princes
|
Jutro.. Lia že mal spančka, mi smo imeli mirno noč.. Jo pa tko zobki bolijo skoz si jih drgne revčka.. Jaz pa sem včeraj končno dobila G, in sem vprašala glede tablet, pa mi je rekla, da to ni uredu, če sem imela rjav izcedek, in da v tem času tablete niso učinkovale, tko da nisem bila zaščitena... In midva nisva nič pazila, sva še vse za nazaj nadoknadila, kao zdej pa lahko brez strahu, in sva si res dala duška...ffaaakkk.. Me je skor iz stola vrglo, ko mi je to rekla.. Zdej sem pa prenehala z jemanjem, ma sploh jih ne bom jedla, sem že mozole dobila, pa skoz bi jedla, brezveze, če zdej nisem že noseča, bomo pa mal pazil pa bo... itak misliva čez dobro leto še enega imet, pol bom pa mireno uvedla pa bo... Zdele grem pa rižotko skuhat, bo Lia že lačna ko se zbudi, pa za pospravljat imam, pa se mi nič ne da.. A ste ve tud kaj zmatrane?? Zdej ko sva belila, sem en dan kar dol padla, pa ležala cel dan, tud Lie nisem mogla dvignit.. Morem pa še vsa okna pomit, pa po tleh, mava pohištvo še vse razmetano.. Pol si pa predstavljam da bi še enga mela zdele.. Res ste carice tiste z več ...Dalin tebi pa svaka čast, da vse spedenaš, jaz res ne verjamem da bi zmogla kaj takega... No šibam, lep dan...
|