ubogi Lovro :)

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
9.8.2007 9:09:54   
mirijam
Jutro!!

user posted image  user posted image  incabinca: ja, ker pri nas Tobija ponavadi sploh noče jesti, smo se že kar na to navadili. Pa je bil še samo na flaši, pa je jokal, pa jokal. Mi ga nosil pestval itd. itd. veš koliko časa?? Po ne vem koliko urah nam pa kapne, mogoče je lačen user posted image  Pa je celo flašo zeksal. user posted image  Sem bila kar user posted image  ker nisem vedla, da hoče jest. Ponavadi, ko je jokal, niti flaše videt ni hotel. user posted image  
Torej: nisi edina, še mamica, ki ima 4 otroke ne pogrunta, da je lačen otrok. user posted image

Aja, glede tega kdaj je TObija rojen. Rodil se je ob pol šestih popoldne. Zgleda, da sva res najmlajša. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4363
9.8.2007 13:57:32   
tevža
oj!

yennika - hvala za dobrodošlico user posted image user posted image .

in naše nove mere so: 80 cm in 11.400g. v dveh mesecih je zrasel 4 cm in se zredil 760g. dr. pravi, da je velik in težek kot enoletniki. no, pa lahko že pihamo svečko user posted image . ampak glede na to, da je že ob rojstvu podiral rekode (56 in 4430), nisva kaj drugega niti pričakovala. drugače je vse BP, se OK razvija in baje bosta v kratkem še 2 zobka zgoraj user posted image . je pa rekla, da je kar precej živahen in pripomnila, še dobro da sem mlada. jupiiii! jah, saj tudi sem, rosnih 28. user posted image

malo sem vas brala glede stekleničk in lončkov in moram reči, da Matevž stekleničke ni imel nikoli. sem mu kar takoj ponudila lonček (chicco) z vodo in je bilo navdušenje popolno, tako da stvari nismo spreminjali. zdaj smo pa že na bidončku od chiccota. drugače pa je tudi pri nas zjutraj ali zvečer aktualen redek čokolino pa lončku. na eks, kot pravi yennika! ponoči pa spimo brez zbujanja user posted image user posted image . sicer potuje po posteljici, tako da ga zjutraj dobim z glavo na drugem koncu, a očitno rabi malo aktivnosti tudi med spanjem. 

no, zdaj pa letim....

ciaouser posted image

(odgovor članu mirijam)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
9.8.2007 14:51:29   
princes
Pozdravljene..

Se še midve malo javiva..user posted image

Imamo nov zobek dvojko zgoraj, tko da jih je sedaj 5..Je pa tko sitna, ful jo zgleda bolijo zobki, ker kadar ji kakšen ven pokuka je cel hudiček..user posted image
Se tudi zbudi ponoči in ful premetava, jaz sem že razmišljala da ji je postelja premajhnauser posted image , danes začne javkati sredi noči jo pogledam, ona pa počez v sedečem položaju z glavico na prsih, sploh nevem kako je lahko dihala..user posted image
Pa nogico vedno da med letvice pol pa stoka, ker jo ne more premikat..

Je pa kot znamka skoz name pripopana, samo mami mami..Pa živce preizkuša 100 na uro..user posted image Je prava lumpa..

Včeraj smo se skupaj kopali v banji in me pogleda in mi reče mama..user posted image Kakšen lep občutek..user posted image Hodi ob opori, naredi sama ene 5 korakov, ampak ni še čisto sigurna, tko da se raje mamice prime, se kar ustraši..
Ima pa že ene 14 dni take mozoljčke na nosu in pod učki, bom kar P. poklicala, ker ne zginejo, nevem ali je kakšna alergija al kaj? user posted image

Kdaj mamo zbor v arboretumu?

Zdele grem pa skuhat, bo že lačna ko se zbudi..Čeprav sem lena se mi prav nič ne da..Je pa skoraj vse z nama, samo tud jaz gledam da je večkrat pire na jedilniku..user posted image Tudi jaz hrane nisem nikoli pasirala, ene dvakrat pa ji ni bil okus všeč..

Joj kolk se je uscalo zdajle..user posted image Tale vreme..
Nevemo al bo še kaj morja letos al ne??user posted image

Lep dan..

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
9.8.2007 14:51:49   
adrijana.sara
Hoj!

Tevža sem mislila, da si nas že zapustilauser posted image . Se boma mogli še kaj za kak sprehodek zmenit, sam ne vem, Saro bo pravi palček proti Matevžu user posted image  Je že očitno pravi korenjakuser posted image

Nisem še povedala, da imamo mi po novem flaško na slamico - seveda samo za žejo. Sem ji ponudla navadno in jo je mal pogrizla, potem pa je začela sama od sebe pravilno vlečt. Je pa praktična zadeva, se potem noter pospravi. Bolj higiensko, ker za flaško sem tako ali tako vedno pokrovčke zgubljala in pozabljala. Baje je na slamico bolj zdravo za zobke - pa mi tako vodo pijemo.

