|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
7.5.2007 9:19:38   
Anonimen
dobro jutro,

sem vas včeraj brala ene dve ure, da sem sploh videla o čem se pogovarjate, pa vidim da piknik ''rules'''.... sem prav vesela, da se vas bo toliko nabralo. Sicer tudi jest potiho upam, da pridem, a nič ne obljubljam, ker imamo itak frko v bajti..

Ajne - meni bi tudi sedaj prišla tale varianta z garage sales kar prav. Toliko ene krame..za popiz...

Tudi Tristan je našel novo foro - ipiko pravite da se reče ? No, trma, trma, trma... in izsiljevanje.  Je začel tisto rito tako dvigovat, pa noge mu čist trde postanejo samo da voziček vidi...grgrg...pa skoz neki cvili. Princes, se je tebi obnesla tista fora s čepki, ker si jih bom jest ravnokar namontirala, potem pa naj se kar dere... Včeraj zvečer ni in ni hotel zaspati. Pa je bil že čist fertik. Pa se dere 100 na uro in ga seveda dvignem in takoj smeh in tiste nagajive očke. Pa me je spet potegnil...joj, sem mislila da ga bom kar po riti.....

Pa zbujanje ponoči in spet hranjenje....Ah, ne bom vam težila...skratka ne vem, al je spet kakšna luna al pa ga moram včlaniti v klub tečkastih ?

(odgovor članu ajne)
  Neposredna povezava do sporočila: 3526
7.5.2007 9:54:31   
matejcica
Dober dan!
Včeraj me cel dan ni bilo, sem bila pri mojih starših na kosilu, večerji...in bila potem okoli 21h tako zeloooo utrujena, da sem zraven Mažija kr zaspala. In to brez rr!user posted image user posted image user posted image Sorry!
Kako ste? Dalin, praviš, da si iz Dolenjske. Iz kje pa? In-si zainteresirana za kakšen sladoledek v Čateških Toplicah? Punce, kdaj se dobimo? Danes bi bilo čist cool, a? Ampak se nismo nič definitivno zmenile...user posted image user posted image user posted image

Sončica, tudi jaz preveč ne kompliciram glede glutena. Maži prav tako že dolgo je Hippove kekse, čeprav mi niso tko zelo všeč, ker do full trdi. S tem sem ti tud odgovorila na naslednje vprašanje glede paličnega. Tudi jaz mu še vedno vse miksam, ker se kr davi, če dobi kakšen večji delček. Prav zato pogrešam njegove zobke, ki bi grizli. Ampak, karton je pa uspel prežvečit in pojest. user posted image user posted image user posted image Pa ne vprašajte, kako sem se ustrašila! Kar naenkrat je začel kašljat in v tistem bruhat, se davit. Potem pa ugotovim, da je pojedel košček "papirnate škatle od rib Eva".
Kaj češ, vsega še bo!

In? Kaj boste danes počele? Tašča je pravkar vzela MAžija, da gresta na sprehod, češ, da se bo mami pridno učila. Še nista bila za ovinkom, sem že prižigala računalnik. Pa ne zaradi učenja, temveč zaradi vas, ki ste me že dobesedno "potegnile noter".user posted image user posted image user posted image

Povejte, kako ste pripopale slikce poled imena, v levi kot? Sem tud jaz "bukova"?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
7.5.2007 10:55:59   
yennika
Matejčica- sliko pripopaš po ime v mojem profilu, moj avatar.Ampak ti predlagam, da si slikico predhodno pomanjšaš na minimum, ker drgač ti je ne bo sprejelo.

