|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
9.5.2007 8:17:23   
žiža
Tejča, dej mi poevej točen kraj, kje to je da si bom izrisala pot
klele je super link, če katera rabi

map&guide Route service

< Sporočilo je popravil žiža -- 9.5.2007 8:19:04 >

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
9.5.2007 9:09:59   
žiža
Hmmmm neki razmišljam....
Nočem bit tečna, samo a ni ob 11ih kar malo pozna ura? Da se bomo vse nakapljale bo sigurno ura pol dvanajstih.
jaz bi lahko recimo od 8ih do pol 9ih enkrat štartala in bi bila okoli 10ih že tam. Po mojih izračunihuser posted image
incabinca a se čva midve kje v Kamniku dobit, da se ne bom sama izgubila na poti. je boljši filing če je kdo s tabo user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
9.5.2007 9:33:39   
Tejcha
Najboljš, da vneseš naslov Koroška cesta 56a (to je Firšt - Rototehnika s.p), odcep za jezero je pa pred tem podjetjem (tudi na moji karti je označen ta naslov).

user posted image

Glede ure je pa meni vseeno, mali bo tk malcal takrat, ko bo hotel, pa če sm na terenu al pa ne, :)

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
9.5.2007 10:47:09   
Tejcha
BABE ?!? KJE PA STE?

Padle smo na drugo stran... user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
9.5.2007 10:52:58   
yennika
Tejča, daj ti meni tako za blondinko razloži kam peljem, če stojim na gavnem križišču pri avtobusni, tak na izi.....smo se že peljali tja, ampak z motoristi, pa nisem kaj dosti gledla cesteuser posted image ....če se ne moim smo šli samo desno , mimo Gorenjauser posted image Ma res več ne vem!Šit!

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
9.5.2007 11:21:06   
dalin
Jaz sem tukaj,ampak imam toliko poslauser posted image ,da vas tudi berem ne več sprotiuser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
9.5.2007 11:46:34   
Tejcha
Yennika, ko stojiš na glavnem križišču pod skakalnico/gradom/ob avtobusni postaji iz smeri Arja vas, se pelješ naravnost (v smeri Šoštanj/Gorenje) in na prvem naslednjem semaforiziranem križišču (pred Petrolom) zaviješ desno, pelješ se po glavni cesti naravnost (vmes sta dve taki mini semaforizirani "križišči", tadrugo je celo kar prehod za pešce), mimo Renaulta na desni stran, čez tračnice in v križišču naravnost v hrib do krožnega križišča. Tam izpelješ pri 3. izvozu. Pelješ naravnost do naslednjega krožnega, kjer greš ven pri 2. izvozu. Nekaj 10 m naprej je desno odcep za jezero (pri tabli za okrepčevalnico OAZA, še naprej od tega odcepa je Firšt -o tem sem pisala prej in je označen na karti).Zaviješ z glavne ceste in pelješ naravnost in ko se cesta razcepi, se držiš levo (tam se že vidi makedam parkirišče in verjetno naju s Tilnom - se bova potrudla, da bova mal prej tam) in voila. tam se razpakiraš,:)

Drgač pa sm ti na zs pustila mojo telefonsko - za  vsak slučaj..:)

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
9.5.2007 11:54:41   
Anonimen
helu babe,

pa kje ste vse ? A zdej greste vse na piknik al kva ? Kje pa so ostale ki ne gredo ??? 

Ah, midva ne bova zmogla. Sva čisto out. Me kar ornk šraufa tale pot. Sedež na avionu so nam pa dali tako gnil, tako da upam, da se bomo lahko kaj presedali, ker drugače ne vem, kako bomo lahko na dveh sedežih sedeli trije...kljub vezam nisem mogla nič narestuser posted image user posted image user posted image

drugače pa nič novega. Pridno jemo in rastemo. Včeraj sta dedi in babi kupila sedež za na kolo, tako da bomo fino furali. Sva se danes že malo zapeljala in je kazal kar nekaj veselja.

Vozni park pa smo dopolnili tudi s tem....

user posted image

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3583
9.5.2007 12:19:04   
žiža
Evo mi smo iz dopoldanskega potepa. Če je zjutraj kazalo, kot da se bo glih kar ulilo je zdele mmmmmmmmmm krasen topel sonček. Upam, da do petka zdrži.
Tejča, meni se tud sanja ne kje se bom vozila imam pa vse narisano,  napisano, preračunano... Pa dva kopilota bom zraven imela tako da me sploh ne skrbi user posted image  Dej ti meni tvojo gsm na ZS pošlji, da te pokličem, ko se bom zgubila user posted image
dalin a veš kok sem jaz vesela, da ti in tvoji fantini pridete. Naša gospodična je čist nora na mal večje fante... user posted image  to bo imela veselja user posted image
Lina kolk dni še? a nam boš potem kakšno kartico iz USA poslala
Koko boste pa vso to opremo tja dostavili user posted image  Meni se tud sanja ne kako izgleda selitev nekam tako daleč user posted image  Vsekakor bi se mi zmešalo od skrbi.
kva danes kuhate. Jaz sem čist brez idej... spet user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
   [Brisano sporočilo]
9.5.2007 12:30:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3585
9.5.2007 13:01:05   
incabinca
Hojla!

