ajne
|
hojla, midve z ajdico sva bili danes na kontroli na ORL in pravi dohtar, da je trenutno vse ok, da pa zaradi ozkih sluhovodov lahko pričakujemo kake težave zaradi vnetij. skratka, rekel je, ko bo prehlad, predvsem izcedek iz noska, špricnit parkrat operil, pa ves čas izpirat s sterimarjem. no, sej to že počnem, tko da sem očitno bila do pred 14 dnevi kar uspešna, saj je bilo to prvo vnetje. drugače pravi, da ni nobenih posebnih napotkov, da velja kot za vse ostale. in da bo "do poroke že dobro", ker kot bo rasla ona, se bo širil tudi sluhovod . smo pa imeli danes zjutraj precej burno vzgojno lekcijo za taveliko! madona, počasi raste čez glavo... in za finale nama je potem rekla, da sva grda in da "so vse vajine OBLEKE grde" . no ampak ko je popoldne prišla iz vrtca, pa so zopet postale lepe in je kar pozabila na tisto zjutraj... moj pravi, da kaj bo šele, ko se bo tem izpadom pridružila še ajda. ajda pa trenutno vse mirno opazuje in se ne da motit pri svojih vsakdanjih opravilih... se trudimo, da bi jo kaj naučili, pa nismo preveč uspešni... ko rečem papa, se začne na ves glas smejat, ko rečem bravo tudi, za nos me je danes potegnila tako, da sem se ustrašila, da mi ne bo začela kri iz nosa tečt. puza tudi samo rikverc, v prvo še ni dala. potegne se iz sedečega v polstoječi položaj in obstane na kolenih, iz trebuščka se vsede samo, če pripuza do kake ovire, ki jo potem skoraj avtomatično dvigne. ma malo je lena, ni kaj. tko bolj po atiju . sicer pa, ali tudi vaši malčki ne prenesejo, da vas ni v vidnem polju. a sem mal pozabila al pri taveliki to ni tako dolgo trajalo. ajdica čisto ponori, če me ne vidi. če smo na obisku in jo kdo vzame v naročje, dobi napad histerije in steguje rokice k meni, potem se me oklene ko klopek in me ne spusti, pa da je ne vem kaj. edino pri atiju in pri mojih dveh je še kolikor toliko ok. vsi ostali pa ne pridejo v poštev (predvsem če je utrujena, potem zna zagnati prav huronski vik in krik ). me je kar strah kaj bo ko bom šla v službo. tavelika sploh pogruntala ni, da me ni. sploh nisva imeli uvajanja. je kar takoj steklo. kaj bo pa z ajdico, me je pa kar malo strah. sej so še mičkeni tile naši škrati, pa vseeno. no, zdej sem se pa jaz mal razpisala... se vidi, da sem spet solo pišuka, sem kar velikokrat, a? moram v mižule, da bom jutri lahko zlezla na kofce... žiža, upam, da naju ne bo "poscalo"... lahko noč.
|