|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
10.5.2007 13:50:47   
Tanyka
user posted image

Samo za info v toysu imajo za 21.99€
To se pa res splačauser posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
10.5.2007 14:21:25   
dalin
IZVIRNO SPOROČILO: Tanyka

user posted image

Kje je touser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
10.5.2007 15:08:50   
žiža
Avstrija- Celovec
Samo je res ful ugodno. Škoda ker ga že mamo, sicer če dobro pomislim je že staaaaaarrrrrrrrrrr pa plastičen pa.... kakšen nov kos opreme bi si pa moj sine tud zaslužil, ne da samo deduje user posted image
daln a res ne bi prišli user posted image  Moj sinek da za pijačo, ker ma mesečnico jutri user posted image

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
10.5.2007 15:13:40   
julam
Punce, sej nočem več morit z našim jutrišnim dogodkom, glede na to, da jih ful ne bo prišlo, ampak samo še eno vprašanjce: rada bi kaj prinesla, pa nimam pojma kaj. Mogoče kakšno pijačo? Za grickat?
Pa še to: kdaj predvidevamo juhico in palačinke? Ker mi bomo pribl ob 13.30 krenli, ker gre tavelik počivat (je ful zaspanko in žal rabi počitek, drugače je user posted image user posted image user posted image ).

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
10.5.2007 15:13:54   
dalin
Zdaj pa res ne morem iti:je Rene prišel iz šole in v beležki pripopan list,da imajo jutri športno  kulturni dan in bodo šli v Novo mesto,med drugim tudi na ogled galerije.Je obvezno,saj morajo skozi šolsko leto dati,mislim da,5 teh kulturno-športnih-ekoloških dni.
Pa še v torek sem se z njegovo učiteljico pogovarjala in jo vprašala kaj mu naj napišem v beležko,ker grem v Velenje in bom otroke vzela s sabo,ter da bo koristil en dan dopusta.Evo danes pa toleuser posted image .Če ne verjamete,ne vem kaj naj vam napišem,....lahko preverite

Žan 27.09.2006

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
10.5.2007 19:01:40   
Dajanax
IZVIRNO SPOROČILO: Tanyka

user posted image

Tale cena je samo za prevlekico - puštrčke na Trip Trapu... žal...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
10.5.2007 20:53:04   
Tanyka
user posted image user posted image user posted image
kaka bučauser posted image user posted image user posted image , nisem niti prečitala, sem misla, da je to tak za stoluser posted image user posted image user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
10.5.2007 21:15:48   
yennika
IZVIRNO SPOROČILO: Tejcha

Borovnička, kje pa si? Anika_24, Adrijana.sara, pa vidve?

Js ne bom nobene krcala,... Mi se bomo imele fajn, tiste, ki mate pa gužvo, pa jo preživite čim manj stresno. Bomo mislile tudi na vas in vaše škratke!
Vem, da včasih pride tako, da se urnik enostavno podre... Pri nas je to kar stalnica, sam za jutr pa (že odkar imamo datum) okrog  razlagam, da ni šans, da pride kaj vmes...

Ja kje ste pa dans vse?????A za jutri še sploh velja? user posted image Al vse pakirate?user posted image
Tejcha, ko bom blizu Velenja te pokličem.Ok?Če ti bolj paše se lahk pa pri intersparu dobivauser posted image No, se slišiva jutri!

Saj jaz tud nisem imela namena koga krcat...vsaka po svoje.

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
10.5.2007 21:39:07   
ajne
hojla,

me tri jutri pridemo okoli pol enajstih. navigacije sicer nimam, mam pa ornk zemljevid sprintan, tko da ni hudič, da bomo našle tole jezero...

ker ni bilo nobenih posebnih zahtev glede hrane in pijače in ker je tejča tako lepo poskrbela za juhico in palačinke, jaz ne bom imela nič posebnega s seboj (za kake slaščice pri nas ni časa user posted image , drugo pa nima smisla nosit, ali pač?). no seveda ta mali so izvzeti...

kakorkoli, se vidimo jutri.

čau.

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
10.5.2007 22:09:07   
Tejcha
Yennika, ne, ne, bo avtobusna kr ql, ker se morm js drgač čez celo "veleje" peljat.

