|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
22.5.2007 22:25:55   
ajne
hojla,

midve z ajdico sva bili danes na kontroli na ORL in pravi dohtar, da je trenutno vse ok, da pa zaradi ozkih sluhovodov lahko pričakujemo kake težave zaradi vnetij. skratka, rekel je, ko bo prehlad, predvsem izcedek iz noska, špricnit parkrat operil, pa ves čas izpirat s sterimarjem. no, sej to že počnem, tko da sem očitno bila do pred 14 dnevi kar uspešna, saj je bilo to prvo vnetje. drugače pravi, da ni nobenih posebnih napotkov, da velja kot za vse ostale. in da bo "do poroke že dobro", ker kot bo rasla ona, se bo širil tudi sluhovod user posted image .

smo pa imeli danes zjutraj precej burno vzgojno lekcijo za taveliko! madona, počasi raste čez glavo... in za finale nama je potem rekla, da sva grda in da "so vse vajine OBLEKE grde" user posted image . no ampak ko je popoldne prišla iz vrtca, pa so zopet postale lepe in je kar pozabila na tisto zjutraj... moj pravi, da kaj bo šele, ko se bo tem izpadom pridružila še ajda.

ajda pa trenutno vse mirno opazuje in se ne da motit pri svojih vsakdanjih opravilih... se trudimo, da bi jo kaj naučili, pa nismo preveč uspešni... ko rečem papa, se začne na ves glas smejat, ko rečem bravo tudi, za nos me je danes potegnila tako, da sem se ustrašila, da mi ne bo začela kri iz nosa tečt. puza tudi samo rikverc, v prvo še ni dala. potegne se iz sedečega v polstoječi položaj in obstane na kolenih, iz trebuščka se vsede samo, če pripuza do kake ovire, ki jo potem skoraj avtomatično dvigne. ma malo je lena, ni kaj. tko bolj po atiju user posted image user posted image .

sicer pa, ali tudi vaši malčki ne prenesejo, da vas ni v vidnem polju. a sem mal pozabila al pri taveliki to ni tako dolgo trajalo. ajdica čisto ponori, če me ne vidi. če smo na obisku in jo kdo vzame v naročje, dobi napad histerije user posted image  in steguje rokice k meni, potem se me oklene ko klopek in me ne spusti, pa da je ne vem kaj. edino pri atiju in pri mojih dveh je še kolikor toliko ok. vsi ostali pa ne pridejo v poštev (predvsem če je utrujena, potem zna zagnati prav huronski vik in krikuser posted image ). me je kar strah kaj bo ko bom šla v službo. tavelika sploh pogruntala ni, da me ni. sploh nisva imeli uvajanja. je kar takoj steklo. kaj bo pa z ajdico, me je pa kar malo strah. sej so še mičkeni tile naši škrati, pa vseeno.

no, zdej sem se pa jaz mal razpisala... se vidi, da sem spet solo user posted image user posted image  pišuka, sem kar velikokrat, a?

moram v mižule, da bom jutri lahko zlezla na kofce... žiža, upam, da naju ne bo "poscalo"...

lahko noč. 

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
22.5.2007 22:46:27   
Tejcha
Čer!

Dajanax, super je izpadla tale vaša fasada!!

Ajne in Žiža, držim fige za jutrišnje vreme.

Drgač pa smo pred dobro uro imeli prvo gasilsko akcijo (btw slabo leto sva hišnika v gasilskem domu)... Pa kar brez sirene...Tlela je menda telegrafnica. Glavno je, da sni bilo nič hujšega, da vse poštimali, da je elektrika,... bom pa verjetno vse podrobno izvedela, ko pride moj "gasilec Samo" iz spodnjega štuka. Me je kar malo stisnilo, ko je pozvonil telefon in so sporočili, da morajo na intervencijo...

Tilen je pa danes izzival našo muco(pri naših doma)... Ker je ni dosegel, si je pomagal s palčko in muca se je začela igrati... in se mu potem malce podpisala na  rokico... JAUČ... Itak je pa cel navdušen nad vsem, kar je kosmato... Čist znori, ko vidi mačka, zajčke, ovčke, koze... Kar trese se in vriska, pa kar lovil bi jih.

Trkam, da zaenkrat nimamo problemov, da bi se držal le mene... Ugotavljam pa, da mu niso všeč sivolasci, če je zraven pa še brada, je pa histerija... Do sedaj se je to zgodilo trikrat in skupna lastnost so bili res sivi oziroma že skoraj beli lasje in brada.