Incabinca lepo, da zdaj spite vso noč - nisi pa prve in ne zadnja, ki se ji je to zgodilo. Mene včasih čez dan ura prehiti in pozabim, da bi miška že lahko bila lačna. Očitno je pri nas teh težav konec.
Naj povem kaj je bilo včeraj - šli smo na obisk k teti in ko je prišla v kuhinjo, je pogledala okoli sebe in začela govoriti nam,nam,nam... tako, da zdaj že ve, da ko kam pride mora dobiti kaj za jest. Pa ni bila lačna, smo bili ravno od kosila, pa sem bila vseeno user posted image . Vse sosede ima naučene, da kaj za pod zob. Pa bolj kot vsem govorim (zdaj že prosim), naj ji ne dajejo čokolado, rajši to počnejo. Res mi noče potem spat iti, čeprav mi nihče ne verjame. Tudi to se je včeraj zgodilo, ko je pojedla en čokoladni keks in je norela do pol enajstih, drugače pa hodi spat ob 8 - 9h. A je katera že to opazila? Je pa sladkosned po mamici, pa jo poskušam nazaj držati, a mi zaradi takšnih ljudi ne uspeva najbolj.

Spet sem zabredla v monolog...user posted image

user posted image ZA SARINIH 11. MESECEV

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
9.8.2007 18:10:43   
yennika
Mamike, jaz sem pa postrižena.user posted image Se tako fajn počutim.Mi je frizerka nesla sigurno 15-20 cm las, zdaj jih imam komaj do ramen in mi je moj srček rekel, da sem prav seksi.user posted image Taka ta prava mama sem zdaj.Končno lahko imam tudi frizuro, ker prej sem imela lase skoz spete v čop ali kitko.

Incabinca-me vseli za nočno spanje.Ja kaka mama pa siuser posted image .Hecam se!!!
Mi nimamo problemov glede spanja, je že rojen zaspanček, čisto po starših.Spi lepo celo noč, zvečer itak pade v posteljo, ker je bolj kot ne cel dan aktiven(incabinca, pa Lovro, mogoče je pa zdaj bolj utrujen in zato spi), pa spančka do 8-9ih zjutraj.Včasih se zbudi zjutraj okoli 6-7ih, pa ga samo prestavim k meni v posteljo, ponudim čaja in že spima dalje.

Princes, moj mali je prej zaspal atiju tako v sedečem, z glavico na prsih in posledično smrčal zravenuser posted image .

Arboretum, škoda, midva bi prišla, pa sem drug teden v službi, pol imam pa 14 dni dopusta, tak da....

Tudi pri nas se je prej uscalo, pa se že jasni...upam, da še pade kak sprehodek , ko se lump zbudi.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4367
9.8.2007 18:13:46   
yennika

user posted image  

26.08.  BOROVNIČKA    - Nik 
  01.09.  YENNIKA           - KlemeN 
  02.09.  ZALA ADL          -  Zala 
                 NATAŠI              - Timotej 
  03.09.  TANYKA             - Rene
                 BUCHKA             - Filip

04.09. X_SREČKA_x     - Vesna
                 INCABINCA       - Lovro 
  06.09.  JULAM               - Amadej 
  07.09.  ZVEZDA06         - Ema 
  08.09.  NEN                   - Neža 
  09.09.  BUDA                 - Tilen 
  09.09.  ADRIJANA.SARA- Sara
 10.09.    PRINCES            - Lia
               KA_TY                 - Tilen
 11.09 .    žIŽA                    - Urban
 12.09.  MATEJCICA          - Tomaž
14.09.    ANIKA_24          Lana 
 15.09  . ALENKA11         - Aleksej 
             *ANČ*                - Tristan 
               KALIPSO            - Zara
 16.09.    MAJA 81            - Lara Marie
 22.09.    SOncICA            - Benjamin 
              TEVŽA                 - Matevž
 23.09.    SANJAS               -Maks Oliver
 25.09.   ROSE22             - Neja
 26.09.   AJNE                  - Ajda
 27.09.   DALIN                 - Žan 
             DEJANAX           -   Vita       
            MIRIJAM             - Tobija
 30.09.   TEJCHA             - Tilen
 03.10. *LINA*             - Tristan

19      user posted image in

12    user posted image                 

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
9.8.2007 18:18:13   
yennika
SARA, vse najboljše za enajstico!

user posted image

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
10.8.2007 8:23:36   
yennika
Spet jaz....user posted image bom kar zdaj notr spravla, drug teden bom bolj težko kaj čekirala...

LIA, vse najbojše za enajstico

user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
10.8.2007 9:10:13   
adrijana.sara
Yennika hvala za čestitke!
Nam boš kakšno slikico nove frizure prilepilauser posted image ?

Lia vse najboljše!user posted image

To je bilo na hitro, se še potem kaj javim, ko bom imela več časa!

Lep deževen dan vsem

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
10.8.2007 14:04:34   
princes
O kako lepo da se spomnete..