No, js bom imela s sabo liter kofetka, pa si ga boste solidarno raztalale, ko bomo prišle tja.  Pa nekaj vode bom pritrogala. Žemljice sem šla dans naročit, tk da bojo zihr... Za juho bomo pa jutr javle točno število, ko bomo vse na kupu, ker še nimam žegna od vseh...:), da nam jo bojo pripravli.  glavn je, da jim sporočimo, da počasi prihajamo, da ne bomo predolg čakali... Po moje bi blo okrog 12.30 vredu, vi pa povejte, kak timing imajo vaši škratki.

Boste jutri vidle kako vse skupaj izgleda in glede na plan, ki ga boste imele za domov, bomo vidle, a se bomo do restavracije zapeljale, da boste imele avte pri sebi, al pa šibnale še tistih 15 min peš. Men je v bistvu vseeno, ker sem že tako skoraj doma, :)

Pa na kako deko ne pozabit!

Zdej grem pa gledat TV - Eurosong... Do zdej... user posted image

Nočko!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
10.5.2007 22:22:21   
yennika
No štima pol, meni je itak vseeno.Boma pa okoli 9ih krenla od tu, tak da računam da boma tam malo čez 10.user posted image
To bo za naju pravi podvig, saj drugače spiva do 9-10.user posted image Bo pa v avtu kako kitico odspal.
Babe, se  vidimo jutri.

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
10.5.2007 23:05:53   
žiža
Midve z incobinco štartava iz Domžal ob 9ih in greva po AC. Po moji logiki bova tud mal čez 10 na kraju zločina user posted image
Ajne, če boš še kej brala, jaz nimam pojma kolk je do Lukovice tako, da te magari v Domžalah pokličem kako kaže tebi.
Drage dolenjke, tisto ni bilo nič slabo mišljenega. Res je škoda, da ne morete priti. Uživajte tudi ve user posted image  
zdej grem pa spat
nočko

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
10.5.2007 23:13:08   
adrijana.sara
Pozdravček!

Nikakor mi ni uspelo prej priti do računalnika in napisati tega.

Zdaj boma pa še midve z Aniko razočarale. Avto imam pri mehaniku in mi je skoz zagotavljal, da bo do srede konec, zdaj pa še kr "baje" neki deli niso prišli, tako da sma ostale brez avta. Ker Anika nima izpita, sma se mislili pripeljati skupaj.

Res obžalujema, ker se ne boma mogli udeležiti. Upama, da nama bo drugič uspelo. Brez zamere in imejte se kar se da lepo in zrihtajte kakšno slikco.

Uživajte jutri na sončku-bomo z mislimi z vami.

Adrijana&Sara in Anika&Lana

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
10.5.2007 23:43:06   
ajne
žiža, pokliči ko bosta v domžalah, pa bomo videli. mislim pa, da bosta vidve kar precej pred nama mimo domžal. no se slišimo.

čau.

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
11.5.2007 7:21:25   
Tanyka

SREČANJE (septemberke 2006)

user posted image  

11.05.2007 ob 10.30 h     ŠKALSKO JEZERO

TEJCHA- Tilen
Tanyka- Rene, Lara
BOROVNIČKA- Nik
YENNIKA- Klemen
INCABINCA- Lovro
AJNE- Ajda, Neža
JULAM- Amadej , Julijan            
ŽIŽA- Urban, Sara

ZELENA: pridem

RDEČA: pridem in jem župco ter palačinke

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
11.5.2007 7:24:52   
Tanyka
JUTRO

Kako, kaj?
Nas je vedno manjuser posted image user posted image , upam da sedaj pridemo vse iz tega seznamauser posted image user posted image
Jaz se že počasi rihtam, čakam, da se maladva zbudita, in pičimo proti Velenjuuser posted image .

Mi 3 že komaj čakamouser posted image user posted image user posted image .
Lara me je sinoči še v spanju spraševala. če gremo z onimi tetami, ko smo bili v živalskem vrtuuser posted image user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
11.5.2007 8:14:14   
Tejcha
No, midva sva tudi že v akciji.

Se vidimo!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
11.5.2007 13:37:48   
Anika_24
Dober dan!