Papcanje:
6-7 mleko
9-10 mlečna kašica/sadje
12-13 sadje/zelenjava s polento/rižem/krompirjem, zelenjavna juha
16 :kosilo z nama
18: skutica/sadje/jogurt
21: mlečna kašica

Pol ure +/-.

Vmes pade še kakšen keks, zadnje čase veliiiko soka ali čaja....

Nč zdej je pa moj doma in šibam firbcat...

Nočko!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
   [Brisano sporočilo]
23.5.2007 0:06:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3778
   [Brisano sporočilo]
23.5.2007 0:06:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3779
23.5.2007 8:23:50   
tevža
jutro!

midva sva bila včeraj v LJ pri pulmologu in je po pregledu Matevža rekel, da obstaja zelooo mala verjetnost, da bi imel kakšno obliko astme. naju je pa v juliju naročil še na en pregled in vzeli so mu kri (koliko user posted image  je bilo), tako da bomo kasneje zagotovo kaj več vedeli. očitno pa mu bo ob prehladih vsa stvar padla na pljučka (v otroštvu sva bila oba z možem enaka). skratka ventolin bo ob prehladih naš prijateljček...sem pa zelooo vesela, da je drugače vse ok.

incabinca - bravo za vrtec!! Tevž bo šel v vrtec pri 2 letih, a že zdaj vidim (glede na vaše zgodbe), da ga bom morala že kar malo preje vpisati v čakalno vrsto. moram se še malo pozanimati, kako je s tem v CE.

ZALA ADL - glede službe se pa podpišem pod sončico oz. dajanax. držim pesti, da se vse lepo izteče!

ne vem točno, katera je zadnjič spaševala, kako da bom doma še eno leto. pri nas ni nobene posebne "fore", le user posted image  je takooo zeloo priden, da si lahko to privoščimo. in če imamo to možnost, res ne vem, zakaj je ne bi izkoristili.

ajne - Tevž zaenkrat še nima "separacijske" krize in tudi k vsakemu gre. je kot mali ciganček user posted image . baje pa to obdobje traja nekje med 8. in 10. mesecem. eni jo imajo samo 14 dni, drugi pa cela dva meseca. tako sem prebrala.....saj veš, knjigeuser posted image .
enkrat te dni bova v LJ na potepu (če seveda ne bo dežja), pa lahko tivoli ponovimo.

malček kliče..baabaaaabaaaaaaaaaaaaaaaa

lep dan!

P.S. celjanki - sprehod???

< Sporočilo je popravil tevža -- 23.5.2007 8:25:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 3780
23.5.2007 8:30:38   
ZALA ADL
Zala se igra s svojim glasbenim klavirjem, kok ji dogaja, skoz prtiskauser posted image user posted image user posted image ..... pa kupla sem ji pametnega kužata, je tok luškan ko poje da je bil še mojmu všečuser posted image .

Dajanax tvoj nasvet sem upoštevala, sem jim dala vedet da me služba ful zanima pa tako naprej... So rekli da me obvestijo kako naprej.... Sem si kar mal oddahnila ko je to za mano, sej pol bom pa vidla kako bo. Jaz sem 79 letnik tako da se verjetno ne poznava.... Sigurno pa mojo sestro poznaš. Piše se Selak, hišo imajo zraven doma upokojencev, pa v cvetličani Colarič dela, ki je va lasti najine tete.

Incabinca tudi v Mali princ sem dala prošnjo. Pa sem jih klicala kake 14 dni nazaj, da kako to da nismo nobenega obvestila dobili. Pa mi je lastnica razložila, da imajo tolk otrok preveč da sploh obvestil ne pošiljajouser posted image user posted image user posted image  pol se pa pejt. Sem pa v vrtec Urša ugovor dala, tako da še čakamo rezultate. Sej vem da ne bo nič sam vseeno.

Ajne tvoja pupika je še vseeno bolj aktivna kot moja. Naša se nič ne plazi, samo v krogu vrti. Pa tudi usede se še ne, kaj da bi se vstala. Če pa jo dam sedet, pa se sposobna se tudi pol ure igrat. Tako da jaz se nič ne sekiram. Bo že. Mi je čist fino ko jo lahko na tla dam, pa vem da ne bo nobenih piz.... zganjalauser posted image . Od sosede k je tamavček 1 teden starejši od Zale pa že do 5 korakov samostojnih naredi. Se kr spusti pa gre. Svašta kok so si otroci različni.

