|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
8.5.2007 7:53:52   
tevža
dobro jutro!

tudi pri nas smo ga sračkali ponoči. spat sem šla okoli polnoči, do 2h sem 3x asistirala pri dudi, ob pol treh se je spomnil dati noge v zrak in čebljati. sem ga prepričevala, da naj pančka, pa nič. ni mi preostalo drugega, kot da ga vzamem k sebi. ob 5h se je spet zbudil in jedel ter zaspal. ga položim v posteljico in alarm. in smo spali do 6.30 skupaj. hmmm, poleg vsega me pa danes še hrbet boli, saj če je Matevž pri nama spim bolj polomljeno kot ne. z user posted image  nama je bila postelja 140x200 dovolj velika, a zdaj ko se je začel gužvati še Tevž (beri spi kot CAR), imam(o) občutno premalo prostora. tako da je že v planu ikea in nova postelja.

tejcha - dvigujem roko za zelenjavno juhico. in res si pridna user posted image user posted image

alarm pod nogami...

pa-pa

opa, prvič sem odprla new page user posted image   

< Sporočilo je popravil tevža -- 8.5.2007 7:55:36 >

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
8.5.2007 8:22:19   
matejcica
Uh, zoprna noč je za nami...Namreč, Tomaž se je ob desetih zvečer zbudil in do polnoči neutolažljivo jokal.Nimam pojma, zakaj. Ga je bolel trebušček? Ga mučijo zobki? Je kaj drugega?
Ne vem...
Grem pa ko se naspi zagotovo na en obisk do zdravnika, da ga mal pogleda, posluša, ker je imel pred dvema mesecema bronhitis oz.bronhiolitis.
Se slišimo kasneje!
Dobro jutro vsem, ki ste (že)vstale iz postelje in pijete jutranjo kavico...

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
8.5.2007 8:44:06   
tevža
no, očitno nas je kar nekaj imelo težko noč. še dobro, da imamo kavico, ne?!? user posted image

pa vidim, da pridno berete....še kaj natipkajte user posted image

(odgovor članu matejcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
8.5.2007 9:44:40   
adrijana.sara
Pozdravček!

Midve se bolj redko javima, pa boma poskusile biti bolj dosledne.

Očitno je nekaj v zraku. S Saro navadno nimam problemov ponoči, zdaj pa se že dva dni zbuja in joka, tako da vedno pristane pri meni, pa še potem ne spi mirno kot sem navajena. Midve v takih trenutkih uporabljama fen-res pomaga in jo umiri, pa zdaj tudi ne pomaga vedno. Bomo pa imeli malo več elektrike user posted image , !

Lep pozdrav

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
8.5.2007 10:05:05   
princes
Jutro..

Lia že mal spančka, mi smo imeli mirno noč..user posted image
Jo pa tko zobki bolijo skoz si jih drgne revčka..

Jaz pa sem včeraj končno dobila G, in sem vprašala glede tablet, pa mi je rekla, da to ni uredu, če sem imela rjav izcedek, in da v tem času tablete niso učinkovale, tko da nisem bila zaščitena...user posted image In midva nisva nič pazila, sva še vse za nazaj  nadoknadila, kao zdej pa lahko brez strahu, in sva si res dala duška...ffaaakkk..
Me je skor iz stola vrglo, ko mi je to rekla..
Zdej sem pa prenehala z jemanjem, ma sploh jih ne bom jedla, sem že mozole dobila, pa skoz bi jedla, brezveze, če zdej nisem že noseča, bomo pa mal pazil pa bo...user posted image itak misliva čez dobro leto še enega imet, pol bom pa mireno uvedla pa bo...

Zdele grem pa rižotko skuhat, bo Lia že lačna ko se zbudi, pa za pospravljat imam, pa se mi nič ne da..
A ste ve tud kaj zmatrane?? Zdej ko sva belila, sem en dan kar dol padla, pa ležala cel dan, tud Lie nisem mogla dvignit..user posted image
Morem pa še vsa okna pomit, pa po tleh, mava pohištvo še vse razmetano..user posted image
Pol si pa predstavljam da bi še enga mela zdele.. Res ste carice tiste z več user posted image ...Dalin tebi pa svaka čast, da vse spedenaš, jaz res ne verjamem da bi zmogla kaj takega...user posted image

No šibam, lep dan...

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
   [Brisano sporočilo]
8.5.2007 10:49:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3556
8.5.2007 11:01:30   
yennika
IZVIRNO SPOROČILO: Dajanax

IZVIRNO SPOROČILO: yennika

Uuuu Dalin, maš nov avataruser posted image .Daj sam malo poglejte slikce vaših fakinov - Dajanax, Dalin in moj Klemen, a si niso podobni?user posted image Kako to, pa saj nimamo istega poštarja!user posted image Šment!user posted image

Emmm, jaz mam pupouser posted image user posted image user posted image user posted image !! In ni podobna fantičem. Vsaj odspredaj spodaj neuser posted image user posted image

Ja saj vem, da imaš pupo Vito, nisem se zmotila.user posted image Oprosti, če sem te prizadela.user posted image Nisem hotela!user posted image Sorči!