Vreme je krasno, še dobro, da imate nekaj fantkov vmes, da se ne bo poslabšalo. user posted image  Verjamem, da se imate lepo še za nas, ki smo tokrat ostale doma. Ene smo morale žal odpovedati. Naju/nas je opravičila že Adrijana. Mi smo namreč prijatelji že kar nekaj časa in tudi na prvomajskih počitnicah smo bili skupaj.
No, kar se mojega izpita tiče: na faksu ga nisem potrebovala, niti imela kakšne posebne želje zanj, potem sem ga šla delat in smola, inštruktorjeva nesreča me je za lep čas prestrašila do danes, ko ga potrebujem in želim – priprave so v teku. Morda ga bom pa do naslednjega srečanja (če bo po dopustih) že imela, držite pesti! user posted image
Pa še to moram omenit. Vem, da Vas je večina tu že poročenih, midva sva še vedno »na koruzi« oziroma od včeraj naprej zaročena. Ja, moj user posted image me je resnično presenetil. Še danes se moje oči vrtijo okrog leve roke.
Toliko za tokrat, berem Vas redno, naslednjič pa kaj več o aktualnih temah. Sedaj je itak številka ena piknik. Aja, seveda pa upam na kakšno slikico.

Pozdravčka!
Mi2

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
11.5.2007 15:22:20   
dalin
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
   [Brisano sporočilo]
11.5.2007 16:29:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3645
11.5.2007 22:13:25   
incabinca
Anika_24 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zaroko! Ful lepo!!

SOncIca - Arboretum, se strinjam :)

Pa še slikica

user posted image

Ostale pa še pridejo!!

< Sporočilo je popravil incabinca -- 11.5.2007 22:14:58 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
12.5.2007 0:03:00   
Anika_24
Čer!

Hvala, Incabinca. Enako za slikico, joj, kako je luštna. Prav lepo je videti generacijo, ah ne, dobesedno vrstnike skupaj na srečanju. Ampak očitno ste se imele resnično lepo (v kar seveda nisem dvomila), domov prišle pozno in padle v posteljo. Prav je tako. Iskreno upam, da bomo drugič z Vami tudi tiste, ki nas danes ni bilo.

Lep vikend!

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
12.5.2007 2:31:12   
Dajanax
Čer ženske!!

Po slikci sodeč ste se imele super... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da naslednjič pa res dolenjske pridemo zraven, da ne bomo glih partibrejkerke user posted image user posted image user posted image

Jaz zaključujem svoj prispevek za jutrišnjega Abrahama, komaj še gledamuser posted image ... Po celem tednu z delavci sem bla že ob sedmih zvečer čist adijo, zdaj pa še priprave na jutrišnjo feštouser posted image user posted image . Se tolažim, da ima stric sam enkrat 50 letuser posted image ! V nedeljo si bom pa že za zjutraj varstvo zrihtala!!!user posted image

Šibam u panči grad k mojim dvemauser posted image , v upanju da čim dlje spita, vsaj tamičkena članica družiniceuser posted image

Nočko!

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
12.5.2007 10:11:20   
julam
ojla!

Včeraj je bilo pa res ful lušno! Tejcha, ideja je bila odlična in priznam, da si bila prava gostiteljica!!! user posted image user posted image user posted image  Vreme nam je bilo kar malce preveč naklonjeno, saj je bilo poletno vroče (da ne rečem, da me je opeklo user posted image ). Rada bi se vsem še opravičila, ker sem enostavno najbolj nedružabno bitje, odkar imamo dva škrata - tavelik pač zahteva veliiiiiiiko pozornosti in je dialog zame skoraj nemogoč. Ampak nam je bilo vseeno ful lepo.
Seveda smo imeli fotota s sabo, pa je izlet preživel v avtu, zato komaj čakam še kakšno slikico. Incabinca, ful lepa slikica!!! user posted image user posted image user posted image  Tamalčki so bili res ful lušni in ful pridni. Očitno jim paše družba vrstnikov. Tudi jaz navijam še za kakšno srečanje: za nas bi bil aktualen začetek julija ali konec avgusta.

No, toliko od mene. Sedaj pa nazaj k aktualnim dogajanjem.

papa

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
12.5.2007 14:37:16   
incabinca
Še malo naših sončkov (so bili tako fino, da sploh nisem mogla nehat slikat :) )

http://incabinca.shrani.si/?Velenjemaj

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?