Najin urnik ta teden mal spreminjava. Tako da počasi uvajava samo 1 spanje po dvanajsti uri. Zgleda pa takole:

od 7 do 8 flaška mleka
od 1o sadje ali kos kruha marmelada....
pred spanjem še malo mleka da lažje zaspi
okrog 14 kosilo (je že skoraj vse) včasih še kuham posebej zanjo v glavnem pa je z nama ...poletna je zakon
okrog 4 do 5 malica (skuta)
okrog 7 mlečna kašica (čokolešnik, keksolino...)
pred spanjem še 120 ml mleka obvezno gre spat pred 8 uro, no kakšno minuto kasnej se je tudi že zgodil.

Toliko od naju, lep danuser posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil ZALA ADL -- 23.5.2007 8:34:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 3781
23.5.2007 8:33:33   
ajne
žiža če boš še kaj čekirala... tvoj tel. je skoz nedosegljiva. dej pokliči me. jaz zdajle štartam!!!

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
23.5.2007 9:14:14   
adrijana.sara
Tevža, a danes si za sprehod? Sem že zjutraj razmišljala, pa ko sem ven pogledala mi je vse dol padlo. Zdaj je pa super vreme. In kje se ti navadno sprehajaš?

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
23.5.2007 11:17:16   
tevža
adrijana.sara - sem ti pisala na zs. popoldne ponavadi narediva še en giro.

pa-pa

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
23.5.2007 12:04:23   
Dajanax
IZVIRNO SPOROČILO: ZALA ADL

Dajanax tvoj nasvet sem upoštevala, sem jim dala vedet da me služba ful zanima pa tako naprej... So rekli da me obvestijo kako naprej.... Sem si kar mal oddahnila ko je to za mano, sej pol bom pa vidla kako bo. Jaz sem 79 letnik tako da se verjetno ne poznava.... Sigurno pa mojo sestro poznaš. Piše se Selak, hišo imajo zraven doma upokojencev, pa v cvetličani Colarič dela, ki je va lasti najine tete.

Ja, res je, na videz poznam tvojo sestro! Kul, saj smo same znanke tule na RRju. Ali pa je svet res tako majhen.
Po tvoji letnici sodeč, pa sva se najbrž res bolj malo v srednješolskih časih videvali.

A zdaj si nam pa kar v Lj-konec pobegnila!! In to iz slovenskih benetk? Jaz sem se v tvojem rojstnem karju poročila in mi je bilo fuuul všeč.

< Sporočilo je popravil Dajanax -- 23.5.2007 12:05:08 >

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
   [Brisano sporočilo]
23.5.2007 12:51:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Dajanax)
  Neposredna povezava do sporočila: 3786
23.5.2007 14:10:45   
tevža
sončica - ja, naš 22.!
tudi jaz sem se včeraj spomnila na benjamina, a ker sva bila v LJ, nisem prišla do notesnika. danes mi je pa, priznam, stvar ušla iz glave. vračava lepe želje za obmesečnico....

user posted image

< Sporočilo je popravil tevža -- 23.5.2007 14:11:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 3787
23.5.2007 14:49:39   
adrijana.sara
Tudi jaz čestitam za 8. mesec!!user posted image
Ne morem verjeti, da še malo pa bodo eno leto stari, pa se mi zdi, da sem glih rodila.

Moram povedat, da je naša Sara postala prava nespečnica. Prej je šla spat dvakrat na dan po nekje dve uri, zdaj pa dokler ne pade - tako, da samo enkrat ji to uspet, pa potem spi kaki dve uri pa pol. Zvečer pa do desetih nori, se plazi, smeji - ima tulk energije, jaz pa že zdavnaj nič več. Zdi se kot, da noče spati, ker bo toliko zamudila in hoče vse noter spravit.
Smo po prav korajžni-v posteljici ne moremo zaspati, ker smo ugotovili kako se iz trebuha vstanemo in potem se  ponosno smejimo.

A že katera daje palačinke?

Zala ADL tudi mi imamo tega kužeka in lahko povem, da so vsi otroci navdušeni nad njim - tudi tam do 7 leta. Je pa skozi zanimiv, mogoče ga za kak dan pusti pri miru, vendar je drug dan spet IN, kot da ga prvič vidi. To je pa res ena pametna igrača, ki se jo splača kupiti, če že imate glih namen.