Mi smo pa spet spali celo noč, od 21ih do pol sedmih, se podojil in spal dalje do 9ih.user posted image Smo spet na starih tirih.user posted image

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
8.5.2007 14:54:40   
incabinca
SOncIca - a  bi ti meni lahko do petka nekako dala tisto zadevo z imeni :) Če želiš me lahko pokličeš - ti bom pustila telefonsko- ko boš v Kamniku, lahko pa se oglasiš v Meliti, pa sam rečeš da je za Ines, pa mi bodo dali.

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
8.5.2007 15:39:47   
Tejcha
Ok, frišne info:

zelenjavna župca pride 1,7€, palačinke 2€. (Po moje je dovolj, da se preračunajo za tamicene polovičke)
Točno koliko časa je z vozičkom od jezera, okrog katerega se bomo sprehajale, pa do restavracije, bom izmerila jutri (10,15 min...). Je pa poleg restavracije otroško igrišče... S stricem sem se zmenila, da bomo v primeru, da se bomo odločile it tja, imele na razpolago sobo za previjanje...

Povejte, če ste za ali ne.

Zdej pa šibam kuhat - sem že tak fuuul pozna...

papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
8.5.2007 15:43:52   
julam
 Mi smo ZA!

Še eno pitance: kakšna je pot okrog jezera, so tam kakšna igrišča, koliko traja pot okrog (sprašujem zaradi mojega tavelkega škrata...).

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
8.5.2007 15:59:31   
Tejcha
Julam, pot je urejen makedam, široka je toliko, da bi se lahko z avtom peljal okrog, okrog si pa s hitrostjo "sprehod" v eni uri.  Igrišče je potem pri restavraciji, ki je cca 10 min(točno povem jutri) po podobni potki stran, za avtom pa okrog po cesti 2 min. Tu sta namreč dve jezeri (bila so celo tri, pa so enega zasuli...) in restavracija je pri tadrugem, ki pa je veliko večje... 

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
8.5.2007 17:07:28   
Dajanax
za tamicene polovičke

IZVIRNO SPOROČILO: Dajanax

Uuuu Dalin, maš nov avataruser posted image .Daj sam malo poglejte slikce vaših fakinov - Dajanax, Dalin in moj Klemen, a si niso podobni?user posted image Kako to, pa saj nimamo istega poštarja!user posted image Šment!user posted image

Emmm, jaz mam pupouser posted image user posted image user posted image user posted image !! In ni podobna fantičem. Vsaj odspredaj spodaj neuser posted image user posted image

Ja saj vem, da imaš pupo Vito, nisem se zmotila.user posted image Oprosti, če sem te prizadela.user posted image Nisem hotela!user posted image Sorči!

Mi smo pa spet spali celo noč, od 21ih do pol sedmih, se podojil in spal dalje do 9ih.user posted image Smo spet na starih tirih.user posted image

No hard feelings! Sem tud jaz bolj za hec napisala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
8.5.2007 17:10:00   
Dajanax
Matejcica za coffe se bomo drug teden zmenile, ta teden ne gre, še posebej če mi uspe v petek na piknik!!

Sem čist naspidirana te dni, zdaj sva ravno prišla domov, ker sva izbirala okenske poličke, jutri bo pa spet kaj novega na "meniju". Tako da res, se priporočam naslednji teden user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
8.5.2007 18:40:02   
incabinca
Tejcha ful fajn tole z juhicami in palačinkami, jaz sem ZA! 

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
8.5.2007 18:50:09   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: incabinca

Tejcha ful fajn tole z juhicami in palačinkami, jaz sem ZA! 

se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
   [Brisano sporočilo]
8.5.2007 19:24:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3566
8.5.2007 20:42:35   
ajne
tudi me tri smo za juhico in palačinke ... se sicer nekaj komplicira, ma upam, da zrihtam do petka. bom jutri zvečer zagotovo vedela...

čau

< Sporočilo je popravil ajne -- 8.5.2007 20:43:33 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
8.5.2007 22:07:18   
Tejcha
IZVIRNO SPOROČILO: Tanyka

SREČANJE (septemberke 2006)

user posted image  

11.05.2007 ob 11 h     ŠKALSKO JEZERO

TEJCHA- Tilen
Tanyka- Rene, Lara
BOROVNIČKA- Nik
DEJANAX- Vita
TEVŽA - Matevž
YENNIKA- Klemen
INCABINCA- Lovro
AJNE- Ajda, Neža
ALENKA 11- Aleksej
JULAM
- Amadej , Julijan            
ŽIŽA- Urban, Sara
ANIKA_24-Lana

ADRIJANA.SARA-Sara
DALIN-Rene,Domen,David,Žan

Z rdečo sem označila jušne kadidatke, :) če nas bo še več, bi blo dobr, da javim v restavracijo, da nam pripravijo "special place". Dajte prosim čimprej napisat zarad količine, da jih ne bo kap, ko bomo okupirali vhodna vrata, :) Po moje je

Za štart še vedno velja moja obljuba glede  žemljic za škratke. A bi jih mamice tudi? Razmišljala sem o muffinih, sam jih Tevžini piškotini pofurajo do konca... Tevža , user posted image