Jeeeee, petek se bliža.Čuj Tejča, kak pa že jaz pridem do jezerauser posted image .Pripeljem se pa naravnost v tisto križišče, kjer se pečejo najboljši hamburgerji-ne bom delala reklameuser posted image  oziroma mimo avtobusne.Kaj pa pol?Desno al?Malo razloži no!Plissss!Ma, Dalin tudi jaz sem vesela, da te spoznam, tak kot seveda vse ostale.Saj vem, ve boste čist važne, ker se že poznate...user posted image
Jaz bom za malega vzela tudi kako kašico, kruhek-ne pazim več na gluten,sem do 6 meseca, ko sva se še polno dojila;pa kak keksek, pa veliko čajeka.Itak vedno preveč nesem zraven.ziher je ziher.user posted image Kaj pa za nas mamike, bo kar suha hrana?user posted image

Ipika-ma ne govorte, jo dobro poznam....mali pač že zdaj kaže kdo je šef pri hiši, kaj češ...se prav nasmejim zraven....popustim pa vedno, le kako ne bi tem malim modrim očkam in mičkenim rokicam, ki se stegujejo k mamci v objem.

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu matejcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
7.5.2007 11:13:29   
matejcica
Yennika, kje pa najdem moj profil?
Zdaj sem pa res dokazala, da sem "bukova", saj vem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
7.5.2007 11:16:04   
matejcica
Ups, profil sem našlauser posted image , ampak še vedno ne vem, kje ga lahko urejaš, spreminjaš...
Boljš, da se grem učit statistiko, ne? Mogoče mi bo šlo bolje od rok...user posted image Jooo, Maži bo že kaml nazaj, jaz pa še vedno za računalnikom, namesto za knjigami...

Neposredna povezava do sporočila: 3530
7.5.2007 13:06:42   
tevža
princeskaaaa, vidim te user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3531
7.5.2007 14:20:29   
princes
Jaz sem pa tko žalostna ker ne grem z vami na piknik..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A niso mogli prestavit navtike za en vikend..user posted image

Evo me Tevži, sem šla vmes še Lio spat spravit..user posted image Zdej pa še zadnje popravke pri beljenju pa bo lepo..user posted image

Ja prikolica...
Bova letos malo razmislila vse skupaj, pa kampe pregledala, pa vse prečekirala, pa ideje in izkušnje zbrala, in se drugo leto lotila podviga..
Zdi se mi brezveze zdej vse neki na hitro, pa letos mamo Egipt v načrtu, pa še kaj drugega, tko da drugo leto..user posted image

Lii pomoje kar zgoraj in spodaj zobki ven rinejo a je to možno??
Se mi kar smili revček, bogve kako jo boli..skoz histerično drgne pa mal zacvili zraven, pa slini se da kar teče od nje..
Drugače je pa pridna, sam da se kaj dogaja okol nje pa je..
Najraje pa je zunaj..In zdej je spet sonček, tko da šibava ven ko se zbudi..user posted image

Jaz mam pa spet napade lakote, pomoje zarad tablet, pa že 14 dni krvavim, tak rjav izcedek..user posted image Saj res zdej sem se spomnila da moram poklicat G..
Nevem al jih bom kar nehala jest..user posted image
Piz... danes majo pa zaseden, k se vsi naročajo..
A majo pri vas tud G, vsak prvi delavni dan za naročanje?? Men je to čist bedno..
Bi se mogla že naročit, pa vsak mesec pozabim..pol morem pa cel mesec čakat..user posted image

Dej nehite o pozablivosti, mene je že kar sram..
Še ne vem več kako bi mal možgančke strenirala, jaz nevem kaj je to..Iz minute v minuto vse pozabim, moj se že kar križa..user posted image

Vsem slavljenčkom Happy Birthday...

Lep dan čvekice....grem hitr še mal narest..

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
7.5.2007 17:08:11   
yennika
Matejčica- ja takole gre to:
-Željeno sliko si najprej skopiraj in pomanjšaj na minimum(če maš kakšen drugi program za slike, za odpirenje uporabi Microsoft Office Picture Manager-z desnim gumbkom na miški
-v orodni vrstici picture potem poišči resize
-pomanjšaš na 73x73
-ok
-ko sliko zapreš jo shrani-saveuser posted image

V mojem profilu pa se malo poigraj:
-dodaten opis-to je trakec, ki se pokaže, ko z miško prideš na svoje ime
-podpis-verz-ta je vedno prikazan pod vsakim tvojim postom
-moj avatar: - naloži mojo sliko-klik,
                   - browse...
                   - izbereš željeno sliko, ki si jo prej pomanjšala

-vse skupaj potrdi!