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
23.5.2007 19:07:32   
ajne
hojla,

no najin podvig je uspel a ne žiža? nama z ajdico je bilo super. sem ti poslala link s slikcami na ZS. pa da ne bo pomote. ajda kljub temu, da je pri avtu že čist navzkriž gledala, na poti domov ni zaspala in tudi doma ne. sem jo že ob petih dala v banjo, se je do šestih kopala, potem je pojedla in zdejle že ene 45 minut spi. upam, da je to že tisto pravo spanje, za čez noč... bomo videli. skratka, bila je total naspidirana, ampak pol je pa ugasnila ko lučka...

aja, dajanax, sem pozabila komentirat vajin drugi največji skupni dosežek. men se zdi čudovito že sam to, da lahko okol bajte laufaš (ker mi imamo vrstno in to bolj težko izvedem user posted image ), vajina je pa še lepa za povrh vsega. super sta to zrihtala. tud fasada se mi zelo dopade. ko se bom spet vozila skozi Šentjernej (sem in tja se res peljem tam mimo), bom mal špegala, katera bi bila lahko vajina...

tevža, ti sam povej kdaj prideš v LJ. no razen jutri ne morem, ker imava plavanje. mogoče se s princes v petek dobiva v tivoliju (princes, sem ti poslala mail), pa če se ti poklopi, bo super v troje user posted image user posted image user posted image ... pa še tevži bo imel dve nevestici...

aja, najpomembnejše. danes, ob vsem naporu, ki ga je bila ajdica deležna ob našem vzponu na kofce, je doma začela puzat naprej! sicer sam ene dva "korakca", potem jo še prevrne na nos, ampak men se zdi, da bi to lahko bil začetek. vem pa ne, ker tavelika ni nikoli puzala.

tko. zdejle spravim počasi v pižamo še taveliko (seveda našega atija še ni doma user posted image , ga pa pričakujem vsak hip), potem pa se grem namočit v banjo... komi čakam, da si pripravim kopel... ker danes lauf odpade, so bile kofce zadost...

čau.

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
24.5.2007 1:12:14   
Anonimen
helu drage moje čvekice,

kako ste mi kaj ? Vidim, da je vreme v Sloveniji podobno kot pri nas. Jutri bo baje do 32 stopinj...

ajne in žiža...pa vidve sta čist divje...kofce s tamalima ? Bravo punce. Se tudi meni kar dopadejo, ampak si pa ne predstavljam sedaj da bi šla s tamalim. Sej včasih sem bila bolj divja, zdej po nosečnosti in porodu, pa nimam nobene volje in kakšne želje po adrenalinu. takšnem in drugačnem.

Mi smo dones dobili nov zobek. Se je ponoči obnašal kakor da bi imel mravlje v riti. Meni se zdi, kukr da smo se skoz po postelji premetavali. Pa še tale hotelska postelja je za en drek. Se tako guga, kakor da bi bila vodna. No, ponoči enkrat je možiček kar na kavč odpeketal, da se je vsaj malo naspal. Upam, da je bilo to to in da nas danes čaka bolj mirna noč.

Smo pa končno našli stanovanje. Lastnik se je z vsem strinjal, sedaj morajo še stanovalci bloka potrditi. Namreč tu je taka procedura, da imajo poseben svet, kjer take reči pregledajo, kdo si, kaj si, pa glasujejo in to je to. Stanovanje se nahaja v krasnem hotelu ( corinthian condominum ), je sicer enosobno, v 42 štuku in ima vse kar rabiš ( fitnes, gym, playroom, bazen, savna, balkon,.... )skratka ni, da ni...aja, pa krasen pogled na Empire state building....baje da je ob 4.juliju krasno, ker imajo ognjemet....

Hja, takole je to...aja, pa še eno novico imava....Kot vest Tristan pridno osvaja američane in danes se mu ni mogla odreči niti sama Carmen Electra. je bila v tistem parku ( Bryant park ) in je podpisovala svojo knjigo How to te Sexy... sta se potem s Tristanom nastavljala fotoaparatom in so jih noro slikali. Kasneje so naju celo intervjuvali, tko da ....ne vem, če ne bo dobil kakšne ponudbe....hehehehhe...

evo slikice.....