Midva sva bila cel dopoldan v Arboretumu, smo skoraj vsako dopoldne tam,  je tako fajn za sprehajat, kavico spit, gujsat... Imam zdaj kar letno karto (ki je praktično zaston-15€).

Lovro ima zadnje čase spet mal problemov s spanjem, imam na sumu zobke.

Žiža - lahko se dobiva, se bova še natančno zmenili kje. Se pa strinjam s tabo glede ure, jaz sem tudi nameravala že mal prej pridt.

joj, Lovro joka, pridem nazaj...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
9.5.2007 13:16:50   
Dajanax
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Benjamin ima spet malo vneto očko od nedelje, mal mu solzice oz. gnojček ven teče, ampak niti približno toliko kot decembra, ko je imel kar vse zalepljeno in je potem dobil tobrex. Malo čistim s fiziološko in pazim pred vetrom, najbrž ne bova šla nič vozičkat in upam, da ne bo treba do P.

Pri nas je isto, spet kepice gnojčka letijo iz očesa. Pa to je za popi***. najbrž smo kje kak preprih ulovili...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
9.5.2007 13:21:26   
Dajanax
IZVIRNO SPOROČILO: dalin

Jaz sem tukaj,ampak imam toliko poslauser posted image ,da vas tudi berem ne več sprotiuser posted image

Uf tud mene cajt bašeuser posted image ... Tale fasada, pa v soboto imamo fešto (Abrahama), pa sem seveda dežurni krivec za hamlarije - pišem "življenjepis, ki to ni" in delam fotomontaže.... Pa še ena piz*** se dogaja te dni pri žalhti, same neke bolezniuser posted image user posted image   .

Tako da, nabrž zame v petek ne bo piknika... Sicer sva z Alenko in Dalin še na vezi, sam vse kaže da bo zadeva šla po gobe. Anyway: puške v koruzo še nisem vrgla.

Se beremo...

< Sporočilo je popravil Dajanax -- 9.5.2007 13:35:43 >

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
9.5.2007 13:29:21   
tevža
hojla!

samo na hitro...

pri nas še ena slaba noč; zbuja se z jokom in ko ga dvignem in pocartam se umiri. potem zaspi, a se v kratkem spet zbudi. noče jesti, a cartal bi se. tudi jaz imam na sumu zobke, zato sem mu potem dala žličko calpola (kot mi je svetovala P) in smo spali 5 ur v kosu. očitno, ga res matrajo dlesni ali pa je kaj drugega user posted image .

tudi jaz menim, da bi bilo fajn, če se  v petek dobimo kakšne pol urce prej. ste za piškotine???

danes pa začnem spet redno igrat tenis...končno....in bodo srede moje....jupiiiii.

ostanite v cvetju... pa-pa

p.s. kje pa je kaj zala adl?!? ku-ku

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
9.5.2007 14:06:40   
žiža
soncica, dajanx kaj pa če je mogoče alergija na kakšen cvetni prah pa trave. Mojo nečakinjo 1,5 leto tud ful učki dajejo in je od alergije.

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
9.5.2007 15:02:52   
Dajanax
IZVIRNO SPOROČILO: žiža

soncica, dajanx kaj pa če je mogoče alergija na kakšen cvetni prah pa trave. Mojo nečakinjo 1,5 leto tud ful učki dajejo in je od alergije.

Hja, tud mogočeuser posted image user posted image  Itak je po moževi strani vse polno alergij na cvetni prah, pršico,........... Bom videla če se bo še enkrat ponovilo (seveda najprej pa tole pozdravimo), bom šla k P.
Thx za namiguser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
9.5.2007 15:25:06   
dalin
IZVIRNO SPOROČILO: žiža

Kolikor jaz vem,se alergija na cvetni prah pa trave pojavlja tam šele okoli 5.leta.Povedano iz prve roke(alergolog)user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
9.5.2007 15:45:30   
Anonimen
drage čveke,

kak vas bom jest pogrešala.

Ja, tale formulca na sliki je super. Malo špila, ima tudi nekaj za okrog pasu, da ne čmokne ven. Smo jo kupili v Mercatorju ( je bila 13 jurjev ). Imajo pa baje isto formulco tudi v Lecrecu le da stane cca 8 jurjev.... 