UŽIVAJ!user posted image

< Sporočilo je popravil yennika -- 7.5.2007 17:09:07 >

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
   [Brisano sporočilo]
7.5.2007 17:38:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3534
   [Brisano sporočilo]
7.5.2007 17:39:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3535
7.5.2007 19:02:29   
Dajanax
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Ojla,
mi2 sva iz posvetovalnice, 8080g in 70cm user posted image  in vse ok, nismo več mehki, nogice tudi romajo v usta. Glede sedenja je P rekla, da je še čas, da ne posedat (razen za hranjenje) in da mora najprej po vseh 4, potem pa ko se bo sam vsedel, bo tudi sedel. Benjaminu kar dobro gre, vztrajno kolenčka podstavlja, da bo kmalu začel po vseh 4 kobacat.

Tole pa ne razumem čist??????
Moja špelca še niti pod razno ne kobaca, sedi pa že?!?!? Sem jo potem prezgodaj v sedeč špoložaj postavljala??? Sem zdaj čist v dvomih al sem jo jaz na silo "naučila" da sedi al je bila to res njena "potreba"!! Soncica daj mi malo razjasni tole! Pa še katera druga če kaj bolj šteka kot jaz. Plizzzzzzzzzzzz

Neposredna povezava do sporočila: 3536
7.5.2007 19:03:09   
Dajanax
 Bi morali potem tisti in tiste, ki še ne kobacajo še vedno samo ležati????

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
7.5.2007 19:17:18   
žiža
ufff moj bi znorel, če nebi sedel. V vozičku recimo ni leži samo če spi, drugač pa ni šans. Drugače pa samostojno sedi en dobr teden. Pod samostojno jaz smtram to, da ga posadim na rito (brez da ima okoli seber **** blazin) in ga lahko pustim samega. Zdej se je ene parkrat in sedečega tud na trebušček prevalil. o plazenju še  ni ne duha in sluha razen rikverc user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sara je glih kar prijavila, da se je pokakala v hlače user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....... 3x globoko vdihnem in grem...........

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
7.5.2007 19:26:11   
Dajanax
IZVIRNO SPOROČILO: žiža

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sara je glih kar prijavila, da se je pokakala v hlače user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....... 3x globoko vdihnem in grem...........

Žiža good luck!! Od prijateljičinega tamalga vem, da je to en "suuuper posu".

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
   [Brisano sporočilo]
7.5.2007 20:15:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Dajanax)
  Neposredna povezava do sporočila: 3540
7.5.2007 20:42:12   
dalin
Samo na hitr,ker moram iti potem likatuser posted image .Dajanax za pediatre pomeni,da otrok samostojno sedi takrat,ko se iz štirinožnega položaja vsede,torej tako kot je napisano v linku,ki ga je dala Sončica.Torej ti,jaz in vse druge mamice,katerih otroci sedijo,rečemo,da zdaj pa sedijo,pediater pa takrat reče da sedi,ko se otrok sam usede iz štirinožnega položaja.Vsaj tako je bilo meni razloženouser posted image

Žan 27.09.2006

Neposredna povezava do sporočila: 3541
   [Brisano sporočilo]
7.5.2007 20:52:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3542
7.5.2007 20:55:13   
Tejcha
Čer.

Na hitro, grem pol pred TV (sedma nebesa...).

Za petek me zanima, če bi bila katera za zelenjavno župco in palačinke...
Jutr bom šla v akcijo in šla vprašat, če bi lahko skuhali en veeeelik lonec natur zelenjavne juhe. Sem že razmišljala, da bi se je sama lotila, pa je potem problem s transportom, pa krožniki... Poleg tega niti nism zihr, če imam tako velik lonec...user posted image   Napište, če bi sploh ble za stvar, da ne bom brezveze matrala folka.