(odgovor članu ajne)
  Neposredna povezava do sporočila: 3790
24.5.2007 1:14:24   
Anonimen
http://img411.imageshack.us/img411/6623/newyork064ub6.jpg

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3791
24.5.2007 1:16:23   
Anonimen
ja ja, sej sem se jest tud slikala....

http://img387.imageshack.us/img387/2448/newyork062qn4.jpg

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3792
24.5.2007 1:19:37   
Anonimen
tuki sta pa oba skupaj pozirala fotoreporterjem....

http://img387.imageshack.us/img387/8356/newyork063pb4.jpg

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3793
24.5.2007 1:22:31   
Anonimen
ah ja, da se boste še malo slinile....tukaj ga je pobožala in vprašala kako mu je ime.....

http://img387.imageshack.us/img387/1818/newyork061ff0.jpg

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3794
24.5.2007 1:28:27   
Anonimen
evo, mogoče še nekaj slikic od našega ( bodočega ) stanovanja....če bo seveda vse po sreči....

http://www.prudentialelliman.com/mainsite/popups/ListingImages.aspx?ListingID=862361

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3795
24.5.2007 1:32:01   
Anonimen
nč, lepo se imejte, kaj lepega napišite, jest pa grem še malo pred TV.Imamo finalni večer in sicer:

.....dvourni finale American Idol v živo

---pa za ljubiteljice Lost-a:::: zadnji, finalni, dvourni del .....tko da bom izgleda pred TV do polnoči.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3796
24.5.2007 6:29:12   
incabinca
Uau Lina, vam se pa res dogaja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa kakšno stanovanje!!! Luksuz. :)

< Sporočilo je popravil incabinca -- 24.5.2007 6:31:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
24.5.2007 6:37:41   
tevža
dobro jutro!

malček še panča, možeka sem že oddala, jaz pa hitro na RR user posted image ....

lina - vidim, da neskončno uživata in tako je tudi prav. stanovanje pa zgleda fenomenalno user posted image , saj mene navdušujejo veliki prostori. za nas eno sobno stanovanje pomeni 30 kv.m, v tujini je pa to min 70. bravo!
take care & enjoy!!!!

ajne - user posted image  za "prvo" prestavo. in ja, najbrž se vama res pridruživa v petek. kaj že ženitne ponudbe zbiraš? user posted image user posted image

pri nas se že sonček kaže, tako da je očitno spet en lep dan pred nami.

uživajte....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
24.5.2007 7:19:18   
adrijana.sara
Dobro jutro!

Lina vidim, da si bila pridna dokler smo me spale. Imamo vsaj kaj brat za dobro jutro in super slikice - imam same pohvale.

Tevža tudi midve sma že prečekirale vreme, kaže super. Tako, da se boma počasi začele rihtat in boma prišle v Celje, da se ti končno enkrat pridružima na sprehodu.

Moram povedat, da se je Sari danes uspelo obrniti v posteljici, tako da je imela glavo pri nogah in jaz sploh ne vem kdaj se je obračala, niti kako je to izvedla brez da se je kam zagozdila. Vsak dan večje bedarije zganja.

Preživite čim lepši dan, kaže da bo spet vroče!

Adrijana

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
24.5.2007 9:08:12   
ZALA ADL
A zdaj si nam pa kar v Lj-konec pobegnila!! In to iz slovenskih benetk? Jaz sem se v tvojem rojstnem karju poročila in mi je bilo fuuul všeč.

Ja tudi midva sva se v gradu poročila, pa je blo tudi meni špicauser posted image . Kar se pa pobega tiče, sej veš čudna so pota ljubezni. Cerkveno sva se pa v cerkvi na Slinovcah če veš kje je to. Tam k je kvatranca septembra, prihajam iz tiste vasi.

Lina ti si carica. Da ne bosta s tamavčkom v kakšnem rumenem časopisu. Poročaj.... Stanovanje je pa super...

Kar se pa zobkov tiče, mi šmo se zmeraj brezuser posted image , pa tudi nič ne kaže, da bodo kmalu. A imate že vse svoje pikce v svojih sobah, ali še spijo v vajini spalnici. Naša Zala se obvezno zbudi zjutraj, ko user posted image  odhaja v službo. Razmišlam da jo je treba v svojo sobo dat, ampak imam sedaj notri "rumpl kamro" za cote sušit, peglat... pa mi tako ful paše.

Vreme pa pri nas bol švoh kaže, lep pozdrav!

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?