dalin
|
Pri nas pa kar dežuje,pa me nič ne moti,kar paše.Jaz sem si popoldne vzela na off in sem samo otrokom na razpolago.Ah,delo bo itak počakalo. Sem danes Žanu za kosilo naredila zadevo z korenčkom,cvetačo,notri zakuhala malo riža in kos purana.Posolila malo in na koncu samo za barvo dodala paradižnik.Je bilo fuuuuuuuuul dobro,je kar z belimi gledal,ko je jedel.Koren,cvetačo in riž sem mu na grobo sesekljala,meso pa mu dajala po koščkih.Nisem vam še povedala kakšno sranje sem imela v bolnici.Je en dan dobil za kosilo pire,zraven je bilo nekaj rižu podobno ampak so bila zrna za pol manjša,pojma nimam kaj je bilo tisto in sesekljano meso(piščančje).In mu počasi dajem jesti,saj če sem mu dala malo več na žlico se mu je že dvigovalo,zaradi bolezni.Pol se mi je pa med pire zamešal malo večji košček mesa, pa tako sem pazila,...Da ste vidle punce,samo na kratko je zakašljal,spustil en čuden glas,se obrnil kot da bi zbruhal in začel pomodrevat.Pi..a,fak,sranje,...ga začnem tolči,ni boljše,letim z njim do sester,smo tolke ko zmešane po njem,je ena že letela po dohtarco da ga bo aspirirala,med tem časom pa mu je nekako uspelo izpluniti tisti košček,ki ni bil niti tako velik,ne majhen,ampak zanj očitno prevelik.Mater sem mislila,da me bo pobralo.Sem mu zdaj par dni tudi meso na drobno pasirala,zdaj mu ga pa dajem posebej po žlički,ne npr:pol žliče korenčka in zraven malo mesa,ampak samo meso posebej,da bo dobil občutek,da je treba gristi.In danes je že veselo grizljal,je bil prav hecen videti,ko je premikal po ustkih in "čvelil". Nič,grem zdaj malo na preprogo klovna špilat. Se slišimo.