Zdej pa še ve kej napište...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
9.5.2007 7:40:56   
žiža
Dobro jutro!
danes em pa bolj zgodnja. Tamali je ob 6.30 naznanil, da je jutro. Sva se zrihtala, zdej pa že spančka 1.kitico. Upam da od kakšne dolgega soneta user posted image
Sara je pa zvečer imala žur, tako da jo pred 9. ne pričakujem user posted image  
Madonca, včeraj ji je pa dogajalo user posted image  Ji je uspelo zaspat šele mal čez 23. ko smo šli vsi trije v posteljo. Prej je pa skakala po stanovanju pa afne guncala. KO sva se šle midva tuširat se ji je pa čist zmešal... se je z nadzvočno hitrostjo slekla, dol pižamo, plenico in že je bila pod tušem user posted image  njo bo še pestro pri nas doma.
torej piknik...
Župca- za nas bi naročila eno
Bom pa jaz prinesla eno slano pecivo (mini pice) in nekaj pijače
A je tam kakšen travnik za žogat? Da bodo taveliki lahko en turnir udarili user posted image
v glavnem, naša je že napakirala en kup igrač za sabo.
A vreme bo?
grem jaz preveriti napoved pa pridem nazaj

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
9.5.2007 7:43:42   
Tejcha
Ja, ženskice, kje pa ste???

Smo že na zadnjem mestu na prvi strani... No, zdle bomo na prvem... :)

MI smo do šestih fajn spali, potem pa je Tilen začel v spanju fuuul jokati. Ne vem, po vaših izkušnjah so to verjetno lahko zobki, šraufanje, al pa se mu je kaj grdega sanjalo... Zdej je čist ql. Že razmetava...

Vreme bo, vsaj tako zdle izgleda, danes bolj žalostno. Mogoče mi pa celo uspe cote pošlihtat...

čav

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
9.5.2007 7:48:54   
žiža

Velenje, Slovenia (*)

15-Day Forecast Wednesday, May 09, 2007 [ English | Metric ]
WeatherAlarm™!Rain Total:9.1 Occuring:    May 11 | May 12

AccuWeather.com Forecast: Days 1-5Days 1-5 Days 6-10 Days 11-15 Weekends All 15 Days

Currently at 7:44 AMMore Details
user posted image
Partly SunnyRealFeel®:9 °CTemp: 12 °C

Wednesday, May 9More Details/AccuPop™
user posted image Overcast. Winds will be calmRealfeel®: 23 °CHigh: 22 °CWednesday Night, May 9More Details/AccuPop™
user posted image Mostly cloudy. Winds will be light and variableRealfeel®: 10 °CLow: 7 °C

Thursday, May 10More Details
user posted image Partly sunny. Winds from the SW at 6 km/h.Realfeel®: 19 °CHigh: 20 °CThursday Night, May 10More Details
user posted image Partly cloudy. Winds from the SW at 6 km/h.Realfeel®: 8 °CLow: 7 °C

Friday, May 11More Details
user posted image Cloudy and warm with thunderstorms. Winds from the SW at 4 km/h.Realfeel®: 23 °CHigh: 25 °CFriday Night, May 11More Details
user posted image Rain. Winds will be calmRealfeel®: 14 °CLow: 11 °C

Saturday, May 12More Details
user posted image Rain. Winds will be calmRealfeel®: 22 °CHigh: 22 °CSaturday Night, May 12More Details
user posted image Rain. Winds will be light and variableRealfeel®: 11 °CLow: 10 °C

Sunday, May 13More Details
user posted image Mostly cloudy. Winds will be light and variableRealfeel®: 21 °CHigh: 20 °CSunday Night, May 13More Details
user posted image Partly cloudy. Winds will be light and variableRealfeel®: 9 °CLow: 7 °C upsssss kle ne zgleda glih briljantnogrem kakšno drugo lepšo napoved poiskat

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
9.5.2007 7:50:39   
Tejcha
Žiža, si me prehitela, :)

Placa je precej, grem dans popoldan še enkrat v velenje, da pofotkam križišča in izmerim, kolk časa je potka med jezeroma.

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
9.5.2007 8:09:05   
žiža
Obeti
V petek bo večinoma sončno. Proti večeru se bo od severu pooblačilo in v noči na soboto se bodo pojavljale plohe in nevihte. Pihal bo jugozahodnik. V soboto bo spremenljivo oblačno. Pojavljale se bodo krajevne padavine, deloma kot plohe in nevihte.

kle kaže lepše

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
9.5.2007 8:10:11   
Tejcha
Pa še enkrat...

A tole pomeni, da bo petek:

Friday, May 11More Details
user posted image Cloudy and warm with thunderstorms. Winds from the SW at 4 km/h.Realfeel®: 23 °CHigh: 25 °CFriday Night, May 11More Details
user posted image Rain. Winds will be calmRealfeel®: 14 °CLow: 11 °C

????

A ni blo rečeno, da se bo pošlihtalo do takrat???

JAOOOOOooo........

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
9.5.2007 8:10:54   
Tejcha
PA še enkrat...

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?