Hvala, hvala, ja mi danes praznujemo 11 mesecev..user posted image
Saj ne morem verjet da je še en mesec pa bo ena svečka, še kdaj pogledam pa mi ne gre v glavo da sem kar rodila, kaj da bo že eno leto..user posted image

Lia zdele spi pri tašči, da je mami mal frej in mi prav paše malo tišine..user posted image
Da se malo uredim, kar že težko najdem čas zase, je vedno kaj za delat, je treba že tko pazit tele knedelčke, drugače takoj kaj ušpiči, potem jo pa kregam se mi pa smeji..user posted image pa itak je skoz nalimana name..user posted image

Jutri greva pa z dragim v savno in na masažo, si že res zasluživa.. Komaj čakam..user posted image

Yennika paše sprememba a ne?
Midve z Lio mava vsak dan borbe ker me hoče cukat, aua..Čeprav bom še kar mela dolge laske, ker jih obožujem..user posted image

Zdej grem pa kuhat, ker bo moj "možek" že lačen prišel domov..Zdaj mu poteče porodniška, bova tud midve cele dneve same..user posted image

Lep dan..

Neposredna povezava do sporočila: 4372
10.8.2007 22:40:37   
dalin
Dober večer

Spet štrajkateuser posted image .Ko se malo dežja pokaže,vas ni več.Saj vas razumem,hladno je in primerno zauser posted image user posted image user posted image user posted image .Hecam se.

Tevža za tabo sem mislila že tiralico izdat,ker te ni bilo.Jih bo pa vseeno treba še za nekaj drugihuser posted image .Alenka,Dajanax,Rose,Matejčica,Julam,Ajne,.......

Čestitke za kahlicouser posted image .Princes vam pa za zobkauser posted image .
Mirijam Tobija hrope zato,ker se ne zna izkašljat.Vsaj tako so meni v bolnici povedali.

Za Saro
user posted image

Za Lio
user posted image

Dajte kaj pisat,babe-žabeuser posted image

Nočka

Žan 27.09.2006

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
11.8.2007 7:02:10   
mirijam
Vse čestitke za kahljico!! Uff, ste pridni. Pri nas to še nekaj časa ne bo. Vsaj po mojem. user posted image

Pa vsem vse naj za obmesečnico!

Dalin, ja odkašljati se ne znajo, niso še dovolj močni. user posted image  Pa mu vedno na pljuča potem užge. user posted image

Drugače pa novica vseh novic: MI PA HODIMO!!! user posted image  user posted image  user posted image  Je včeraj naš ati imel rojstni dan, ta mal je pa kar začel po sobi hodit sem in tja!! Pa gremo seveda takoj po kamero in fotkiča in ga snemamo, pa nam kar nekaj časa ni čist ratal, no potem pa le, jaz sem ga snemala, sedeč na ta veliki žogi, pa se nagnem vedno bolj nazaj pa čofuser posted image . Sem užgala z glavo na radiator in si razbila glavo. user posted image  Tako imam zdaj nekaj več kot 10cm razbit. user posted image  Ker je pa mojmu slabo, ko kaj takega gleda, mi je slikal. Ker me je on seveda takoj hotel peljat. Pa sem mu lepo razložila, da se bo zacelil, pa da itak ne bom imela pleše, da bi mi kdaj bilo žal, tudi če se mi bo poznal. user posted image
Tako si bomo zapomnili, kdaj in kako je Tobija shodil. user posted image

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
11.8.2007 9:13:59   
adrijana.sara
user posted image user posted image user posted image  Tobij! Bom spet mimo usekala, če rečem, da so do zdaj shodili že 3 septemberčki in nobena septemberkauser posted image ? Drugače me pa popravite...

No, kdaj pa otrok shodi. Ena mi je rekla, da ko samostojno naredi 5 korakov. Po tej teoriji mi tudi hodimo, samo jaz rečem da shodi, ko res hodi. Sara se sama brez opore vstane, potem pa gre par korakov - do mene, mizice, sedežne, včeraj je šla že tudi dlje. Pa jaz še vseeno ne bi rekla, da hodi, ker je zelo previdna in včasih uspe, včasih pa ne. Prej je hodila kot pingvin (cela migljala), včeraj se je pa začela premikati kot robot( se s celo stranjo zraven obrneuser posted image ) - zgleda prav smešno.

No, vaša teorija me zanima kdaj je otrok shodil?

Tevža user posted image za kahlico. Kako ga pa pripraviš gor sedet? Sari je smešno, če se vsedeš in vstaneš, da bi pa malo sedela, ji pa tudi na pamet ne prideuser posted image  Mogoče sem malo pozno začela...

ZDAJ PA KAJ NAPIŠITE...vreme je tako ali tako čist fučuser posted image . Zbudila se je ob 7h in šla ob pol 9h nazaj spat, tako je bila tečna. Drugače gre ob 10,11h. Se lahko kar pripravim, da bo danes cel dan tečka. Bo treba kam iti!

ČAKAM..............

(odgovor članu mirijam)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?