Še vedno je varianta hrana iz nahrbtnika, lahk se naročijo tudi pice, čevapi (tako kot je  napisala mislim, da Yennika, so slednji zagotovo eni naaaaj!), mislim pa, da bi zelenjavno juho jedle tudi tamejhne zverinice, :)  Bom še enkrat napisala natančna navodila, al pa šla jutr poslikat kritična križišča, pa vam pripopam slikce.

Sej še pridem nazaj... Zaenkrat pa PA PA

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
7.5.2007 20:59:44   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: dalin

Samo na hitr,ker moram iti potem likatuser posted image .Dajanax za pediatre pomeni,da otrok samostojno sedi takrat,ko se iz štirinožnega položaja vsede,torej tako kot je napisano v linku,ki ga je dala Sončica.Torej ti,jaz in vse druge mamice,katerih otroci sedijo,rečemo,da zdaj pa sedijo,pediater pa takrat reče da sedi,ko se otrok sam usede iz štirinožnega položaja.Vsaj tako je bilo meni razloženouser posted image

Pol pa Rene že res samostojno sediuser posted image user posted image user posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
7.5.2007 21:27:30   
Dajanax
IZVIRNO SPOROČILO: dalin

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa that's it! Pol pa naša pupa še ne sedi :)user posted image
Soncica link bom pa pol prečekirala. Thx!

Sem mislila, da spet kaj narobe delam...user posted image

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
7.5.2007 21:42:59   
yennika
Mi tud že kar lep čas samostojno sedimo.user posted image Ga lahko komot pustim samega na tleh sede. Zdaj se splazimo že pod mizo, kavč....ampak ne plazi po vseh 4, gospod se vleže in se potiska z rokicami rikverc.user posted image

Uuuu Dalin, maš nov avataruser posted image .Daj sam malo poglejte slikce vaših fakinov - Dajanax, Dalin in moj Klemen, a si niso podobni?user posted image Kako to, pa saj nimamo istega poštarja!user posted image Šment!user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
7.5.2007 21:54:01   
dalin
IZVIRNO SPOROČILO: Dajanax

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa that's it! Pol pa naša pupa še ne sedi :)user posted image
Soncica link bom pa pol prečekirala. Thx!

Sem mislila, da spet kaj narobe delam...user posted image

Če sedi,sedi.Ali ne?user posted image  Kako pa naj bi se temu reklo!?

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
7.5.2007 22:00:26   
dalin
IZVIRNO SPOROČILO: yennika

Uuuu Dalin, maš nov avataruser posted image .Daj sam malo poglejte slikce vaših fakinov - Dajanax, Dalin in moj Klemen, a si niso podobni?user posted image Kako to, pa saj nimamo istega poštarja!user posted image Šment!user posted image

Mi je Sončica pomagala do novega avatarja.Zdaj sem pa vaaaaažžžžžnaaaaaaauser posted image user posted image user posted image
Kar se tiče podobnosti otrok:se mi je zdel tvojuser posted image  znan na oni sliki,ki si jo tukaj gor pripopalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
7.5.2007 22:43:17   
Dajanax
IZVIRNO SPOROČILO: yennika

Emmm, jaz mam pupouser posted image user posted image user posted image user posted image !! In ni podobna fantičem. Vsaj odspredaj spodaj neuser posted image user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
8.5.2007 7:13:18   
dalin
user posted image

Samo toliko da se oglasim,grem potem Žana zrihtat.Ponoči ga je spet nekaj sračkal,sem ga ob dveh k sebi uzela,samo toliko da se pomiri in zaspi,pol sem pa zaspala in je spal do petih pri meni.Sem pa jezna nase,sem mislila ob pol šestih ustati,pa sem zaspal.Joj,bi se najraje požrla user posted image user posted image user posted image .

Imava pa danes z mojimuser posted image 8.obletnico.Mi je obljubil že prejšni mesec da bomo ta dan nekam vsi skupaj šli na en daljši izlet,zdaj je pa vse v vodo padlo,saj nam bodo danes drva pripeljali in moramo biti domauser posted image user posted image user posted image .
Ah,.....................

Grem zdaj Žana previti,se še kasneje oglasim.

user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?