A kako izgleda tale naša selitev ? Ah, dolga procedura. V glavnem pride selitveni servis ''door to door''. Kar pomeni, da ti vse pospravijo v škatle, razmontirajo in potem tudi ponovno namontirajo. Kar profesionalna zadevica. Pripada nam en kontejner, ki ga pripelje ladja. Potovanje tega kontejnerja pa traja 5 tednov. Je kar velik, saj nekateri prepeljejo tudi avto. Tako bomo lahko selili vse te igrače, kolo, omare, spalnico, dnevno sobo, .......  hm, komaj čakam da bo to za nami. Iz tega servisa pa pridejo jutri zjutraj, tako da bo še veselo....

drugače pa potujemo v nedeljo ob osmih zjutraj let iz Brnika do Dunaja. Tam pa se presedemo in letimo v NY na JFK. Let iz Dunaja do NY traja cca 10 ur, kar pomeni da bomo okoli tretje ure prispeli ( po njihovem času, po  našem času pa je to ob devetih zvečer ). Nastanjeni smo v hotelu, katerega imamo rezervirano cca 1 mesec. Hm, cena tega je 5300 usd. Če hočemo še otroško posteljico pa še 20$/noč. Hotel ima manjšo kuhinjco, dnevno sobo z raztegljivim kavčom, spalnico in seveda kopalnico. No, v tem času bomo pa iskali stanovanje.

toliko zaenkrat,....alarm....

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3593
9.5.2007 16:44:59   
yennika
Ojla,

no pa da še jaz nekaj predlagam user posted image (glede ure se strinjam za pol 11, tudi midva rabiva dobro urco do Veleja).Tejča, a ni kake možnosti, da se vsi skupaj dobimo na glavni avtobusni -itak gremo vse tam mimo in nas potem ti popelješ do jezera.Bi bila res zelo vesela.Kaj pravite babikeuser posted image Tako bomo res vse skupaj prišle istočasno.....rečte no.Jupiiii!!!!user posted image

Za župico sma tudi midva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
9.5.2007 17:16:07   
yennika
Lina, ti si zame prava carica marica!!!!!!!user posted image

Jaz si ne bi upala it niti na kratek dopust tako daleč, no zame bi bil to pravi boom.Ti se pa celo seliš tja!Te bom kar pogrešala....no itak se nam boš javla, a ne?

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
9.5.2007 20:50:57   
ajne
hojla,

no, mi je uspelo zmutiti tako da v petek pridemo tudi me tri in potrjujem juhico in palačinke.

tejča, plis pošlji svoj GSM tudi meni na ZS, za vsak slučaj, če se bomo zgubljale. mislim, da v velenju znam priti res samo do avtobusne postaje, tko da mi ta ideja, da bi se dobile na postaji ni tuja. bom pa vzela s seboj tudi tale opis, ki si ga zgoraj napisala in upam, da najdemo.

julam, kako je s teboj? pridete? Se dobimo kje na poti, da bova skupaj iskali? se lahko mogoče priključiva žiži in incibinci? kje se bosta vidve dobili?

no, dajte javit kako in kaj. meni je načeloma vseeno kdaj. lahko tudi prej, kot smo se dogovorile.

čau

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
9.5.2007 21:09:39   
julam
mi načeloma pridemo. Meni osebno bi bilo sicer boljš kar na licu mesta (se mi zdi, da je naša vodička Tejcha zelo dobro opisala pot), ker ne vem, kje bo 10 avtov stalo na busni - ker se mi zdi malce utopično pričakovat, da bomo vse res točno ob uri tam. Ampak se prilagodim, da ne bom party breaker user posted image ...
Ajne, def te zahaklam nekje, mogoč najboljš na počivališču pri Lukovici ??? Pa se lahko vse, ki gremo iz/mimo LJ, tam srečamo. Kaj pravite?

Sicer pa so naši dnevi tako intenzivni, da nimam cajta pisat. Itak se bomo načvekale v petek user posted image !

Aja, moram vam povedat, da smo danes odkrili grrisine. Ni bolše zadeve za zamotit takega user posted image kot je naš. user posted image user posted image user posted image

papa

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
9.5.2007 21:20:03   
matejcica
...samo da vas na hitr mal pozdravim. Vas niti nočem preveč moriti, ker ste "naspidirane" za piknik...Želim vam en lep, nepozaben dan, z željo, da se vam tudi jaz kdaj pridružim...

Kako kaj vaši sončki? Upam, da so zdravi in veseli...
Pa-pa

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
9.5.2007 21:27:33   
žiža
Ja meni tud ni glih da bi na avtobusni se čakale, ker je res težka, da bomo iz 4ih koncev Slovenije istočasno prispele v Velenje. Jaz sicer še nikoli nisem bila v Velenju tako, da mi je itak vseeno a iščem avtobusno ali jezero user posted image
No ampak, če ste vse za avtobusno sem jaz tud user posted image
Ajne, lahko se kje na poti poberemo. samo jaz pojma nimam kolk časa imam do Lukovice. Meni je sicer čez Tuhinsko precej bolj poznana pot. Incabinca pa zihr ve kje se boljš vozi, tako da sem prilagodljiva.
Se še nisva nič zmenile. INCABINCA KJE SI??? Dej mi na ZS pošlji gsm, da se ne bova kle lovili.
Vremenska napoved je pa obetavna in predvsem zelo vroča user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
9.5.2007 21:32:25   
yennika
Ja evo, finta je v tem, da se vas več pripelje iz istega konca in boste itak bolj kot ne v koloni...iz moje strani se pripeljem sama!Tak da, če je katera za avtobusnouser posted image  bi bila res zelo vesela!

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?